شانزمان ها

شانژمان عقب آلیویو

شانژمان عقب آلیویو ALIVIO RD-M410<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1-     این شانژمان رو با خیال راحت روی یک سیستم عقب 8 سرعته سوار کنید و ناراحت هیچی نباشین. البته در صورتی که سایر قطعات هم سازگار باشه.......

2-   طراحی این قطعه به صورتیه که محور شانژمان حین عمل اصطحکاک کمی پیدا میکنه و با به کارگرفتن یک فنر خاص، دنده هر جایی که باشه شما به راحتی و با فشار کم میتونین دنده عوض کنین.

3-    قرقره ها (هر دوی آنها) در شانژمان آلیویو 13 دندانه است. نگران نشین، طراحی صنعتی این قطعه و فنر آن به صورتیه که علیرغم 13 دندانه بودن، از آلتوس و آسرا، سرتره. مطمئن باشین.

4-    شاید باورتون نشه. ولی بدونین که شانژمان آلیویو حداکثر باری که میتونه تحمل کنه، چرخ دنده های 34 دندانه ی خودرو است. البته بیشتر هم تحمل میکنه، ولی از نظر فنی گفتم...... تا حالا کسی گفته بود اگه خواستین شانژمان بخرین، قبلش تعداد چرخ دنده های خودروتون رو بشمرین ؟؟؟؟!!!

فکر کنم توی این چند سری مطالبی که از قطعات گفتم، اگه با دقت دنبالشون کرده باشین، منظور از تیونینگ اصولی رو فهمیده باشین. نوع قطعه ای که انتخاب میکنین، نوع قطعات که روی دوچرخه دارین، و حتی تعداد چرخ دنده های خودرو!!!!!!

شانژمان آلیویو                                                                          

 

شانژمان عقب دئور

شانژمان عقب دئور Deore RD-M530/M531

به این شانژمان میگن "ران ملخی" ، واقعاً هم شبیه پای ملخ میمونه! از سری دئور به بالا، میشه وارد دنیای لوازم حرفه ای شیمانو شد.

1-     قسمت اتصالی این شانژمان به بدنه دوچرخه، طوری طراحی شده که استحکام و استقامت بالایی داره. طبیعیه که عمر قطعه هم بالاتر بره و استهلاک اون کمتر شه.

2-     این شانژمان یه فنر داره که سیستم رو به سرعت و به نرمی برمیگردونه. در نتیجه فشار کمتری از جانب شما به سیستم وارد میشه.

                                                                                     شانژمان دئور

 

شانژمان عقب آلتوس و آسرا

شانژمان عقب آلتوس ALTUS RD-CT95

شانژمان عقب آسرا       Acera RD-M340

شانژمان آلتوس و آسرا، یه ویژگی مهم داره و اون خوشگل بودنشه....

1-     در اصل و برای بهترین کارایی، روی سیستم های عقب 7 سرعته سوار میشن. اما در بعضی سیستم های عقب 8 سرعته هم جواب میدن. در سیستم عقب 8 سرعته، باید سیستم به صورت smartcage بسته بشه.

2-   این شانژمان ها، megapulley هستن. یعنی قرقره ی پایینیشون بزرگتر از حد معموله و با تغییر در نیروی کششی سیم و بار وارد بر شانژمان، دنده بهتر، و با صدای کمتر عوض میشه. باز هم عمر شانژمان و کلاً سیستم دنده بالامیره.

3-  به کارگیری تکنولوژی (smartcage pulley plate). این سیستم رو در تورنی توضیح دادیم.

4-   طراحی این قطعات به صورتیه که محور شانژمان حین عمل اصطحکاک کمی پیدا میکنه و با به کارگرفتن یک فنر خاص، دنده هر جایی که باشه شما به راحتی و با فشار کم میتونین دنده عوض کنین.

شانژمان آلتوسشانژمان آسرا

 

               

 

شانژمان عقب تورنی

شانژمان عقب تورنی Tourney RD-TX30/TX70/TX50

سری تورنی شیمانو،تنها سری لوازمیه که همچنان شانژمانهای اتصال مستقیم به بدنه (غیر گوشوارهای) هم تولید می کنه. اگرچه امسال پیدا کردن این نوع شانژمان سخته. مشخصه ی شانژمان های تورنی، رنگ قرمز و تابلوی قرقره های آن (pulley) است. مشحصات فنی این سری را میتونیم به شرح زیر نام ببریم :

1-     قابلیت کار با سیستم های عقب 7 سرعته رو داره.

2-    به دلیل شکل اریب خاصی که در اتصال به بدنه داره، علیرغم حرفه ای نبودن، تعویض دنده رو به قشنگی و دقت - البته  در یک سیستم یکپارچه انجام میده.

3-    تکنولوژی جالبی به نام (smartcage pulley plate). در این سیستم، از دو قرقره ی 13 و 15 دندانه استفاده میشه و زنجیر در حدفاصل دو قرقره، مسافت کمتری رو طی میکنه. لذا در دنده های سبک و مخصوصاً megarange دنده راحتتر، سریعتر و بهتر عوض میشه.

4-    به کارگیری یک قرقره ی کمکی برای هدایت سیم به قرقره های اصلی. در اینصورت، برای تعویض دنده به نیروی کمتری نیاز دارید و لازم نیست انگشت دستتون رو زیادی فشار بدین.

       5- برای کسانی که عاشق  رکاب زدن سبک هستن : این شانژمان ها، سازگارترین شانژمان با خودروهای Megarange هستن. حتما میدونین این خودروها، همون خودروهای تابلویی هستن که چرخ دنده ی بالاییشون به قول بچه ها "پرشی" هست.

6-    این شانژمان ها، megapulley هم هستن. یعنی قرقره ی تابلوی قرمزشون، بزرگتر از حد معموله. لذا با تغییر در نیروی کششی سیم و بار وارد بر شانژمان، دنده بهتر، و با صدای کمتر عوض میشه. مهمه که به این ترتیب، عمر شانژمان و کلاً سیستم دنده هم بالاتر میره. چون فشار کمتری رو متحمل میشه.

7-    این مورد آخر به درد هر کسی نمیخوره. ولی بخونین، بلکه به کار بیاد. اگه دوچرخه ی تاشو دارین، حتماً تا حالا به خاطر فشاری که پس از تا شدن روی شانژمان میاد، به مشکل برخورد کردین. سری تورنی، شانژمانی به نام مدل RD-FT30 داره. این شانژمان در بین تمام شانژمان های شیمانو، کوچکترینه و برای دوچرخه ی تاشو عالیه. این قطعه رو میشه روی هر دوچرخه ای از سایز 16 به بالا سوار کرد و البته یادتون باشه برای اصولی بودن سیستم، بهتره که طبق تک سرعته باشه.

   لوازم شیمانو تورنی


مطالب مشابه :


تولید کنندگان قطعات دوچرخه کوهستان

Be One: متخصص تولید تنه های Free ride, DH است و ویژگی اش تولید تنه هایی با لولا بندی های پیچیده و




دوچرخه

حرفه وفن درس مظلوم - دوچرخه - 'گروه درسی حرفه وفن منطقه 11 تهران اجزاء و قطعات دوچرخه




برگزیده ایرانی معتبرترین جایزه طراحی دوچرخه

طراحی قطعات صنعتی - برگزیده ایرانی معتبرترین جایزه طراحی دوچرخه - نقشه كشي قطعات صنعتي




« تاریخچه دوچرخه کوهستان در جهان »

صاحب یک شرکت توضیع قطعات دوچرخه به نام Specialized دو نمونه از دوچرخه های کوهستان Ritchey را برای




قطعات

دانهيل dh - قطعات - - دانهيل dh هرچي بخواي درباره شاهرود و گردشگري با دوچرخه و سفر هاي توريستي




اجزای دوچرخه ی کوهستان

sina bike - اجزای دوچرخه ی کوهستان - دوچرخه میزان فشار لازم در کاتولوگ قطعات ذکر شده است .




شانزمان ها

چرخ به چرخ - شانزمان ها - وبلاگی مخصوص ورزش دوچرخه سواری - چرخ به چرخ




برچسب :