رنگ مو

 

31n.jpg

چند ترکیب برای رنگساژ

کرم دودی : C8 و ۱۰٫۰ با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹ دکلره
کرم چرک : ۹٫۱۶ مارک ویلا با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹ دکلره
کرم نخودی : ۱۰٫۱۳ ویلا با اکسیدان ۶ یــــا N8 با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹

نسکافه ای : ۸ شکلاتی با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹ دکلره

کنفی : C7 و بژ ۷ با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹ دکلره

ماسه ای : ۶٫۳۲ با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۷ دکلره
خاکی : N7 و کمی شکلاتی ۶ با اکسیدان ۶ رو پایه ی ۸-۹ دکلره

عروسکی : ۱۲٫۸ پادینا با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹ دکلره

پیازی : t10 با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹ دکلره

زیتونی دودی : C8 و m7 با اکسیدان ۶ روی پایه ی ۹ دکلره

ترکیب و فرمول رنساژها

رنساژ یخی (نقره ای) :

برای رنساژ یخی موها را به آخرین درجه دکلره می رسانیم که دکلره را اینجا کاملا توضیح دادیم بعد مقداری رنگ مو C10 به اضافه ۱/۳ روشن کننده  (۰-۰۰) E20 به اضافه ۳ سانت واریاسون نقره ای (E13) و کمی اکسیدان شماره ۲را ترکیب و به مو می زنیم.

رنساژ یخی (آبی) :

این رنساژ کاملا همانند رنساژ یخی (نقره ای) است با این تفاوت که از واریاسیون آبی (ٍE14) و کمی اکسیدان شماره ۲استفاده می کنیم.

رنساژ طلایی :

برای زساندن مو به این رنساژ هم از رنگ موی G10 به اضافه ۳ سانت واریاسیون (E16) و کمی اکسیدان شماره ۲استفاده می کنیم.

رنساژ زیتونی  :

برای رنساژ زیتونی از رنگ موی M10  به اضافه ۳ سانت واریاسیون سبز (E17) و کمی اکسیدان شماره ۲استفاده می کنیم.

رنساژ کرم :

برای رنساژ کرم هم می توانیم از رنگ موی C10  به اضافه روشن کننده ۹۰٫۰۱ به اضافه رنگ موی ۱۱٫۰ (N10) و کمی اکسیدان شماره ۲می زنیم.

رنساژ زیتونی سیر :

به رساندن رنگ مو به این رنگ هم می توانید با ترکیب کردن رنگ M10 به اضافه رنگ ۹٫۱ به اضافه ۳ سانت واریاسیون سبز(E17) و کمی اکسیدان شماره ۲ ترکیب می کنیم.

*بعد از اتمام کار موها را با آب ولرم و کاندیشنر (نرم کننده) شستشو دهید.

* واریاسیون چیست ؟ واریاسیون ها رنگ های قوی هستند که به تنهایی مورد استفاده قرار نمی گیرند.بلکه برای ایجاد سایه های دلخواه و یا پوشاندن سایه های نا خواسته به مقدار کم با سایر رنگ ها مخلوط می گردند.

*همه رنگ ها قابل تر کیب با هم هستند .کرم روشن کننده E20 را می توان با همه رنگ ها ی دیگر مخلوط کرد و و رنگ های روشن تر بدست آوردو همچنین می توان آنها را به تنهایی با اکسیدان شماره ۱ برای روشن کردن ابرو ها  و اکسیدان نمره ۲ برای روشن کردن موی سر استفاده نمود .

* پس از آماده نمودن رنگ مو بهتر است آن را بلافاصله استفاده نمایید.

*برای رنساژ کردن یک شماره تیره تر از پایه ی دکلره کار می کنید . مثلا اگر پایه ی دکلره به شش برسد رنساز پایه ی پنج استفاده می کنیم .

توجه : اگر بخواهیم شدت تن زیتونی و طلایی و دودی را زیاد کنیم از واریاسیون های مربوط استفاده می کنیم .

وقتی میخواهید موهایتان را روشن کنید

می دانیم که با رنگ فقط تا سه درجه می توان رنگ مو را روشن کرد  که به این منظور از روش های مختلفی می توان برای روشن کردن مو استفاده کرد که در اینجا به آن می پردازیم  اولین روشی که می توان موها را روشن کرد استفاده از دکلره است؛دکلره  به عملی گفته می شود که نتیجه ی آن پراکنده کردن و خارج کردن پیگمنت های طبیعی مو ( منظور موی رنگ نشده است ) از ساختمان مو بوده و رنگ مو را روشن می شود.

چنانچه بخواهیم موی طبیعی را بیشتر از چهار درجه روشن ترکنیم ابتدا باید موها را دکلره کرده و بعد از آن رنگ انتخابی را استفاده نمایید.برای دکلره کردن به پودر دکلره و اکسیدان ۳ یا ۱۲% نیاز داریم ؛ما دو نوع پودر دکلره داریم :آبی و سفید ؛آبی نوع قوی از پودر دکلره هاست و سفید نوع ضعیف آن ؛سعی کنید از مارکهای معتبر و قابل اطمینان استفاده کنید تا موها آسیب کمتری ببینند .پایه ی دکلره از ۱ تا۱۰است که بنا بر مقاومت مو و مدت زمانی که روی مو می ماند و به اصطلاح رنگ باز می کنند که-

به ترتیب :۱-مشکی ۲-قرمز ۳-قرمز نارنجی ۴-نارنجی قرمز ۵-نارنجی زرد ۶-زرد نارنجی ۷-زرد ۸-زرد  روشن ۹-زرد خیلی روشن ۱۰-۱۱-۱۲ پلاتینه یا سفید است.

دقت کنید که پایه پلاتینه برابر است با سوختن و دمیج شدن کامل موها بنابراین آخرین درجه ی دکلره را همان پایه ۹ بدانید .مدت زمانی که مواد باید روی مو بماند روی سری متغیر و متفاوت است درواقع بستگی به مقاومت هر مویی دارد بنابراین برای اینکه به پایه ی دلخواه برسید باید کاملا حواس جمع باشید و مدام مقاوت موها را چک کنید تا مبادا آنها بسوزند.

یک روش برای تست مقاومت موها این است که موها را بکشید اگر حالت پوسیدگی نداشت یعنی هنوز مقاومت دارد و نباید به حالت پوسیدگی برسد.

همه این مراحل بر روی موهای رنگ شده را اصطلاحا دکوپاژ می گوییم.

برای دکلره یا دکوپاژ کردن هم مانند رنگ زدن از قانون ریشه و ساقه استفاده می کنیم چون همیشه ریشه ها تاثیر پذیرتر از ساقه هاهستند  بنابراین اول ساقه ها را  مواد می زنیم و بعد از آن ساقه ها را مواد می زنیم تا به پایه ی مورد نظر برسیم.

با درجه های دکلره آشنا شدیم لازم به ذکر است که برای مش باید از پایه ی۸  به بالا باشد و همینطور رنگهای انتخابی هم شماره ی ۸ به بالانیاز است.

نکته:هرچه رنگ  رنساژ روی مو بیشتر بماند مو تیره تر خواهد شد.

خیلی از خانم ها از دکلره می ترسند و همینطور مایلند تا موهای روشنی داشته باشند ؛آنها می توانند از دکو کرم استفاده کنند درواقع دکو کرم دکلره ی ضعیف است که البته قدرت دکلره را ندارد و نهایتا  تا پایه ی ۷ می رسد و به طبع آن آسیب کمتری هم به موها میزند روش استفاده ی آن هم همانند رنگ است که  با اکسیدان ۲ ترکیب کرده و استفاده میکنید و روش دیگر برای روشن کردن موها استفاده از رنگ۰۰۰ با اکسیدان ۳ یا ۱۲% است که این روش باعث می شود موها تا چند درجه روشن شود و رنگی که روی موها میگذارید بهتر خود را نشان دهد البته از رنگ ۰۰۰ برای مش استفاده نمی شود فقط برای هایلایت یا روشن کردن کل موها.

نحوه و ترتیب دکلره و رنگ کردن:مانند نحوه ی رنگ کردن مو عمل می کنیم با این تفاوت که برای موهای کوتاه برای ساقه ی مو از اکسیدان ۹% و برای ریشه ی مو از اکسیدان ۶% استفاده می کنیم . بعد از عمل دکلره ی کامل رنساژ نمی کنیم بلکه مو را رنگ می کنیم. ویتامینه مو بعد از عمل دکلره  فراموش نشود.موی خیلی بلند را در سه مرحله دکلره می کنیم . طول مو را به سه قسمت تقسیم می کنیم . اول تکه ی پائین بعد تکه ی بالا و بعد تکه ی بالاتر . یک تفاوت رنگ ایجاد می شود . بعد از عمل دکلره رنگی که می گذاریم باید مطابق قسمت تیره باشد .یعنی اگر دکلره به پایه ی هفت برسد از رنگ شماره ی شش استفاده می کنیم . برای دکلره ی رنگ شرابی باید حد اقل یک ساعت صبر کنیم تا مثلا به حد نارنجی زرد برسد بعد می توانیم از رنگ C4 استفاده کنیم .

نکته:چنانچه مو قبلا به وسیله ی رنگهای گیاهی یا  حنا و رنگهای تیره ی شیمیایی  رنگ شده باشد ، هنگام دکلره پیگمنتهای رنگی به سختی از ساختمان مو خارج می شوند و پیگمنتهای زد و آبی در موقع خروج با هم ترکیب شده ایجاد رنگ سبز پر طاووسی می کند.در این مورد معمولا از ریمور ها یا ا می توانید از پودر رنگ بر افاسور استفاده کنید .

تفاوت رنگساژ و رنساژ :وقتی کل موها را دکلره می کنیم و روی آن رنگ میگذاریم رااصطلاحا رنگساژ میگوییم و اما رنساژ برای زمانی هست که بخواهیم فقط قسمتهایی از مو را دکلره و رنک کنیم مثل مش.

های لایت:در این روش تکه های مو را با کلاه مش یا فویل با رنگ تا ۳درجه ویا با دکلره برای داشتن رنگ های خاص(قرمز،مسی،دودی،…) روشن می کنند.

لولایت:این کار عکس های لایت بوده و در موهای بلوند تکه هایی را با رنگ (شماره ۳یا۴)تیره می کنند،در این روش مو باید ۱سانت رشد ریشه داشته باشد واز سری رنگ های گرم مثل طلایی یا شکلاتی استفاده می شود.

سان لایت:همان طور که می بینید این اصطلاح به بلوند کردن(دکلره کردن) بیضی بالای سر(از رستنگاه تا تاج سر) که پهنای آن بسته به خاص شخص است گفته می شود.

مون لایت:این کار عکس سان لایت است و تکه زیریه مو بلوند شده و بیضی بالای سر تیره می شود.

هاف لایت:روشی پر طرفدار است که نوک موها را به شکل های مختلف(ردیفی،یکی در میان مثل مش)از ۳ تا ۱۰ سانت بلوند یا رنگهای فا نتزی در میاورند

مووی لایت:یک کار بسیار فانتزی است که مستطیل بالای سر را جدا کرده و دکلره می کنیم سپس به ۳ تا ۷ قسمت افقی تقسیم کرده و توسط رنگ های فانتزی هر تکه را جداگانه رنگ کرده و می شوییم که به شکل رنگین کمانی روی موها قرار می گیرد.

راهنمایی برای تغییر رنگ های مختلف مو

موهای دکلره شده که به رنگ بلوند است و می خواهیم تیره کنیم:

از ترکیب دو رنگ سری گرم(شکلاتی و طلائی) شماره ۳ یا ۴ استفاده کرده با اکسیدان شماره ۱ مخلوط می کنیم و موها را رنگ می کنیم.

موهای به رنگ آلبالوئی یا شرابی که بعد از مدتی به رنگ قرمز(زنگ زده) تغییر پیدا کرده:

اگر می خواهید موها را قهوه ای یا زیتونی تیره کنید باید موها را دکلره کنید و از رنگ سری طبیعی و زیتونی به نسبت مساوی با اکسیدان ۱ و کمی آب مخلوط و موها را رنگ کنید،در صورتی که می خواهید رنگ را از روی مو پاک کرده و موها را روشن کنید باید به یک متخصص مراجعه کنید زیرا استفاده از ماده remover  نیاز به تخصص و مهارت دارد.

موهای مش شده ای که می خواهیم رنگ آنرا یکدست کنیم:

رنگ n3وw3 را به نسبت ۲ به ۱ با کمی اکسیدان و آب به اندازه ای که به شکل ماست شل در بیاید مخلوط کرده،تکه های مش را جداگانه با این مخلوط رنگ می کنیم وقتی به اندازه کافی تیره شد موها را شسته وبا رنگ دلخواه رنگ می کنیم.

مویی که با دکلره بلوند شده و بعد از مدتی جلوه خود را از دست داده(زرد شده):

۱ قاشق پودردکلره+کمی اکسیدان+۱کف دست شامپو+آب را با هم مخلوط کرده و روی موی خیس می زنیم و ۵ دقیقه صبر می کنیم ،موها را شسته و با فرمول زیر رنساژ می کنیم:

w4  به اندازه یک نخود+c9 یک بند انگشت یا

a10+c9 هر کدام ۱بند انگشت

+چند قطره اکسیدان+آب به اندازه ای که به شکل دوغ شود

اگر موهای خودرا بلوند کرده اید و الآن رشد ریشه داشته و نمی دانید که باید چه کار کنید،می توانید مانند مش با فویل بصورت ردیفی موها را جدا کرده و کنار بگذارید و بقیه موها و ریشه را رنگ تیره بزنید،این روش برای خانم هایی که موهای سفید دارند و ریشه مو دو رنگ است کاربرد دارد،در مورد موهایی که رنگ طبیعی آن ها یکدست و تیره است می توانید با کلاه تارهای نازکی را بیرون آورده و به رنگ ریشه مو کنید(لولایت).

استفاده از مواد مرغوب در کار شرط اصلی کیفیت است،خیلی وقت ها یک رنگ قهوه ای خوشرنگ و براق خیلی بیشتر از انواع لایت های چند رنگ به ما زیبایی می بخشد،بسیاری افراد سودجو با استفاده از مواد ارزان قیمت و بی کیفیت نه تنها سلامت مو و پوست شخص را به خطر می اندازند بلکه جلوه کار آنها خیلی زود از بین می رود،این مسئله در مورد لوازم آرایش خیلی شایع است و موارد زیادی بوده که فرد(مخصوصا عروس ها)روز بعد از عروسی با انواع حساسیت های پوستی ناشی از استفاده از لوازم نا مرغوب خصوصا کرم پودر و ریمل مواجه شدند،همیشه از لوازم آرایش کارخانه های معتبر استفاده کنید وازمغازه هایی که با عناوین گوناگون(کیش،دبی و…) اقدام به فروش اجناس تقلبی وارزان می کنند خرید نکنید.

در آخر فرمول های رنساژ با رنگ های ایگورا:
کرم دودی n9+c9
کرم نقره ای a10+c9
کرم زیتونی m10+a10
موهای خیلی زرد c9+w4
موهای زرد و نارنجی c9+w4+v5
دقت کنید که باید در رنساژ بسته  به حجم مو از رنگ روشن در فرمول به اندازه بیشتر و از رنگ های تیره به اندازه حداکثر یک نخود استفاده کرد.

وقتی می خواهید موهایتان را رنگ کنید

مو را می‌توان یکی از اجزای پوست تلقی کرد که اصلی‌ترین جزء آن کراتین (نوعی پروتئین) است. پروتئین‌های دیگر مثل یوملانین و فائوملانین نیز در مو وجود دارند که عامل رنگ طبیعی آن هستند. رنگدانه یوملانین عامل رنگ‌های تیره، مثل قهوه‌ای و مشکلی و رنگدانه فائوملانین عامل رنگ‌های قرمز تا زرد است. تغییر در میزان این رنگدانه‌ها در افراد مختلف، باعث به وجود آمدن رنگ‌های مختلف موی سر می‌شود و اگر فردی این رنگدانه‌‌ها را نداشته باشد، تمام موهایش سفید می‌گردد. هر تار مو از دو بخش غلاف و ریشه تشکیل شده است. غلاف، دور تا دور پوست و ریشه را می‌پوشاند. مو از قسمت ریشه رشد می‌کند و سایر بخش‌های مو مرده هستند. رنگ موها به دلیل وجود رنگدانه‌های آنها است. قبل از آنکه به سراغ رنگ‌ موها برویم، باید بدانیم که موهای نرم نسبت به موهای ضخیم و زبر زودتر آسیب می‌بینند؛ ولی جذب مواد شیمیایی در آنها سریع‌تر است. موهای زبر به علت اینکه لایه‌های کوتیکول بیشتری دارند، معمولا در برابر رنگ‌ موها و دکلره‌ها بیشتر مقاومت می‌کنند. غلاف به صورت یک برجستگی روی پوست و ریشه در زیر سطح پوست قرار دارد. غیر از ریشه مو که بخش زنده آن است، سایر بخش‌های مو مرده هستند. هر انسان حدود ۱۰۰- ۱۵۰ هزار تار مو روی سر خود دارد. کم‌خونی شدید، بیماری تیروئید و برخی بیماری‌های دیگر می‌توانند موجب سفید شدن زود هنگام موها شوند.

انتخاب رنگ مو
رنگ مو را از روی کاتالوگ انتخاب نکنید؛ زیرا رنگ مو باید با رنگ چشم‌ها و رنگ پوست متناسب باشد. رنگ موها از شماره ۱ تا ۱۰ تقسیم‌بندی می‌شوند (شماره ۱۰، روشن‌ترین درجه است و برعکس). وقتی که موهای خود را روشن می‌کنید، هاله گرمی از رنگ‌های زرد، نارنجی و قرمز دور شما دیده می‌شود. افرادی که رنگ پوستشان گندمگون است، بهتر است از رنگ‌های مسی، گل بهی، نخودی، قهوه‌ای، زرد، قهوه‌ای مایل به طلایی، فندقی و عسلی استفاده کنند. برای پوست‌های روشن نیز رنگ‌هایی با های‌لایت‌های آبی یا قرمز مناسب است. چشم‌های آبی، با رنگ‌های آبی خاکستری، آبی تیره، سبز تیره، مشکی و قهوه‌ای به صورت‌ های‌لایت هماهنگی بیشتری دارند.
به طور کلی هنگام انتخاب رنگ مو باید به پنج مورد توجه داشت:
۱) رنگ طبیعی مو ۲) رنگ پوست ۳) رنگ چشم ۴) چاقی و لاغری شخص ۵) شخصیت فرد
افرادی که موهای سرشان سفید است، هنگام رنگ کردن باید به چند نکته توجه داشته باشند. موهای سفید در برابر رنگ موها مقاوم هستند و به سرعت هم رنگ خود را از دست می‌دهند. به خاطر نبودن رنگدانه در تار مو، رنگ موها، روشن‌تر به نظر می‌رسند. قبل از رنگ کردن، موها را خوب نرم کنید، مدت قرار دادن رنگ روی موها را افزایش دهید و درجه رنگ را تیره‌تر انتخاب کنید.

رنگ موها از چه اجزائی تشکیل شده‌اند
تا صد سال پیش از رنگ موهای طبیعی استفاده می‌شد؛ اما در سال ۱۹۰۹، نخستین بار یک شیمیدان رنگ موی مصنوعی را ساخت و بعد از آن نخستین شرکت تولید رنگ موی مصنوعی در کشور فرانسه تاسیس شد. نام این شرکت را «لورآل» نهادند که امروزه شهرت بسیاری در تولید لوازم بهداشتی و آرایشی در سطح جهان دارد. رنگ موها به طور کلی از دو ماده شیمیایی به نام پیروکسیدهیدروژن و آمونیاک تشکیل شده‌اند. پیروکسیدهیدروژن یا همان اکسیدان، موجب حالت گرفتن مو و تثبیت رنگ آن می‌شود. استفاده زیاد از اکسیدان سبب خارج شدن سولفور مو و از دست رفتن سولفورمو، باعث زبری و نازکی تارهای مو می‌گردد. آمونیاک نوعی ماده قلیایی است که به روشن شدن موها کمک می‌کند. آمونیاک کوتیکول، یعنی قشر خارجی مو را جدا کرده و به درون پوسته مو نفوذ می‌کند. از آنجایی که برای روشن شدن موهای تیره باید رنگدانه‌های اولیه مو از بین بروند تا رنگ جدید نمایان شود، از بین بردن رنگدانه‌ها ممکن است به ساقه موها آسیب برساند و موجب خشکی، شکنندگی، موخوره و خشن شدن موها شود. رنگ‌های طبیعی مو (مثل حنا و پوست گردو) بسیار بی‌خطرتر از رنگ‌های شیمیایی هستند؛ ولی به خاطر داشتن سه عیب اصلی، کمتر کسی به سراغ آنها می‌رود.

۱) این رنگ‌ها بعد از چند بار شست و شو اثر خود را از دست می‌دهند. ۲) افراد زیادی به آنها حساسیت دارند ۳) تنوع رنگی بسیار کمی دارند.

رنگ موها به سه دسته موقت، نیمه موقت و دائم تقسیم می‌شوند. رنگ موهای موقت با یک بار شست و‌شو از بین می‌روند. (رنگ فقط روی ساقه قرار می‌گیرد). این رنگ‌ها باعث تحریک پوست سر و حساسیت نمی‌شوند و البته کم‌خطرتر از سایر رنگ‌ موها هستند. رنگ موهای نیمه موقت، از راه منافذ طبیعی به داخل ساقه مو نفوذ می‌کنند؛ ولی بعد از ۶- ۷ بار شست و شو از همان منافذ خارج می‌شوند و مو به رنگ طبیعی خود باز می‌گردد. رنگ موهای دائمی که با شست‌و شو از بین نمی‌روند، حاوی آمونیاک و اکسیدان هستند و موجب تغییرات پایدار و غیرقابل برگشت مو می‌شوند و با نفوذ در ساختار مو، آن را تخریب می‌کنند.  با آنکه تقریبا همه خانم‌ها از عوارض استفاده مداوم از رنگ موها و حتی سرطان‌زا بودن آنها اطلاع دارند، باز هم از آنها استفاده می‌کنند و در واقع خطرات احتمالی آن را به جان می‌خرند. متخصصان در این زمینه توصیه می‌کنند که دست‌کم از رنگ مو در فاصله‌های زمانی طولانی‌تری استفاده شود تا عوارض آن در درازمدت پدید آید. برای مبارزه با موخوره نیز کوتاه کردن نوک موها توصیه می‌گردد. استفاده مداوم از رنگ باعث خشکی و شکنندگی موها می‌شود؛ بنابراین باید با افزایش رطوبت، تا حد زیادی از آن جلوگیری کرد. روغن زعفران برای این منظور بهترین انتخاب است. همچنین شامپوی خود را تغییر دهید و از شامپوی مخصوص موهای رنگ شده استفاده کنید. از سشوار نیز کمتر استفاده کنید و موها را در حالت خیس شانه نزنید.

خطرات احتمالی رنگ کردن مداوم موها
طبق تحقیقات، افرادی که به طور مداوم موهای خود را رنگ می‌کنند، بیش از سایرین در معرض ابتلا به سرطان (سرطان لیموفا) هستند. البته عوامل سرطان‌زا از بیشتر رنگ‌ موها حذف شده است و این مساله بیشتر به دو و سه دهه پیش مربوط می‌شود. خطر دیگر، احتمال طاسی است. ریزش شدید موهای سر و عدم رویش مجدد آنها باعث ایجاد طاسی می‌شود. استفاده مکرر از رنگ موهای شیمیایی موجب بروز کمبود پروتئین، افزایش مقدار ویتامین A بدن، کمبود آهن، استفاده از برخی داروها، یائسگی، اضطراب، ترس، عمل جراحی، تب شدید و عفونت می‌شود. ایجاد حساسیت‌های پوستی در اثر استفاده مداوم از این رنگ‌ها، عارضه دیگر است که ماده‌ای به نام «پارافنیلن دیامین» که در ترکیبات رنگ مو وجود دارد، سبب آن می‌شود. این حساسیت‌ها با قرمزی، پوسته ریزی، تاول و حتی قرمز شدن چشم‌ها بروز می‌کند. با یک بار استفاده از رنگ مو نمی‌توان از حساسیت‌زا بودن یا نبودن آن مطمئن شد. در نخستین بار ممکن است دچار حساسیت نشوید و سیستمی ایمنی هنوز واکنشی به آن نشان ندهد؛ اما در دفعات بعدی ممکن است سیستم ایمنی شروع به تولید آنتی‌بادی کرده و حساسیت بروز کند. بنابراین بهتر است قبل از استفاده از رنگ مو، آن را در قسمت کوچکی از پوست خود تست کرده و ۴۸ ساعت صبر کنید؛ چنانچه هیچ‌گونه عارضه‌ای ایجاد نشد، اقدام به رنگ کردن موهای خود نمایید.

چند توصیه برای موهای رنگ شده

۱) در روزهای آفتابی، از کلاه، روسری و محصولات ضدآفتاب استفاده کنید تا موهای‌تان کمتر خشک شوند و پوست‌تان نیز آسیب نبیند.
۲) از نرم‌کننده‌ها و تقویت‌کننده‌های مناسب استفاده کنید تا رطوبت موهای‌تان حفظ شود.
۳) به هنگام خشک کردن موها، حوله را به نرمی روی موهای‌تان بکشید.
۴) موهای خود را هنگام خیس بودن شانه نزنید.
۵) برای خشک کردن موها زیاد از سشوار استفاده نکنید و در صورت استفاده، زمان آن را کاهش داده و سشوار را با فاصله بیشتری از سر خود نگه دارید.
۶) موهای نازک آسیب‌پذیرتر و حساس‌تر از موهای ضخیم هستند.
۷) در دوران بارداری خصوصا سه ماهه نخست از رنگ کردن موها بپرهیزید.

 


مطالب مشابه :


شیر شکلاتی

خلاصه دیروز که داشت کار ابروهامو انجام میداد ناخودآگاه یه چیزی ذهنم رو قلقلک داد که کاتالوگ رنگ مو رو ورقی بزنم.(از بس هم که هی شما از رنگ مو حرف زدید این چند روز). کاری که به شدت مخالفشم.خیلی میترسم موهامو بدم دست آرایشگر برای رنگ.چون نمیدونم چی ...




رنگ موی بس Bes Hair Color

کمپانی تولید کننده رنگ موی بس یکی از برترین کمپانی های تولید کننده محصولات آرایشی می باشد. ماندگاری و کیفیت این رنگ مو مورد تایید اکثر آرایشگران می باشد. برای تهیه این رنگ مو می توانید به فروشگاه مراجعه کنید. کاتولوگ. جدول شماره ...




رنگ مو

برای رنساژ یخی موها را به آخرین درجه دکلره می رسانیم که دکلره را اینجا کاملا توضیح دادیم بعد مقداری رنگ مو C10 به اضافه ۱/۳ روشن کننده (۰-۰۰) E20 به اضافه ۳ سانت واریاسون نقره ای (E13) و کمی اکسیدان شماره ۲را ترکیب و به مو می زنیم. رنساژ یخی (آبی) : این رنساژ کاملا همانند رنساژ .... در آخر فرمول های رنساژ با رنگ های ایگورا: کرم دودی n9+c9 کرم نقره ای a10+c9 ... رنگ مو را از روی کاتالوگ انتخاب نکنید؛ زیرا رنگ مو باید با رنگ چشم‌ها و رنگ پوست متناسب باشد. رنگ موها از شماره ۱ تا ۱۰ تقسیم‌بندی ...




رنگ موی بیس کالر، رنگ موی کراتینه بیس کالر Base Keratin Hair Color

کاتولوگ رنگ موی بیس کالر، آلبوم رنگ موی بیس کالر، کاتولوگ رنگ موی بس کالر، آلبوم رنگ موی بیس کالر، آلبوم کامل رنگ موی بیس کالر، کاتولوگ کامل رنگ مو بیس کالر، نمونه رنگهای بیس کالر، نمونه رنگ بس کالر، انواع رنگ موی بیس کالر، ...




آلبوم رنگ موی بیول / کاتولوگ رنگ موی بیول

فروشگاه نوین بهداشت - آلبوم رنگ موی بیول / کاتولوگ رنگ موی بیول - رنگ مو، پودر دکلره، اکسیدان، محصولات سالنی، محصولات مو، آرایشی، محصولات پوستی، تاتو، اپیلاسیون.




فرمول انواع رنگ مو / رنساژ چیست و چگونه بسازیم...؟

برای رنگ کردن مو به رنگ زیتونی کافیست مو را تا پایه ۸ (زرد روشن ) دکلره کنید ( برای دکلره ترجیحا از پودر دکلره کلاینر استفاده کنید ) بعد از اینکه مو ها روشن شد موها را آبکشی نموده و سپس رنگ ۰-۸ ایگورا (سری N) را با أب و چند قطره (۳-۴ قطره ...




رنگ موی ایگورا رویال Schwarzkopf IGORA ROYAL

رنگ موی ایگورا رویال فشن با فرمولاسیون جدید را میتوان بدون نیاز به دکلره کردن مو برای همه روشهای هایلایت (هایلایت های طبیعی تا خیلی روشن) مورد استفاده قرار داد. با فرمولاسیون جدید این رنگ، نتیجه بر روی موهای طبیعی تیره و موهای رنگ شده بسیار ...




قبل از خريد رنگ مو بخوانيد...

گروه دوم آنهايي هستند که علاقه زيادي به رنگ كردن موهايشان دارند اما چون علم كافي ندارند، هر بار که به فروشگاه لوازم آرايشي بهداشتي مي‌روند، رنگ مورد علاقه‌شان را از درون كاتالوگ رنگ پيدا مي‌كنند اما هرگز رنگي كه نصيب‌شان مي‌شود، شباهتي به رنگ كاتالوگ ...




برچسب :