رژیم غذایـی در اختلال دوقطبی - پتاسیماختلال دوقطبی

اختلال دوقطبی که گاهی اوقات به نام جنون ادواری نیز خوانده می شود، با نوسانات خلقی که طیف وسیعی از افسردگی تا اوج دیوانگی و شیدایی (مانیا) را در بر می گیرد، در ارتباط است. پتاسیماختلال دوقطبی

پتاسیماختلال دوقطبی

وقتی که دچار افسردگی می شوید، ممکن است در انجام بسیاری از فعالیت ها، احساس غم و ناامیدی و از دست دادن علایق یا لذت ها با شما همراه باشد و در زمانی دیگر که خلق وخویتان در جهتی دیگر تغییر کرد، ممکن است احساس سرخوشی و پرانرژی بودن به شما دست دهد. تغییرات خلقی ممکن است تنها چند بار در سال و یا اغلب و به صورت چند بار در روز اتفاق بیفتد. در برخی موارد نیز، اختلال دوقطبی به طور همزمان با نشانه های افسردگی و مانیا همراه است. علائم و شدت آن به طور قابل ملاحظه ای از فردی به فرد دیگر متفاوت است و در بسیاری از موارد، فرد ممکن است برای مدت طولانی هیچ علامتی از خود نشان ندهد.

اگرچه اختلال دوقطبی یک بیماری طولانی مدت و مخرب است، شما می توانید این بیماری را به کمک یک برنامه درمانی منظم و با استفاده از داروها و روان درمانی کنترل نمایید. علت اختلال دوقطبی مشخص نیست اما محققین معتقدند که مشابه تقریباً همه بیماری ها، ناشی از کنش متقابل ژن ها و محیط است. منظور از محیط، محیط فیزیکی (مثل غذا، آلاینده ها و غیره)، به علاوه عوامل روانی، اجتماعی و فرهنگی است. هیچ تست آزمایشگاهی برای تشخیص این بیماری وجود ندارد و علائم آن می تواند با سایر اختلالات روانی همپوشانی داشته باشد. به همین دلیل، این اختلال ممکن است تشخیص داده نشود و تحت درمان قرار نگیرد.

 

آیا برای اختلال دوقطبی رژیم غذایی خاصی وجود دارد؟

رژیم غذایی خاصی برای این نوع اختلال وجود ندارد. با این وجود، مهم است که انتخاب های غذایی درست داشته باشید تا بتوانید وزن متعادل و مناسبی داشته و آن را حفظ نمایید. این انتخاب ها عبارت اند از:

 

دریافت اسیدهای چرب امگا 3 را افزایش دهید:

غنی ترین


,