سرگرمی های دسته جمعی شما را جوان نگه می دارد - فواید بازی های خانوادگی و دسته جمعی

سرگرمی های دسته جمعی شما را جوان نگه می دارد

 با توجه به این که سالمندان رفته رفته از جوانان و جمع های آنان کنار گذاشته می شوند دعوت از آنان برای فعالیت بیشتر قدری سخت است.
اگر شما تنها باشید کمتر احتمال دارد به دنبال توصیه های بهداشتی و روابط اجتماعی بروید.اگر شما با مادر بزرگ خود بیشتر ملاقات کنید و برای او یک سرگرمی منظم ایجاد کنید در سلامت ماندن و مستقل بودن به او کمک کرده اید.   

فواید بازی های خانوادگی و دسته جمعی

فواید بازی های خانوادگی و دسته جمعی

سرگرمی های اجتماعی مثل ایروبیک و ورزش دسته جمعی برای سالمندان حیاتی به حساب می آید. دانشمندان دریافته اند ورزش توام با موسیقی با بازی هایی مثل کارت بازی یا شطرنج و مار و پله سالمندان را شاداب تر و سالم تر نگه می دارد. حتی بازی های جمعی که در فرهنگ ما فراوان یافت می شود و وقتی تلویزیون به میدان نیامده بود نقش مهمی در سرگرمی و برقراری روابط اجتماعی و خانوادگی مردم داشت می تواند نقش حیاتی در حفظ جسمی و بهداشت روانی سالمند بازی کند.
شرکت در بازی های محلی جمعی سایر بازی های پر تحرک ... انواعی از این فعالیت ها به شمار می روند. یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد سالمند هرچه کمتر در فعالیت های اجتماعی وقت صرف کنند، سریع تر موتور محرکشان از کار می افتد. دکتر آرون باچمن یک متخصص مغز و اعصاب در مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو می گوید: همه در ۶۰ ، ۷۰ و۸۰ سالگی آهسته تر از ۲۵سالگی راه می روند. مطالعه ما ارتباط بین فعالیت های اجتماعی و کارکردهای حرکتی را نشان می دهد و کهکشان کاملا جدیدی پیش روی ما می گشاید که چنین فعالیتی چطور در سلامت ی می تواند دخالت کند.
شواهد زیادی نشان می دهد که شرکت در فعالیت های ذهنی محرک و غالبا جمعی و ورزش ممکن است در مقابل انحطاط سنی و شناختی به ما کمک کند. پیش از سال ۱۹۹۵، یک عصب شناس به نام کارل کتمن، که در مورد سالخوردگی و دمانس در دانشگاه کالیفرنیا در ایروین تحقیق می کند، مقاله ای منتشر کرد در مورد این که طبیعت نشان می دهد تمرین های جسمی پروتئینی تولید می کند تا نورون ها از مرگ حفظ شوند و تشکیل ارتباطات عصبی جدید در مغز را تحریک می کند. مطالعات اخیر کتمن نشان داد در سگ ها و موش های پیر غنی سازی محیط اجتماعی با بهبود در عملکرد مغز مرتبط است.
همچنین محققان دریافتند که فعالیت های اجتماعی، ممکن است اثر م حافظ تی مشابهی در افراد به وجود آورد. یک مطالعه که بر روی ۲۵۰۰ شخص ۷۰ تا ۷۹ ساله صورت گرفته است نشان می دهد کسانی که توانستند ذهن خود را فعال تر نگه دارند همان هایی بودند که درهفته یک بار یا بیشتر ورزش می کردند. آنها حداقل تا پایه نهم تحصیل کرده بودند و فعالیت اجتماعی داشتند.
اما فعالیت های اجتماعی با موتور محرکه بدن چه می کند؟
به گزارش سایت اطلا ع رسانی خانواده در مطالعه ۵ ساله بوچمن که در مورد ۹۰۶ سالمند، به طور متوسط ۸۰ ساله، در شمال شرقی ایلینویز صورت گرفت رشد فعالیت های اجتماعی در گستره ای از کارهای بدنی، از جمله قدم زدن در یک خط مستقیم، ایستادن روی یک پا و روی پنچه، چرخش دایره کامل بدون افتادن و قرار دادن صفحات روی تابلوی اعلانات بررسی شد. در مهارت یک فعالیت اجتماعی مقیاس از ۱ تا ۵ در نظر گرفته شد که تعداد دفعات فعالیت اجتماعی را نشان می داد.
رتبه ۱ نشانگر مشارکت در فعالیت های مختلف اجتماعی، یک بار در سال، و ۵ نشان دهنده فعالیت های هر روز و یا تقریبا هر روز یک نقطه تفاوت در فعالیت های اجتماعی مرتبط است با یک دوره ۵ ساله کارکرد های پر تحرک . هرگاه آزمودنی یک نقطه در مقیاس فعالیت های اجتماعی افت کند، فعالیت های جسمی او ۳۳ درصد طی یک سال کاهش می یابد. در یکی از شرکت کنندگان در نمره آن نقطه طی یک سال واحد کاهش یافت که به معنی افزایش ۴۰ درصدی خطر مرگ و افزایش ۶۵ درصدی دچار شدن به ناتوانی است.
دکتر جو ورجیس اورولوژیست و متخصص طب سالمندی از دانشکده پزشکی آلبرت اینشتین در شهر نیویورک اعتقاد دارد: <این ایده که کارکرد های شناختی و جسمی تابع هم هستند در سال های اخیر بروز کرده است. این ایده افق های جدیدی در مراقبت های بهداشتی و پیشگیری گشوده است.» او در یکی از مقالات خود مطرح ساخته است که تغییرات در الگوهای پیاده روی می تواند یک نشانه اولیه از دمانس یا زوال عقلی باشد. گرچه برای تثبیت شدن این عقیده هنوز باید تحقیقات بیشتری انجام شود که بتوان گفت به طور دقیق فعالیت های اجتماعی و ورزش در روند پیری چه اثری می گذارد، اما این احتمال وجود دارد که کاهش در فعالیت های اجتماعی از علائم انحطاط جسمی باشد. مردم به طور طبیعی ممکن است فکر کنند کاهش تعامل اجتماعی آنها به خاطر از دست دادن مهارت های تحرک ی است اما محققان اعتقاد دارند بی دلیل نیست که سالمندان را به تحرک تشویق می کنند. تنها ۱۰ درصد از افراد بالای ۶۵ سال طبق توصیه حداقل ۵/۲ تا ۵ ساعت در هفته ورزش می کنند.
 پورتال سیمرغ  


,