تراموای چینی به زودی در خیابان های تبریز

تراموای چینی به زودی  در خیابان های تبریز/میهمانان چینی در جلسه شورای شهر تبریز

 

 



 جلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز میهمانانی از کشور چین داشت.به گزارش تبریز مدرن، در این جلسه که بخش اعظمی از آن به بررسی روند احداث تراموا در کلانشهر تبریز سپری شد،


معاون بخش مترو و تراموای شرکت چینی فعال در تبریز گفت: آخرین تجارب و تکنولوژی‌های ساخت تراموا در تبریز اجرا می‌شود.

جوانگ در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز با ارائه گزارشی از فعالیت این شرکت چینی در کشور اظهار کرد: سابقه فعالیت شرکت CT Group به زمان اجرای خطوط پروژه متروی تهران برمی‌گردد.

وی اضافه کرد: این شرکت در برخی پروژه‌های شهرسازی کلانشهرهای ایران حضور تاثیرگذار داشته است.

جوانگ تصریح کرد: این شرکت خط یک و دو متروی تهران را به طول 47 کیلومتر احداث کرده و مسئولیت تامین قطعات و نصب تجهیزات آن را نیز عهده‌دار بوده است.

وی اضافه کرد: شرکت CT Group در روزهای اخیر مطالعه پروژه‌های خط سه متروی تهران، خط منتهی به فرودگاه امام خمینی (ره) و خط دو متروی کرج را آغاز کرده است.

جوانگ پیشینه این شرکت چینی را یادآور شد و افزود: شرکت CT Group در سال 1979 توسط معاون رئیس جمهور وقت چین تاسیس شده و هم‌اکنون دارایی این شرکت 704 میلیارد دلار است.

به گفته وی، شرکت چینی CT Group در رده‌بندی 500 شرکت بزرگ حمل و نقل جهان، رتبه 138 را به خود اختصاص داده و امروز در آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی حضور فعال دارد.

جوانگ با بیان این‌که تراموای تبریز از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت‌CT Group در ایران است، ادامه داد: به شخصه می‌دانم که شهر تبریز در بسیاری از موفقیت‌های کشور ایران، پیشتاز و اولین بوده است.

معاون بخش مترو و تراموای شرکت چینی فعال در تبریز تاکید کرد: با اجرا و بهر‌ه‌برداری از تراموای شهری، تبریز در این موضوع نیز به اولینی دیگر دست خواهد یافت.

وی به ضرورت اجرای تراموا در تبریز اشاره کرد و افزود: آلودگی هوا، افزایش جمعیت و تراکم بافت مرکزی شهر تبریز ایجاب می‌کند که این شهر از امکان حمل و نقل ترکیبی برخوردار باشد.

جوانگ گفت: شرکت CT Group با ساخت تراموا در کشورهای مختلف جهان، از آخرین تجارب و تکنولوژ‌ی‌های لازم برخوردار است که این تجارب در اختیار تراموای تبریز قرار خواهد گرفت.



تراموای تبریز را چینی‌ها احداث می‌کنند

شهردار تبریز از ساخت تراموای این شهر توسط چینی‌ها خبر داد و گفت: قطار سبک شهری تبریز، عهده‌دار 30 درصد از حمل و نقل عمومی این شهر خواهد بود.

صادق نجفی اظهار کرد: از جمله تکالیفی که از طرف شورای اسلامی شهر در برنامه سال 93، بر عهده شهرداری تبریز گذاشته شده، موضوع راه‌اندازی قطار سبک شهری در یکی از مسیرهای مطالعه شده است.

وی افزود: در مطالعات و بررسی‌های صورت گرفته، میدان آذربایجان تا مسیر عباسی و یوسف‌آباد به عنوان مسیر بررسی و مطالعه این موضوع تعیین شد.

نجفی ادامه داد: با بررسی سوابقی که در خصوص ایجاد خط تراموای در تبریز وجود داشت و همچنین، جمع‌آوری نظرات متخصصان داخلی و خارجی، شرکت‌های اروپایی، ترکیه‌ای و چینی، مورد ارزیابی شهرداری تبریز قرار گرفت.

شهردار تبریز اظهار کرد: با توجه به سوابق شرکت چینی و تجارب تولید قطارهای سبک شهری در چند شهر مهم این کشور از جمله شانگ‌های، مقرر شد که اجرای این پروژه بر عهده شرکت چینی گذاشته شد.

وی گفت: در مذاکرات صورت گرفته، مقرر شد تا منابع مالی این پروژه به صورت EPCF با بهره‌گیری از نظرات یک گروه مشاوره که در هر دو طرف عملکرد مشخصی داشته باشد، تامین شود.

نجفی اظهار کرد: گروه مهندسی و فنی انتخاب شده، به عنوان یک گروه فاینانسر، وابسته به نخست وزیری چین بوده و در پروژه‌های مختلف حمل و نقل شهری کشورمان، کارنامه قابل قبولی داشته‌اند.

شهردار تبریز افزود: پروژه تراموای تبریز به طول 13 کیلومتر و با هزینه 5 هزار میلیارد ریال برنامه‌ریزی شده و پیش‌بینی می‌شود اجرای آن حداکثر تا دو سال آتی به پایان برسد.



اجرای آخرین تجارب و تکنولوژی‌های ساخت تراموا در تبریز

مشاور ارشد شرکت چینی فعال در پروژه تراموای تبریز گزارشی را از روند مطالعه، برنامه‌ریزی و جزئیات اجرایی این پروژه ارایه داد و گفت: در مطالعه و طراحی تراموای تبریز به جایگاه اجتماعی و فرهنگی شهر تبریز نیز توجه داریم.

بائو، مشاور ارشد طراحی ریلی شرکت چینی CT Group اظهار کرد: در مطالعه و طراحی تراموای تبریز به جایگاه اجتماعی و فرهنگی شهر تبریز نیز توجه داریم.

وی افزود: تراموای تبریز در شاخص‌های مختلف ایمنی، راحتی، زیبایی، سرعت و کیفیت دارای بهترین نمرات خواهد بود و در زمینه تبعات آلودگی صوتی و آلودگی هوا نیز کمترین تاثیر را خواهد داشت.

مشاور ارشد طراحی ریلی شرکت چینی CT Group اضافه کرد: سازگاری تراموای تبریز با فضای سبز میدان آذربایجان مورد توجه گروه فنی شرکت CT Group است.

وی به ویژگی‌ها و مزیت های تراموای اشاره کرد و گفت: سوخت مصرفی تراموای یک‌دوم تا یک‌چهارم اتوبوس و عمر واگن‌های آن حدود 30 سال است؛ که این مدت، پنج برابر عمر اتوبوس‌های عمومی است، بنابراین می‌توان گفت هزینه تعمیر و نگهداری تراموای نسبت به اتوبوس کمتر است.

بائو ادامه داد: ارزش پروژه تراموای تبریز معادل 50 اتوبوس و 200 تاکسی است؛ این در حالی است که هزینه ایجاد آن کمتر بوده و زیبایی، سهولت و جذابیت آن نیز بیشتر است.

وی خاطرنشان کرد: با تمهیدات فنی در نظر گرفته شده، طراحی واگن‌ها و خط ریل تراموای تبریز به گونه‌ای خواهد بود که آلودگی صوتی‌ متوجه محیط اطراف تراموای تبریز نباشد.

مشاور ارشد طراحی ریلی شرکت چینی CT Group افزود: تراموای تبریز با حداکثر سرعت 80 کیلومتر در ساعت، شتاب استاندارد عبور از شیب را در شرایط مختلف آب و هوایی داراست.

وی با اشاره به اطلاعات خود از پیشینه بلند شهر تبریز اظهار داشت: در ایجاد خط تراموای در تبریز، تجارب فنی حاصل از راه‌اندازی مترو در سایر کشورها را لحاظ می‌کنیم، اما در عین حال در مطالعه و طراحی تراموای تبریز به جایگاه بلند اجتماعی و فرهنگی شهر تبریز نیز توجه داریم.

به گزارش تبریز مدرن ، مسیرهای اجرای تراموای تبریز را به ترتیب در سه فاز مختلف شامل «میدان راه آهن تا میدان ساعت»، «فرودگاه میدان آذربایجان تا یوسف آباد به شکل U» و «کلان شهر تبریز به شهر جدید سهند» پیش‌بینی شده است.


مطالب مشابه :


تراموای چینی به زودی در خیابان های تبریز

تراموای چینی به زودی در تهران، خط منتهی به یعنی تبدیل تبریز به




ظهور زبان نوشتار و تکامل خط

، سایر خطوط نوشتاری به جز خط چینی از این خط تبدیل به خط بین اسمتون چندمین اسم




كودكان مبتلا به آسم و ورزش

كودكان مبتلا به آسم و ورزش احتمالاً مى‏دانيد آسم مى‏تواند باعث مشكلات تنفسى شود.




تاریخچه خط

خط چینی [ویرایش] را با اسم سامی آن که سرعت رواج یافت و تبدیل به خط بین ‏المللی منطقه




برچسب :