درپوش پریز برق - فرو کردن اشیا در پریز برق

در این بخش از سایت برگزیده ها مطالبی در مورد م حافظ ت از کودک و درپوش های پریز برق را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

به نقل از برگزیده ها: برای جلوگیری از برق گرفتگی از درپوش و م حافظ پریز  استفاده شود، مخصوصا برای پریزهایی که کودک به راحتی می تواند به آنها دسترسی پیدا کند  و یا پریزهایی که نزدیک تختخواب و یا در اتاق هایی مثل اتاق خواب ویا اتاق بازی بچه  و یا در حمام وجود دارد حتما باید از درپوش ها و م حافظ پریز برق استفاده شود. با ما همراه شوید تا با این وسایل ایمنی بیشتر آشنا شوید.

فرو کردن اشیا در پریز برق

فرو کردن اشیا در پریز برق

درپوش پریز برق

برگزیده ها: پریزهای برق را با درپوش مناسب بپوشانید. کودکان ممکن است اشیای فلزی مانند میخ ، میله بافتنی و . را درون پریز های برق فرو کنند و دچار برق گرفتگی شوند. درپوش های پریز برق دو نوع است :

الف-درپوشی که روی پریز برق را می پوشاند،

ب-پریزهای دردار که، در آنها  ، حالت فنری داشته وپس از استفاده از پریز خود به خود بسته می شود . به دلیل اینکه حتی با  وجود فرو کردن اجسام ، آسیبی به وجود نمی آید ، استفاده از این نوع از م حافظ پریز بهتر است.

3-در داخل حمام از وسایل الکتریکی مانند : سشوار ، فر مو وتیغ برقی استفاده نکنید وهرگز در حمام این وسایل را قرار ندهید چون ممکن است کودک آن را روشن کند وبا عث برق گرفتگی او شود.

4- هیچگاه چند وسیله برقی را به یک پریز وصل نکنید ، زیرا باعث افزایش بار مدار می شود.

5- تمام وسایل برقی وسیم های آنها را از نظر پوشش ایمنی ، ترک خوردگی و شکستگی بررسیکنید.

6-تمام دو شاخه ها وسیم های وسایل برقی را بررسی کنید و اگر خرابند آنها را تعمیر کنید.

7-سیم های برق را از زیر قالی یا فرش عبور ندهید.

وسایل و موارد زیر را به شکل مناسب ایمن سازی کرده و یا آنها را دور از دس ترس کودکان نگهداری کنید: 

کلید و پریز های برق نزدیک وان حمام، کتری و قوری محتوی آب جوش یا چای داغ، بخاری ها و وسایل گرمایشی، اتو، چراغ مطالعه یا چراغ خواب، کبریت و فندک، پریزهای بدون پوشش.

موارد زیر را برای پیشگیری از برق گرفتگی و سوختگی کودکتان رعایت کنید:

پریزهای برق را با درپوش مناسب بپوشانید. کودکان ممکن است اشیای فلزی مانند میخ ، میله بافتنی و ... را درون پریز های برق فرو کنند و دچار برق گرفتگی شوند. سیم های برق کهنه و فرسوده را که پوشش عایق آنها از بین رفته تعویض کنید. این گونه سیم ها می تواند خطر برق گرفتگی برای کودکان ایجاد کند. سیم ها را با استفاده از بست و میخ های دوپایه طوری به دیوار محکم کنید که آویزان و در دس ترس کودکان نباشند. بخاری برقی و یا سایر وسایل حرارتی را دور از دسترسی بچه ها قرار دهید. کودکتان را در حالی که به سیم برق دسترسی دارد تنها نگذارید. از وسایل برقی مانند سشوار و ریش تراش در هنگام استحمام استفاده نکنید. وقتی که حمام دارای بخار و رطوبت است یا وقتی روی زمین مرطوب ایستاده اید و همچنین قبل از خشک کردن دستانتان آنها را روشن نکنید. پس از اتو کشیدن لباس ها، اتوی داغ را در یک جای مناسب قرار دهید که امکان افتادن یا لمس آن توسط بچه ها وجود نداشته باشد. در هنگام آشپزی از شعله های عقبی اجاق گاز استفاده کنید. دسته قابلمه ها را طوری قرار دهید که کودکان نتوانند آنها را با دست بگیرند. کبریت و فندک ها را در دس ترس کودکان قرار ندهید. فنجان محتوی نوشیدنی های داغ را در دسترس قرار ندهید. در حالی که فنجان چای در دست دارید کودکتان را بلند نکنید. ابتدا فنجان چای را در جای مناسبی بگذارید و سپس کودکتان را در آغوش بگیرید. قبل از قرار دادن کودکتان در وان حمام، درجه آبگرمکن را کم کنید. پوست کودکان خیلی زودتر از پوست بزرگسالان دچار سوختگی می شود. برای ایمنی بیشتر درجه آبگرمکن را روی کمترین مقدار گرمای ممکن قرار دهید. 

ج ) سایر موارد ایمنی 
حداقل یک شناساگر دود در هر طبقه خانه نصب کنید. زیر سیگار ی که ته سیگار داغ در آن است دور از دس ترس کودکان قرار دهید. وسایل بهداشت فردی مانند تیغ ، قیچی را در دس ترس کودکان قرار ندهید. شناساگرها را هر ماه به طور منظم بازرسی کنید و هر 6 ماه در صورت لزوم باطری آنها را تعویض کنید. برای کابینت ها و قفسه هایی که مواد سمی و خطرناک در آن قرار دارد از قفل ایمنی کودک استفاده کنید.

کمک های اولیه و اقدامات لازم در هنگام برق گرفتگی  کودکان

جریان برق را از بدن برق زده فورا قطع کنید . این عمل را با خاموش کردن برق ، در صورتی که کلید برق در دسترس باشد و یا جدا کردن سیم حامل جریان از روی بدن برق گرفته ، با استفاده از یک قطعه چوب خشک ، طناب خشک ، لباس خشک ، لاستیک یا سایر اشیاء عایق انجام دهید.

گردآوری: بخش کودکیاری برگزیده ها


,