جارو برقی و شیوه های مراقبت برای عمر بیشتر آن - طرز نگهداری جارو برقی

طرز نگهداری جارو برقی

طرز نگهداری جارو برقی

شیوه‌های مواظبت ازجارو برقی

روزهایی نه‌چندان دور، مادربزرگ برای رفت و روب خانه، به مزرعه می‌رفت و گیاهی با ساقه‌های خشن و برگ‌های ظریف می‌چید، آنها را دسته می‌کرد و با پارچه‌ای محکم می‌بست. بعد انتهای آن را قیچی می‌کرد و از آن برای نظافت خانه‌اش استفاده می‌کرد. حالا دیگر از آن جاروهای محلی در خانه‌ها خبری نیست و حتی جارودستی‌ها هم پلاستیکی شده‌اند، اما نکته مهم این‌که دیگر هیچ خانه‌ای را نمی‌توان یافت که در آن وسیله‌ای به نام جاروبرقی وجود نداشته باشد.


حالا وقتی خانه کثیف می‌شود، خانم یا آقای خانه بسرعت آن را جارو می‌کشد و از کمردردهای ناشی از جاروکردن با جارودستی هم خبری نیست.

جاروبرقی هم مثل هر وسیله دیگر خانه کثیف می‌شود و اتفاقا بیشتر گرد و غبار می‌گیرد. بنابراین لازم است هر چند وقت یک بار گرد و خاک موتور جاروبرقی‌تان را بگیرید و لوله‌های آن را تمیز کنید. در غیر این صورت، فشار زیادی به موتور وارد می‌شود و ممکن است بسوزد.

جاروبرقی‌های مختلف کیسه‌های متفاوتی دارند. اگر کیسه جاروبرقی‌تان ثابت و غیرقابل تعویض است، هرچند وقت یک بار آن را جدا کنید و بشویید. اگر کیسه جاروبرقی‌ شما مقوایی و قابل تعویض است، قبل از پر شدن آن را عوض کنید.

مهم‌ترین بخش جاروبرقی برای نظافت، فیلتر آن است. اگر فیلتر جاروبرقی شما گرد و خاک گرفته باشد، قدرت مکندگی زباله‌ها را از دست می‌دهد.

میانگین استفاده از جاروبرقی نیم‌ساعت است. اگر خانه بزرگی دارید که برای جارو کردن به دقت بیشتری نیاز دارد، حتما چند بار جارو را خاموش کنید، چون کار مداوم با جاروبرقی به موتور آن آسیب می‌رساند.

آشغال‌های بزرگ را با جاروبرقی جمع نکنید. این کار موجب گیر کردن زباله‌ها در داخل لوله جاروبرقی می‌شود.

جاروبرقی را یکدفعه به این طرف و آن طرف نکشید. بگذارید حرکت آن روی فرش، موکت و سنگفرش آرام و کند باشد.

همیشه مراقب صدای جاروبرقی خود باشید. به محض تغییر صدای موتور، آن را خاموش و علت را بررسی کنید. البته از دستکاری و تعمیر جاروبرقی بپرهیزید و در صورت بروز اشکال آن را به تعمیرکار متخصص بسپارید.

منبع:jamejamonline.ir -پریشاد احمدی


,