پروتز سینه،مزایای پروتز سینه،عوارض پروتز سینه،عمل پروتز سینه - جاى پرتز سینه دقیقا کجاست

پروتز سینه ،مزایای پروتز سینه ،عوارض پروتز سینه ،عمل پروتز سینه

بسیاری از خانم ها برای زیباتر شدن سینه های خود راه های مختلفی را امتحان می کنند. یکی از راه های زیبایی سینه ، بزرگ کردن سینه است که از طریق عمل پروتز سینه انجام می گیرد. قبل از عمل پروتز سینه  باید موارد زیادی را مورد توجه قرار داد و همچنین عوارض بعد از عمل پروتز سینه اهمیت زیادی دارد که هر کسی که تصمیم به عمل پروتز سینه می گیرد، باید به همه این موارد توجه کند. علاوه بر زیبایی سینه ، یکی از دلایلی که بعضی از خانم ها عمل پروتز سینه انجام می دهند، بیماری هایی مانند سرطان سینه است.

این مقاله از سایت برگزیده ها به پروتز سینه ،مزایای پروتز سینه ،عوارض پروتز سینه ،عمل پروتز سینه و نکات قابل توجهی در این خصوص اختصاص دارد که از شما همراهان همیشگی برگزیده ها دعوت می کنیم در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید.

 جاى پرتز سینه دقیقا کجاست

جاى پرتز سینه دقیقا کجاست

مزایای پروتز سینه

بهبود شکل و تناسب اندام شما به وسیله روشهای مختلف جراحی پلاستیک ، باعث افزایش اعتماد به نفس شما شده ونیز باعث تغییر در نگرش دیگران نسبت به شما می شود.همه ساله تعداد زیادی از زنان در سرتاسر دنیا، عمل جراحی پروتز سینه را انجام می دهند و در واقع جراحی پروتز شایعترین عمل جراحی زیبایی بر روی پستانها می باشد.بر طبق مطالعات انجام شده میزان رضایت بیماران بعد از انجام این عمل بسیار بالا می باشد و انجام جراحی پروتز علاوه بر افزایش اعتماد به نفس فرد، باعث بهبود روابط زناشویی وی نیز شده است.

قبل از عمل پروتز سینه به همه چیز خوب فکرکنید

امروزه یکی از اعمال جراحی زیبایی که رشد چشمگیری در بین زنان داشته جراحی زیبایی پروتز سینه است. آمارها نشان می دهد که بیش از 3 میلیون زن در سراسر دنیا در 35 سال اخیر پروتز سینه گذاشته اند و این آمار هر ساله افزایش می یابد.

برخی از زنان بر این باورند که سینه های شان بسیار کوچک است و یا اندازه و شکلش نا موز ون و نامتوازن است و یا در برخی از زنان سینه های شان کاملا رشد نکرده است یا بعد از حاملگی یا تغییر وزن یا پیر شدن به میزان قابل توجهی اندازه و شکلش را از دست داده و تغییر کرده اند.

اما بد نیست بدانید گذاشتن پروتز سینه هم مانند بسیاری از اعمال جراحی زیبایی دیگر، متاسفانه به مُد تبدیل شده است در صورتی که برای خیلی از افرادی که این عمل را انجام می دهند ضرورتی ندارد یا حتی برای چنین کاری منع پزشکی دارند.

ساختمان پستان از لوبول ها و مجاری شیری به همراه چربی و بافت همبند تشکیل شده است. ساختار اصلی پستان ، بافت چربی و بافت متشکل از رشته های الاستیک می باشد. بافت پستان از 15 تا 20 بخش به نام لوب تشکیل شده و هر لوب نیز از لوبول های کوچک تر و در نهایت از هزاران لوبول ریز تشکیل شده که در آن ها  شیر تولید می شود. در بین این اجزاء شیارهایی به نام مجرا وجود دارد که به نوک پستان منتهی می شود. فضای باقیمانده میان مجراها و لوبول ها را چربی پُر می کند. هر کدام از این غدد مولد در سطح رویی قفسه سینه و  روی ماهیچه پکتورالیس قرار دارند.

داخل پستان ها هیچ ماهیچه ای وجود ندارد بلکه ماهیچه پکتورالیس درست زیر آن ها  قرار گرفته و دنده ها را می پوشاند. علاوه بر بافت چربی و فیبرهای الاستیک می توان به رگ های خون ی و همچنین رگ های لنفاوی در سینه اشاره کرد. رگ های لنفاوی در مسیر خود به اجزاء لوبیا مانندی به نام غدد لنفاوی که معمولا زیر بغل و کشاله ران ها یافت می شود، می پیوندد. هورمون های جنسی در رشد و تکامل پستان ها در دوره بلوغ و تولید شیر از اهمیت به سزایی برخوردار است. استروژن در رشد و نمو غدد و مجاری پستان نقش داشته و پروژسترون در تغییر و تکامل سلول های سازنده بیشتر نقش دارد.

مشاوره قبل از عمل پروتز سینه

تصمیم برای بزرگ کردن سینه ها باید کاملا آگاهانه باشد؛ پس لازم است که قبل از عمل، فرد با پزشک جراح پلاستیک درباره نوع عمل جراحی مشورت کند و بدین طریق می تواند از نمای ظاهری و نتیجه مورد نظر بعد از عمل آگاه شود. فردی که می خواهد عمل زیبایی انجام دهد باید اطلاعات مناسبی از نوع، اندازه، محل قرارگیری و برش ایجاد شده و همچنین جهت جاگذاری پروتز سینه و فواید و مضر اتی که هر نوع از پروتزها دارند از پزشک خود کسب کند تا بتواند تصمیم بگیرد که از کدام روش استفاده کند که به نتیجه دلخواهش برسد.

در چه مواردی از پروتز سینه استفاده می شود؟

 - تمایل فرد برای بزرگ کردن اندازه سینه

- اصلاح ناهنجاری مادرزادی سینه که در آن یک یاهر دو سینه رشد کافی نداشته اند

- اصلاح تفاوت اندازه سینه ها

- اصلاح کاهش سایز سینه به دنبال حاملگی ، شیردهی یا کاهش وزن شدید

- برای بازسازی سینه به دنبال جراحی مانند سرطان سینه یا تروما

مزایای پروتز سینه

مزایای پروتز سینه

عوارض پروتز سینه

آیا محدودیت سنی برای انجام جراحی پروتز سینه وجود دارد؟

محدودیت سنی حقیقی برای این عمل وجود ندارد. مساله مهم این است که :

1. اندیکاسیون های عمل به طور صحیح انتخاب شوند( فرد کاندید مناسب برای این عمل باشد)

2. وضعیت سلامت فرد خوب باشد

3. الاستیسیته (انعطاف پذیری) پوست خوب باشد

مساله مهم دیگران این است که دوران بلوغ فرد تمام شده باشد، بنابراین ارجح آن است که برای انجام عمل پروتز حداقل 6تا7 سال از زمان شروع اولین قاعدگی فرد گذشته باشد وحجم سینه ها حداقل برای 2 سال افزایش نیافته باشد.

موارد منع انجام جراحی پروتز سینه کدامند؟

- زنانی که سرطان سینه درمان نشده یا ضایعه پیش بد خیم دارند.

- وجود عفونت فعال درهر نقطه ای از بدن

- افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند( افرادی که تحت شیمی درمانی یا درمان با داروها ی سرکوب کننده ایمنی می باشند)

- افرادی که دچار اختلال انعقادی و اختلال در ترمیم زخم هستند.

- در افرادی که خون رسانی به بافت پستان در اثر عمل جراحی قبلی و یارادیو تراپی کاهش یافته باشد.

- سن زیر 18 سال (در صورتی که هدف از جراحی پروتز، زیبایی باشد)

- زنانی که باردار هستند یا  در دوران شیردهی بسر می برند

(توضیح: در صورت تمایل این افراد می توانند 6 ماه بعد از زایمان و یا 6 ماه بعد از قطع شیردهی اقدام به جراحی پروتز نمایند)

جای عمل پروتز سینه

جای عمل پروتز سینه

عوارض پروتز سینه

پروتزهای سینه تا چه مدت باقی می مانند؟

علیرغم این که پوشش خارجی پروتزها بسیار مقاوم هستند اما مانند تمام محصولات ساخت دست بشر بالاخره کهنه و نازک شده و نهایتا از بین می روند و مواد آن به بیرون تراوش پیدا می کند. از نظر کلینیکی تشخیص آن، مشکل است و به ندرت خود فرد می تواند تشخیص دهد، در این وضعیت سینه اش کمی صاف می شود و یا شکل آن تغییر پیدا می کند. به این حالت متلاشی شدن یا تراوش یا پارگی پروتز سینه می گویند.

به این دلیل می گوییم به ندرت قابل دید است چرا که با ایجاد کپسول اطراف پروتز(یک نوع کیسه بیولوژیکی اطراف پروتز سینه ایجاد می شود) گاهی اوقات با وجود پارگی، تشخیص پارگی صورت نمی گیرد و حتی بعد از تراوش از پروتز سینه ، مواد درون آن در همان مکان به وسیله کیسه خود بدن یا کپسول باقی می مانند.تشخیص پارگی پروتز در چنین شرایطی فقط با سونوگرافی امکان پذیر می باشد.

کهنه شدن و یا پاره شدن پروتز ها در افراد مختلف متفاوت است و مثلا افرادی که کارهای سنگین انجام می دهند و یا ورزشکاران نظیر مربیان ایروبیک، دوندگان ماراتن، سوارکاران و ... به طور طبیعی نسبت به کسانی که تحرک کمتری دارند پروتزشان زودتر فرسوده می شود.

با این که به طور معمول و میانگین عمر پروتزها 20 سال است ولی به تمام خانم ها توصیه می شود که 10 تا 15 سال پس از عمل جراحی به طور مرتب مورد معاینه و سونوگرافی قرار گیرند تا از حالت و موقعیت و سالم بودن پروتز سینه خود اطلاع کافی داشته باشند.

عوارض پروتزسینه

عوارض پروتزسینه

پروتز سینه

در حال حاضر چند نوع پروتز وجود دارد؟

در حال حاضر عمدتا از دو نوع پروتز استفاده می شود

1. آب نمکی (سالین)

2. ژلی(سیلیکونی)

جدار هر دو نوع پروتز از سیلیکون غیر قابل نفوذ ساخته شده است و وقتی به نوع پروتز آب نمکی یا ژلی اشاره می شود منظور موادی که پروتز توسط آن پر شده یا می شود.پروتزهای آب نمکی اولین بار در سال 1965 وارد بازار شدند و اولین نسل پروتزهای ژلی در سال 1962 معرفی شدند و از سال 1993 نسل پنجم آنها وارد بازار شده است . بطور معمول پروتزهای آب نمکی  بعد از قراردادن در محل با سرم نمکی (سالین) پر می شوند ( هر چند انواع پروتز آب نمکی که قبل از پر شده اند یا prefilled نیز وجود دارد) ولی پروتزهای ژلی از قبل یا سیلیکون پر شده اند.بطور معمول پروتزهای آب نمکی سفت ترند و پروتزهای ژلی شکل طبیعی تری ایجاد می کنند.

از نظر شکل پروتزها به چند دسته تقسیم می شوند؟

بطور کلی پروتز ها از نظر شکل به دو دسته  :

1. گرد (round)

2. قطره اشکی (tear drop) یا آناتومیکال تقسیم می شوند.

بهترین اندازه ی پروتز را چگونه انتخاب کنیم؟

پروتزهای سینه انواع و اندازه های مختلفی دارند و برای هر فردی ممکن است متفاوت باشد. پروتز سینه با اندازه های مختلف، در زمان مختلف، نتایج متفاوتی ایجاد می کند. مهم ترین اصل در انتخاب پروتز این است که به شما ظاهری موز ون تر و مناسب تر بدهد که این کار باید توسط پزشک صورت گیرد. پزشک در هنگام مشاوره، سینه و قفسه سینه ی شما را اندازه می گیرد تا اندازه مناسب شما را به دست آورد و با این اندازه گیری ها ظاهر شما را با بهترین اندازه سینه تصور می کند و در نظر می گیرد.

عامل محدود کننده در انتخاب اندازه سینه ، فضای در دسترس در زیر سینه است. همان طور که حجم هر نوع پروتز افزایش می یابد به پهنای آن هم اضافه می شود. بنابراین اگر شما پروتزی را انتخاب کنید که بیش از اندازه بزرگ باشد، لبه ها و کناره های آن ممکن است از اطراف بافت سینه اصلی بیرون بزند و حتی تا گودی زیر بغل نیز برسد که این حالت برای اغلب افراد نامطلوب است. همچنین امکان چروک، چین خوردگی و دیگر مشکلات نیز افزایش می یابد.

پروتزسینه وهزینهدان وعوارض

پروتزسینه وهزینهدان وعوارض

عوارض پروتز سینه

چه نوع بُرش هایی در جراحی وجود دارد؟

به طور کلی سه نوع بُرش جراحی برای جاگذاری پروتز سینه وجود دارد.

* معمول ترین و رایج ترین برش، برش زیر سینه ای است که در زیر سینه در قسمت خط یا چین سینه ایجاد می شود و طول برش حدود 4 سانتی متر است. از آن جایی که چین طبیعی خود سینه به خوبی جای زخم را پنهان می کند و همچنین دسترسی مستقیمی به فضایی که پروتز قرار خواهد گرفت، ایجاد می کند و موقعیت و مکان قرار گرفتن پروتز دقیقا کنترل می شود؛ این بُرش، بهترین و بیشترین استفاده را در جراحی دارد.

* روش دیگر، برش پوست تیره تر اطراف لبه و کناره نوک سینه است که در اطراف و دور لبه آن ایجاد می شود. اشکال این روش این است که توسط هیچ چینی پوشیده و مخفی نمی شود و جای زخم ایجاد شده ممکن است در شیر دادن ایجاد اختلال بکند.

* برش خطوط چین زیر بغل روش سومی است که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد زیرا پیدا کردن مکان مناسب برای پروتز سینه در بعضی بیماران سخت تر است و ممکن است در آینده مشکلی به وجود آید و به یک برش اضافی روی سینه احتیاج باشد و اشکال دیگر آن این است که جای زخم زیر بغل وقتی لباس بدون آستین پوشیده باشید، مشخص است؛ چرا که به طور نرمال جای زخم ها کاملا و به خوبی بهبود پیدا نمی کند و به مرور زمان کمتر قابل رویت خواهند شد. گرچه ظاهر هیچ زخمی قابل پیش بینی نیست.

* اخیرا گزارش هایی از جاگذاری پروتز با استفاده از برش های جراحی در سایر نقاط مثل دور ناف شده است که محاسن و اشکالات مخصوص به خود را دارد؛ ولی به هر حال به جز موارد خاص، استفاده از این روش توصیه نمی شود.

* جاگذاری پروتز از طریق جراحی لاپاروسکوپی نیز در موارد بسیار کمی مطرح شده است؛ ولی با توجه به مشکلات این روش در جاگذاری پروتز، انجام این روش به صورت عمومی در نیامده است.

پروتز سینه در کجا قرار می گیرد؟

معمولا 2 مکان یا 2 نوع پاکت برای قرار گرفتن پروتز وجود دارد. زیرغده ای در جلوی ماهیچه سینه و زیرماهیچه.

* در روش زیرغده ای اشکالی که وجود دارد این است که شکل ظاهری و نمای بیرونی سینه کاشته شده در زنان لاغر چشمگیرتر است و ظاهر سینه ها، روی قفسه سینه تشخیص داده می شود که در این موارد توصیه می شود که پروتز را به صورت زیرماهیچه ای بگذارید. اگرچه بعضی از انواع پروتزها وجود دارند که برای روش زیرغده ای مناسب تر هستند.این زنان معمولا سینه اصلی شان زمانی بزرگ تر از حال شان بوده است. وقتی کاهش حجم بسیار زیادی در سینه اصلی وجود داشته است و در اندازه پوست پوشیده شده در اطراف بافت سینه میزان کمی جمع شدگی و افت وجود دارد پس شکلی ایجاد می شود که به آن کیف خالی می گویند. تحت این شرایط، گاهی اوقات بهتر است که پروتز در موقعیت زیرغده ای قرار بگیرد تا بتواند پوستی که سینه اصلی را پوشانده، پُر کند.

* دومین مکان، مکان زیرماهیچه ای بین ماهیچه دیواره قفسه سینه و خود قفسه سینه می باشد. مکان زیرماهیچه ای، پوشش و پوشیدگی شکل و ظاهر پروتز سینه را زیاد می کند. این مکان در زنانی که بافت سینه بسیار کمی دارند یا اصلا ندارند، بسیار مفید است. با ایجاد پوشش زیاد در این شرایط نهایتا بعضی عوارض نامساعد که روی ظاهر سینه وجود دارد، کاهش می یابد. مزیت دیگر این روش این است که در این حالت ماموگرافی با کیفیت بهتری انجام می شود. اشکال این روش این است که ممکن است درد یا ناراحتی بیشتری بعد از عمل وجود داشته باشد و پروتز سینه ، با حرکات معین ماهیچه حرکت کند.

314476_536.jpg

عوارض پروتز سینه

محل قراردادن پروتز کجاست؟

الف) زیر غده:در این روش پروتز زیر بافت سینه و روی عضله سینه ای بزرگ (پکتورالیس ماژور) قرار داده می شود.

مزایای این روش:شکل گیری سینه ها بهتر است . خطر جابه جایی پروتز به سمت خارج به خاطر فشار عضله سینه ای و خطر بدشکلی سینه در اثر انقباض عضله سینه ای ، کمتر است.

معایب این روش:پوشش بافت سینه در قسمت فرقانی و داخلی کافی نیست.میزان انقباض کپسولی و نیاز عمل مجدد ناشی از آن در این روش بیشتر است.

احتمال تداخل با ماموگرافی بیشتر است.احتمال ایجاد حالتی به نام  synmastia(چسبیدن پروتزهای دوطرف به یکدیگر) و باریک شدن قابل توجه فاصله بین دو سینه در این روش بیشتر است.

ب) ساب فاسیال (زیر فاسیا):در این روش پروتز زیر بافت سینه و فاسیای عضله و روی عضله سینه ای بزرگ قرار داده می شود. درهیچ مطالعه علمی معتبر مزیت ثابت شده ای برای روش زیر فاسیا در مقایسه با روش زیر غده ای گزارش نشده است. ۱۲ تیر ۱۳۹۴ مقالات پزشکی و بهداشتی پروتز سینه مزایای پروتز سینه عوارض پروتز سینه عمل پروتز سینه تشخیص پروتز سینه بهترین سن برای پروتز سینه

  • اشتراک
  • گزارش تخلف
  • 0 محبوب

پربازدیدترین مقالات

شناخت رنگ مو و انتخاب رنگ موی مناسب

شناخت رنگ مو و انتخاب رنگ موی مناسب

چند بار مسواک بزنیم؟

چند بار مسواک بزنیم؟

تقویت سیستم پزشکی بدن

تقویت سیستم پزشکی بدن

رسیدن به وزن مناسب با تغیر زندگی

رسیدن به وزن مناسب با تغیر زندگی

انتخاب کوله پشتی مناسب مدرسه

انتخاب کوله پشتی مناسب مدرسه

فواید روغن سبوس برنج

فواید روغن سبوس برنج

سبوس برنج ضد کلسترول

سبوس برنج ضد کلسترول

بیماری روانی عامل بیماری جسمانی

بیماری روانی عامل بیماری جسمانی

  • فال حافظ فال انبیاء فال روزانه فال تاروت فال چوب طالع هندی استخاره با قرآن تعبیر خواب فال عطسه فال قهوه فال ازدواج مطالب خنده دار اس ام اس ها پ ن پ
  • قیمت موبایل قیمت تبلت تیتر روزنامه ها روزنامه های ورزشی روزنامه های اقتصادی اخبار داغ قیمت خودرو لیگ فوتبال قیمت سکه و طلا شاخص بورس وضعیت آب و هوا
  • سنجش سن عقلی تست تشخیص رنگ تست تطابق نام تست زبان انگلیسی تست سن عقلی تست goleman تست IQ 2014 تست IQ 2015 بهترین شغل واسه من به کجای دنیا باید سفر کنم چه حیوونی هستی رادار شخصیت شغلی چپ مغز یا راست مغز
  • فال
  • بازار
  • تست هوش آنلاین

جدیدترین مقالات

علائم اوتیسم چیست + درمان

علائم اوتیسم چیست + درمان

مواد چندش آور تهیه کباب 2 هزار تومانی !!

مواد چندش آور تهیه کباب 2 هزار تومانی !!

» نکات تغذیه ای مفید برای افراد مبتلا به ام اس

» نکات تغذیه ای مفید برای افراد مبتلا به ام اس

» عادت های معمول، افزایش دهنده خطر سرطان معده

» عادت های معمول، افزایش دهنده خطر سرطان معده

» کمبود پروتئین و عوارض آن

» کمبود پروتئین و عوارض آن

» کسانی که کبد چرب دارند مراقب قلبشان باشند

» کسانی که کبد چرب دارند مراقب قلبشان باشند

» بایدها و نبایدها برای کسانی که سینوزیت دارند

» بایدها و نبایدها برای کسانی که سینوزیت دارند

» دلایل گردن درد و درمان درد گردن

» دلایل گردن درد و درمان درد گردن

register.png

ایستگاه مشاوره سلامت این 6 ماده ی غذایی باعث سلولیت می شوند

این 6 ماده ی غذایی باعث سلولیت می شوند آب کردن شکم در 6 هفته

آب کردن شکم در 6 هفته رژیم بستنی - کاهش وزن و لاغری با مصرف بستنی

رژیم بستنی - کاهش وزن و لاغری با مصرف بستنی چربی سوزی سریع با خوردن 6 گروه مواد غذایی خوشمزه

چربی سوزی سریع با خوردن 6 گروه مواد غذایی خوشمزه