مداد نوکی - انواع مداد نوکی ها

در این بخش از سایت برگزیده ها مطالبی درمورد مداد نوکی را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. 

به نقل از برگزیده ها: مداد نوکی از جمله لوازم التحریری است که با وجود برخی مزایا استفاده آن از ابتدای دوره مدرسه برای کودکان توصیه نمی شود. در این مطلب به توضیحاتی درمورد خرید مداد نوکی پرداخته ایم. با ما همراه شوید.

انواع مداد نوکی ها

انواع مداد نوکی ها

مداد نوکی

برگزیده ها: مداد نوکی از جمله لوازم التحریری است که با وجود برخی مزایا استفاده آن از ابتدای دوره مدرسه برای کودکان توصیه نمی شود. از مزایای مداد نوکی نیاز نداشتن آن به تراشیدن و تیز کردن نوک آن است. علاوه بر این نوشتار تحریر شده توسط مداد نوکی به دلیل ظرافت و نازکی خطوط، دقیق تر خواهد بود. اگرچه قیمت مداد نوکی نسبت به مدادهای عادی بیشتر است، ولی طول عمر آنها نیز طولانی تر است.

مداد نوکی(فشاری) یا اتود که به آن مداد مکانیکی نیز گفته می شود، ابزاری است که مغزی (نوک) درون آن جای می گیرد و به وسیله یک دگمه که به یک فنر متصل است، به تدریج هنگام نیاز بیرون رانده می شود. مغزی مداد نوکی، در اندازه ها و قطرهای گوناگون است. همچنین مغزی مداد در جنس های مختلف و در سه گروه وجود دارد گروه H،BوF. که باشماره ای نرمی یا سفتی آن مشخص شده است.

هنگام خرید مداد نوکی برای کودکان باید به میزان اعمال فشار کودک بر مداد هنگام نوشتن توجه داشت. در کودکانی که هنگام نوشتن فشار زیادی بر مداد وارد می کنند باید مداد نوکی هایی با قطر نوک ۹ دهم میلیمتر انتخاب شود. این نوک ها نسبت به بقیه تیره تر بوده و ضخامت آنها تقریباً دو برابر نوک های عادی است. این انتخاب از آن جهت صورت می گیرد که هنگام نوشتن کودک با مداد نوکی، نوک آن از مقاومت لازم برخوردار است و زود نمی شکند. در کودکانی که فشار کمی بر مداد وارد کرده و راحت تر اقدام به نوشتن می کنند استفاده از نوک هایی با قطر نیم میلیمتر توصیه می شود.

مدادهای اتود هم برای دانش آموزان بالاتر از سن دبستان، مناسب است ؛ چون تعویض نوک این مداد برای بچه های کوچک کار آسانی نیست.مزیت این مداد نسبت به مداد معمولی آن است که نیازی به تراشیدن ندارد و تا مدت ها قابل استفاده است اما این عیب را هم دارد که در صورت فشار زیاد نوکش می شکند.

تحریر با این نوک ها از دقت بیشتری برخوردار بوده و خطوط نازک تری را ایجاد می کند. کودکانی که فشار دست آنها بر مداد در حد میانه است استفاده از نوک با قطر هفت دهم توصیه می شود. در بازار نوک های دیگر با قطرهای متفاوت موجود است که استفاده از آنها مخصوص هنرمندان و طراحان است. به طور کلی هر چه قطر نوک مداد کلفت تر باشد نوک از انعطاف بیشتری برخوردار خواهد بود. علاوه بر این هنگام انتخاب مداد نوکی باید به راحتی آن هنگام در دست گرفتن و اندازه و شکل آن نیز توجه داشت.

گردآوری: بخش تعلیم و تربیت برگزیده ها


,