بیوگرافی خواننده ی محبوب حامد زمانی - بیوگرافی شعرا ، بیوگرافی نویسندگان ، بیوگرافی خواننده ها - بیوگرافیصاویرحامدزمانی دربوشهر

بیوگرافیصاویرحامدزمانی دربوشهر

بیوگرافیصاویرحامدزمانی دربوشهر

برگزیده ها: بیوگرافی خواننده ی محبوب حامد زمانی

برگزیده ها: حامد زمانی، ترانه سرا، آهنگساز و خواننده جوان ایرانی، در فروردین ۱۳۶۷ در شهرستان میمه از توابع استان اصفهان و در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد. در دوران کودکی به علت بهره مندی از صدای خوش و استعداد فراوان و به تشویق خانواده، به قرائت قرآن و مداحی روی آورد و در این زمینه دوره های آموزشی را طی کرد و با شرکت در مسابقات سراسری قرائت قرآن کریم، حائز چند رتبه برتر استانی و کشوری گردید.

به گزارش برگزیده ها:

,[categoriy]


وی از سن ۷ سالگی و در پی کشف استعداد شگفت انگیز او در زمینه خوانندگی و آواز توسط پدرش، در کلاس های موسیقی سنتی استاد طباطبایی، از شاگردان مرحوم استاد تاج اصفهانی، در شهر اصفهان شرکت کرد و دوره آواز سنتی را نزد ایشان گذراند. اما وی در ادامه ی این روند و به فراخور مقتضیات زمان، به موسیقی پاپ روی آورد، چرا که عقیده داشت موسیقی پاپ به دلیل سرعت بیشتر انتقال مفاهیم و نیز عامه پسند بودن و اختصاص نداشتن به مخاطب و قشر خاص، بستر و عرصه مناسب تری برای بیان و انتقال گسترده حرف ها و پیام های او فراهم می آورد. ,[categoriy]

اولین کار حامد زمانی به نام «زینت آسمون» در سال ۱۳۸۴ درباره امام حسین (ع) ساخته شد که حامد زمانی علاوه بر خوانندگی، آهنگسازی و ترانه سرایی آن را نیز بر عهده داشت. وی طی سال های بعد، فعالیت خود را در زمینه ترانه سرایی، آهنگسازی و خوانندگی، با تولید تک آهنگ های مختلف ادامه داد تا اینکه در سال ۱۳۸۸ با ساخت تیتراژ برنامه تلویزیونی «دیروز، امروز، فردا» ــ ترانه ای که شخصاً شعر آن را سروده و موسیقی اش را ساخته بود و مورد استقبال گسترده مخاطبان قرار گرفت ــ همکاری خود را با سازمان صدا و سیما آغاز کرد که این همکاری طی سال های بعد و با ساخت ترانه تیتراژ آغازین و پایانی برنامه های مختلف تلویزیونی نظیر «ماه عسل»، «شهر باران»، «شناسنامه» و … و نیز تک آهنگ های گوناگون با مضامین ارزشی و انقلابی نظیر «تحریم»، «فریاد فردا»، «خاک عزیز» و … تا به امروز ادامه یافته است.

,[categoriy]

حامد زمانی علاوه بر حضور در بسیاری از برنامه های مختلف رادیویی و تلویزیونی و اجرا در مراسم های مختلف در سطح کشور، تاکنون چند کنسرت نیز برگزار کرده است که آخرین و بزرگترینِ آنها در تاریخ دوم خرداد ۱۳۹۲ در «سالن همایش های بین المللی برج میلاد» و با حضور جمع کثیری از علاقه مندان و طرفداران او برگزار گردید. این کنسرت هم به لحاظ نوع و مضمون ترانه ها و هم به لحاظ شرکت کنندگان در آن، در نوع خود بی نظیر و منحصربه فرد بود؛ چرا که در آن برای نخستین بار ترانه هایی با مضامین صریح دینی و انقلابی همراه با پخش تصاویری از دفاع مقدس و شهدا، راهپیمایی های سراسری در کشور، مقام معظم رهبری، دبیرکل حزب الله لبنان، شهدای هسته ای و … اجرا شد که بدون شک نظیر آن در هیچ یک از کنسرت های دیگر مشاهده نشده است. همچنین حضور افراد و خانواده های متدین در این کنسرت ــ که عمدتاً به دلیل عدم همخوانی فضای برخی از کنسرت های موسیقی در کشور با باورهای دینی و عقایدشان، به ندرت در چنین برنامه هایی شرکت می کنند ــ هم یکی دیگر از وجوه تمایز کنسرت حامد زمانی با سایر کنسرت ها بود.

,[categoriy]

اولین آلبوم حامد زمانی به نام «حضرت ماه» که مراحل اخذ مجوز و آماده سازی قطعات را پشت سر گذاشته و در نوبت انتشار به سر می برد، مشتمل بر ۱۴ اثر می باشد ــ که به گفته حامد زمانی، بیش از ۸۰ درصد آنها جدید هستند ــ و به زودی و طی چند ماه آینده منتشر خواهد شد. در این آلبوم، حامد زمانی با بسیاری از بزرگان عرصه شعر و موسیقی از جمله ترانه سرایان و شاعران مطرح و شناخته ای نظیر علیرضا قزوه، سعید بیابانکی و فاضل نظری و نیز آهنگسازان و تنظیم کنندگان به نامی همچون سیاوش صدری، امید رهبران، امیر جوانفر و … همکاری کرده است.

,[categoriy]

«من صدای بی صداها هستم»؛ این جمله ای است که حامد زمانی در توصیف نقش خود در عرصه موسیقی بیان کرده است. به عقیده او، بخشی از افراد جامعه و عقاید و آرمان های آنها ــ که همان عقاید و ارزش های حامد زمانی هستند ــ در بسیاری از آثار موسیقایی موجود نادیده گرفته شده اند، در حالی که این قشر، بخش بزرگی از جامعه را تشکیل می دهند که تاکنون از داشتن هنرمندی که در عرصه موسیقی و ترانه، بصورت صریح و بدون تکلف و پرده پوشی به ارزش ها و دغدغه های فکری آنها بپردازد، محروم بوده اند. از این رو حامد زمانی همواره تلاش کرده تا با ساخت ترانه ها و آثار موسیقایی با مضامین بلندی پیرامون اسلام و ائمه معصومین (علیهم السلام)، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی، مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل، مقاومت و ایستادگی در برابر فشارها و تحریم های دشمنان، شهدای عرصه فناوری هسته ای و بسیاری دیگر از مفاهیمی از این دست که در آثار سایر هنرمندان کمتر به آنها پرداخته شده یا کاملاً مغفول واقع شده اند، دغدغه های این قشر از مخاطبان موسیقی را به زبان هنر مطرح کند که تاکنون با استقبال کم نظیری از سوی مخاطبان نیز مواجه شده است؛ از جمله این آثار ارزشمند می توان به ترانه های «حضرت ماه» (درباره امام هادی علیه السلام)، «حضرت مهتاب» (درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها)، «امام رضا (علیه السلام)»، «آرمیتا» (درباره دانشمند هسته ای شهید داریوش رضایی نژاد و فرزند خردسالش)، «فرمانده» (درباره شهید حسن تهرانی مقدم)، «قلاده های طلا» (درباره فتنه ۸۸)، «پرواز» (درباره شهدای دانش هسته ای به ویژه شهید مصطفی احمدی روشن) و «خون هابیل» (درباره شهدای ترور) اشاره کرد.

,[categoriy]

حامد زمانی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی از دانشگاه تهران بوده و خود را انسانی سیاسی ــ البته سیاست به معنای صحیح و اسلامی و آنچه بزرگان ما آن را «عین دیانت» خوانده اند ــ می داند، معتقد به عریان و صریح (و نه دو پهلو و مبهم) و در عین حال، هنرمندان ه سخن گفتن در زمینه مسائل مذهبی و سیاسی، در عرصه موسیقی است و آن را با باورها و آموزه های اسلام و مکتب اهل بیت (علیهم السلام)، که در آن مسائل و ارزش های عقیدتی و سیاسی به صراحت و سادگی و بی تکلف و البته به زیبایی عرضه شده اند، همخوان و هم راستا می داند و اعتقاد دارد که این نحوه ی ارائه پیام های ارزشی در آثار موسیقایی، منجر به عمق بخشیدن بیشتر به آنها و انتقال بهتر این مفاهیم خواهد شد. وی در عین حال، پرداختن به سایر مفاهیم والا و ارزشمند نظیر عشق، دردها و دغدغه های انسانی و اجتماعی و … را نیز در حیطه موضوعات «ارزشی» به شمار آورده و معتقد است سخن گفتن از این مضامین و مفاهیم نیز بخشی از رسالت هنر را تشکیل می دهد.

,[categoriy]

وی موسیقی خود را ترویج دهنده گفتمان و ارزش های جهانی اسلام و انقلاب اسلامی دانسته و دامنه مخاطبان آثار خود را بسیار گسترده و فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران می داند و در این راستا با ساختن ترانه هایی (که برخی از آنها به زبان عربی خوانده شده اند) مثل «زیباییِ عشق»، «مکر شیطان»، «قدس»، «حماسه ی بی تاب» و … با مضامین مبتلابه جوامع اسلامی و موضوعات روز دینی و سیاسی در این کشورها، نظیر مسئله حجاب، استکبارستیزی، قضیه فلسطین، بیداری اسلامی و … کوشیده است تا دامنه مخاطبان خود را گسترش داده و پیام های ارزشمند مورد نظر خود را به عده ی بیشتری در سراسر جهان، به ویژه در جهان عرب و کشورهای اسلامی و نیز کلیه مستضعفان دنیا، منتقل کند. وی همچنین قصد دارد در آینده، ترانه هایی به زبان انگلیسی نیز اجرا کند و از این طریق، گستره ی مخاطبان پیام جهانی آثار خود را باز هم توسعه داده و با اقشار مختلف مردم جهان به وسیله هنر خود ارتباط برقرار کند.

,[categoriy]


,