ارگاسم چيست؟

ارگاسم چيست؟
اين مرحله اي است که افراد بخاطرش رابطه جنسي برقرار مي کنند. ارگاسم وانزال دو مورد کاملاٌ مجزا از يکديگر مي باشند و به اعتقاد من مشکل عمده آقايان از اينجا آغاز مي گردد که اين دو مرحله مي توانند بدون يکديگر اجرا شوند. ارگاسم هم مي تواند همانند مرحله انزال کامل و يا ناقص باشد. ارگاسم يکي از موارديست که خانمها در آن خيلي موفقتر از آقايان هستند! البته از نظر کمي و نه کيفي! به زبان ساده تر ارگاسم در خانمها خيلي کاملتر از آقايان صورت مي پذيرد.
چون زنها قدرت آزادسازي خود را براحتي دارا هستند و براي همين گاهي مي شنويد که فلان زن مثلاٌ در صورت ارگاسم شديد لحظاتي اصلاٌ از حال مي رود! اما در مردان بخاطر اينکه از نظر شخصيتي قصد کنترل بر همه چيز را دارند هيچگاه ارگاسم کاملي صورت نمي گيرد. متاسفانه چون آقايان حتي در طول رابطه نيز مجبور هستند که انزال و ارگاسم را کنترل کنند هيچگاه نمي توانند به لذت بالاي 60 درصد در طول رابطه جنسي دست يابند .
از سوي بعضي از مردان عنوان مي شود که آنها در مدت کمتر از يک دقيقه به انزال مي رسند و اين براي آنها ناراحت کننده است. دليل اصلي اين است که فرد هنوز به ارگاسم نرسيده و انزال براي وي نشانه پايان رابطه خواهد بود.
اگر انزال و ارگاسم در مردان همزمان اتفاق مي افتاد مسلماٌ همين زمان کوتاه نيز براي تحصيل لذت کافي بود ولي بدليل وجود اين فاصله ديگر چنين امکاني شدني نخواهد بود. ارگاسم همانطور که در مقالات گذشته ذکر کردم کاملاٌ موردي رواني مي باشد و زندگي و تکنولوژي بشري نيز توانسته در آن کاملاٌ دخالت کند.ارگاسم در يک فرد بومي ( يا به زبان خودي جنگلي! ) خيلي راحتتر و شيرينتر و کاملتر از فردي است که در شهر زندگي مي کند. بعضي از اين محيط زيستي ها! دليل آن را هواي سالم و غذاي سالم ميدانند که به اعتقاد من اينها اصلاٌ درست نيست! 

چراکه اين موارد در کيفيت انزال نقش دارد و نه در مورد ارگاسم! ارگاسم يک مورد کاملاٌ روحي بوده و هيچ ارتباطي به موارد ياد شده بالا ندارد. در صورت رعايت اصول موارد بالا اگر بخواهيم ارگاسم را در مردان مثل تعاريف قديمي مرحله انزال ندانيم , تعريف ارگاسم در مردان چيز بسيار سختي مي گردد. در واقع به اعتقاد من تعريف ارگاسم در مردان زمان دستيابي به رفتارهاي جنسي فرد مي باشد و برخلاف زنان اين زمان نيز مقطعي نيست.
هر چقدر که مرد در طول رابطه به اين رفتارها بيشتر دست پيدا کند رضايت و ارگاسم بهتري خواهد داشت. در مردان حتي تحرک و خود عمل فيزيکي رابطه نيز بخشي از ارگاسم آنان تلقي مي گردد. براي همين است که مردان عموماٌ انتظار دارند که بتوانند زمان طولاني در حال رابطه باشند و به اصطلاح زن را زير و رو نمايند! نکته قابل ادراک از اين مسئله اين است که با توجه به توضيح بالا افراد مسلماٌ درجه ارگاسم متفاوتي از يکديگر خواهند داشت.
توضيح کاملتر اينکه فتيش , زندگي شخصي اجتماعي کاري , رشد جنسي , خود ارضايي ( مرحله اول رشد جنسي معادل با شناسايي خواستهاي جنسي فردي و نحوه پاسخگويي به آنان ) , سن , آب و هوا وبسياري از چيزهاي ديگر در تشکيل درجه ارگاسم فرد نقش اساسي دارد و اين درجه در هر فرد نسبت به ديگري فرق دارد وداراي مزيت بر دبگري نيست!
يکي از نارضايتي هاي خانمها اين است که عنوان مي کنند زوج آنها هر شب به کنار آنها مي آيد و رابطه 3 سوت شروع شده و پايان مي گيرد! مرد انزال مي گردد و همه چيز پايان مي پذيرد! حالا بطور کل فشار وارد آمده به زن را ناديده مي گیريم (چون مبحث مربوط به اين مورد نيست) و به اين مورد بسنده مي کنيم که خود آقايان هم بشدت با اين کابوس دست به گريبان هستند. آنها هر شب انزال مي گردند اما بدليل عدم دستيابي به رفتارهاي دلخواه جنسي ارگاسم نمي گردند. در نتيجه براي تشنگي جنسي رفع نشده ( و تشديد شده حتي! ) بايد دوباره در اولين فرصت براي دفع فشار حاصل تلاش کنند که نتيجه قطعاٌ چيزي جز نتايج قبلي نخواهد بود! عامل مهم افراط در خود ارضايي نيز از همين جا نشات مي گيرد. چراکه در واقع خودارضايي يک مرحله ابتدايي تشکيل خواستها و احساسات جنسي مي باشد و شناخت فرد از چگونگي پاسخي که مي طلبد اما بدليل عدم دسترسي به روابط جنسي اين عامل جايگزين خود رابطه مي گردد ( خودارضايي در بعد از ازدواج و يا روابط جنسي دليل ديگري دارد ) و سعي در پاسخگوي پيدا مي کند .
مسلماٌ هم نمي تواند پاسخگوي کاملي باشد و در آن انزال و ارگاسم ناقص به چشم مي خورد. ارگاسم ناقص فرد را بسمت انزال دوباره خواهد کشانيد و نتيجه اينکه حتي مي شنويد فردي چندين بار در روز خود ارضايي ميکند....


مراحل ارگانیسم :


میزان اطلاع ما از رفتار جنسی مان چقدر است؟ شاید در پاسخ به این سوال عده ای به این نکته اشاره کنند که داشتن اطلاعات علمی در یک امر غریزی به چه کار می آید؟ و چر ا اصولا دانستن درباره اندام جنسی و رفتار جنسی در شرایطی که بدون این اطلاعات نیز می توان نیازهای روزمره انسان در این باره را براورده کرد، لازم است؟ 
در پاسخ به این سوال باید پیش از هر چیز به اطلاعاتی اشاره کرد که از سوی پزشکان زنان منتقل می شود. گزارشهایی که نشان می دهد نداشتن اطلاعات کافی در مورد رفتارهای درست جنسی چه آسیبهایی را متوجه افراد می کند و چه بسا ریشه بسیاری از مشکلات خانوادگی را باید در رفتارهای نادرست جنسی دنبال کرد. 
مساله دیگری که نیاز ما را به دانستن بیشتر دراین حوزه معلوم می کند نابرابری جنسیتی تاریخی جامعه ما در رفتارهای جنسی است. در جامعه مرد سالاری که از حرمسراهای شاهانش تا کنج پستوی خانه های محقرش، تسلط بی چون و چرای زن از خواسته های جنسی مرد خانواده ارزشی - هم عرفی و هم قانونی- تلقی می شود، چه بسا حتی کمترین نیازهای جنسی زنان نیز نادیده گرفته می شود بدون این که هرگز حرفی از آن به میان بیاید چرا که معمولا حرف زدن در این باره نیز جزء تحریم های جامعه ماست. بنابراین همواره این نادانسته ها با ناگفته هایی پیوند خورده است که لازم وملزوم همدیگرند. 
بر این اساس در پی آموش هایی در باره شناخت اندام جنسی زن، اینک به خلاصه اشاره ای داریم به رفتارهای جنسی زنان.

حد و میزان مطلوب برانگیزش جنسی زن، به اندام فیزیولوژیکی و واکنشهای آموخته شده وی بستگی دارد.


قسمت دوم ارگانسم :

فرایند آمیزش تا حالت رضاء، در زنان آنهم در چندین مرحله همراه است با یكسری تغییرات، علاوه بر تغییرات هرمونی و مغزی، فیزیكی و تدریجی در بدن آنها. زنان در مرحله اول با پدیده ”تراكم رگی“ یعنی تجمّع فروان خون در سینه ها و واژن خویش مواجه می شوند كه این خود منجر به برجسته و برانگیخته و حساس شدن این اندامها می گردد. و نسبتاً تمام بدنشان در این مرحله نسبت به هر گونه تماس، مُلامسه، لیسش و ماساژ واجد یك سری احساسات گرم و داغ و مطبوع می شود، رنگ پستان ها، نوك پستان، و واژن تغییر، نموده , در همان حال واژنِ آنها مرطوب و لغزنده می شود.
زنان در مرحله دوم با پدیده ”انقباض عصبی عضلات“ مواجه می شوند: یعنی، تولید انرژی در انتهای رشته های عصبی و بافتهای ماهیچه ای و بطور كلی تمام بدن. ”انقباض عصبی عضلات“ همان حدِّ از سكس است كه دانشمندان آنرا در استشهاد، به زنان قبل از ارضاء پیشنهاد می كنند. بعداً بهّ تفصیل در باره استشهاد اعمّ از فواید و روشهای مناسب انجام آن مطالب مفیدی را به شما عرضه خواهیم كرد. فقط در اینجا تاكید باید نمود كه ”انقباض عصبی عضلات“ یك حالت بد كه در نتیجه احساسات منفی به آدم دست می دهد نیست.
شاید شما این انقباض را در خود به عنوان احساس «پُرشدن» یا انقباض در سرتاسر بدن خویش آنهم «ماقبل ارضاء» یا در «نقطه برگشت» حس كنید. جالب اینجاست كه گاه برخی از زنان وقتی در این مرحله، دوّم، یك نوع انقباض شدیدی را در خود احساس كنند دیگر قادر به رهائی خود از تاثیرات بازدارنده آن در سیر به ارضاء خویش نباشند. 
باید این نكته را در نظر گرفت كه هر نوع عدم تمایل به امر آمیزش، بیزاری از فردی كه می خواهید با وی سكس داشته باشید(از خودتان گرفته تا شخصی دیگر)، عدم تمركز، فشار عصبی، بیماری، دارو (تجویز شده یا غیر آن)، یا اصولاً هر گونه مرضی كه بنحوی از انحاء بر جریان خون یا بافت ماهیچه ها و یا سر رشته های عصبی تأثیر بگذارد بالقوّه می توانند مانع سیر طبیعی و تدریجی زنان و دختران به سمت رضاء شده و یا حدّاقل منجر به كاهش مدّت و سقف رضاء در آنها بشوند. 

اگر شما از دو مرحله ای (اوّل= ”تراكم رگی“ و دوّم= ”انقباض عصبی عضلات“) كه ذكر شد آنهم در اثر مواجهه با تحریكات جنسی مناسب نگذرید آنگاه طبعاً قادر به تجربه ارضاء نیز، متاسّفانه، در خود نخواهید شد . اگر شما بنا بعللی كه در بالا گفتیم و علائمش چنانكه آمد: از عدم حسِّ ارضاء گرفته تا نوع ناقص آن و یا كاهش مدّت و سقف آن در جریان آمیزش، چه با خودتان و چه با فرد دیگری، در خود احساس می كنید لطفاً به یك متخصّص، مراجعه كنید. پس زنان و دختران قادر به تجربه سه الگوی ارضائی مشخّص، اعمِّ از ناقص تا كامل، هستند: 

توجّه:
مطلوبترین الگو از ارضائات سه-گانه، مورد 2 است كه به تدریج با عروج ارضاء از مراحل «تهییج» و «لذّت ممتد» شما زنان را به عرش با شكوه « ارضاء » می رساند. كما اینكه الگوی 3 نیز جالب است آنهم به دو علّت:
اُفت و خیزهای پی در پی آن در دو مرحله اوّل و دوّم و سپس صعود ناگهانی آن به فاز ارضاء و تداوم نسبی بیشتر آن در این مرحله نسبت به الگوی 2. باری، تا سلیقه و شانس و هنر و مهارت شما و فرد، یا افرادی، كه با آنها آمیزش میكنید چه باشد . . . ! به نمودار بالا با دقّت نظر كنید و احتمالات متفاوت ارضاء شدن را در خودتان از آن استخراج كنید. البتّه زنانی هستند كه ممكن است با تناوب چرخه های ارضاء آنهم در طول یك معاشقه تا پنج-بار و یا حتی بیشتر به قلّه رضاء برسند. هر چه تعداد رضاء-های شما بیشتر باشد تبعاً وفور هرمونهای درد-كُش، تسكین دهنده و آرامبخش در بدنتان بیشتر و بنابراین ظرفیت شما در مواجهه با چالشهای روزمرّه زندگانی بالاتر. در ضمن، رضاء علامت برخورداری شماست از یك «قلب و سیستم عروقی» سالم و بهینه. در یك كلام، دستیابی به «رضاء» بنوبه خود یك هنر است.

آمیزششناسان، دوره های پاسخهای جنسی را به چهار مرحله تقسیم نموده اندكه بترتیب و همانطور كه در نمودار بالا میبینید عبارتند از:

تهییج، ؛ لذّت ممتد، ؛ ارضاء، ؛ و برگشت، . البته زمان و كیفیّت و خودآگاهی زنان و دختران در هر مرحله و حتی گاه ترتیبش برای هرفرد ممكن است متفاوت باشد. 

تحریك جنسی غالباً با پاسخهای زیر به محركهای فیزیكی-ذهنی همراه است. لطفاً با مشاهده و دقّت در دو نمودار زیر به مكانیزم مراحل ارضاء توجّه كنید:

مرحله «تهییج»:

• ابتدا در طی ده تا سی ثانیه واژن مرطوب، لزج و لیز، می گردد، 

• چوچولک ، بزرگتر و برافراشته میشود،

• لب های بزرگ و لب ها کوچک، متورّم شده، 

• جسم رحم، ، به سمت عمود ایستادن حركت میكند، 


مرحله «لذّت ممتد»:

• دوسوم واژن، از داخل، منبسط، و بالونی گشته و طبعاً زن را شیفته و طالبِ « پُر- شدن » میكند، 
• رحم به اهتزاز درآمده، عمودی می ایستد و قیف آن تا حدی خود را به بالا میكشد، 
• رنگ لب های کوچک و لب های بزرگ تغییر میكند، 
• دیواره جداریواژن و مثانه متورّم شده یك سوّم، تا خارج، واژن را كمی تنگتر نموده و با آماس خود «بالش رضاء، را پدید میآورد. از همینروست كه تا حدی در این مرحله به زن كمی حالت ادرار نیز دست میدهد، 

مرحله « ارضاء »:

• «بالش رضاء» دچار یك سری رعشه های متناوب انقباضی، میشود، 
• رحم منبسط شده، 

• «ماهیچه چِلّانیِ مَكُونْ، تا حدی منقبض میگردد. 



مرحله « برگشت »:

• «بالش رضاء» ناپدید میشود، 

• بابهشت به حالت عادی خود باز میگردد، 

• در زیر قیف رحم در بابهشت «حوضچه منی، پدید میآید، 

• «ماهیچه چِلّانیِ مَكُونْ،» به حالت عادی خود برمیگردد. 

البتّه در طول سه مرحله اوّل و بخصوص در مرحله دوّم و سوّم نیز:

پستونك، ، سینه ها در اثر انقباض عضلانی وابسته شَقُّ و رَقْ، شده و حجم پستانها افزایش میابد،

و بالاخره در مرحله چهارم پستانها بوضع عادی خود برمیگردند؛ اگر چه پستونكها ظاهراً همچنان راست ایستاده باشند









ارگاسم در زنان


ارگاسم در زنان

ارگاسم به طور كلي در متون تخصصي به اين صورت تعريف مي شود،انقباض شديد ماهيچه اي در طي رابطه جنسي كه به همراه تغيير در برخي علايم بدني مانند تغيير در ضربان قلب، تغيير در فشار خون و تغيير در عمق و نرخ تنفس مي باشد. برخي ديگر ازمحققان در تعريف ارگاسم سعي دارند جنسيت را مجزا كنند و آن را اين گونه تعريف مي كنند:

ارگاسم عبارتست از اوج لذت جنسي و رها شدن تنش هاي جنسي.


ارگاسم در مردان با احساس ذهني غير قابل اجتناب بودن انزال شروع شده و با بروز انزال پايان مي يابد. اما ارگاسم در زنان با انقباض مجراي واژينال همراه است؛ تغييرات ديگري در ارگاسم زنان ،چون حركات غير ارادي و ارادي عضلاني، زياد شدن فشار خون و افزايش تعداد ضربان قلب نيز در اين مرحله روي مي دهد.



ارگاسم در زنان به دو گونه است : 

در حال حاضر بحث ارگاسم در زنان تبديل به يك مساله پيچيده در زناشویی شده است. برخي معتقدند ارگاسم در زنان دو شكل دارد:

ارگاسم در زنان به دو صورت ارگاسم كلوتيرال و ارگاسم واژينال است.



مفهوم ارگاسم واژينال در  زنان موضوعي است كه نخستين بار توسط زيگموند فرويد مطرح گرديد.

وي معتقد بود كه ارگاسم كلوتيرال پديده اي مختص دوران نوجواني و مصادف با رسيدن به سن بلوغ است ولي در زنان بالغ اين ارگاسم كليتورال به ارگاسم واژينال تبديل مي گردد يعني ارگاسمي كه بدون تحريك ناحيه كليتوريس رخ مي دهد.

در حاليكه فرويد در مورد اظهاراتش هيچ دليل و مدرك علمي نداشت اما اين نظريه قابل تامل بوده و در اذهان زنان ، تاثيرات خاص خود را گذاشته بود.

بسياري از زنان وقتي از تماس زناشويي واژينال به مرحله ارگاسم نمي رسيدند احساس نقص و كمبود مي كردند چرا كه مطابق با نظريه فرويد تنها راه به ارگاسم رسيدن زنان از طريق رابطه زناشويي كلاسيكي است كه با همسرش دارد و اين طرز فكر موجب مي شد كه زوجين براي ايجاد تغيير در كيفيت و كميت ارتباط زناشويي خود تلاشي به خرج ندهند.اين در حاليست كه بسياري از زنان تنها مي توانند از طريق ايجاد تحريكات ناحيه كليتوريس در هنگام رابطه زناشويي به ارگاسم برسند.


از طرف ديگر در سال 1966مسترز و جانسون در زمينه مراحل تحريك جنسي، تحقيقاتي را انجام دادند كه اين تحقيقات بر روي زنان و مردان(توامان) صورت گرفت. هر چند كه چند سال قبل، كينزي سعي نموده بود مراحل فيزيولوژيك قبل و بعد از ارگاسم را مورد بررسي قرار دهد(اين مراحل عبارت بودند از: مرحله پيدايش انگيزش، پلاتو، ارگاسم و مرحله فرو نشيني).


مسترز و جانسون در طي مطالعات خود مشاهده كردند كه مرحله ارگاسم مي تواند شامل ارگاسم كليتورال و يا ارگاسم واژينال باشد.

همچنين پژوهشهاي ديگري در همين زمينه نشان داد كه بافت ناحيه كليتورال به مقدار قابل توجهي به داخل ناحيه واژينال ادامه پيدا كرده است. اين مطالعات اين مساله را به اثبات رساند كه بين ارگاسم واژينال و كليتورال تفاوتي وجود نداشته و آنها دو فاز متفاوت از هم نيستند.

لذا ارگاسم در زنان به این صورت است که برخي از زنان با تحريك ناحيه كليتوريس و برخي ديگر با تحريك ناحيه واژينال به مرحله ارگاسم مي رسند.

اما در هر حال ارگاسم در هر دو دسته اين زنان يك مفهوم دارد. حتي برخي معتقدند اين ارتباط ميان ناحيه واژينال و كليتورال باعث شده كه ناحيه كليتورال پايه اي براي ارگاسم زنان به شمار آيد. همچنين يكي از مهمترين پژوهشهايي كه در اين زمينه توسط دكتر هلن كانل صورت گرفته عنوان مي كند كه ارتباط داخلي كه ميان كليتوريس و واژينال وجود دارد، منشا احساس ارگاسمي است كه زنان آن را در طي رابطه زناشويي حس مي كنند.

با اين فرض كه در اثر مقاربت در رابطه جنسي، سطح داخلي بافت كليتوريس تحريك شود. اين محقق معتقد است كه ديواره واژن همان كليتوريس است. ضمنا در برخي از زنان ناحيه كليتوريس وسيع تر بوده و لذا شدت تحريك اين دسته از زنان بايد شديد تر از سايرين باشد يعني اين دسته از زنان نياز دارند تا در هنگام ارتباط زناشويي با همسرشان، براي رسيدن به مرحله ارگاسم بيشتر مورد تحريك قرار گيرند. اين در حاليست كه زناني با بافت طبيعي و معمولي نيازي به تحريكات شديد تر و بيشتر ندارند. شناخت اين مساله در بهبود كيفيت رابطه زناشويي در زوجين كمك شايان توجهي خواهد كرد.

ارگاسم در زنان

مدت زمان ارگاسم در زنان:


تخمين زده مي شود كه به طور كلي ارگاسم در زنان حدود بيست ثانيه به طول مي انجامد كه شامل انقباضات ماهيچه اي در ناحيه لگن، واژينال، رحم و .. است. البته ارگاسم در زنان در برخي ديگر خيلي زود شروع شده و خاتمه مي يابد(يعني زمان كلي ارگاسم زنان در برخی تنها در حدود يك ثانيه است در حاليكه اين ارگاسم در همين يك ثانيه ابتدا شدتش خيلي زياد است و بعد كاهش مي يابد.

در برخي از لحظات اين انقباضات منظم و متوالي ، توام با لرزشهاي نامنظم خواهد بود ولي در موارد ديگر وقتي زنان احساس ارگاسم مي كنند اين احساس با انقباضات لگني و ... توام نمي باشد. اين مساله نشان مي دهد كه كيفيت و احساس ارگاسم در زنان مختلف مي تواند به شکلهای مختلف خود را نشان دهد و ارايه يك نسخه واحد در مورد ارگاسم زنان برای همه منطقي به نظر نمي رسد.

تفاوت در ميزان يا شكل ارگاسم در زنان :


همانطور كه در قسمت قبل بيان شد ارگاسم حاصل انقباض هايي غير ارادي در ماهيچه ها مي باشد كه اين انقباض ها در زنان در يك سوم بيروني مهبل و در مردان در ماهيچه هاي لگنچه صورت مي گيرد.


ارگاسم در زنان به شکلهای مختلفی صورت میگیرد زنان تجربه ي ارگاسم خود را به شكل هاي مختلفي بيان مي كنند، برخي مي گويند كه ارگاسم مانند يك عطسه بزرگ مي باشد و برخي هم آن را همچون صعود به يك قله ي بلند بيان مي كنند.

برخي ها ارگاسم را فقط در اندامهاي جنسي خود و برخي ديگر در ساير اعضاي بدنشان احساس مي نمايند. وقتي زنان به ارگاسم مي رسند، بدن آنها قدري به هم جمع شده و ماهيچه هايشان جنب و جوش پيدا مي كند. همچنين ماهيچه هاي ديواره ي مهبل به همراه ماهيچه هاي لگنچه و مخرج با ريتم منظمي منقبض مي شوند. بر خلاف مردان كه پس از ارگاسم، تمايل جنسي آنها دقايقي كاهش يافته و نعوظ آنها كاهش مي يابد، هنگامي كه زنان وارد مرحله ي آرامش شده و انقباض ماهيچه ها در آنها كاهش مي يابد، آنها مي توانند به سرعت و مجدداً به مرحله تداوم لذت بازگشته و آميزش دوباره را از همانجا شروع نمايند.


بسياري از زوجين تصور مي كنند كه ارگاسم در زنان مانند مردان به هنگام دخول ايجاد مي شود و نيازي به تحريك كليتوريس  نيست. به همين دليل ديده مي شود كه بسياري از زنان در آميزش هاي خود به ارگاسم نمي رسند و حتي ارگاسم را با ديگر حالات چرخه ي واكنش جنسي، به ويژه تداوم لذت، اشتباه مي گيرند. اما بايد گفت كه اندام اصلي ارگاسمي زنان كليتوريس است و معمولاً زنان از تحريك هاي مهبلي به ارگاسم نمي رسند.


زنان باید به ارگاسم رسیدن را یاد بگیرند:


ارگاسم در زنـان یـک واکنش طبیعی جنسی است که تا کنون به صورت معمایی سربسته باقی مانده است. به اوج نرسیدن در حین عمل جنسی میتواند سرمنشا مشکلات فراوانی باشد. ثابت شده که ریشه بسیاری از مشکلات زناشویی در این مسئله میباشد.


ارگاسم در زنان از فرآیند پیچیده تری نسبت به مردان برخوردار است و به همین دلیل زمانی بیشتر می برد تا زنان به ارگاسم برسد.


ارگاسم  در زنان دارای یک روند برای تخلیه است به طوری که زمان خاصی برای بوجود آمدن آن نمی توان مشخص کرد. حدود 10 درصد از زنان به ارگاسم نمی رسند یا ارگاسم آنان از طریق خود ارضایی می باشد یادگیری به ارگاسم رسیدن زنان به یک امر مهم و ضروری برای بقای زندگی زناشویی تبدیل شده است.


زن و شوهر با کسب مهارت باید بدانند که چگونه می توانند به ارگاسم مطلوب برسند. که در این میان مردان وظیفه سنگین تری دارند و بایستی با کسب مهارت در به ارگاسم رسیدن رسیدن و لذت جنسی به همسرشان کمک کنند و همچنین همسر نسبت به شوهر این وظیفه را انجام دهد.ارگاسم در مردان صرفاً با تحریکات بدنی و تماس ایجاد می شود. در حالیکه این پدیده در خانم ها بسیار پیچیده تر بوده و تا حد بسیار زیادی به شرایط روحی و ارتباط عاطفی طرفین بستگی دارد.
به ارگاسم نرسیدن زنان می تواند به دلیل بی علاقگی، اضطراب و شرایط روحی نامناسب و مقاربت به روش نادرست باشد و بعلاوه برای بعضی خانم ها این الزام وجود ندارد که با هر مقاربت الزاماً به ارگاسم برسد.


شاید یکی از راههای زیر گره گشای مشکل شما باشد:

1-اکثر زنان به اشتباه تصور می کنند که در طول رابطه جنسی آرامش بسیار مهم است اما آنها از این نکته غافل هستند که تنش هم در طول رابطه جنسی بسیار مهم و عامل رسیدن به ارگاسم است.زنان باید یاد بگیرند که تمام عضلات آنها  ساق پا ؛شکم، باسن و... دررسیدن به ارگاسم درگیر می شوند.اکثر زنان می گویند هنگام ارگاسم انقباض در لگن را احساس می کنند.

ارگاسم در زنان

2-اکثر زنان رابطه جنسی ذهن فعالی دارند و نمی توانند آن را  بر این فعالیت متمرکز کنند. فکرهایی که  تمام مغز را اشغال می کنند و به جای تحریک و تشویق جنسی منجر به واپس زدگی میل جنسی می شود.سعی کنید ذهن خود را از تمامی مسائل خالی کنید و در این لحظه فقط به همین مسئله بیندیشید.

 3-در موارد بغرنج تر برای  درمان حتما به یک پزشک مراجعه کنید و با استفاده از داروهایی تجویز شده زندگی زناشویی خود را انجات دهید تجویز پزشک در بیشتر مواقع می تواند مشکل را برطرف کند.

چگونه همسر خود را آماده نماييم ؟


در ارتباط زناشويي ،زن و مرد هر دو براي رسيدن به ارگاسم بايد همكاري كنند. نيازهاي يكديگر را برطرف نمايند. در خيلي مواقع بيشتر به نقش زنان پرداخته شده در حالي كه مردان با رفتار درست خود در رابطه ي زناشويي مي توانند باعث شوند همسرشان احساس لذت بيشتري كرده و شريك جنسي مناسب تري گردد.


ملاعبه كردن یکی از راههای به ارگاسم رسیدن زنان:

ملاعبه يعني: بازي كردن  در روابط جنسي به معناي بازي با اعضاي جنسي زن مي باشد.

تحريك جنسي زن قبل از دخول، امر لازمي است. همه زنان، نقطه تحريك جنسي ويژه اي دارد. يكي از نوازش ملايم سينه ها خوشش مي آيد، ديگري از آغوش و تنگ در بغل گرفتن . لمس اعضاي تناسلي (فرج ومهبل) نيز در برخي ديگر محرك عمل است .هر مردي بايد نقاط شهوي ويژه زن خود را يافته، قبل از دخول به نوازش آنها بپردازد. برخي اعمال و تماس زود گذر دهاني تناسلي مثل بوسه اندام هاي آميزشي يكديگر نيز طبيعي به حساب مي آيد. برخي زنها از عوامل رواني بيشتر از ملامسه و تحريكات فيزيكي لذت مي برند. بيان جملات عشقي و تعريف از زيبايي واظهار علاقه بيش از حد سبب آمادگي جنسي برخي از ايشان مي شود (دانستني هاي زناشويي ،موحدي، ص 195).


ارگاسم در زنان یا به عبارتی انزال هر زني مستلزم شراط خاصي است. گاهي مستلزم كارهايي كه به ظاهر بي معنا وخنده آور جلوه مي كند؛ امّا تا جايي كه ممكن است وممنوعيتي از جهت شرعي واخلاقي ندارد، بايد در تأمين آن ها كوشيد تا به ارگاسم رسیدن زنان کمک کند.


نقاط حساس بدن ، نقاطي هستند كه به تحريك هاي دستي و نوازش ها به شدت واكنش نشان  مي دهند. علاوه بر سینه ها و اندام هاي جنسي كه حساسترين اندام هاي بدن مي باشد، لاله گوش، پشت گردن، زير بغل، انگشتان و دستها، باسن و قسمت‌هاي داخلي رانها، اطراف مخرج، پشت زانوها، مچ پا و ساقها، كف وانگشتان پا نيز ديگر اندام هاي حساس بدن را تشكيل مي دهند. بايد اين قسمت ها را به آرامي نوازش و تحريك كنيد. نوازش قسمت هاي مذكور قبل و در طول آميزش، مي تواند شما را براي شروع نزديكي كاملاً آماده نمايد(راز هاي موفقيت در رابطه جنسي، ص 112).


در اين مرحله (آمادگي)، در صورتي كه نقاط شهوي و محرك جنسي زن نيز به وسيله شوهر او خوب تحريك شده باشد، از ابتدا و قبل از دخول، غدد برتلن وغدد اسكن شروع به ترشح مي كنند كه در تمام مراحل جماع ادامه دارد. اين ترشحات باعث سهولت دخول آلت در مرحله بعدي مي گردد(دانستني هاي زناشويي دكتر محمد مهدي موحّدي ،1387،ص190).


حواسي چون حس ديداري و حس بساوايي در اين مرحله نقشي غير قابل انكار دارند. به زبان ديگر، مهارت هاي پيشنوازي جنسي زوجين در اين مرحله كار آرايي محسوس دارد. طرفين بايد با اعمال كردن مهارت‌هاي مقاربتي خويش هر چه بيشتر طرف ارتباطي خود را تحريك كنند. اين تحريكات نهايتاً سبب تقويت ميل جنسي شده و سرانجام زوجين در آستانه مرحله سوم (ارگاسم ) قرار مي گيرند. مرد كاردان و با تجربه به كسي گفته مي شود كه ارگاسم خود را مهار كرده و آن را با اوج لذت جنسي زن هماهنگ سازد (دانستني هاي جنسي آكسفورد، ترجمه بهزادرحمتي،ص 95)






چه وقت انسان برای رابطه جنسی آماده است؟

به گزارش آکاایران: آمادگی دستگاه تناسلی هیچ ارتباطی به آمادگی روحی شما ندارد.دستگاه تناسلی شما بعد از مدتی استراحت و همچنین

تغذیه مناسب آمادگی خود را برای فعالیت مجدد بدست می آورد ولی آمادگی روحی زمانی بدست می آید که حس شما

درخواست کند.

متاسفانه این مورد اصلاً رعایت نمی شود و زوجین به محض آمادگی در اعضای تناسلی و بدلیل فراهم بودن بستر

مناسب دلیلی برای خودداری نمی بینند و رابطه را ایجاد میکنند.سپس براحتی بعد از مدتی دچار دلزدگی جنسی خواهند

شد.

زیرا درست است که شما فیزیکی ارضا شده اید اما حس جنسی شما ارضاء روحی نمی شود و شما همچنان تشنه روحی

هستید.حالا هی می خواهید روحتان را سیراب کنید و به محض آمادگی مجدد دوباره رابطه برقرار میکنید ولی میبینید که

اوضاع خرابتر میشود.روابط جنسی سریعاً جذابیت خود را از دست داده و شما را به دالانی از افسردگی پرتاب میکند.

شما اشکال را از همسر خود میبینید و کم کم وی را فردی سربار،سرد، تکراری و خسته کننده می یابید.چون امکان بروز

هم ندارید سر هیچ و پوچ کارتان به مشاجره میکشد.سرخوردگی از ازدواج به شما دست خواهد داد و در انتها زنها و

مردها به خود حق می دهند که زیر آبی بروند!!چرا که همسرشان را عامل این مورد میدانند.

آن دسته از زنها و مردها هم که پایبند ترند مجدداً شروع به خود ارضائی میکنند.این مورد قبل از ازدواج بدلیل کمبود

رابطه جنسی اتفاق می افتد ولی بعد از ازدواج بدلیل عدم سیرابی روحی بوجود می آید.و فرد هم دلیلش را نمی داند.فرد

خود را مریض قلمداد کرده و فکر میکند که توان جنسی اش تحلیل رفته و با خود ارضائی سعی در بردن لذت جنسی

میکند زیراکه فکر میکند دیگر همسرش قادر به ارضاء روحی و جنسی وی نیست.

بهترین عامل برای تازه نگهداشتن طراوت جنسی این است که زمان را به عشق واگذار کنیم. در صورتیکه بگذارید

علاقه و عشق باعث کشش گردد روح شما سریعاً آماده میگردد.بدانیدکه برای ۲ نفر ، رابطه جنسی باید نهایت میزان

ابراز علاقه به یکدیگر باشد و نه وظیفه زناشویی و یا عامل ارضاء جسمی.

شما باید برای پالایش روح و عشقتان از رابطه جنسی استفاده کنید و نه برای خلاص شدن از یک حالت فیزیکی.رابطه

جنسی یک ابزار قدرتمند در خدمت روح برای ابراز علاقه میباشد نه یک وسیله برای ایجاد زنگ تفریح…پس بگذارید که

کشش عشقی شما را وادار به ایجاد رابطه کند و نه فشار جسمی…در اینصورت در هیچ مقطعی همسرتان برای شما

تکراری نخواهد شد و شما همیشه در یک آرامش روحی قرار خواهید داشت…

اما نکته مهمتر: برخی مواقع فشارها و مشکلات زندگی در خارج از خانه (چه برای زن و یا مرد)آنها را نیازمند یک

رابطه عاطفی با جنس مخالف می کند. در این هنگام نوازش، لامسه، بوسه و… بسیار مناسب است.





چگونه میشود که زن متوجه شود که در خواب به ارگاسم رسیده است؟

آکاایران: بطور کلى اگر زن به اوج لذّت جنسى برسد و در آن حال مایعى از او خارج شود جنابت محقق شده و غسل بر او واجب است ولى اگر شک کند که به این مرحله رسیده یا نه و یا شک در خروج مایع داشته باشد، غسل واجب نیست.

به گزارش آکاایران: آیت الله خامنه ای : بطور کلى اگر زن به اوج لذّت جنسى برسد و در آن حال مایعى از او خارج شود جنابت محقق شده و غسل بر او واجب است ولى اگر شک کند که به این مرحله رسیده یا نه و یا شک در خروج مایع داشته باشد، غسل واجب نیست.

آیت الله مکارم شیرازیدر مورد احتلام زنان، هرگاه زنان به اوج لذّت جنسى برسند و همزمان رطوبتى از آن