رشته های هنرستان در یک نگاه

               ---(( بسم الله الرحمن الرحیم))---

مقدمه :

شاخه فنی حرفه ای و کارودانش از شاخه های نظام آموزشی متوسطه می باشد که دانش آموزان بعد از گذراندن دروس عمومی سال اول دبیرستان تحت شرایط خاصی که در اعلامیه های ثبت نام هنرستان ها منتشر میگردد میتوانند وارد یکی از شاخه ها شده و در هنرستان های فنی و حرفه ای / کشاورزی و کارو دانش مشغول به تحصیل شوند.

 

 

 

 

 

 

رشته ساختمان :

سخن گفتن در مورد این رشته با گذشته تفاوت های اساسی و بنیادین کرده است، حادثه زلزله بم و احتمال وقوع زلزله تهران و دهها زلزله کوچک و بزرگ در کشور که روزانه شاهد اخبار و گزارشات آن هستید بحث ساختمان سازی، کیفیت مصالح ساختمانی، مقاوم سازی ساختمان ها، کیفیت کار ناظرین ساختمان یا همان مهندسین ناظر، بافت شهری و روستائی و گرایش های خاص معماری همراه با طرح های اسلیم و روز دنیا مباحثی ست که ذهن ها را به خود مشغول نموده، اما اینکه درمرحله عمل چگونه این اموراجرائی می گردد مطلبی نیست که بتوان در این بخش گنجاند.
مسکن برای آرامش و امنیت خانواده ها که مجموعه جامعه را می سازند امری معمولی و عادی به حساب نمی آید مسکن مناسب و مطمئن محلی برای تمدید قوای انسانی و محلی برای پایبندی اعضای خانواده به اصول ارزشمند انسانی ست.
امروزه پیشرفت تکنولوژی و کاربرد روزافزون انواع و اقسام مصالح ساختمانی و فنون جدید عملیات اجرائی، صنعت ساختمان سازی را دگرگون و پیچیده نموده و به این رشته اهمیت ویژه ای بخشیده است.
کسانی که مایل به شرکت در این رشته هستند در طی دوران تحصیل با عملیات اجرائی ساختمان سازی، محاسبات فنی و نقشه کشی ساختمان، مواد و مصالح ساختمان، ایستایی ساختمان، فن آوری ساختمان های اسکلت فلزی، فن آوری ساختمان های بتنی، قالب بندی و آرماتوربندی، کار با دوربین های نقشه برداری آشنا می شوند.

درسهای این رشته :

سال دومرديف نام درس نظري عملي1 آمادگی دفاعی 2 02 ادبیات فارسی (2) 2 03 تربیت بدنی (2) 0 14 تعلیمات دینی و قرآن (2) 3 05 تعلیمات دینی و قرآن (3) 3 06 جغرافیای عمومی و استان 3 07 رسم فنی و نقشه کشی عمومی ساختمان 1 28 روش های اجرایی ساختمان سازی 3 09 ریاضی (2) 4 010 زبان خارجه (2) 2 011 زبان فارسی (2) 2 012 عربی (1/2) 1 013 محاسبات فنی ساختمان 2 014 مصالح ساختمان 2 015 نقشه برداری ساختمان 1 216 کارگاه ساختمان 0 2سال سومرديف نام درس نظري عملي1 ایستایی ساختمان 3 12 تاریخ معاصر ایران 2 03 تربیت بدنی (3) 0 14 تکنولوژی و کارگاه قالب بندی و آرماتور 2 45 ریاضی (3) 1 16 عربی (2/2) 1 07 فن آوری ساختمان های بتنی 2 08 فن آوری ساختمان های فلزی 2 09 مبانی و کاربرد رایانه 1 110 مقررات ملی و ضوابط عمومی ساختمان 2 011 نقشه کشی فنی ساختمان 2 012 کارآموزی (با ارائه پروژهزمینه شغلی رشته مذکور عبارت است از :
نقشه برداری عمومی ساختمان
آرماتوربند و قالب بند
دفاتر فنی مهندسین مشاور ساختمان
سرپرست آزمایشگاه بتن
تعمیر کار دوربین های نقشه برداری
طراح قطعات بتنی پیش ساخته
ماکت ساز ساختمان
نقشه کش ساختمان
سرپرست کارگاه عملیات اجرایی ساختمان
و ....

 رشته نقشه کشی معماری

در رشته نقشه کشی معماری شما می توانید با مبانی هنرهای تجسمی، ترسیم فنی و نقشه کشی طراحی و درک تصاویر، حجم و ماکت سازی، متره و برآورد، کاربرد رایانه در نقشه کشی مبانی طراحی معماری، بناهای تاریخی، مواد و مصالح ساختمانی، نقشه برداری و ترازیابی با دوربین های نیوز آشنا می شوید اما برای درک بهتر با سبک و شیوه های معماری اسلامی ایران و جهان و بناهای تاریخی سایر ملل نیاز به مطالعه بصورت جدی وجود دارد که علاقمندان به این رشته ها باید جدای از مطالعه سفرهای درون کشوری نیز به مراکزی که مهد معماری اسلامی است مانند استان یزد، استان اصفهان، استان فارس نیز داشته باشند

درسهای این رشته :

سال دوم
رديف نام درس نظري عملي
1 آمادگی دفاعی 2 0
2 ادبیات فارسی (2) 2 0
3 تربیت بدنی (2) 0 1
4 تربیت بدنی (3) 0 1
5 ترسیم فنی و نقشه کشی 2 2
6 تعلیمات دینی و قرآن (2) 3 0
7 جغرافیای عمومی و استان 3 0
8 ریاضی (2) 4 0
9 زبان خارجه (2) 2 0
10 زبان فارسی (2) 2 0
11 شناخت مواد و مصالح (1) 2 0
12 طراحی (1) 0 4
13 عربی (1/2) 1 0
14 مبانی هنرهای تجسمی 1 3
15 مبانی و کاربرد رایانه 1 1
سال سوم
رديف نام درس نظري عملي
1 آشنایی با بناهای تاریخی 2 0
2 تاریخ معاصر ایران 2 0
3 تاسیسات ساختمان 2 0
4 تربیت بدنی (2) 0 1
5 تعلیمات دینی و قرآن (3) 3 0
6 عربی (2/2) 1 0
7 عناصر و جزئیات (1) 2 1
8 مبانی طراحی و معماری 2 1
9 متره و برآورد (1) 1 1
10 نقشه برداری 1 1
11 نقشه کشی معماری 0 2
12 کارآموزی 0 1
13 کاربرد رایانه در نقشه کشی 1 2
14 کارگاه حجم و ماکت

زمینه های شغلی رشته مذکور عبارت است از :
نقشه کش نقشه های اجرایی معماری
نقشه کش معماری داخلی
نقشه کش نقشه های سازه ای
نقشه کش کامپیوتری
کمک پژوهشگر معماری
کنترل کیفیت ساختمان
دفاتر مهندسین مشاور و طراح
مترور
نظارت بر امور زیبایی ساختمان
و ....

رشته نقشه برداری :

در صورتی که به اطراف خود بنگرید در هر پروژه عمرانی/صنعتی/شهرسازی و ... میتوان به گونه ای حضور فعال نقشه بردار((وعلم نقشه برداری))را در آن دید. به طور مثال در پروژه های راه سازی طراحی اولیه و مسیر یابی به کمک مهندس نقشه برداری انجام میگردد.از آغاز عملیات خاکی تا انتهای کار (آسفالت پروژه)حظور نقشه بردار به طور مستمر و فعل دیده میشود.

هنر جویان این رشته در طی گذراندن دوره سه ساله خود علاوه بر آشنایی با دروس عمومی و ریاضی با دروس تخصصی نقشه برداری ( به طور تئوری و عملی ) از جمله :

هندسه((نقشه برداری)) مبانی نقشه برداری / مبانی و کاربرد رایانه / مساحی /کارگاه محاسبه و ترسیم2و1 / عملیات مساحی / کاربرد

رایانه در نقشه برداری / فتو گرامتری / کنترل و تنظیم دستگاه های نقشه برداری و عملیات نقشه برداری عمومی و ... آشنا شده و به کمک دستگاه های مدرن عملیات زمینی مربوط را انجام می دهند .

در مراکز آموزش عالی این رشته به رشته های زیر در مقاطع کاردانی و کارشناسی ارشد تقسیم می شوند که داوطلبان می توانند در آن رشته ها ادامه تحصیل دهند :

1-نقشه برداری عمومی 2-فتوگرامتری 3-کاراتو گرافی 5-ژئودزی 6-نجوم 7-هیدروگر.

                      

رشته کامپیوتر :

دقت و سرعت و توانایی ذخیره سازی اطلاعات خیلی زیاد و دسترسی سریع به آنها با پیشرفت و دگرگونی علم و تکنولوژی کامپیوتر و کاربرد آن تحولی عظیم در زمینه های متفاوت مانند : پزشکی / هنری / حمل و نقل و گره گشایی تحقیقات فضایی و هواشناسی و ارتباطات و حرکت فضاپیما ها در اعماق کهکشان ها و نظارت بر ترافیک شهر ها و سیستم مخابرات و بانکداری و شهرت ثبت آمار ها و شرکت های خصوصی ودولتی ادارات می باشد.

زمینه های شغلی :

1-راه بری شبکه های مختلف کامپیوتری.

2-راه بری سیتم های کامپیوتری.

3-مسئول آرشیو های نرم افزاری.

4-مربی اموزش کامپیوتر.

5-دستیار تولید کننده سیستم های کامپیوتری.

6-برنامه سازی سیستم های کاربردی.

زمینه ادامه تحصیل :

الف : دوره دو ساله کاردانی پیوسته و ناپیوسته در آموزشکده های فنی حرفه ای.

ب : دوره کارشناسی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که درای رشته کامپیوتر می باشد.

                                  

رشته برق :

رشته برق یا الکتروتکنیک رشته ای است که میتوام مظاهر آنرا در کلیه شئون زندگی بشر مشاهده نمود.جهت راه اندازی دستگاه های الکتریکی / تعمیر و سرویس وسایل خانگی / طراحی مدارات برقی و الکترونیکی به اطلاعاتی در این زمینه نیازمند است :

هنر جویان این رشته در ضمن تحصیل در هنرستان با تحصیل در هنرستان با تخصص های زیر آشنا خواهند شد :

1-آشنایی با ماشین های الکتریکی و راه اندازی انواع موتور ها.

2-آشنایی با تعمیر و سرویس وسایل خانگی.

3-آشنایی با انواع سیم کشی ساختمان.

4-راه اندازی و کنترل مدارات صنعتی و تاسیسات الکتریکی.

5-محاسبه و سیم پیچی انواع ترانسفورماتور های سه فاز و یک فاز.

رشته های مرتبط در دانشگاه :

برق((قدرت)) / الکترونیک / کنترل / مخابرات / برق صنعتی / کامپیوتر .

                    

رشته تاسیسات :

بشر از زمان پا نهادن بر روی زمین قصد داشت تا قوانین خلقت را به نفع خویش تغییر دهد و زندگی را جهت زیست خود مساعد و در خور خویش کند. تا زمانی که شهر ها وجود خویش را بر روی کره خاکی تثبیت نمودند و میدانیم زندگی شهر نشینی مسائل خود را دارد و انسان متمدن در فکر این است که راحت تر زیست کند و تاسیسات محل مسکونی و کارش را گسترش دهد تا بتواند بهتر نیز فکر کند.

رشته تاسیسات در کشور ما حاصل سالها تجربه و پیشرفت دستگاهها و وسایل و قوانین آن همراه است.

فراگیران این رشته ضمن آموزش های دروس پایه در هنرستان ها با مواد زیر آشنا خواهند شد :

1-لوله کشی آب و فاضلاب 2-لوله کشی گاز 3-تاسیسات تهویه مطبوع 4-آشنایی با انواع جوشکاری های صنعتی 5-تاسیسات حرارت مرکزی و شوفاژ های زمینی و دیواری 6-آشنایی با سرد خانه ها / یخچال ها / فریزر ها / کولر ها و یخ ساز ها و...

7-تاسیسات و تجهیزات هتل ها / بیمارستان ها / ورزشگاه ها / سالن های اجتماعات و ... 8-آشنایی با اوپراتور ها / کمپرسور ها / کندانستور ها / چیلر ها و ... 9-طراحی و اجرای کلیه مدارات الکتریکی و مکانیکی مربوط به دستگاه ها و تجهیزات و کنترل تاسیساتی . 10-طراحی و محاسبه نقشه های تاسیستی 11-طراحی و ساخت وسایل و دستگاه های تاسیساتی.

فراگیران این رشته پس از اخذ دیپلم از هنرستان ها می توانند در دو گرایش حرکت کنند :

1-اشتغال به کار در یکی از موارد گفته شده در بالا.

2-ادامه تحصیل در رشته های تهویه مطبوع و تبرید و مکانیک سیالات در سطوح عالی.

                                        

رشته مکانیک خودرو :

  1. صنعت اتومبیل سازی یکی از صنایع با سابقه و مهم دنیاست این صنعت سعی دارد با وارد نمودن تکنیک علمی جدید وسایل نقلیه را مدرن تر نموده تا کاربرد از آنها میسر گردد.مدرنیزه کردن این صنعت احتیاج به متخصصین و تکنسین هایی دارد که از هنرستان ها و دانشگاه های فنی مهندسی فارغ التحصیل شوند.
  2. هنر جویان این رشته ضمن تحصیل در هنرستان با موارد ذیل آشنا میشوند :
  3. 1-شناخت کلی دستگاه های تولید و انتقال قدرت از نظر علمی و عملی .
  4. 2-آموزش چگونگی مونتاژ دستگاههای مختلف در صنایع اتومبیل سازی / ماشین آلات راهسازی و کشاورزی.
  5. 3-نگه داری و تعمیر دستگاه های مکانیکی.
  6. 4-نقشه کشی و نقشه خوانی و محاسبه مربوط به موتور های دیزلی و بنزینی.
  7. 5-آموزش و کار با دستگاه های سنگ زنی ((سوپاپ و میل لنگ)).
  8.  
  9. هنر جویان این رشته با شرکت در کنکور کاردانی پیوسته و کارشناسی نا پیوسته می توانند ادامه تحصیل دهند.

                   

رشته ساختمان :

در هرجا که کوچکترین آثاری از تمدن بشری وجود داشته باشد ساختمانی بنا گردیده و راه ارتباطی به آن محل کشیده شده است.

خانه و سر پناهی که در آن سکونت داریم / خیابان و جاده / پارک ها و کلاس درس و... که روزانه به طور مستمر با آن سرو کار داریم همه و همه از نتایج این رشته محسوب میشوند و می توان گفت که مهم ترین عامل شناخت آثار تمدن در کشور های جهان ساختمان هایی است که با طرح ها و نقشه های زیبا و مطمئن ساخته شده اند.

هنر جویان با ورود به این رشته با موارد زیر آشنا خواهند شد :

1-مصالح ساختمانی 2-کارهای بنایی 3-کار های فلزی 4-کار های بتونی 5-نقشه کشی و نقشه خوانی 6-متره و براورد 7-نقشه برداری 8-شناسایی خاک ها 9-ماشین آلات و ابزار ساختمانی 10-محاسبات ساختمانی 11-کار های آزمایشگاهی 12-تاسیسات ساختمان

رشته های مرتبط جهت ادامه تحصیل در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی عبارتند از :
کار های عمومی ساختمان / راه سازی / نقشه برداری / سازه / تونل سازی / پل سازی / سد سازی و...

                              

 

زمينه هاي ادامه تحصيل در رشته هاي فني وحرفه اي

الف ):  با شركت و موفقيت در كنكور كارداني پيوسته وارد مراكز آموزش عالي از جمله دانشگاه  آزاد    اسلامي- آموزشكده هاي فني و مهند سي شده و موفق به اخذ مدرك كارداني مي گردند

ب ):  فارغ التحصيلان  فني و حرفه اي بعد از گذراندن دوره كارداني مي توانند بدون گذراندن  دوره پيش دانشگاهي در كنكور سراسري شركت نموده ودر صورت موفقيت وارد مراكز آموزش عالي شده و موفق به اخذ مدرك كارشناسي شود                                                                                               

ج ): فارغ التحصيلان فني و حرفه اي بعد از گذراندن دوره كارداني مي توانند در كنكور كارشناسي ناپيوسته كه برايس بعضي از رشته ها در موسسات آموزش عالي برگزار مي شود شركت نموده و در صورت پذيرفته شدن و گذراندن واحد هاي مربوط موفق به اخذ مدرك كارشناسي گردند    

                

 

1. رشته طراحی و دوخت:

یکی از رشته های جالب و پر طرفداری که در فنی حرفه ای شهرستان مشکین شهر وجود دارد رشته طراحی و دوخت می باشد که با توجه به تنوع و جذابیتی که دارد می توان از آن به عنوان رشته ای جالب نام برد که هر یک از هنرجویان بتوانند این رشته را با تحصیلات عالی به اتمام برسانند هم می توانند از لحاظ بازار کار و ایجاد منبع درآمد مشکلی نداشته باشند و هم می توانند به این رشته به عنوان یک علم وسیع بنگرند.

با توجه به مطالب گفته شده در زیر به منابع مربوط به کنکور رشته طراحی و دوخت میپردازم.

 

منابع دروس عمومی و اختصاصی رشته طراحی دوخت

 

بانک سوالات رشته طراحی ودوخت

 

معرفی سایتهایی دررابطه با این رشته

 

*********************************************************

 

رشته صنایع دستی     سایت تخصصی صنایع دستی(انواع رشته ها-توضیح رشته ها-بازار کار و...)     *******************************************************     رشته حسابداری    

حسابداري يك سيستم است كه در آن فرآيند جمع‌آوري، طبقه‌بندي ، ثبت، خلاصه كردن اطلاعات و تهيه گزارشهاي مالي و صورتهاي حسابداري در شكل‌ها و مدلهاي خاص انجام مي‌گيرد. تا افراد ذي‌نفع درون سازماني مثل مديران سازمان و يا برون‌سازماني مثل بانك‌ها، مجمع عمومي سازمان مورد نظر و يا مقامات مالياتي بتوانند از اين اطلاعات استفاده كنند. به همين دليل فردي كه تحصيلات دانشگاهي ندارد، بيشتر دفتردار است تا حسابدار. چرا كه گزارشهاي اين دسته از افراد مطابق استاندارد نيست و پردازش كافي نمي‌شود و بيشتر تراز حسابها مي‌باشد. براي مثال يك حسابدار تجربي نمي‌تواند براحتي بين دارايي كوتاه مدت و بلند مدت تفاوت قائل شود و يا نمي‌داند كه چگونه بايد معاملات ارزي را در دفاتر ثبت كرد.

حسابداري به عنوان يك نظام پردازش اطلاعات، داده‌هاي خام مالي را دريافت نموده، آنها را به نظم در مي‌آورد.

محصول نهايي نظام حسابداري گزارش‌ها و صورت‌هاي مالي است كه مبناي تصميم‌گيري اشخاص ذي‌نفع (مديران ، سرمايه‌گذاران ، دولت و ...) قرار مي‌گيرد.

 

رشته حسابداری     رشته حسابداری بازرگانی   آينده شغلي ، بازار كار ، درآمد   ***************************************************************************************  

رشته کودکیاری:

 

همیشه برایم سوال بوده که اگر می گویند عشق مادربه فرزند؛ بزرگترین، پاکترین و خالصانه ترین عشق بشری است پس چرا آثارادبی و هنری بسیار کمی در مورد این عشق بزرگ آفریده شده است؟ چرا این زنان عاشق و پاکباخته در راه فرزندان؛ از میان هزاران ترانه ای که خوانده اند درصد کمی را به توصیف عشق بی پایان خود نسبت به فرزندانشان اختصاص داده اند؟ فیلمهایی هم که درباره عشق مادری ساخته شده( حداقل آن چند تایی که الان در ذهن من است) اکثرا ساخته مردان است. دوست دارم بدانم چند درصد از مجسمه های، فرزند در آغوش پرمهر مادر را، مردان ساخته اند و چند درصد از آثار زنان مجسمه ساز، به عشق مادری اختصاص دارد.

چرا طالبان رشته کودکیاری اینقدر کم است و زنان برای ورود به رشته ای که متناسب با فطرت آنها و قویترین غریزه شان است سر و دست نمی شکنند تا با دانشی بیشتر، به انجام این مسوولیت مقدس و لذت بخش  بپردازند؟

آیا ما چیزی به اسم غریزه پدری نداریم؟ آیا پدرها کمتر از مادرها عاشق بچه هایشان هستند؟ یعنی، اینکه می گویند مادر ممکن است به قیمت جان خود، فرزندش را از مرگ نجات دهد درباره پدر صادق نیست؟ اگر پدری ببیند فرزندش در رودخانه غرق می شود ؛ در حالیکه شنا بلد نیست باز هم در رودخانه می پرد تا فرزنش را نجات دهد،یا می گذارد بچه بمیرد ؟( چیزی که در مورد مادران گفته می شود و بسیار هم پذیرفته شده است).

بنابراین باید با دید وسعتری به این رشته که تعلم دادن مادران آینده است پرداخت.

چیزی که برایم بسیار جالب بود این است که اکثر مطالبی را که مشاهده می کنید به کمک اینترنت وارد وبلاگ کرده ام اما هر چه گشتم نتوانستم سایت یا وبلاگی که مختص رشته کودکیاری باشد پیدا کنم و به نظر من رشته کودکیاری نسبت به رشته های دیگر با تمام لطافت و زیبایی و تنوعی که دارد بسیار مظلوم واقع شده است. پس از تمام هنوآموزان و هنرجویان رشته کودکیاری خواهشمندم هر چیزی که به نظرشان برای آشنایی بیشتر دیگر عزیزان در مورد این رشته می توانند مفید باشد را می توانم با نام خودشان در این وبلاگ قرار دهم.   با تشکر

 

 دروس رشته کودکیاری

 

مجموعه سوالات چهارگزینه ای رشته کودکیاری

***************************************************************************************

 رشته کامپیوتر(برنامه نویسی)

 

تعریف رشته :

هنرجویان این رشته در طی دوران تحصیل با مبانی کامپیوتر ، مبانی برنامه نویسی ، سیستم عامل xp Windows نرم افزارهای کاربردی متداول مانند (نرم افزارهای office-primere-photosho و ...) زبانهای برنامه نویسی تحت ویندوز ویژوال بیسی) بانکهای اطلاعاتی و برنامه های تجاری با استفاده از نرم افزار Access تجزیه و تحلیل و سخت افزار کامپیوتری، زبان تخصصی و .. . آشنا  میشوند.

 

هدف رشته :

تربیت نیروی متخصص در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری و آشنا با برنامه نویسی و تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم های کامپیوتری می باشد.

 

توانائی فارغ التحصیلان پس از اتمام تحصیلات :

·  کار در کارگاه آموزش کامپیوتر

·  کار در آرشیو نرم افزاری

·  برنامه نویسی سیستم های کامپیوتری

·  فعالیت در کارگاه سخت افزار

·  راهبری سیستم های کاربردی کامپیوتر

·  دستیار تولید کننده سیستم های کامپیوتری

رشته هاي مشترک :
         
graphic.jpg tarbiatbadani.jpg naghash.jpg namayesh.jpg moosighi.jpg
electronic.jpg sanayedasti.jpg chap.jpg sanayechoob.jpg sanayenassaji.jpg
seramik.jpg computer.jpg naghshekeshiomoomi.jpg naghshebardari.jpg cinema.jpg
sanayeshimiai.jpg naghshekeshiememari.jpg
رشته هاي اختصاصي پسران :
         
sanayefelezzi.jpg electrotechnic.jpg tasisat.jpg metalorgy.jpg sakhteman.jpg
sakhtvatolid.jpg
رشته هاي اختصاصي دختران :
         
Koodakyari.jpg Tarrahivadookht.jpg


مطالب مشابه :


ليست هنرستان هاي فنــي و حرفــــه اي و کاردانش(پسرانه و دخترانه منطقه 5 تهران)

ليست هنرستان هاي فنــي و حرفــــه تهران در رشته های فنی و های فنی وحرفه ای




لیست هنرستان های فنی حرفه ای شهر مشهد

گروه کامپیوتر فنی حرفه ای خراسان رضوی - لیست هنرستان های فنی حرفه ای شهر مشهد - استان تهران




لیست پذیرفته شدگان کنکور سراسری 93

هنرستان فنی حرفه ای دخترانه سحر لینک گروه های تهران. آسیه داوری




رشته های هنرستان در یک نگاه

یکی از شاخه ها شده و در هنرستان های فنی و حرفه ای / کشاورزی و فنی برج میلاد تهران.




لیست هنرستان های فنی حرفه ای مناطق و شهرستان های استان خراسان رضوی

لیست هنرستان های فنی حرفه ای مناطق و استان تهران لیست هنرستان های فنی حرفه ای




لیست تجهیزات هنرستان فنی شهدا - شهریار

گروه مکانیک خودرو شهرستانهای استان تهران لیست تجهیزات هنرستان فنی فنی و حرفه ای




شرح وظایف سرگروه های درسی فنی و حرفه ای و کاردانش :

گروه مدیران اجرایی آ.پ شهرستانهای تهران های فنی و حرفه ای و و هنرستان های




آموزش ساخت ID یاهو با توجه به تحریم ها

گروه کامپیوتر هنرستان فنی حرفه ای فنی تهران. را از لیست یاهو انتخاب کرده و




برچسب :