راهنمای پارتیشن بندی لپ تاپ

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که کاربران لپ‌تاپ‌ با آن مواجه‌اند، اختصاص کل فضای هارد‌دیسک به یک درایو است. اگر شما هم یک لپ‌تاپ جدید خریده باشید حتما مشاهده کرده‌اید که کل فضای هارد‌دیسک لپ‌تاپ صرف نظر از فضایی که براي ذخیره‌سازی سیستم‌عامل و تنظیمات کارخانه‌ای آن درنظر گرفته شده، به یک پارتیشن اختصاص داده شده است که این عمل در آینده مشکلات بسیاری برای کاربران به همراه دارد.

 یکی از مهم‌ترین این مشکلات نیز هنگامی رخ می‌دهد که سیستم‌عامل لپ‌تاپ به هر دلیل از کار می‌افتد و کاربر مجبور به بازیابی اطلاعات یا نصب مجدد ویندوز روی رایانه می‌شود. در چنین حالتی تمام فایل‌های کاربر روی همان پارتیشنی ذخیره‌شده که سیستم‌عامل نصب بوده است و با نصب سیستم‌عامل جدید نیز به‌دلیل فرمت کردن سیستم‌عامل قبلی، تمام اطلاعات ذخیره‌شده کاربر حذف می‌شود.

در این مواقع کاربرانی که کمی حرفه‌ای‌تر هستند تازه به فکر چاره کار می‌افتند و سعی می‌کنند قبل از حذف اطلاعات، نرم‌افزاری را پیدا کنند که بدون از دست رفتن اطلاعات ذخیره‌شده، پارتیشن فعلی به چند پارتیشن با ظرفیت‌های پایین‌تر تقسیم شود و تمام اطلاعات شخصی کاربر بجز سیستم‌عامل در آن پارتیشن‌ها ذخیره شود تا با نصب و حذف سیستم‌عامل، به دیگر اطلاعات صدمه‌ای وارد نشود. اما کاربرانی که تجربه بیشتری دارند یا حداقل در گذشته یک‌بار با این مشکل برخورد کرده‌اند، سعی می‌کنند همان روز اول قبل از این که به ذخیره‌سازی اطلاعات روی لپ‌تاپ خود بپردازند، هارد‌دیسک آن را به پارتیشن‌هایی با ظرفیت‌ دلخواه خود تقسیم کنند سپس به استفاده از آن بپردازند.

نرم‌افزار پیشنهادی ما نیز ابزاری همه‌کاره برای رفع تمام مشکلات شما در این زمینه است و شما را قادر می‌سازد تا براحتی و با چند کلیک ساده علاوه‌بر مدیریت هارد‌دیسک‌های چند ترابایتی، پارتیشن‌های دلخواه خود را در آنها ایجاد کنید.

پارتیشن بندي مناسب

یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که کاربران سیستم‌عامل ویندوز با آن مواجه می‌شوند، اشغال فضای خالی پارتیشنی است که سیستم‌عامل روی آن نصب شده است. در این شرایط نیز بهترین راه برای خلاصی از مشکل به‌وجود آمده، افزایش ظرفیت پارتیشن مربوط (معمولا درایو C) است که انجام این کار نیز برای بسیاری از کاربران فقط با نصب مجدد ویندوز امکان‌پذیر است، اما کاربران نرم‌افزار قدرتمند EaseUS Partition Master که تعداد آنها از مرز 6 میلیون نفر نیز فراتر رفته است، ظرف چند دقیقه و بدون نصب مجدد ویندوز، میزان ظرفیت دلخواه خود را به پارتیشن مربوط اختصاص داده و مشکل به‌وجودآمده را رفع می‌کنند.

نرم‌افزار فوق با روش کار بسیار ساده و عملکرد بسیار سریع خود، امکانات متعددی را برای مدیریت پارتیشن‌های هارد‌دیسک در اختیار شما قرار می‌دهد که برخی از آنها عبارتند از:

ـ افزایش ظرفیت پارتیشن سیستمی

ـ تغییر ظرفیت/ جابه‌جایی پارتیشن‌ها

ـ ترکیب پارتیشن‌ها با یکدیگر

ـ تقسیم یک پارتیشن به چند پارتیشن مجزا

ـ تبدیل آسان پارتیشن‌های primary به logical و برعکس

ـ تبدیل آسان و سریع FAT به NTFS

ـ ایجاد، حذف، مرتب‌سازی، تغییرنام، پنهان‌سازی و ... پارتیشن‌ها

ـ بازسازی MBR

ـ مرتب‌سازی سکتورهای هارد‌دیسک

ـ پاکسازی کامل هارد‌دیسک، پارتیشن یا فضاهای خالی بدون قابلیت بازگشت اطلاعات

ـ بررسی هارد‌دیسک و جستجوی سکتورهای خراب در آن

ـ مدیریت پارتیشن‌های لینوکس (ایجاد، حذف، فرمت و بازیابی پارتیشن‌های EXT2/EXT3)

و...

کپی‌برداری

اگر هارد‌دیسک فعلی رایانه‌تان دارای ظرفیت پایینی است و قصد ارتقای آن را دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتما از این نرم‌افزار کمک بگیرید. چرا که بدون کمک این برنامه ‌باید تمام اطلاعات هارد‌دیسک اولیه خود را کپی بگیرید و به هارد‌دیسک جدید انتقال دهید. همچنین ‌باید ساعت‌ها وقت صرف کنید تا روی هارد‌دیسک جدید نیز سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای موردنظرتان را نصب کنید. اما با استفاده از نرم‌افزار فوق می‌توانید براحتی و در مدت زمانی بسیار کوتاه، همه اطلاعات هارد‌دیسک قبلی از جمله سیستم‌عامل را همراه با تمام نرم‌افزارهای نصب شده روی آن، در هارد‌دیسک جدید کپی کنید و به استفاده از آن بپردازید.

بازیابی اطلاعات

مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، حملات ویروسی و عملیات خرابکارانه هکرها از جمله مواردی است که ممکن است به اطلاعات ذخیره‌شده روی هارد‌دیسک رایانه صدمه برساند یا موجب از دست رفتن آنها شود. باتوجه به همین موضوع، ابزارهای قدرتمندی نیز برای بازیابی اطلاعات و پارتیشن‌های از دست رفته در این برنامه طراحی شده‌اند که به کمک آنها می‌توانید براحتی پارتیشن‌های از دست‌رفته هارد‌دیسک را با فایل سیستم‌های مختلف اعم از FAT, NTFS, EXT2, EXT3 بازیابی کنید.

این نرم‌افزار در نسخه‌های مختلفی مخصوص کاربران خانگی و اداری طراحی شده که استفاده از نسخه کاربران خانگی آن کاملا رایگان است و می‌توانید بسیاری از خواسته‌های خود برای مدیرت پارتیشن‌ها در سیستم‌عامل‌های ویندوز 2000، اکس‌پی، ویستا و 7 (در دو نسخه 32 و 64 بیت) را با استفاده از آن به انجام برسانید.

آدرس:

http://tiny.cc/easus-home


منبع:کلیک


مطالب مشابه :


پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا

اغلب کسانی که لپ تاپ خریداری میکنند ، قصد دارند از هارد دیسک خود استفاده حرفه ای تر بکنند.




پارتیشن بندی هارد دیسک بدون فرمت کردن در ویندوز 7

پارتیشن بندی هارد بسیاری از کسانی که به تازگی لپتاپ ویندوز 7, پارتیشن بندی,




پارتیشن بندی در ویندوز 7

پارتیشن بندی در ویندوز 7 يه نكته مهم اينه كه اگه خواستيد هارد يه لپ تاپ يا كامپيوتر




راهنمای پارتیشن بندی لپ تاپ

راهنمای پارتیشن بندی لپ تاپ. که کل فضای هارد‌دیسک لپتاپ صرف نظر یا نصب مجدد ویندوز




پارتیشن بندی هارددیسک به وسیله ویندوز 7

پارتیشن بندی هارددیسک رو زمانی که ویندوز 7 بر روی هارد نصبه رو براتون بگم (البته این پست




نحوه پارتیشن بندی در ویندوز 7

نحوه پارتیشن بندی در ویندوز 7 در ویندوز 7. تقسیم کردن ظرفت هارد دیسک به چند لپ تاپ




اسرار پارتیشن بندی

پارتیشن بندی به بیانی ساده، عبارت است از تقسیم کردن فضای هارد دیسک به دو یا چند قسمت به طوری




آموزش نحوه پارتیشن بندی هارد دیسک و روش ایجاد تغییرات

برنامه داخلی پارتیشن بندی در ویندوز آنقدرها یا چند لپ تاپ پارتیشن بندی هارد




نحوه پارتیشن بندی توسط ویندوز ویستا ( Vista )

نحوه پارتیشن بندی توسط ویندوز باشد از جمله پارتیشن بندی هارد لپ تاپ خود را




برچسب :