تأثیر اسیدهای چرب بر درمان اختلالات رفتاری کودکان - داروهای اختلالات رفتاری

تأثیر اسیدها ی چرب بر درمان اختلالات رفتاری کودکان

تأثیر اسیدها ی چرب بر درمان اختلالات رفتاری کودکان تجویز مکمل های غذایی حاوی امگا ۳ و دیگر اسیدها ی چرب به نظر می رسد که مشکلات رفتاری و آموزشی کودکان مبتلا به اختلال هماهنگی تکاملی ( Developmental Condition Disorder) را کاهش می دهد . به گفته محققین در کودکان مبتلا به DCD ، افزودن اسیدها ی چرب امگا ۳ به رژیم غذایی به میزان زیادی توانایی ادای کلمات ، خواندن و رفتار آنها را بهبود می بخشد .

داروهای اختلالات رفتاری

داروهای اختلالات رفتاری

علاوه بر این ، این رژیم غذایی علائم اختلال بیش فعالی همراه با کاهش ADHD را به طور مشخص کاهش می دهد . در یک تحقیق ۱۱۷ کودک مبتلا به DCD را با سنین ۵ تا ۱۲ سال مورد مطالعه قرار دادند .
کودکان به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند . برای یک گروه مکمل های غذایی حاوی امگا ۳ و امگا ۶ ، برای گروه دیگر کپسول های پلاسبو تجویز شد . در این مطالعه در توانایی تکاملی در کودکان با مکمل های غذایی با گروه کنترل تفاوت معنی داری وجود داشت .
اسیدهای چرب امگا ۳ ، در ماهی و غذاهای دریایی یافت می شوند و برای تکامل ساختاری و عملکرد مغز ضروری می باشند .
● ارتباط کمبود کلسترول در کودکان و رفتارهای ناهنجار در مدرسه
بر اساس گفته محققان ، کودکان و نوجوانانی که سطح کلسترول خون در آنها پایین می باشد ، به نظر می رسد که در مدرسه بیشتر رفتارهای ناهنجار از خود نشان می دهند . آنها اظهار می دارند کلسترول تام پایین ممکن است ریسک فاکتور برای پرخاشگری کودکان باشد . این محققان از دانشگاه کارولینای جنوبی معتقدند علی رغم اینکه دستور العمل های مربوط به رژیم های در بزرگسالان به کودکان تسری یافته است اما همچنان به نقش کلسترول سرم در تکامل عصبی کودکان کمتر توجه شده است . آنها ۴۸۵۲کودک و نوجوان ۶ تا ۱۶ ساله را که سابقه ای از پرخاشگری و آشوب در مدرسه داشتند و یا در برقراری ارتباط و قرار گرفتن در کنار دیگر افراد مشکل داشتند انتخاب نمودند و سطح کلسترول تام را در آنها اندازه گیری کردند . همچنین در میان کودکان با سطوح متفاوت کلسترول هیچ تفاوتی از نظر ارائه خدمات بهداشت روانی وجود نداشت . آنها پی بردند کودکان یکه سطح کلسترول آنها زیر ۱۴۵ میلی گرم در دسی لیتر است تقریبآً ۳ برابر بیشتر در مدرسه رفتارهای ناهنجار از خود نشان می دهند و یا از مدرسه فرار می کنند . محققان متذکر می شوند که داشتن رفتارهای ناهنجار در مدرسه پیامدهای منفی حادی از نظر روانی در پی خواهد داشت . که از جمله می توان به افزایش علائم افسردگی و اختلال استرس بعد از تروما اشاره کرد . البته کاملاً مشخص نیست که کمبود کلسترول علت این رفتارهاست یا اینکه وجود این رفتارها منجر به کاهش کلسترول می شود .
همچنین مصرف منیزیوم به تقویت حافظ ه و یادگیری در میانسالی و بعد از آن کمک می کند . دانشمندان بییشتر به نقش منیزیوم در کمک به استخوان سازی ،‌ تنظیم دمای بدن ، تولید پروتئین ها و آزاد کردن انرژی ذخیره شده در ماهیچه ها پی برده بودند . یافته های جدید بیانگر آن است که کمبود منیزیوم به کاهش قدرت یادگیری و حافظ ه منجر می شود و فراوانی منیزیوم به بهبود کارکرد ادراکی مغز می انجامد . منیزیوم در مواد غذایی مانند سبزی جات با برگ های سبز تیره به وفور یافت می شود .

واحد مرکزی خبر
ویرایش و تلخیص:برگزیده ها


,