آموزش تعویض پوشک نوزاد بدون درد + عکس -آکا - آموزش پوشک نوجوانان

برگزیده ها: چگونه پوشک بچه را عوض کنیم , علت درد لای پا نوزاد , پودر بچه برای نرم کردن پوست , آموزش تعویض پوشک بدون درد و التهاب پوستی کودک

در لوازم سیسمونی نوزاد، پودر بچه و انواع پوشک، یکی از لوازم اساسی هستند. قوطیهای خوشرنگ پودر بچه که هربار بعد از تعویض پوشک نوزاد، مادران از آن استفاده میکنند و انگار به نوزادشان ادویه میزنند.

به گزارش برگزیده ها: در واقع پودر زدن، یکی از ساده ترین و موثرترین کارها برای جلوگیری از اتفاقی است که میتواند علت گریههای طولانی نوزاد باشد. زخم یا عرقسوز شدن ناشی از پوشک، یکی از عفونتهای شایع دوران نوزادی است که باعث میشود پوست نوزاد ، قرمز، دردناک، همراه با پوستهریزی و زخم شود. در بیشتر موارد، راش یا زخم به این علت به وجود می آید که پوست بدن نوزاد به خاطر تماس با پوشک تنگ، دچار تحریک و حساسیت شده است.

آموزش پوشک نوجوانان

آموزش پوشک نوجوانان

برگزیده ها: آموزش تعویض پوشک نوزاد بدون درد + عکس

آموزش تعویض پوشک نوزاد بدون درد + عکس

پوشکهای کثیف که مدت طولانی تعویض نشوند یا بعضی شویندههای خاص هم میتوانند باعث تحریک پوست نوزاد و ایجاد زخم پوشک شوند. با بررسی مر تب نوزاد و تعویض سریع پوشک میتوان از به وجود آمدن زخم ناشی از پوشک جلوگیری کرد. پماد «زینک اکساید» (اکسید روی) و پودر بچه هم کمک میکند رطوبت عامل به وجودآمدن تحریک، زودتر برطرف شود.

اگر زخم ناشی از پوشک حتی بعد از تعویض پوشک و استفاده از کرمها هم برطرف نشد و بیش از 3 روز باقی ماند، احتمالا قارچ «کاندید»، عامل آن است. این مدل زخم معمولا قرمز و برجسته است و دانههای قرمزرنگی هم در اطراف آن وجود دارد. این نوع زخم ها ممکن است به بقیه نقاط بدن هم گسترش پیدا کنند و از فضای پوشک هم خارج شوند. زخمهای این چنینی به سرعت بعد از مصرف کرمهای ضدقارچ از بین میروند.

راه های جلوگیری از زخم پوشک

بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل این است که پوست بدن نوزاد را تا آنجا که میتوان خشک و تمیز نگه داشت. تعویض به موقع پوشک بعد از کثیف شدن آن باعث میشود مدفوع و به خصوص ادرار نوزاد، پوست او را تحریک نکند.

پلاستیکی که در پوشکها برای جلوگیری از نشت آلو دگی ها وجود دارد باعث میشود هوا داخل پوشک و پوست نوزاد جریان پیدا نکند و یک محیط مناسب برای رشد قارچ به وجود بیاید. در هربار تعویض پوشک اجازه بدهید مدتی، بدن نوزاد هوا بخورد و خوب خشک شود. هرچند وقت، موقع تعویض پوشک، نوزاد را حمام کنید یا حداقل مجل پوشک را با آب ولرم شستوشو دهید و حتما قبل از پوشک کردن دوباره، بدن نوزاد را کاملا خشک کنید.

,چگونه پوشک بچه را عوض کنیم, علت درد لای پا نوزاد,[categoriy]

آموزش تعویض پوشک نوزاد بدون درد + عکس

اگر از پوشک های پارچهای چند بار مصرف استفاده میکنید، حتما بعد از شستوشو با مواد شوینده، آنها را چندین بار آب بکشید تا ذرات حساسیتزای مواد شوینده از آن خارج شوند. سعی کنید برای پوشکها از نرمکننده استفاده نکنید. متخصصین توصیه میکنند نوزادانی که دچار زخم پوشک شدهاند، چند ساعت در رزو بدون پوشک بمانند تا پوست محل زخم خشک شود و هوا بخورد. برای اینکار میتوانید کودک را روی یک ملحفه که زیر آن نایلون پهن شده است، بگذارید.

درمان زخم ناشی از پوشک

با درمانهای خانگی مثل کرمها و پودرهای بچه و شست وشوی مرتب با آب ولرم و صابون بچه، زخم پوشک معمولا بعد از دو یا سه روز از بین میرود. اما اگر این زخم باقی ماند، باید حتما با پزشک نوزادتان تماس بگیرید. زخمهای قارچی و عفونی را به هیچ وجه سرخود و در خانه درمان نکنید.

,چگونه پوشک بچه را عوض کنیم, علت درد لای پا نوزاد,[categoriy]

آموزش تعویض پوشک نوزاد بدون درد + عکس

کرمهای ضدقارچ و داروهای موضعی، اصلیترین درمانهای اینجور زخمها هستند، اما باید آنها را حتما با دستور پزشک تهیه کرد. در صورت وجود زخم پوشک حاد میتوانید مدتی برای نوزاد از پوشک استفاده نکنید و او را با پارچه های نرم و ملایم بپوشانید. در نوزادان چاق حتما باید الی چینهای بدن نوزاد را به دنبال اینجور زخمها یا عرقسوزها بررسی کنید و در صورت وجود، این مناطق را هم حتما به خوبی شستوشو دهید.


,