گاستروآنتریت، گاستروآنتریت یا آنفلوآنزای معده چیست؟ - ویروس گاستروانتریت

در این بخش از سایت برگزیده ها مطالبی درمورد گاستروآنتریت با آنفلوآنزای معده  را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

به نقل از برگزیده ها: آنفلوآنزای معده اصطلاح شایعی است که برای عفونت ویروسی «گاستروآنتریت» یا همان ورم معده و روده به کار می رود. با ما همراه شوید تا با مطالعه ی این مطلب با بیماری گاستروآنتریت بیشتر آشنا شوید.

ویروس گاستروانتریت , گاستروآنتریت , گاستروانتریت چیست

ویروس گاستروانتریت

آنفلوانزای معده

برگزیده ها: عفونت ویروسی «گاستروآنتریت» شامل التهاب معده و روده به دلیل فعالیت ویروس ها در دستگاه گوارش است.در هنگام مواجه با بیماری آنفلوآنزای معده ، این عضو می تواند التهاب ویروسی خود را محدود سازد و بنابراین معمولا به خودی خود بهبود می یابد.از آنجایی که این بیماری ناشی از ویروس است، آنتی بیوتیک بر این نوع گاستروآنتریت (التهاب معده و روده ) اثری ندارد.این بیماری را باید به حال خود گذاشت تا خود به خود بهبود پیدا کند.درمان باید بر جایگزینی آب و املاح از دست رفته از راه اسهال متمرکز باشد تا از کم آبی بدن جلوگیری شود. اگر کم آبی بدن شدید باشد، ممکن است نیاز به تزریق داخل وریدی مایعات (سرم درمانی) و بستری شدن به وجود آید.

اما اگر این بیماری شما را نگران و رنجور کرده است، اولین اقدام موثر این است که رژیم غذایی خود را تغییر دهید تا به درمان مشکل خود کمک کنید. برای این منظور فقط کافی است مایعاتی را که بدنتان در طول بیماری از دست داده، جایگزین کنید. به این ترتیب خواهید دید که در طول یک مدت کوتاه بهبود خواهید یافت .

نشانه ها وعلائم

  • استفراغ ناگهانی
  • اسهال ناگهانی
  • دل پیچه
  • تب بالا، تب پائین یا بدون تب
  • وجود مقادیر کم خون در استفراغ

گاستروانتریت یا بیماری التهاب معدی روده ای معمولاً بر اساس علائم و نشانه های موجود در فرد مبتلا در مطب تشخیص داده می شود. از آنجایی که علت دقیق بیماری تغییری در کنترل این بیماری ایجاد نمی کند، از این رو تعیین آن لزومی ندارد. با این حال، بر روی افرادی که مدفوع خون ین دارند، افرادی که ممکن است در معرض  مسمومیت غذایی  قرار گرفته باشند، و افرادی که اخیراً به کشورهای در حال توسعه مسافرت کرده اند می بایست آزمایش مدفوع انجام شود. آزمایش تشخیصی همچنین ممکن است به منطور نظارت انجام بگیرد. از انجایی که بیماری کاهش قند خون  در ۱۰٪ از نوزادان و کودکان روی می دهد، از این رو توصیه می شود به این گروه سرم گلوکوز تزریق شود. در زمان احتمال کم شدن آب بدن الکترولیت ها و عملکرد کلیه  می بایست بررسی شود.

گردآوری: بخش سلامت برگزیده ها


گاستروآنتریت , گاستروانتریت چیست