مکان کمپ زدن - گردش اطراف تهران همراه با کمپ زدن

مکان کمپ زدن     

ویژگی هایی که می توان در برقراری کمپ در نظر گرفت بسیار متعدد است اما مهمترین مسائلی که باید رعایت شود به قرار زیر است...

گردش اطراف تهران همراه با کمپ زدن , کمپ چادر در تهران , مکان چادر زدن در اصفهان

گردش اطراف تهران همراه با کمپ زدن

1- محل برقراری کمپ باید ایمن باشد و دور از ریزش سنگ، برف، یخ، بهمن و وزش باد باشد.
2- محیط اطراف برقراری کمپ می بایست بررسی شود که در مسیر عبور حیوانات وحشی نظیر گراز و غیره و مسیر عبور گله های گاو گوسفند نباشد.
3- محل استقرار کمپ می بایست حداقل 27 متر از حاشیه رودخانه و دریاچه ها دور باشد تا در هنگام مد و طغیان مصون باشد.
4- زیر چادر را از هرگونه سنگ و بوته پاک کنید. زمین های خاکی و ماسه ای بهترین نوع انتخاب می باشند زیرا نرمی آن استراحت مطلوبی را به دنبال دارد و همچنین کف چادر صدمه نخواهد دید.
5- زمینی را انتخاب کنید که کمترین میزان رطوبت را داشته باشد.
6- مکان مورد نظر حدالامکان در در پناه باشد تا در مواقع باد و توفان کمترین فشار به چادر وارد شود.
7- محل چادر باید زمینی هموار و بدون شیب باشد و در صورت اجبار باید تا جایی که امکان دارد زمین را هموار نمود.
8- محل چادر باید دور از کناره راه ها و بالای آنها قرار داشته باشد تا افراد و وسیله نقلیه بخصوص در تاریکی با آن برخورد نکنند و همچنین بر اثر عبور و تردد در معرض پرتاب و ریزش سنگ قرار نگیرد.
9- انتخاب مکانی مرتفع که آب به آنجا راه نیابد.
10- جهت های شرقی و یا جنوبی تپه ها، جنگل ها و موانع دیگر را برای استقرار کمپ انتخاب کنید چراکه در نیم کره شمالی باد معمولا از غرب می وزد.
11- از موانع طبیعی در برابر باد استفاده کنید تا زحمت ساخت و سازتان کمتر شود. موانعی مانند صخره ها، درختان، درختان افتاده، غارها، درون سنگ ها و تپه های شنی.
12- اگر در کنار حجم زیاد آب سر پناه می سازید از مناطقی که پایین تر از سطح آب هستند اجتناب کنید.
13- از آبراه های خشک شده دوری کنید چراکه یک توفان ویا باران ممکن است کمپ شما را دچار سیل کند.
14- آیا آب در دسترس است؟ حدالامکان کمپ را در نزدیکی آب قابل شرب برپا کنید (مانند چشمه ها) تا برای رفع نیاز کمترین مشکل را داشته باشید.
15- در نزدیکی آب های راکد و آب های با جریان بسیار کند کمپ نزنید چراکه این آب ها احتمالا محل تجمع تعداد بسیاری حشره است که آرامش شما را دچار مشکل می کنند. (البته روشهایی برای دور کردن حشرات در طبیعت وجود دارد که در آینده آموزش داده خواهد شد.)
16- مراقب مناطفی که پر از مورچه است باشید.
17- مراقب باشید در معرض زنبورهای عسل وحشی و زنبورهای سرخ قرار نگیرید.
18- ورودی پناهگاهتان را رو به شرق بسازید که بتوانید از اولین اشعه های خورشید استفاده کنید، این شما را گرم می کند و روحیه تان را افزایش می دهد.
19- از مخفی گاه حیواناتی مانند خرس و آبخور حیواناتی مانند پلنگ دوری کنید و در آنجا کمپ را برقرار نکنید.(راه های شناخت این مکان ها آموزش داده خواهد شد.)
20- از درختان خشک شده و پوسیده که احتمال افتادنشان است دوری کنید. این مساله را جدی بگیرید ، ممکن است با یک باد یا توفان در هنگام خواب دچار مشکل غیر قابل جبرانی شوید.
21- از مناطق بهمن گیر دوری کنید، احتمال ریزش بهمن و ریزش سنگ در تابستان در این مناطق وجود دارد، در این مناطق احتمال رانش زمین گلی نیز وجود دارد که بر اثر ریزش باران پدید می آید. این مناطق را می توان از روی کمبود پوشش گیاهی و شیب یکدست و تندشان تشخیص داد.
22- از روشن کردن هر گونه وسیله گرمایی و روشنایی که دارای شعله می باشند در داخل چادر خودداری کنید. پوشش چادر به شدت قابل اشتعال بوده و ایجاد شعله در چادر می تواند خطر آفرین باشد.بهتر است طبخ غذا در خارج و دور از چادر انجام گیرد و برای روشنایی از چراغهای باطری دار استفاده شود . برای گرم شدن در چادر از لباس گرم ، کیسه خواب و یا کیسه آب گرم استفاده نمایید.
23- برای جلوگیری از ورود حیوانات موذی و گزنده و نفوذ سرما و باد و باران ، درب چادر فقط در زمان ورود یا خروج باز شود و بلافاصله بسته شود.
24- در زیر درختان بلند کمپ نزنیدبخصوص اگر آن درخت بلندترین یا تنها درخت منطقه باشد. (به جهت دوری از خطر صاعقه)
25- در طبیعت گردی و کمپینگ پیدا کردن محلی برای توالت بسیار مهم است، توالت باید حداقل 50 متر از محل کمپ و رودخانه و ذخیره آب آشامیدنی دور باشد.
26- زیر درختان خشک آتش روشن نکنید.
منبع:تبیان
ویرایش و تلخیص:برگزیده ها


 


کمپ چادر در تهران , مکان چادر زدن در اصفهان