ماشینهای جدید چینی

خودروهای جدید چینی در راه ایران هستند

مونتاژ سه خودرو جدید چینی سال آینده در کرمان کلید می‌خورد. این سه خودرو که با برند لیفان عرضه خواهد شده در سه مدل ۷۲۰، ۸۲۰ و ایکس ۵۰ عرضه خواهند شد. آنگونه که خبرنگار اعزامی “اقتصاد نیوز” به چین کسب اطلاع کرده این سه خودرو در رنج قیمتی حداقل ۵۰ میلیون تومان به بازار وارد خواهد شد.

قرار است شرکت کرمان موتور که هم اکنون لیفان ۵۲۰ را به تولید می‌رساند این سه خودرو جدید را وارد خط تولید خود کند. گروه خودرو سازی کرمان که روزگاری خودروهای کره‌ای و آلمانی را به تولید می‌رساند اینک به پایگاه محکمی برای تولید خودروهای چینی مانند لیفان و چری تبدیل شده است. اولین همکاری رسمی صنعت خودرو ایران با چین در دهه ۸۰ با تولید خودرو‌ ام.وی‌.ام یا ماتیز چینی آغاز شد که این همکاری هم‌اکنون در حال گسترش است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که حدود پنج درصد بازار ایران را خودرهای چینی به اختیار خود درآورده‌اند که این سهم در حال افزایش است؛ تا جایی که دو خودروساز بزرگ کشور در سال‌های اخیر به دنبال یافتن شریک تجاری چینی به جای شرکای غربی خود بوده‌اند. صنعت خودروسازی چین نزدیک به دو دهه است که شکل گرفته و با سرعت بسیاری در حال رشد و پیشرفت است. اف‌.ای. دبلیو، چری، جی‌.ای.سی و لیفان جزو چهار خودروساز بزرگ چین به شمار می‌روند.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org












(تصاویر) مونتاژ خودروهای جدید چینی در ایران


خط تولید خودروهای جدید خودروساز چینی "برلیانس" روز سه شنبه در گروه خودروسازی سایپا به طور آزمایشی آغاز به کار کرد.  
شرکت خودروسازی سایپا که دومین شرکت بزرگ خودروسازی در ایران به شمار می رود روز سه شنبه با همکاری شرکت خودروسازی « برلیانس Brilliance »‌ چین دو خط تولید جدید راه اندازی کرد.
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
یو یوآنهای Yu Yuanhai مدیر پروژه شرکت خودروسازی برلیانس در ایران گفت سایپا و یک شرکت وابسته به آن یعنی پارس خودرو با شرکت برلیانس در زمینه تولید و بازاریابی دو مدل خودرو سواری کوچک « اچ 230 و اچ 330 » و انواع هاچ بک آن توافق کرده اند.
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
وی افزود سایپا قصد دارد در نخستین سال همکاری دو طرف حدود 30 هزار دستگاه خودرو از این نوع تولید کند. این در حالی است که این خطوط تولید که با حمایت فنی شرکت برلیانس راه اندازی شده از ظرفیت تولید سالانه 100 هزار دستگاه خودرو برخوردار است.
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
یو تصریح کرد برلیانس قطعات و فناوری تولید این خودروهای سواری را در اختیار سایپا قرار می دهد.
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
کارگران ایرانی در یک کارخانه سایپا در حدود 15 کیلومتری غرب تهران به همراه مهندسان چینی درحال تولید خودروهای سواری اچ 230 هستند. مدل اچ 330 نیز در شرکت پارس خودرو تولید خواهد شد.
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
جائو یان Zhao Yan سخنگوی پروژه برلیانس در ایران گفت قیمت مدل های اچ 230 و اچ 330 بین 11 تا 16 هزار دلار است و به نظر می رسد بازار این خودرو در ایران امیدوار کننده باشد زیرا حتی پیش از رونمایی از خطوط تولید ، بیش از پنج هزار دستگاه از این خودروها پیش فروش شد. 
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایرانسازمان بین المللی تولید کنندگان وسایل نقلیه موتوری اعلام کرد ایران سال گذشته حدود یک میلیون و 100 هزار دستگاه خودرو تولید کرد.
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران ایران خودرو و سایپا دو تولید کننده اصلی خودرو در ایران هستند که بیش از 90 درصد از کل تولید خودرو در این کشور به آنها تعلق دارد.یو گفت ایران با بازار گسترده و زیرساخت تولید قوی خود فرصتی بزرگ برای خودروسازان چینی است.
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
(تصاویر) آغاز خط مونتاژ خودروهای چینی در ایران
پیش از شرکت برلیانس ، دیگر شرکت های خودروسازی چینی از جمله چری ، لیفان ، ام وی ام در ایران فعالیت داشته اند.









معرفی جیلی X6، فیس‌لیفتی از مدل GX7

فیس‌لیفت بدنه، عملی مرسوم و متداول در دنیای امروز است و بسیاری از خودروسازان هم به این کار می‌پردازند. چنانچه فیس‌لیفت یک خودرو به‌درستی انجام شود می‌تواند اثرات ثمربخشی را برای سازنده‌اش به بار آورد و فروش محصولش را نیز دوچندان کند. در دنیای امروز، خودروسازان شرقی و به‌ویژه برندهای ژاپنی و کره‌ای، بیش از همه به کار فیس‌لیفت محصولات خود مشغولند و در این میان، کمتر خودرویی را از سازندگان این دو خطه می‌توان یافت که حتی سه سال پیاپی هم با یک پیکره ثابت در خط تولید باقی مانده باشد. به‌تازگی، خودروسازان چینی هم به عمل فیس‌لیفت بسیار علاقه‌مند شدند و آنها هم به تأسی از همتایان شرقی خود، پشت سر هم ترکیب ظاهری ساخته‌های خود را دستخوش تغییرات جزئی و یا کلی می‌کنند.

geely_vision_x6_1
همان‌طور که خودتان بهتر آگاهید، از چند سال پیش بدین سو، یکی از کراس‌اوورهای ساخت جیلی به نامGX7 در کشورمان به فروش رسیده و مشتریان عمده‌ای را هم برای خود دست و پا نموده است. اخیراً بدنه این خودرو دستخوش یک فیس‌لیفت کلی شده و در پی آن، نامش نیز به X6 تغییر یافته است. به بهانه این رویداد، سایت «CARNEWSCHINA» در متنی کوتاه این مدل را مورد بررسی خود قرار داده که در اینجا برگردان متن آن را تقدیمتان می‌کنم.

geely_vision_x6_2geely_vision_x6

آنچه که در تصویر ملاحظه می‌کنید خودروی جیلی یائوجینگ X6 است که برای ورود به بازار مهیا شده است. این خودرو، ماه آینده در بازار چین عرضه خواهد شد. خودروی مذکور، محصولی جدید است اما نه واقعاً جدید، زیرا که با طرح جدید قسمت جلوی خود، اساساً یک فیس‌لیفت سنگین از جیلی GX7 به شمار می‌آید و حال نیز می‌رود که در کنار دیگر برادرانش در خطوط تولید این شرکت جای گیرد.

Geely-Emgrand-X7-2013-profile
آنچه را که در این تصویر می‌بینید مربوط به مدل از رده خارج جیلی GX7 است. حیات این خودرو با نام جیلی GLEagle GX7 استارت خورد که البته در سال 2015 با حذف شاخه GLEagle (از زیر مجموعه‌های جیلی) تنها همان پسوند GX7 برایش باقی ماند. پلت‌فرم آن نیز از سال 2012 میلادی هیچ تغییری را به خود ندیده است.

Geely-Emgrand-X7-2013-backGeely-Emgrand-X7-2013-salon

بهای فعلی جیلی GX7 از رقم 55,900 یوآن استارت می‌خورد و به عدد 119,900 یوآن ختم می‌گردد. این قیمت آن را به یکی از ارزان‌ترین شاسی بلندهای جمع‌وجور در این بازار مبدل نموده است. پیشرانه‌های به کار رفته در آن شامل نسخه‌های 1.8 لیتری 133 اسب بخاری،1.8 لیتری 139 اسب بخاری و 2 لیتری 141 اسب بخاری، هستند. خروجی این پیشرانه‌ها نیز شبیه دیگر نسخه‌های رایجی است که در خطوط تولیدی سازندگان چینی از سال 2010 به بعد به کار گرفته می‌شوند.Geely Yuanjing X6 2016Geely Yuanjing X6 2016
برای تحرک بخشی به جیلی X6، نسخه‌های 1.8 لیتری 133 اسب بخاری و 2 لیتری حذف شده‌اند و تنها نسخه 1.8 لیتری 139 اسب بخاری باقی مانده است. البته یک نسخه 1.3 لیتری توربو هم با توانی معادل 133 اسب بخار وجود دارد که رقم توان خروجی آن نزدیک به پیشرانه 1.8 لیتری است. پیشرانه 1.8 لیتری با یک گیربکس 5 سرعته دستی عرضه خواهد شد و پیشرانه 2 لیتری هم با یک گیربکس CVT.Geely Yuanjing X6 2016Geely Yuanjing X6 2016
پیشرانه 1.3 لیتری توربو یک پیشرانه نسبتاً کوچک برای X6 است، آنهم برای خودرویی که مطلقاً کوچک نیست. مثلاً طول /عرض/ارتفاع این خودرو معادل 4600/1840/1700 میلی‌متر است و با آنکه میزان وزن آن هنوز به طور رسمی اعلام نشده، ولی این را می‌دانیم که وزن GX7 معادل 1514 کیلوگرم است. پس با این حساب می‌توان گفت که نسخه 1.3 لیتری توربو، نسخه‌ای سریع‌تر از نمونه‌های موجود نخواهد بود.Geely Yuanjing X6 2016Geely Yuanjing X6 2016
پایه طراحی داخل کابین X6، اساساً همانی است که در مدل GX7 مشاهده می‌شود، اما در عوض، نوع متریال و نحوه نصب و مونتاژ قطعات در آن کمی بهتر شده است؛ و با آنکه اندازه صفحه لمسی کمی بزرگتر شده و گرافیک آن خوب به نظر می‌رسد ولی در حد استانداردهای امروز چین نیست. فرمان آن کاملاً جدید است ولی در مقابل، صفحه کیلومترشمار هیچ تغییری را شاهد نبوده است. صندلی‌ها و حتی پدال‌های سوراخ‌دار هم به طور مستقیم از مدل GX7 به کابین X6 منتقل شدند. از آنجایی که جیلی X6 خودرویی بزرگ محسوب می‌شود، فضای کافی برای جاگیری سرنشینان در ردیف عقب آن وجود دارد.

Geely-Yuanjing-X6-2016-2017-5-min

Geely-Yuanjing-X6-2016-2017-6-min
جلوپنجره جدید جیلی به‌خوبی بر روی پیشانی این خودرو قالب‌ریزی شده و در عقب هم سپرها و باربند سقفی جدیدی به کار رفته است. این خودرو هم جدید است و هم نیست. در همان حال، بزرگ و ارزان نیز است و پرسش این است که چرا همچنین خودرویی در آینده به فروش می‌رسد (منظور در بازار چین است).