بهترین سن برای پروتز سینه کدام است؟ -آکا - سن پروتز سینه

  برگزیده ها : عمل های زیبایی بسیاری در سراسر جهان و در انواع مختلف صورت می گیرد که هرکدام به منظور و دلیل خاصی انجام می شود . بیش از یک دهه می باشد که عمل زیبایی پروتز در بین عمل های دیگر نمود پیدا کرده و در ایران هم شاهد این چنین عمل هایی می باشیم . یکی از زیر شاخه های این نوع عمل ، پروتز سینه می باشد که در این مقاله از سایت سلامت برگزیده ها می خواهیم به شایع ترین سوالات پیرامون این عمل بپردازیم و اصلی ترین سوالی که اکثر خانمها آن را می پرسند (بهترین سن برای پروتز سینه کدام است) را جواب بدهیم.

سن پروتز سینه

سن پروتز سینه

بهترین سن برای پروتز سینه

 

بهترین سن برای پروتز سینه کدام است؟
یکی از کلیدی ترین نکته ها در موفقیت جراحی قرار دادن پروتز سینه ، انتخاب سایز مناسب آن است.
شایع ترین سؤالات در زمینه پروتز سینه پاسخ می دهد:


بهترین سن برای پروتز سینه کدام است؟
طبق دستورالعمل انجمن سازمان FDA استفاده از پروتزهای آبنمکی از سال 2000 برای افراد بالاتر از  18 سال و پروتزهای ژلی از سال 2006 برای افراد بالاتر از 22 سال برای عمل ماموپلاستی مجاز است و درصورتی که هدف از جراحی پروتز سینه ، بازسازی سینه باشد از هر 2 نوع پروتز می توان در هر سنی استفاده کرد.


در چه مواردی از پروتز سینه استفاده میشود؟
-تمایل فرد برای بزرگ کردن اندازه سینه
-اصلاح ناهنجاری مادرزادی سینه که در آن یک یا هر دو رشد کافی نداشته اند. اصلاح تفاوت اندازه سینه ها
-اصلاح و کاهش سایز سینه به دنبال بارداری و شیردهی یا کاهش وزن شدید
-برای بازسازی سینه به دنبال جراحی مانند سرطان سینه یا ترما

عوامل موثر در انتخاب سایز پروتز سینه کدامند؟
-ابعاد خارجی سینه
-ضخامت بافت نرم
-خصوصیات عمومی سینه و عواملی مانند سن، قد، وزن، عرض شانه، قفسه سینه ، لگن و باسن
-تمایلات بیمار
-تشخیص جراح

بهترین سن برای پروتز سینه,پروتز سینه,راه های پروتز سینه

بهترین سن برای پروتز سینه

انواع برش ها در جراحی پروتز سینه کدام است؟
-از طریق چین زیر سینه که شایع ترین نوع برش مورد استفاده است.
-برش از اطراف هاله سینه ؛ در مواردی که لیفت همزمان انجام می شود، می توان از این نوع برش استفاده کرد.
-از ناحیه زیر بغل


آیا جراحی پروتز سینه با شیردهی تداخل ی دارد؟
خیر، بسیاری از زنانی که تحت عمل جراحی پروتز قرار می گیرند، مشکلی در شیردهی ندارند و هیچ گونه خطری برای مادران مشاهده نشده است.در مطالعاتی که میزان سیلیکون در شیر انسان اندازه گیری شده است، در زنان دارای پروتز سینه در مقایسه با زنان بدون پروتز، میزان بالاتر سیلیکون نشان داده نشده است و تغذیه با شیر مادر برای نوزاد مشکلی ایجاد نمی کند.


علل عمده تعویض پروتز سینه کدامند؟
الف) صدمه شدید به پروتز، نشت پروتز در پروتزهای سالین یا ایجاد عوارضی مانند انقباض کپسولی
ب) تمایل فرد برای تغییر سایز که عمدتا تمایل به افزایش سایز پروتز است.
-بسیاری از زنانی که تحت عمل جراحی پروتز قرار می گیرند مشکلی در شیردهی ندارند و هیچ گونه خطری برای مادران مشاهده نشده است.


منظور از پر شدن بهینه (اپتیمال) سینه چیست؟
به نقل از برگزیده ها : پر شدن بهینه سینه ، کمترین مقدار پر شدن توسط پروتز است که می تواند ظاهر زیبای موردنظر بیمار را تامین کند که کمترین صدمات دراز مدت را برای بافت سینه ایجاد کند که همراه با حداقل میزان نیاز به جراحی مجدد است.هرچه قطر (عرض) سینه بیشتر باشد و میزان کش آمدن پوست به سمت جلو بیشتر، حجم بیشتری برای پر کردن پوشش سینه لازم است تا نتایج بهتری از نظر زیبایی به دست آید.


درحال حاضر چند نوع پروتز وجود دارد؟
2نوع: 1- آبنمکی (سالین) 2- ژلی (سیلیکونی)
جدار هر 2 نوع پروتز از سیلیکون غیرقابل نفوذ ساخته شده است. پروتزهای آبنمکی اولین بار در سال 1965 وارد بازار شدند و اولین نسل پروتزهای ژلی در سال 1962 معرفی شد و از سال 1993نسل پنجم آنها وارد بازار شده است. پروتزهای آبنمکی بعد از قرار دادن در محل، با سرم نمکی پر میشوند ولی پروتزهای ژلی از قبل با سیلیکون پر شده اند. پروتزهای آبنمکی سفت ترند و پروتزهای ژلی شکل طبیعی تری ایجاد می کنند و سطح پروتزهای نمکی یا ژلی ممکن است صاف (Smooth)، زبر (Textured) یا Micro textured باشد.

بهترین سن برای پروتز سینه,پروتز سینه,راه های پروتز سینه

بهترین سن برای پروتز سینه


اندازه برشها چقدر است؟
در مورد پروتزهای آبنمکی 3 تا 4 سانتیمتر و در مورد پروتزهای ژلی 4 تا 5 سانتیمتر است.

رعایت چه اصولی ضروری است تا مانع ایجاد صدمات غیرقابل برگشت و ناهنجاریهای غیرقابل اصلاح در بافت سینه بیمار شود؟
الف) باید محل قرار دادن پروتز طوری انتخاب شود که حداکثر پوشش بافت نرم را روی تمامی نواحی پروتز در درازمدت ایجاد کند که در اکثر موارد روش زیر عضله ای نسبی یا دوگانه این حالت را ایجاد می کند.
ب) قطر (عرض) پروتز انتخابی باید کمتر یا حداکثر معادل قطر (عرض) بافت سینه در قبل از عمل باشد تا پوشش بافت نرم اپتیمال و با ماندگاری درازمدت ایجاد شود. تنها مورد استثنا برای این اصل، مواقعی است که قطر سینه کمتر از 10 سانتیمتر باشد (مانند سینه هایی که حالت توبولر دارند).
ج) از گذاشتن پروتزهایی که برآمدگی بیش از حد ایجاد میکنند (very high یا Uahigh) به ویژه در مواردی که میزان کش آمدن پوست به سمت جلو کمتر از 3 سانتیمتر است، باید خودداری کرد. از موارد کاربرد محدود این نوع پروتز، در افتادگی کاذب یا پتوز گلاندولر است و از این نوع پروتز هرگز نباید در افرادی که بارداری یا شیردهی را تجربه نکرده اند یا دچار شلی پوست سینه در اثر کاهش وزن شدید نشده اند، استفاده کرد.
د) خودداری از گذاشتن پروتزهای بسیار بزرگ در تمامی بیماران؛ به ویژه آنهایی که بافت نرم سینه شان نازک است.

آیا پروتزهای سینه مطمئن و قابل اطمینان هستند؟

 ماده پر کننده پروتزها و لایه بیرونی آن از جنس سیلیکون است، و سیلیکون عنصری است که در طبیعت یافت می شود و از ترکیب عناصری چون کربن، ئیدروژن و اکسیژن ایجاد می شود. سیلیکون در تولید محصولاتی چون لوازم آرایشی، مواد غذایی و پروتزهای پزشکی مورد استفاده دارد. مطالعات زیادی در جهت اثبات بیماری زا بودن پروتزهای سیلیکونی سینه انجام شده است و در نتیجه این مطالعات می توان گفت که در حال حاضر هیچ مدرکی بر اینکه پروتزهای سیلیکونی سینه موجب افزایش سرطان های سینه می شود وجود ندارد، در ضمن هیچ دلیلی بر اینکه پروتزهای سینه موجب ایجاد بیماریهای خود ایمنی مانند آرتروروماتوئید می شود وجود ندارد.

بسیاری از خانم ها در مورد این نوع عمل جراحی بدون شک داستان های ترسناکی شنیده اند. ازجمله مسمومیت زایی سیلیکون یا ایجاد بیماری خود ایمنی/ بافت همبندی پروتز که مربوط به "تراوش"یا مهاجرت ژل می باشند.

 

عوارض جراحی پروتز سینه :


درصد بسیار پایینی از جراحی  پروتز سینه  ممکن است نیاز به جراحی مجدد داشته باشند ( حدود ٪۳) که با توجه به درصد بسیار کم در اکثر قریب به اتفاق نیاز به جراحی مجدد نمی باشد. در برخی موارد که بیمارخود درخواست سایز بزرگتر داشته باشد، چنانچه قابلیت ارتجاعی پوست اجازه دهد می توان پروتز بزرگتر را جایگزین کرد.

عارضه دیگرکه ممکن است بعد از یکسال از عمل جراحی  پروتز سینه  بوجود آید عارضه ایی بنام انقباض کپسولی است در آن فرد در قسمتی از سینه خود با احساس سفتی مواجه می شود در ۳٪ درصد از موارد احتمال اتفاق این عارضه وجود دارد و باید فرد مورد عمل جراحی مجدد قرار گیرد و عارضه دیگری که درصد ابتلا به آن بسیار نادر است عارضه پارگی پروتز است که می توان با انجام MRI از وقوع آن مطمئن شد.

ایجاد درد وعفونت نیزازعوارض جراحی  پروتز سینه  است که می توان با تجویز داروها ی مسکن و چسب های مخدر که برروی بازو چسبانده می شود تا اندازه زیادی آنرا تسکین داد قدرت شیردهی در اکثر موارد بعد از جراحی باقی می ماند.

روش غیر جراحی برای بزرگ کردن اندازه سینه ها

بسیاری از خانم ها ترجیح میدهند برای بزرگ کردن اندازه سینه  هایشان و یا کوچک کردن آنها از روشهای غیر جراحی استفاده کنند.از این قبیل روش ها میتوان به کرم ها ، ژل ها و لباس های لرزاننده ( سوتین جادویی ) ای که تبلیغ میشود اشاره کرد.

مسلما هر روشی که نیاز به برش و بیهوشی نداشته باشد بهتر است ولی متاسفانه در این روش سوءاستفاده زیادی انجام میشود و شرکت های متعددی ادعا می کنند که کرم یا وسیله ای اختراع کرده اند که قادر است بدون عمل جراحی ، پستان را بزرگ تر یا کوچک تر کند اما هیچ کدام از این روش ها تاثیری ندارند و فقط به طور موقت پستان را متورم میکنند و پس از قطع مصرف،ورم پستان از بین میرود و حتی از قبل هم بدتر میشوند.در عین حال مشکلاتی مانند درد یا ترشح از  پستان  ایجاد میکند و تاثیرات دراز مدت آن بر سلامت پستان و ایجاد سرطان نامشخص می باشد.

 

منبع:bartarinha.ir

 

ابربرچسب : سینه خوش فرم ، چگونه پستانها یی سفت داشته باشیم ، عمل پستان ، جراحی سینه ، سینه کوچک ، سینه سر بالا ، بزرگی سینه ، چگونه پستانهای سفت ی داشته باشیم؟ ، سایز پستان ، بزرگ کردن سینه ، کوچک کردن سینه ، پستانهای سفت و بزرگ ، سایز سینه ، کوچکی سینه ، چگونه پستانهای سفت داشته باشیم ، بزرگ کردن پستان ، چگونه پستان ی سفت داشته باشیم ، عمل سینه


,