مراقب پرخوری کودک خود باشید - علل پرخوری درکودکان

مراقب پرخوری کودک خود باشید

برگزیده ها : همانطور که پرخوری برای بزرگسالان زنگ خطری بسیار مهم می باشد در کودکان نیز پرخوری از اهمیت بالاتری برخوردار است و نیاز به توجه فراوان والدین نسبت به فرزندان دارد ، به طوری که شما باید مراقب پرخوری کودک خود باشید . در سنین پایین این اختلال باعث به وجود آمدن بیماریهای مختلفی همچون دیابت در بزرگسالی می شود . پس با ما در این مقاله از بخش کودک آکا ایران همراه باشید.

علل پرخوری درکودکان

علل پرخوری درکودکان

پرخوری در کودکان

مراقب پرخوری کودک خود باشیدپرخوری کودکان در گذشته دیابت نوع ۲ ، فقط بیماری بزرگسالان به شمار می آمد ، اما ام روزه کودکان نیز از این بیماری در امان نیستند...

این بیماری برخلاف دیابت نوع یک که طی آن ترشح انسولین به وسیله پانکراس متوقف می شود ، بستگی زیادی به نوع تغذیه روزانه و سبک و شیوه زندگی افراد دارد.
گرچه دیابت نوع ۲معمولا در افرادی بروز می کند که از نظر ژنتیکی مستعد هستند ، اما می تواند افراد پرخور و چاق را نیز مبتلا کند.
دیابت نوع ۲تنها در بزرگسالان مشاهده می شد، زیرا مختل شدن ترشح و عملکرد طبیعی انسولین سالها طول می کشد، اما از آنجا که کودکان امروزی به مصرف غذاهای شیرین و پرچرب روی آورده اند ، این بیماری آنها را نیز گرفتار می کند.
کودکان دیابت ی عمر کوتاهی دارند و ۱۵سال زودتر از حد معمول جان خود را از دست می دهند. فقط کودکان ی از ابتلا به این نوع دیابت مصون هستند که وزن متعادلی داشته باشند.
شمار کودکان دیابت ی (نوع ۲) در سراسر جهان بسرعت در حال افزایش است ، عوارض جانبی دیابت نوع ۲عبارت است از: نابینایی ، سکته ، بیماری های قلبی و کلیوی و افت گردش خون .
این بیماری علاج ناپذیر است و گرچه با اصلاح سبک زندگی و تغذیه روزانه می توان جلوی پیشرفت آن را گرفت ، اما نمی توان آن را به کلی درمان کرد.

عوامل چاقی در کودکان

1. عدم فعالیت جسمانی؛ هر چه کودک بیشتر تلویزیون تماشا کند یا به بازی های کامپیوتری مشغول شود، سنگین تر و غیر فعال تر می شود و سوخت و ساز کمتری دارد.

2. خوردن غذاهای پر کالری ؛ متاسفانه ام روزه کودکان غذای خود را بیشتر بیرون خانه می خورند و این غذاها معمولا چرب هستند مانند خوراکی هایی که در بوفه ی مدارس یا فست فودها تهیه می شوند.

3. مصرف انواع آبمیوه های غیر طبیعی و سایر نوشیدنی های پر کالری مانند نوشابه، به جای نوشیدن شیر و آب.

پرخوری در کودکان, علت پرخوری در کودکان, مراقب پرخوری کودک خود باشید

علت پرخوری در کودکان

مشکلات کودکان چاق

به نقل از برگزیده ها : چاقی در کودکان علاوه بر ایجاد مشکلات روحی به دلیل مورد تمسخر قرار گرفتن و طرد شدن از جمع های کودکان ه، سلامت آن ها را نیز به خطر می اندازد.

اگر فرزندتان چاق است، می توانید به او کمک کنید که وزنش را در همان سطح حفظ کند تا قدش از وزنش بیشتر شود.

مگر این که سلامت کودک به دلیل داشتن وزن اضافی به خطر بیفتد.

اگر فرزندتان چاق نیست، غذا را محدود نکنید.

محدود کردن غذا موجب پرخوری و سوخت و ساز بدن درست مثل زمان گرسنگی فرد است، حتی بعد از برداشتن محدودیت پرخوری متوقف نمی شود.

علائم و نشانه های این گونه کودکان عبارت است از:
-توقع زیاد از دیگران،
-زیاد خوردن و جنبش مداوم دهان،
-(ناراحتی)و بی تابی برای غذا،
-عادت به خوردن(نخوردن تولید عدم آرامش می کند)،
-سردادن آه و ناله هنگام دیر رسیدن به غذا.

چگونگی عملکرد

-تغییر رفتار با استفاده از روشهای تربیت،
-استفاده از دارو و درمان،
-سوق دادن اشتها به سوی غذاهایی که چاق نمی کند،
-تغییر شیوه صرف غذا.

پرخوری در کودکان, علت پرخوری در کودکان, مراقب پرخوری کودک خود باشید

علت پرخوری در کودکان

اقدامات اساسی و اصولی در قبال کنترل وزن و جلوگیری از چاقی کودکان

1- آموزش مادران جوان در قبال تغذیه صحیح کودک و زدودن باورهای غلط، به خصوص وسواسی که اول زاهای کم سن و سال در زمینه تغذیه کودکشان به صورت سینه به سینه دریافت نموده اند.

2- تحلیل برنامه های غذایی روزانه کودک و بررسی یادآمدهای تغذیه هفتگی کودکان و شناخت و تعیین اشتباهات به عمل آمده در تغذیه روزانه و ارائه توصیه های عملی و کاربردی به خانواده ها برای رفع تدریجی روشهای غلط به کار برده شده.

3- تعدیل تدریجی و حذف کامل میان وعده های غذایی پرانرژی و فاقد مواد مغذی لازم (چیپس، پفک، هله و هوله، شربت ها و نوشابه ها)

4- افزایش به کارگیری مقدار بیشتری از فیبرهای محلول و یا نامحلول در گنجانیدن غذاهای تهیه شده از غلات، حبوبات و سبزی جات مختلف و تعدیل تدریجی و حذف کامل شکلات، شیرینی، کیک و بستنی های روزمره و جایگزینی آنها با میوه جات فصل و دانه ها و مغزها ( آجیل شیرین و شور به صورت متعادل و متنوع)

گردآوری بخش کودک آکا ایران


,