زندگینامه آلفرد هیچکاک - بیوگرافی کارگردان ها - الفرد هیچکاک

در این بخش از سایت برگزیده ها بیوگرافی و تصاویر آلفرد هیچکاک را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

سر آلفرد جوزف هیچکاک (زاده ۱۸۹۹ - درگذشته ۱۹۸۰) کارگردانی بریتانیایی می باشد که فعالیت عمده اش در ایالات متحده آمریکا بوده است.

آلفرد هیچکاک

آلفرد هیچکاک

عکس آلفرد هیچکاک

هیچکاک بیشتر در زمینه فیلم های معمایی و دلهره آور فعالیت داشت. هیچکاک طی شش دهه، در ساخت بیش از پنجاهفیلم شرکت داشت (از فیلم های صامت تا فیلم های تکنی کالر) و تا به امروز به عنوان سرشناس ترین و محبوب ترین کارگردان فیلم های سینمایی شناخته می شود. و در سال 1939 از انگلیس به آمریکا مهاجرت کرد و تا پایان عمرش 29 آوریل 1980 در لوس آنجلس ماند. هیچکاک تا زمانی که در قید حیات بود، 53 فیلم ساخت و با فروش فیلم هایش در سراسر جهان به عنوان یکی از مشهورترین فیلم سازان تاریخ سینما به شمار می آید.
هیچکاک در سال 1920 خود را برای اولین بار به عنوان نقاش و طراح به استودیو تازه تأسیس "پارامونت فیموس" در لندن معرفی کرد و در آن جا با طراحی تیتراژ شروع به کار کرد. گاهگاهی هم در کنار کار اصلی خود، مشغول طراحی لباس و صحنه شد و رفته رفته تغییرات نهایی فیلم ها را انجام داد تا این که در سال 1922 به علت اخراج شدن یک کارگردان، صحنه ی نهایی باقی مانده از فیلم را کارگردانی کرد و از این زمان به بعد توانست نظر تهیه کننده ها را به خود جلب کند.
سال 1926 هیچکاک فیلم "مستأجر" را با تهیه کنندگی کشور آلمان ساخت و توانست در انگلیس به معروفیت برسد. او با ساخت فیلم "مستأجر" فوراً ژانر سینمایی خود را یافت، ژانرThriller که در همه ی فیلم های خود دنبال کرد.

این موضوع علاوه بر ادبیات در سینما نیز صدق می کند. سینمای هیچکاک در این مورد مثالهای بسیار خوبی دارد.
کسانی که سرگیجه را دیده اند حتما صحنه زیبای اتاق سبز هتل را به یاد دارند.
اتاق مادلن با نور سبز چراغ بیرونی هتل روشن شده است.حال ببینید که هیچکاک چگونه از این نور سبز استفاده دراماتیک می کند.
جودی که پس ارایش و پوشیدن لباس هایی شبیه مادلن کاملا به او شبیه شده است برای تغییر ارایش مو به حمام میرود و پس از باز گشت در هاله ای از نور سبز ومه فرو می رود. گویی دوباره زاده شده است.و این یعنی استفاده دراماتیک از عناصر صحنه....
زمانی که فیلم "بیگانگان در ترن" را می دیدم.در صحنه ای شخصیت اول فیلم درواگن مترو با تنها شخصی که روبرو می شود یک مرد مست است . در ان زمان به این فکر بودم که این شخص و مست بودن او چه نقشی در داستان ایفا خواهد کرد.
در ادامه داستان مشخص شد که در همان لحظه قتلی صورت گرفته است که مظنون اصلی ان شخص اول داستان است . ان شخص مست در واقع تنها شاهدی است که اورا دیده است ولی به علت مست بودن او رابه یاد نمی اورد.
نوشتن و گفتن از کسی که شهره به "استاد تعلیق "در سینما است کار آسانی نیست.واقعا جسارت می خواهد نوشتن از "آلفرد هیچکاک".۲۲مرداد(۱۳ آگوست۱۸۹۹) سالروز تولد این نابغه هنر هفتم است. او که در ایست لند لندن به دنیا آمده بود تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ژزوییت ها گذراند و در رشته مهندسی ادامه تحصیل داد و از ۱۹۲۰ با کار طراحی صحنه و نقاشی برای استودیو ها وارد سینما شد و سپس پا به عرصه دستیاری و سپس کارگردانی گذاشت و اولین فیلم مستقلش (باغ تفرج) را در ۱۹۲۵ کارگردانی کرد.
حاصل حضور بیش از پنجاه ساله او در سینما ساخت نزدیک ۶۰ فیلم است که بسیاری از آنها جزو شاخص ترین فیلمهای تاریخ سینما هستند.پیرنگهای مشخص آرایشهای تصویری نور و سایه و حرکات پیچیده دوربین به همراه حضور خود فیلمساز در یک نمای فیلم به نوعی امضای تصویری آثار هیچکاک را تشکیل میدهند.

هیچکاک می گوید: «برای من ساخت فیلم به معنی روایت کردن یک قصه است. قصه ای که گاهی غیر ممکن به نظر می رسد ولی صد در صد قابل باور است. قصه بایستی انسانی و بحرانی باشد. بحرانی که زاده ی درام است و درام چیزی جز زندگی نیست که تمام قسمت های خسته کننده ی آن را بیرون بریزیم
هیچکاک با استفاده از کلیشه های رایج در فیلم های آن زمان، مخاطب را فریب می داد. به عنوان مثال در آن زمان شخصیت های بدِ فیلم ها سبیل داشتند ولی هیچکاک با استفاده از این نوع کلیشه ها، شخصیت های مرموز متعددی وارد داستان هایش می کرد که مخاطب را فریب دهد و یا حتی با بر عکس کردن فضاهای نوری صحنه، مخاطب را غافلگیر می کرد.

هنوز هم از فیلمهای او به عنوان الگوهای اصلی ژانر دلهره و تعلیق نام برده میشوند . هیچکاک در ۱۹۷۱ نشان لژیون دونور را دریافت کرد ودر ۱۹۸۰ از دنیا رفت.

آثار آلفرد هیچکاک:

باغ تفرج(۱۹۲۵)

عقاب کوهستان(۱۹۲۶)

مستاجر (۱۹۲۶)

سرازیری(۱۹۲۷)

تقوای آسمان(۱۹۲۷)

حلقه( ۱۹۲۷)

همسر دهقان(۱۹۲۸)

شامپانی(۱۹۲۸)

اهل جزیره انسان(۱۹۲۸)

حق السکوت(۱۹۲۹)آ

وای الستیر(۱۹۳۰)

جونو و پیکاک(۱۹۳۰)

جنایت(۱۹۳۰)

بازی پوست(۱۹۳۱)

غریب و غنی(۱۹۳۲)

شماره ۱۷(۱۹۳۲)

والسهای وین(۱۹۳۳)

مردی که زیاد میدانست(۱۹۳۴)

سی و نه پله(۱۹۳۵)

مامور مخفی(۱۹۳۶)

خرابکاری(۱۹۳۶)

جوان و بیگناه(۱۹۳۷)

خانم ناپدید میشود(۱۹۳۸)

میکده جاماییکا(۱۹۳۹)

ربکا(۱۹۴۰)

خبرنگار خارجی(۱۹۴۰)

آقا و خانم اسمیت(۱۹۴۱)

سوئ ظن(۱۹۴۱)

خرابکار(۱۹۴۲)

سایه شک(۱۹۴۳)

قایق نجات(۱۹۴۳)

سفر بخیر(۱۹۴۴)

طلسم شده(۱۹۴۵)

بدنام (۱۹۴۶)

قضیه پارادین(۱۹۴۷)

طناب(۱۹۴۸)

 دربرج جدی(۱۹۴۹)

ترس صحنه (۱۹۵۰)

بیگانه در ترن(۱۹۵۱)ا

عتراف به گناه(۱۹۵۲)

پله پنجم(۱۹۵۴)

پنجره عقبی(۱۹۵۴)

گربه سیاه(۱۹۵۵)

دردسر یک جنایت(۱۹۵۶)

مردی که زیاد میدانست(۱۹۵۶)

مرد عوضی 

با ما همراه باشید تا در ادامه تصاویری از آلفرد هیچکاک را مشاهده کنید.

هیچکاک

هیچکاک

بیوگرافی آلفرد هیچکاک

الفرد هیچکاک

الفرد هیچکاک

تصاویر آلفرد هیچکاک

بیو گرافی الفرد هیچکاک

بیو گرافی الفرد هیچکاک

عکس آلفرد هیچکاک

الفردهیچکاک

الفردهیچکاک

بیوگرافی آلفرد هیچکاک

الفرد هیچکاک کیست؟

الفرد هیچکاک کیست؟

عکس آلفرد هیچکاک

ثروت الفرد هیچکاک

ثروت الفرد هیچکاک

آلفرد هیچکاک

زندگینامه آلفرد هیچکاک

زندگینامه آلفرد هیچکاک

عکس آلفرد هیچکاک

آلفرد هیچکاک که بود

آلفرد هیچکاک که بود

آلفرد هیچکاک

حرفه آلفرد هیچکاک چه بوده

حرفه آلفرد هیچکاک چه بوده

بیوگرافی آلفرد هیچکاک

اثری از آلفرد هیچاک

اثری از آلفرد هیچاک

آلفرد هیچکاک

2015530181355211a.jpg

تصاویر آلفرد هیچکاک

2015530181355212a.jpg

تصاویر آلفرد هیچکاک

201553018140113a.jpg

بیوگرافی آلفرد هیچکاک

 
ایران کلاسیک 
ویرایش و تلخیص:برگزیده ها