سخنان علامه های اینستاگرامی درباره سحر قریشی + نقد - اخبار ستاره ها ، اخبار چهره ها ، سلبریتی ها - سخنان سحرقریشی درمورد دورهمی

برگزیده ها حتما برنامه دید در شب سحر قریشی را دیدید که در آن سحر قریشی برخی از افراد معروف سینمای جهان را نمی شناخت ، اما بخوانید از علامه هایی که در فیس بوک و اینستاگرام به او حمله کردند و ناسزا گفتند!

سخنان سحرقریشی درمورد دورهمی

سخنان سحرقریشی درمورد دورهمی

برگزیده ها: سخنان علامه های اینستاگرامی درباره سحر قریشی + نقد

روزنامه قانون: بیشتر از یک هفته است که یک بند به سحر قریشی حمله می شود . این بازیگر زن سینمای ایران د ر گفت وگو با رضا رشید پور، برخی از چهره های مطرح هنری و اجتماعی را نشناخت تا حالا انبوه منتقد ان به سمت او یورش ببرند و از خجالتش د ر بیایند .

به گزارش برگزیده ها چند ی پیش ناآگاهی و اشتباهات عجیب برخی از افراد عاد ی شرکت کنند ه د ر مسابقه «ستاره ها» باعث شد به نسل جد ید ایرانیان انگ بی سواد ی بخورد و حالا این فضا با اتفاقاتی که برای قریشی رخ د اد ه تشد ید هم شد ه است. د ر همین چند روز هزاران نفر د ر فضای مجازی با ارسال پست های آتشین نسل جد ید مرد م ایران را سطحی و توخالی معرفی کرد ه اند و جالب اینکه خیلی از این پست ها هزاران لایک و کامنت موافق هم گرفته اند .

حالا معلوم نیست با وجود این چند میلیون نفری که خود شان را باسواد و جامع الاطراف می د انند و به هر بهانه ای د ر فیس بوک و اینستاگرام بقیه را متهم می کنند ، چرا ما باید نگران باشیم؟ خب وقتی این همه نظرد هند ه و نقد کنند ه همیشه د ر صحنه د اریم که همه چیز را می د انند ، چه اشکالی د ارد که چهارتا کم سواد مثل سحر قریشی هم د ر این مملکت زند گی کنند ؟ باور کنید اگر زیر سایه این همه علامه فیس بوکی و بوعلی سینای مجازی چند آد م جاهل و کم مایه هم نفس بکشند ، اتفاق خاصی رخ نمی د هد !

مثل هر ستاره د یگری می شود از سحر قریشی هم انتقاد کرد ، اما چه بهتر که چنین نقد هایی بیشتر متوجه فعالیت حرفه ای او باشد . مثلا اگر گمان می کنیم او بازیگر خوبی نیست یا شیوه ورود ش به سینما غیراستاند ارد بود ه و بیش از حد به جنبه های ظاهری اتکا د اشته (که احتمالا همین طور هم هست) بهتر است برای به چالش کشید ن وی سراغ همین موارد منطقی و اصولی برویم، وگرنه هیچ بازیگری نوشته ند اد ه که حتما مد یرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی را بشناسد و او را د نبال کند . مسلما بهتر بود سحر قریشی حد اقل رئیس سازمان صد اوسیما یا کارگرد ان پد رخواند ه را به جا می آورد ، اما انتقاد ات امروز هم بیش از حد بی رحمانه و انتقامجویانه به نظر می رسند .

از همه بد تر اینکه مثلا اشتباه یا کم آگاهی یکی مثل قریشی به سرعت به یک نسل تعمیم د اد ه می شود . به طور کلی نتیجه گیری های فوری و حکم صاد ر کرد ن های قطعی و شتابزد ه تبد یل به یکی از خصوصیات رفتاری ما ایرانی ها شد ه و انگار راه گریزی از آن ند اریم. د ر همین غائله اخیر طوری د ر مورد نمایند گی سحر قریشی از یک نسل بی سواد ایرانی حرف زد ه می شود که انگار محصولات نسل های قبلی، همه رو سفید و سربلند بیرون آمد ه اند . هنوز فراموش نکرد ه ایم رئیس د ولت پیشین چطور انگلستان را جزیره ای کوچک د ر غرب آفریقا می نامید و فهم منتقد ان رفتارهای پوپولیستی اش را پایین تر از «بزغاله» می د انست.

سحر قریشی خوشبختانه قد رت اجرایی ند ارد و نمی تواند برای مرد م تصمیم بگیرد ، اما محمود احمد ی نژاد که اتفاقا فارغ التحصیل د انشگاه علم وصنعت د ر د هه ۶۰ بود ، هشت سال برای این مرد م تصمیمات حیاتی گرفت. او که رسما د ر مصاحبه اش گفته بود : «خد ا را شکرگزارم که سررشته ای از علم اقتصاد ند ارم» بر مبنای پیش بینی های ماند گارش د ر مورد قیمت نفت و د لار برنامه هایی برای این مرد م ریخت که حالا حالاها باید تاوانش را بد هیم!

می گویند چون سحر قریشی بازیگر است، باید فلان کارگرد ان مشهور بین المللی را حتما بشناسد . شاید حرف شان بیراه نباشد اما فراموش نکنیم نفر اول ورزش این مملکت د ر سال های نه چند ان د ور، یکی مثل محمد علی آباد ی بود که نامجومطلق را هم د وره اسماعیل مطر می د انست و یک تیم فوتبال را با ۱۲ نفر ارنج می کرد . اتفاقا او هم یکی از محصولات نسل طلایی قد یم بود ؛ از همان ها که ظاهرا همه چیز را بلد ند ، اما نفهمید یم چطور شد وقتی به عنوان نمایند ه ایران بر رأس اوپک تکیه زد ، جلوی آن همه د وربین متن انگلیسی را از راست به چپ خواند ! اگر سحر قریشی «کاپولا» را نمی شناسد ، حد اقلش این است که او د ر معاونت سینمایی وزارت ارشاد پست ند ارد . ما اما تا همین چند ماه پیش یکی مثل فرهاد مجید ی را د ر عضویت کمیته فنی فد راسیون فوتبال د اشتیم که حتی علیرضا جهانبخش را نمی شناخت!

کی قرار است از این موج های الکی و احساسی فاصله بگیریم؟ د ر همان مسابقه معروف هفته که فرد وسی پور به خاطر به زبان آورد ن اسم کامل «پله» حیرت و تحسین منوچهر نوذری را برانگیخت، سوال ساد ه ای د ر مورد سوغات خراسان وجود د اشت که عاد ل نمی د انست جوابش «زعفران» است. هیچ اتفاقی هم نیفتاد . او د ر حوزه ای که د وست د اشت به یک نابغه تمام عیار تبد یل شد و حالا ۱۸سال است که به مرد م ایران خد مت می کند . نسل امروز ممکن است باسواد تر یا بی سواد تر از نسل های قبلی باشد ؛ راه پی برد ن به این مسئله اما تحقیق و پژوهش د قیق و علمی است، نه استناد های سهل انگارانه به یک مصاحبه یا مسابقه!

هرچند امروز معنای کلی «سواد » د ر سطح جهان د ر حال تغییر است و سیستم های مد رن آموزش و پرورش د ر د نیا سعی می کنند به جای گنجاند ن مشتی اطلاعات عمومی و محفوظات بیهود ه د ر ذهن بچه ها، مهارت های زند گی را یاد شان بد هند و به آنها بیاموزند چطور می توانند آد م های بهتری باشند . آنچه امروز ما باید نگرانش باشیم، اتفاقا همین مورد آخر است؛ راستی د ر آزمون انسانیت و رهایی از کینه و عقد ه چقد ر به خود مان نمره قبولی می د هیم؟

 


,