تاریخچه ی مرسدس بنز

تاریخچه مرسدس بنز

مرسدس نام يك دختر اسپانيايي است و اصولاً‌ يك اسم اسپانيايي است كه به معناي وقار و زيبايي است.
آن آرم جاودان در سال 1903 طراحي گرديد اما در سالهاي 1909 ( دو بار ) ،‌ 1916 و 1921 تكامل يافت تا اينكه در سال 1926 به يك ستاره طلايي با دايره اي كه دور آن را محصور كرده بود مبدل گرديد و تا به امروز به همين شكل و شمايل ماند.

كارل بنز در بيست و پنج نوامبر سال 1844 در كاسروه ( يكي از شهرهاي آلمان ) پا به عرصه وجود گذاشت وقتي دو ساله بود پدرش درگذشت . با وجود وضع بد مالي ‌، مادرش امكانات آموزشي را براي او فراهم نمود . كارل بنز دبيرستان را زير نظر (( فرديناند رتين بافر )) به پايان رساند و بعد از آن در دانشكده فني در شهر كاسروه ادامه تحصيل داد . همزمان با تحصيل يك دوره دو ساله را در يك كارخانه فني و مهندسي در كاسروه گذراند در مدتي كه آنجا بود ،‌ كارل تجربه هاي مقدماتي را در همه زمينه هاي فني كسب كرد . اولين تجربه كاري او ،‌ به عنوان يك طراح در ساخت يك كارخانه در شهر (( مانهايم )) بود . وي در سال 1868كارش را از دست داد و جذب شركتي به نام ((‌ Gebruder Benckiser Eisen werke und Maschines Fabrik ))‌ شد اين شركت بيشتر كارهاي ساختماني و پلسازي انجام مي داد . سپس در كارخانه (( Ben ckiser )) در وين مشغول بكار شد .
در سال 1871 اولين شركت خود را در مانهايم به كمك يك مكانيك به نام آگوست ريتر تاسيس كرد و به زودي معلوم شد ريتر همكار مناسبي نيست در نهايت بنز تنها با كمك نامزدش ‌، برتا رينگر ،‌ موفق شد بر موانعي كه سد راه او شده بودند پيروز شود يكي از دلايل پيروزي او اين بود كه برتا جهيزيه اش را فروخت و بنز توانست سهام ريتر را خريداري نمايد .
در سال 1872 برتا و كارل ازدواج نمودند. كارل و برتا پنج فرزند به نامهاي ايگن ( 1873 ) ،‌ ريچارد (‌1874 ) ‌، كلارا ( 1877 ) ‌، تايلد ( 182 )‌ ‌، الن (‌1890 ) داشتند .
بنز ابتدا در تجارت موفقيتي بدست نياورد و خوش شانس نبود .براي مثال (( Iron foumdry and mechanical work shop )) كه از كارگاههاي او بود توسط ماموران سلطنتي مصادره شد در طول اين مدت كارل تمام توانايي اش را روي توسعه موتورهاي دو زمانه متمركز كرد .
بنز چند امتياز مهم براي توليد و تكميل كردن موتور دو زمانه اش دريافت كرد ‌، و تا وقتي كه به استانداردهاي مورد نظرش نرسيد ‌، دست از كار نكشيد به عنوان مثال يكي از اين امتيازهايي كه به بنز اعطا شد اين بود كه سيستم موتورهاي سرعتش را تنظيم كند وي با كمك مخترعان و همكاران جديدش ‌، عكاس معروف (( اميل بوهلر )) و برادرش،‌ يك بازرگان و با پشتيباني مالي يك بانك در مانهايم يك شركت سهامي در سال 1882 تاسيس كردند و آن را (( Gas motoren-fabrik Mannheim )) ناميدند. كارل بنز 50‌% از سهام شركت را در اختيار داشت او به عنوان يك عضو هيئت مديره و سهام دار از حق اظهار نظر كمتري نسبت به ديگران برخوردار بود همكارانش (( ديگر سهامداران )) سعي كردند كه نفوذشان را در شركت بيشتر كنند و بالاخره اين برخوردها باعث شد كه بنز شركت را در سال 1883 ترك كند .
در سال 1883 بنز يك پشتيبان مالي ديگر را در ماكس رز پيدا نمود او كسي نبود جز (( بردريك ويلهم ابلينگر )) . فردريك فروشگاه دوچرخه فروشي را اداره مي نمود و بنز علاقه وافري را به وسايل موتوري در او يافت . در اكتبر همان سال بنز و 2 نفر ديگر كه يكي از آنها فردريك بود شركت ((‌ Benz & co )) را تاسيس نمودند نيروي كار اين شركت به 25 نفر مي رسيد . اين كمپاني تا جايي پيشرفت كرد كه قادر بود امتياز توليد موتورهاي بنزيني را واگذار كند
اكنون بنز مي توانست بيشتر وقتش را وقف توسعه موتورهاي اتومبيل كند. وي راه خويش را از دايلمر جدا كرد و موتور چهار زمانه بنزيني خودش را بر روي كالسكه اي نصب كرد. در سال 1886 بنز از اولين خودروي خود پرده برداري كرد و آنرا به نمايش عمومي گذاشت .
بين سالهاي 1885 تا 1887 ،‌ سه مدل از اين نوع خودروها را طراحي كرد. مدل اول كه بنز آنرا در سال 1906 به موزه آلمان اهداء كرد. مدل دوم كه چندين بار طراحي و بازسازي شد. مدل سوم كه از چرخهاي چوبي استفاده مي كرد و (( برتا )) براي اولين بار با اين خودرو به مسافرتي طولاني رفت .
در سال 1886 توليدات بنز جوابگوي تقاضاي مردم براي خودرو نبود و او(( Benz & co . Rheinische Gas motoren Fabrik )) را به كارخانه بزرگتر در والدهافتتراس منتقل نمود. دراين كارخانه تا سال 1908 خودرو توليد مي شد. در سال 1893 مرسدس بنز خودروهايي توليد مي كرد كه مجهز به محورهاي پيچشي بود .
بين سالهاي 1894 تا 1901 بنز خودرو مدل (( velo )) را در كارخانه ((Benz & co )) توليد مي كرد. اين خودرو از قيمت متعادلي برخوردار بود و از اين خودرو دو نفره جمعاً‌ 120 دستگاه توليد شد. بتدريج Benz & co به قدري پيشرفت كرد كه پيشتاز در امر خودرو سازي شد و در نهايت در سال 1899 به يك شركت سهامي تبديل شد
(( جوليوس گان )) عضو هيئت مديره و مسئول امور بازرگاني شركت شد كارگران قسمت توليدي از 50 نفر در سال 1890 به 340 نفر در سال 1899 رسيد. در همين سال بنز به تنهايي 572 دستگاه خودرو توليد كرد .
24 ژانويه 1903 ‌، روزي بود كه كارل بنز از كارهاي فني كناره گيري كرد‌، و به عنوان ناظر هيئت مديره به كار خودش ادامه داد. اين اقدام او نتيجه مشاجره اي بود كه با مدير عامل داشت زيرا مدير عامل تصميم داشت كه از طراحان فرانسوي در طرح مانهايم استفاده كند و هدفش مقابله و رقابت با (( مرسدس )) بود . همچنين دو پسر كارل ‌، ايگن و ريچارد ‌، همراه با اين اقدام او شركت را ترك كردند اگر چه ريچارد در سال 1904 به عنوان مدير توليد خودروهاي مسافرتي به شركت برگشت. در پايان همان سال كل فروش شركت 3480 دستگاه بود .


در سال 1906 كارل بنز شركتي بنام (( Carl Benz shone )) در ليدنبورگ تاسيس كرد .
سهامداران اين شركت خودش و پسرانش بودند در ابتدا آنها سعيشان بر اين بود كه خودروهايي با موتور بخار توليد كنند با اين حال ‌، زمان به سرعت تغيير مي كرد و تقاضا براي اين موتورها به سرعت رو به كاهش بود . آنها مجبور شدند كه خط مش را تغيير دهند. در سال 1923 تعدادي از (( Benz 350 )) توليد شد. در اين زمان ،‌ خانواده بنز به شهر ليدنبورگ مهاجرت كردند. در سال 1912 وي شركت را به عنوان يك شريك ترك كرد و پسرانش ‌، ايگن و ريچارد را تنها گذاشت. شركت به سرعت پيشرفت كرد و شعبه هايي در بازارهاي مختلف ايجاد كرد. براي مثال در انگليس خودروهاي توليدي اين شركت ‌، بخاطر كيفيت بالايي كه داشتند به عنوان تاكسي بكار گرفته شدند و هر روز به محبوبيت آنها افزوده مي شد . در سال 1923 كارل آخرين خودروهاي توليدي خود را ساخت. اين خودرو يكي داراي 8 و ديگري 25 اسب بخار قدرت توليد مي كرد. هر دو اين خودروها را بنز براي استفاده شخصي خودش نگه داشت و از آنها لذت برد و هرگز آنها را نفروخت اين خودروها امروزه در موزه نگهداري مي شوند .
كارل بنز در چهارم آوريل 1929 در منزلش واقع در ليدنبورگ در گذشت و امروزه خانه اش به عنوان دفتر مركزي مرسدس بنز استفاده مي شود .

نام مرسدس و آرم ? پر افسانه اي اين کارخانه آنقدر دوست دوشتني است که حتي بچه هاي کوچک و پيرمردهايي که عينک ته اسکتاني مي زنند به سرعت مرک مرغوب ترين نوع اتومبيل يعني مرسدس ـ بنز را نشخيص مي دهند.
موزه ي فوق مدرن مرسدس بنز : 30

موزه ي مرسدس بنز با نمايش بيش از 160 خودرو و 1500 نمايشگاهدر اشتوتگارد آلمان بنا گرديده است.

به گزارش ايسنا انتظار مي رود اين ساختمان كه از سوي "پن ون بركل"، معمار هلندي طراحي شده است، سالانه بيش از يك ميليون بازديدكننده را جذب كند.

گويا هزينه ي ساخت بناي اين موزه كه با سبكي فوق مدرن، جايگزين ساختمان قديمي شده، حدود 192 ميليون دلار بوده است.

اين موزه كه مساحتي حدود 16500 متر مربع دارد، مدلي از نخستين خودرو ساخته شده در جهان را كه از سوي كارل بنز طراحي شده بود به همراه اتوبوس ها، بنزها و آخرين مدل خودرو ويژه ي مسابقه را به نمايش گذاشته است.

افرادي كه از اين موزه بازديد مي كنند، با يك آسانسور، 42 متر از سطح زمين بالا مي روند تا اين نمايشگاه را از بالا ببينند.

مجله ي اشپيگل در اين باره نوشت: بن ون بركل، معمار هلندي اين موزه را براساس اصول پيشرفته ي معمول در ساخت پاركينگ خودروها ساخته است.

يك صد و10 هزار تن فلز و بتن در ساخت اين موزه به كار رفته است تا جايي كه مقايسه ي اين موزه با ساير موزه هاي خودرو آن ها را هم چون انبارهاي ساده نشان مي دهد.

توضيح تكميلي:

 


موزه جدید مرسدس بنز كه در مجاورت بزرگراه B14 در ورودی شهر اشتوتگارت قرار دارد، شامل فضای نمایشگاهی برای كلكسیون تاریخی مرسدس بنز (در بر گیرنده 160 ماشین) یك رستوران، بخش اداری و لابی می‌باشد. بازدیدكنندگان از موزه، از طبقات بالا تا پایین حركت می‌كنند. در جریان حركت در اتریوم، در یكی از سه آسانسور ملاقات كنندگان یك نمایش كلی از موزه را از طریق صفحات كامپیوتری مشاهده می‌كنند.آسانسورها مانند كپسولی هستند با یك شكاف بزرگ در سطح چشم ناظر كه بازدید كنندگان تصاویری از تاریخ مرسدس بنزراكه روی دیوارهای اتریوم نقاشی شده است را می‌بینند

از نقطه شروع در بالا، طبقه هشتم، افراد می‌توانند از طریق یكی از دو رمپ مارپیچی پایین بیایند،اولین زنجیره اتصال دهنده غرفه‌های راهنما مربوط به تاریخ مرسدس بنز و دومین زنجیره مربوط به كلسیون ماشین و كامیون است كه این دو مانند مارپیچ DNA درهم پیچیده شده‌اند و مستمراً همدیگر را قطع می‌كنند و این امكان را برای بازدید كننده به وجود می‌آورند كه مسیر خودش را تغییر دهد. اتاق‌های كلكسیون (غرفه‌ها) كه به صورت سن طراحی شده‌اند، نمایان هستند و با پنجره‌های طولی وسیعی احاطه شده‌اند.این غرفه‌ها به ترتیب زمانی چیده شده‌اند ولی این روند تاریخی انعطاف‌پذیر است و افراد آزاد هستند كه از محدوده‌های تاریخی عبور كنند و به طور كاملاً فردی و بصری جهت‌یابی نمایند. سازماندهی موزه یك چارچوب منطقی را پیشنهاد می‌كنند ولی افراد می‌توانند همین روند را دنبال كنند و یا بوسیله یك تصویر جذاب از این روند تاریخی منحرف شوند.


استراكچر موزه مرسدس بنز براساس trefoil یا سه پره است، استراكچر (سه پره) در قانون ریاضی شامل سه دایره هم پوشاننده است كه فصل اشتراك آنها یك اتریوم سه گوش را تشكیل می‌دهد.طبقات مدور حول اتریوم مركزی چرخیده اند كه به طور متناوب بصورت زوج و فرد تكرار می‌شوند.افراد ملاقات كننده خط لبه ساختمان را مانند یك ماشین زمان تعقیب می نمایند كه این مسیر از یك دیوار شروع شده و سپس در سقف ادامه یافته و بعد تبدیل به فضا می‌شود.

مرسدس بنز CLC




ميتوان تجهيزات اسپرت CLC را چه در داخل و چه در خارج به : رينگ هاي اسپرت 18 اينچي - پوشش چرم غربيلك فرمان به همراه طرح اسپرت - قطعات فيبركربني و آلومينيومي تيره - فنربندي اسپرت و زمينه ي مشكي چراغ هاي جلو خلاصه كرد .

 مشخصات فنی Clc

مشخصات فني :

طبق گفته ي مرسدس بنز CLC نسبت به سي كلاس بيش از 1100 تغيير ديده ! يكي از اين تغييرها استفاده از يك فرمان جديد است كه با تغيير ضرايب توانسته چابكي و هندلينگ بهتري را براي اين كوپه به ارمغان بياورد .
استفاده از مانيتور و پخش DVD به همراه سيستم ناوبري و ساير تجهيزات صوتي و تصويري از قبيل كابل USB - نمايشگر رنگي - اينترفيس بلوتوث و... باعث شده تا CLC در اين بخش نيز از لحاظ تكنولوژي و تجهيزات رفاهي چيزي كم نداشته باشد .
مرسدس بنز اين خودرو را با چهار نوع موتور 4 سيلندر و دو نوع موتور 6 سيلندر عرضه ميكند كه بازه ي قدرتي بين 122 تا 272 اسب بخار نيرو را ارايه ميدهند .
يكي از مدل هايي كه دچار تغيير شده مدل CLC 200 Kompressor است كه با توليد 184 اسب بخار ;20 اسب بخار نسبت به نسل قبلي نيروي بيشتري توليد ميكند . اين در حالي است كه ميزان مصرف سوخت اين موتور نسبت به موتور قبلي تا 7/0 ليتر كاهش پيدا كرده و به 8/7 ليتر رسيده است .
از موتورهاي ديزلي اين خودرو نيز ميتوان به موتور 2 ليتري ديزل CLC 200 CDI اشاره كرد كه فقط 8/5 ليتر سوخت در صد كيلومتر مصرف ميكند و نسبت به نسل قبلي تا 8/10 درصد كم مصرف تر است .
مدل هاي ديزلي اين خودرو با داشتن يك باك 62 ليتري ميتوانند بيش از 1000 كيلومتر مسافت طي كنند .
گيربكس 6 سرعته ي دستي براي تمامي مدل ها به صورت استاندارد عرضه ميشود و مرسدس ميتواند گيربكس 5 سرعته اتوماتيك را بر روي مدل هاي 4 سيلندر و گيربكس هاي 7 سرعته ي اتوماتيك را بر روي موتورهاي 6 سيلندر نصب كند .
در صورتي كه خودروي خريدار مجهز به پكيج اسپرت باشد ميتواند از تعويض كننده هاي دستي كنار فرمان نيز استفاده كند تا بدين ترتيب علاوه بر سهولت در تعويض ; شتابگيري خودرو افزايش - و ميزان هدر رفت توان موتور كاهش يابد .
CLC همراه برادر كوچكترش A كلاس ; در سايت شركت مرسدس بنز واقع در Juiz de Fora برزيل توليد ميشود .

در پايان بايد گفت كه CLC خودرويي شيك و اسپرت است كه ميتواند براي ساير رقيبانش خطر ساز باشد اگر چه اين خودرو مي توانست از طراحي مناسب تري برخوردار شود .
طبق اعلام مرسدس نسل قبلي اين خودرو جز موفق ترين محصولات بنز بوده بنا بر اين ميتوان پيش بيني كرد كه نسل جديد اين خودرو نيز فروش خوبي را تجربه كند .
مرسدس بنز Mercedes-Benz CLC

شرکت مرسدس بنز در راستای معرفی مدل های جدید خود این بار از نسل جدید سی کلاس کوپه اسپرت یا ‍CLC پرده برداشت .اين خودرو در حقيقت طرح هاچ بك سي كلاس است كه به جز قسمت جلو و عقب تغيير خاصي را به خود نديده و همان فرم سي كلاس را حفظ كرده است . چراغ هاي جلوي اين خودرو با داشتن فرمي تقريبا كشيده كه از مرسدس S كلاس و Cl گرفته شده به همراه جلوپنجره ي بزرگ ستاره دار ! اسپرت و جذاب به نظر ميرسد . فرم خطوط اين خودرو همانند سي كلاس است با اين تفاوت كه ديگر به اندازه ي سي كلاس امتداد نيافته و به صندوق عقب كوچك و بلند ختم ميشود . نماي عقب CLC نسبت به سي كلاس دستخوش تغييرات محسوسي شده است . حالت چراغ ها در طرفين زيبا و قابل توجه است ولي تكه ي اضافه اي كه بر روي صندوق عقب نيز قرار گرفته كار را در قسمت عقب خراب كرده است . اگرچه نماي عقب CLC با اين تكه ي اضافي همچنان زيباست ولي شلوغ و تا حدي قديمي به نظر ميرسد . از جمله موارد مثبت ديگري كه در قسمت عقب اين خودرو به چشم ميخورد چراغ هاي ترمز LED است . حالت تحدب قسمت عقب نيز از ويژگي هاي جالب اين خودروست كه با ساير خطوط بدنه هماهنگ است .

نماي بغل CLC با داشتن رينگ هاي 18 اينچي 5 پره اسپرت و جذاب است . از بحث طراحي خارجي CLC ميگذريم و سراغ داخل آن را ميگيريم :به جرئت مي توان گفت كه طراحي داخل اين خودرو نسبت به سي كلاس زيباتر شده است چرا كه ديگر از آن فرم كسل كننده ي قبلي خبري نيست و دريچه هاي كولر - ادوات و صفحه ي نمايشگر همگي فرم اسپرت به خود گرفته اند .
جاسازي مناسب دريچه هاي كولر و تكمه ها به همراه طراحي زيباي غربيلك فرمان نماي داخلي زيبايي را فراهم كرده است . البته در اين ميان نبايد از نقش قطعات نقره اي رنگ فيبركربن گذشت چرا كه در هيجاني نشان دادن كابين نقش بسزايي دارند . براي سفارش رنگ صندلي ها ميتوانيد از بين سه رنگ مشكي - خاكستري و تلفيق مشكي با قرمز يكي را انتخاب كنيد تا بدين ترتيب هماهنگي بين صندلي ها و رنگ داشبورد بيشتر شود . در كل ميتوان تجهيزات اسپرت CLC را چه در داخل و چه در خارج به : رينگ هاي اسپرت 18 اينچي - پوشش چرم غربيلك فرمان به همراه طرح اسپرت - قطعات فيبركربني و آلومينيومي تيره - فنربندي اسپرت و زمينه ي مشكي چراغ هاي جلو خلاصه كرد . طبق گفته ي مرسدس بنز CLC نسبت به سي كلاس بيش از 1100 تغيير ديده ! يكي از اين تغييرها نيز استفاده از يك فرمان جديد است كه با تغيير ضرايب توانسته چابكي و هندلينگ بهتري را براي اين كوپه به ارمغان بياورد .

استفاده از مانيتور و DVD به همراه سيستم ناوبري و ساير تجهيزات صوتي و تصويري از قبيل كابل USB - نمايشگر رنگي - اينترفيس بلوتوث و... باعث شده تا CLC در اين بخش نيز از لحاظ تكنولوژيكي چيزي كم نداشته باشد . مرسدس بنز اين خودرو را با چهار نوع موتور 4 سيلندر و دو نوع موتور 6 سيلندر عرضه ميكند كه بازه ي قدرتي بين 122 تا 272 اسب بخار نيرو را ارايه ميدهند . يكي از مدل هايي كه دچار تغيير شده مدل CLC 200 Kompressor است كه با توليد 184 اسب بخار 20 اسب بخار نسبت به نسل قبلي نيروي بيشتري توليد ميكند . اين در حالي است كه ميزان مصرف سوخت اين موتور نسبت به موتور قبلي تا 7/0 ليتر كاهش پيدا كرده و به 8/7 ليتر رسيده است . از موتورهاي ديزلي اين خودرو نيز ميتوان به موتور 2 ليتري ديزل CLC 200 ‍CDI اشاره كرد كه فقط 8/5 ليتر سوخت مصرف ميكند و نسبت به نسل قبلي 8/10 درصد كمتر سوخت مصرف ميكند . مدل هاي ديزلي اين خودرو با داشتن يك باك 62 ليتري ميتوانند بيش از 1000 كيلومتر مسافت طي كنند .گيربكس 6 سرعته ي دستي براي تمامي مدل ها به صورت استاندارد عرضه ميشود و مرسدس ميتواند گيربكس 5 سرعته اتوماتيك را براي مدل هاي 4 سيلندر و گيربكس هاي 7 سرعته ي اتوماتيك را براي موتورهاي 6 سيلندر نصب كند . در صورتي كه خودروي خريدار مجهز به پكيج اسپرت باشد ميتواند از تعويض كننده هاي دستي كنار فرمان استفاده كند تا بدين ترتيب شتابگيري خودرو افزايش - و ميزان هدر رفت قدرت كاهش يابد .CLC در سايت شركت مرسدس بنز واقع در Juiz de Fora برزيل توليد ميشود يعني همان جايي كه برادر كوچكتر اين خودرو - A كلاس - توليد ميشود . حجم صندوق عقب CLC با 310 ليتر نسبت به نسل قبلي بي تغيير باقي مانده است

معرفی کامل و و مشخصات فنی خودروی Mercedes GLk

طراحي داخلي :‌


اگر بخواهيم بين طراحي داخلي و خارجي اين خودرو مقايسه اي انجام دهيم طراحي داخلي برنده خواهد بود !!

داشبورد اين خودرو خصوصا در قسمت هاي بالايي زيبا و لوكس طراحي و رنگ آميزي شده . استفاده از رنگ هاي تيره حالتي كلاسيك را به وجود آورده است كه شما را به ياد محصولات زيباي دهه 70 مرسدس مي اندازد .

اما وقتي به قسمت پايين - صندلي ها و قسمت مياني فرمان نگاه ميكنيم رنگ كرمي روشني را ميبينيم كه به هيچ وجه با رنگ بسيار تيره ي كابين هماهنگي ندارد . اگر طراحان كمي رنگ كرم را در ميان رنگ تيره استفاده ميكردند آن وقت زيبايي كابين دو چندان ميشد ولي تقسيم كابين به دو بخش كاملا تيره و روشن كمي احساس خستگي و دلزدگي را به وجود مي آورد .

نحوه ي قرار گيري ادوات و ظاهر آن ها مناسب است ولي شكل طراحي دريچه هاي كولر اصلا مدرن و به روز نيست . حالت مربع شكل و ساده ي اين دريچه ها بيشتر شما را به ياد خودروهاي قديمي هيونداي مي اندازد تا مرسدس بنز !!

نحوه ي رنگ آميزي نشانگر سرعت قابل توجه است . رنگ خاكستري ملايم آن با بقيه ي اجزاي فوقاني كابين هماهنگ است .

در اين بخش نيز اگرچه GLK فوق العاده نيست ولي حرف هايي براي گفتن دارد .

طراحي خارجي :

GLK را نبايد يك " پديده "‌ حداقل در بخش طراحي به حساب آورد . فرم طراحي اين خودرو بسيار تيز و خشك طراحي شده .

به طور كلي قسمت جلوي اين خودرو به گونه اي طراحي شده كه عريض تر و پهن تر از قسمت عقب به نظر ميرسد . البته اين پهنا نه تنها آن را پرابهت نشان نميدهد بلكه از جذابيت آن نيز كاسته است .

خطوط تيز بدنه هنگام رسيدن به قسمت عقب متمركز شده و نماي به مراتب قابل قبول تري را نسبت به جلو به وجود مي آورد . عدم در يك راستا قرار گرفتن دستگيره هاي در نيز اين حس را تقويت ميكند .

طراحان مرسدس نتوانسته اند كاپوت خود را به خوبي عضلاني نشان دهند و دو برآمدگي كوچكي نيز كه بر روي آن به چشم ميخورد اصلا مدرن نيست و بيشتر در خودروهاي دهه ي 80 و 90 ديده ميشود.

ابعاد جلوپنجره نيز كمي بيش از اندازه بزرگ است و كوچكتر شدن آن ميتوانست چهره ي جسورتري به GLK ببخشد .

البته GLK در طراحي نقاط قوتي نيز دارد كه از آن جمله ميتوان به محل قرار گيري لنز چراغ ها اشاره كرد كه چه در هنگام خاموش بودن و چه در موقع روشنايي نماي اين خودرو را زيباتر نشان ميدهند .

با توجه به اين كه GLK بر روي شاسي C كلاس ساخته شده ميتوان انتظار داشت كه فرم چراغ هاي جلوي آن نيز شبيه سي كلاس باشد .اين چراغ ها اگرچه خيلي جذاب نيستند ولي اشكال خاصي نيز در طراحي آن ها به چشم نميخورد .

گلگيرهاي برآمده ي اين اتومبيل همانند ساير بخش ها نتوانسته اند چهره ي اين خودرو را حجيم نشان دهند و فقط باعث اغراق آميز جلوه كردن خودرو ميشوند .

در كل طراحي خارجي GLK جديد علي رغم جديد بودن خيلي شكيل و زيبا نيست و مرسدس ميتوانست در اين زمينه بهتر كار كند .

موتور و گيربكس :

اولين موتوري كه براي اين خودرو در دسترس است يك موتور ديزلي چهارسيلندر است كه 2/2 ليتر حجم دارد . اين موتور كه از نسل جديد موتورهاي ديزلي مرسدس است به تكنلوژي BLUETEC مجهز شده . اين تكنلوژي با استفاده از يك سري فيلترهاي پيشرفته گاز خروجي موتور را تصفيه ميكند به طوريكه هم اكنون خودروهاي مجهز به موتورهاي بلوتوك مرسدس در 50 ايالت آمريكا در حال تردد ميباشند .

اين موتور كه از نسل چهارم موتورهاي " كامون ريل " ميباشد داراي انژكتورهايي است كه سوخت را با فشار 2000 (حدودا") بار به محفظه ي احتراق تزريق ميكنند .

" بلوتوك اين امكان را براي ما فراهم مي آورد تا علاوه بر بازدهي بالا و انتشار آلودگي كم بتوان گشتاور بالايي را از موتور دريافت كرد " . اين سخن دكتر توماس وبر عضو مركز تحقيقات پيشرفته ي شركت دايلمر ميباشد .

سيستم AdBlue با تزريق جريان بنزين به لوله ي اگزوز تا 80 درصد از ميران اكسيدهاي نيتروژن (‌ازت ) ميكاهد . اين سيستم اكسيدهاي نيتروژن را به نيتروژن آزاد و بخار آب تبديل ميكند . همان طور كه ميدانيد اكسيدهاي نيتروژن مهم ترين آلاينده ي موتورهاي ديزلي هستند . اين مواد ميتوانند باعث به وجود آمدن پديده اي به نام " مه دود فوتوشيمايي " شوند و همچنين اوزون تروپوسفري را ايجاد كنند كه به شدت براي سلامت انسان ها مضر است . از اين رو حذف و كاهش اين آلاينده ها در موتور خودروهاي ديزلي بسيار حائز اهميت است .

علاوه بر سيستم ادبلو نبايد از نقش مبدل هاي كاتاليتكي SCR نيز گذشت كه استاندارد يورو 6 را براي اين خودرو به ارمغان آورده است ( اين استاندارد در اروپا از سال 2015 اجباري خواهد شد ) .

قدرت اين موتور برابر 168 اسب بخار ميباشد . براي اين خودرو يك گيربكس 7 سرعته اتوماتيك در نظر گرفته شده كه قابليت تعويض دنده ها به صورت دستي را از طريق ميله اي كه در كنار فرمان در نظر گرفته شده داراست .

از ديگر موتورهاي قابل دسترس براي مدل هاي اروپايي ميتوان به موتور V6 ديزلي و موتور 2/6 ليتري آن اشاره كرد كه 450 اسب بخار نيرو توليد ميكند .

 


مطالب مشابه :


Ferrari Factory History(تاریخچه کارخانه فراری)

نام فراری است هنوز هم در مدار مسابقه بین پذیرفتن استاندارد کارخانه Maserati در




فراری 458 italia بهتر است یا لامبورگینی گالاردو Super Leggera

اتومبیل های غیر مسابقه ای فراری از گرفته روی مدل استاندارد آن بوده کارخانه




پردآمدترین بازیکنان ایران و جهان

کانون گرافیک پرشین و مدیـران کارخانه‌هـای مختلـف کم کم زمینه استاندارد




اسلحه دارگونوف SVD

پدر بزرگ او در کارخانه ی اسلحه سازی ایوسک کلاشنیکف مسابقه را واگذار کرد و پرشین گرافیک




تاریخچه ی مرسدس بنز

مدل خودرو ويژه ي مسابقه را به ها به صورت استاندارد عرضه ميشود و مرسدس پرشین بلاگ قالب




چیزهایی که در موقع خرید لاستیک پراید باید بدانید مشخصات لاستیکهای ماشین

و در یک خودروی مسابقه 800 را طبق سفارش کارخانه استاندارد داده شده 7




Bugatti Veyron سریعترین خودروی غیر مسابقه ای جهان

Bugatti Veyron سریعترین خودروی غیر مسابقه در سال 2000 کارخانه دعوتنامه پارسا اسپیس و پرشین




برچسب :