ایست،آوردن فرزند دوم ممنوع! - مشاوره جنسی - فرزند دوم صحیح با غلز

امروزه اکثر خانواده ها از داشتن بیش از یک فرزند خودداری می کنند، از طرفی نگران آینده ی فرزندشان هستند و مدام به یاد کودکی های خود می افتند که چگونه با دوستان و خواهر و برادران خود بازی می کردند، اما در دنیای امروزی تنها همین یک فرزند کافی است ، باید انرژی خودمان را صرف همین یک فرزندمان کنیم تا کمبودی حس نکند و در تلاش باشیم تا بهترین زندگی را در حد و توانمان برایش فراهم کنیم.
 2 فرزندی در حرف، تک فرزندی در عمل
در 75 سال گذشته، اغلب خانواده‌ها به داشتن 2 فرزند روی آورده‌ بودند یا لااقل آرزوی داشتن 2 فرزند را برای آینده زندگی مشترک‌شان مطرح می‌کردند. آن‌ها فکر می‌کردند که این بهترین شیوه تشکیل خانواده است و حتی در تحقیقی بین‌المللی که در سال 1936 انجام شد، شرکت‌کنندگان خانواده‌های 2 فرزندی را خانواده‌هایی ایده‌آل معرفی کردند اما در جامعه امروزی فاصله بین آنچه مردم دوست دارند و آنچه از پس آن بر می‌آیند زیاد است. در کمال تعجب به شرکت‌کنندگان این تحقیق‌ها و همین‌طور اغلب زوج‌هایی که به امید داشتن 2 فرزند ازدواج می‌کنند باید گفت، خانواده‌های امروزی به سمت تک فرزندی شدن پیش می‌روند. تحقیقات و آخرین آمار‌گیری‌ها نشان داده، این خانواده‌های 3 نفره با سرعتی بیشتر در حال گسترش هستند و در واقع با تک فرزندی‌شدن خانواده‌ها، شکل این سنت اجتماعی هم در حال تغییر کردن است.
بچه‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید خرج برمی‌دارند
گرچه اغلب آدم‌ها سعی می‌کنند ترس‌های مالی را در زمان بچه‌دار شدن فراموش کنند اما حقیقت این است که بزرگ‌کردن بچه‌ها خیلی خرج بر می‌دارد. در این میان بعضی‌ها از امیدواری دادن دست بر نمی‌دارند. آن‌ها می‌گویند: «اگر بچه‌های بیشتری می‌خواهی، به دنیا بیاورشان. نگران پول نباش، آن‌ها با آمدن‌شان پول مورد نیازت را هم می‌آورند.» اما واقعیت این است که با آمدن بچه‌ها در دنیای امروزی تمام درآمد والدین‌شان به سمت آن‌ها می‌رود. مهم نیست که شما چقدر درآمد ماهانه دارید، زیرا هرچه درآمد شما بیشتر باشد، بچه‌های پرهزینه‌تری را هم بزرگ می‌کنید. تحقیقات نشان می‌دهد، حتی اگر درآمد شما 2 برابر الان شود باز هم با آمدن بچه‌های بیشتر چیزی ته جیب‌تان باقی نمی‌ماند زیرا هرچقدر هم مقاومت کنید شیوه زندگی امروزی نمی‌گذارد که از خرج کردن برای بچه‌های‌تان دست بردارید. برای پدر و مادری که با بچه‌دار شدن جیب‌شان خالی می‌شود یک سوال جدی وجود دارد؛ آیا فرزند من نیاز به یک خواهر یا برادر هم دارد؟
  مادران شاغل از فرزند دوم می‌ترسند
اکثر زنان امروزی برای حمایت از خانواده‌شان کار می‌کنند. با وارد شدن زن‌ها به دانشگاه‌ها و بازارهای مختلف کسب و کار، دیگر کمتر زنی را می‌توان پیدا کرد که لااقل در دوره‌ای از زندگی‌اش به فکر کار‌کردن نیفتاده باشد. تحقیقات نشان داده‌، این مادران شاغل 70 درصد جمعیت مادران امروزی را تشکیل می‌دهند. از نظر این مادران نگهداری از بچه‌ها و کار‌کردن در یک زمان کار ساده‌ای نیست. زنانی که یک فرزند دارند شاید موفقیت بیشتری در کار و بچه‌داری همزمان داشته باشند اما واقعیت امروزی این است که با بیشتر‌شدن تعداد فرزندان، درآمد زنان، امنیت شغلی‌شان و پیشرفت کاری‌شان به‌شدت دچار مشکل خواهد شد. از طرف دیگر تاثیر مرخصی زایمان دوم روی شرایط کاری زنان، انکار‌ناپذیر است. کم نیستند مواردی که با غیبت چند هفتگی زن در زمان مرخصی، کارمندان دیگر برای گرفتن شغل او خیز برداشته‌اند و در یک چشم به هم زدن موقعیتی که سال‌ها برای به دست آوردنش تلاش کرده بود را از او گرفته‌اند. شاید همین موضوع هم باعث شود که زنان شاغل برای آوردن فرزند دوم بیشتر تردید کنند. گرچه دولت‌ها تلاش می‌کنند به هر طریق ممکن امنیت شغلی بعد از زایمان برای زنان را بالا ببرند اما واقعیت این است که در بازار کار امروزی، کارفرماها به سود کسب و کارشان بیشتر از این قوانین و آیین‌نامه‌ها توجه می‌کنند.

  تک فرزندها دوست دارند یک بچه داشته باشند
مثل همه موضوعاتی که در زندگی‌مان تجربه می‌کنیم، موضوع بچه‌دار شدن و تعداد بچه‌ها هم 2 جنبه متفاوت دارد. بعضی از آدم‌ها تک فرزندی را ستایش می‌کنند و دوست ندارند شیوه دیگری را تجربه کنند و بعضی دیگر هم فکر می‌کنند که داشتن یک فرزند کافی نیست. اما جزو هر گروه که باشید، می‌توانید معایب و فواید بسیاری را برای هر دوی این جنبه‌ها نام ببرید. واقعیت این است که همیشه فکر می‌کنیم مرغ همسایه غاز است و مدام از زندگی خودمان گله می‌کنیم اما وقتی پای تغییر شرایط به میان می‌آید، هیچ وقت دل‌مان راضی نمی‌شود از آنچه داریم دست بکشیم. نمونه این موضوع تحقیقی است که روی جمعیت بسیاری از تک فرزندها انجام شده. نتیجه جالب این تحقیق نشان داده که 52 درصد این افراد دوست داشتند که در آینده خودشان هم فقط یک فرزند داشته باشند. درحالی‌که والدین تک فرزندی با یادآوری خاطرات شیرین کودکی‌شان، دلشان برای بچه تنهای‌شان می‌سوزد، تک فرزندها خودشان حاضر نیستند موقعیت‌شان را تغییر دهند و از این‌که در تمام مدت زندگی با خانواده‌شان تمام توجه‌ها و امکانات به سمت آن‌ها سرازیر می‌شود، لذت می‌برند.
تک فرزندی جهانی می‌شود
از زمانی که خانواده‌ها 2 فرزند داشتن را ستایش می‌کرده‌اند و این آرزو را به فرزندان در حال ازدواج ‌شان هم منتقل می‌کردند، مدتی گذشته. دشواری‌های اقتصادی و اجتماعی زندگی امروزی باعث شده که تک فرزندی تنها چاره پدر و مادرها در اغلب کشورهای جهان باشد. به خاطر فشارهایی که روی والدین امروزی است، آن‌ها فکر می‌کنند اگر تنها مادر و پدر یک فرزند باشند، می‌توانند موفقیت بیشتری در تربیت و پرورش او به دست بیاورند. برای آن‌ها تک فرزندی بودن آسان‌ترین و شادی‌آور‌ترین شیوه ممکن پدر و مادری است و به همین دلیل است که پیش‌بینی می‌شود این شیوه به سنت جدیدی برای تشکیل خانواده در سال‌های آینده تبدیل شود.

 یکی یکدانه‌های امروزی تنها نیستند
این‌که به‌دلیل تنهایی بچه‌های‌مان در دنیای امروز بخواهیم علیه تک فرزندی حرف بزنیم، مورد پذیرش همگان نیست. گذشته از پیشرفت‌های تکنولوژیکی امروزی که باعث شده‌اند کمتر کسی احساس تنهایی کند، والدین امروزی هم به خاطر ترس از تنها ماندن بچه‌های‌شان همه راه‌ها را می‌روند. وال استریت ژورنال در یکی از گزارش‌هایش، جمعیت بزرگی از والدین تک فرزند را معرفی کرده است که برای تنها نماندن بچه‌های‌شان هر هفته دور هم جمع می‌شوند. درحالی‌که در سال‌های گذشته اغلب والدین فکر می‌کردند تک فرزندهای‌شان در آینده به مشکل ارتباطی برمی‌خورند و نمی‌توانند در دوست یابی موفق باشند، این گزارش نشان داده که تک فرزندها در چنین گروه‌هایی به‌خوبی می‌توانند اختلافات‌شان با هم سن و سال‌ها و دوستان‌شان را حل و فصل کنند و در عین درک کردن اطرافیان‌شان بپذیرند که آن‌ها مرکز جهان نیستند.


فرزند دوم صحیح با غلز ,