خودکشی با موسیقی (مرگ تدریجی با دار موسیقی)

 بعضي ها با رگ زدن حال ميكنند برخي با طناب خودشونو دار ميزنن اما تا حالاشنيديد كه كسي با موسيقي خوكشي كنه، پس بزار برات يه داستان بـــــــيحال بگم:

          چند وقت پیش دادشم با خوردن تعداد زیادی قرص پرانول(ضد افسردگی ) خودکشی کرد ،

اما قبل از خودکشی، از برخی حالات افسردگی و پوچگرایانه اش که در هنگام گوش دادن به موسیقی پیدا میکرد، فیلمی گرفته بودم تا بعداً بهش نشون بدم اما افسوس که فرصت برای همیشه از دست رفت.

   مدتی بعد از ایام سگواریش فیلمها را دوباره نگاه کردم و مطمئن شدم یکی از مهمترین عواملی که سبب اقدام ناگهانیش به خودکشی بود همان حالات نا متعادل روحی و روانی بود که بعد از گوش دادن به موسقی های مورد علاقه اش بهش دست میداد.

 برای اینکه یقین پیدا کنم شروع کردم به تحقیق درباره تأثیر موسیقی در اختلالات روانی منجر به خودکشی که با برخورد با موارد بسیارزیاد خودکشی بین جوانانی که مخاطب اینگونه موسیقی ها بودند و نیز خودکشی و مرگ و میر زود هنگام بسیاری از موزیسینهای برخی انواع موسیقی، یقین پیدا کردم که برخی انواع موسیقی از مهمترین عوامل خودکشی و مرگ میر است

و فهمیدم بسیاری از موسیقی ها به صورت کاملاً جهت دار وبرنامه ریزی شده به جامعه تزریق میشوند تا با ایجاد انفعالات خاص روحی – روانی و گسترش بیماری افسردگی خصوصاً در میان جوانان ( بعنوان مخاطبین موسیقی) زمینه خودکشی را فراهم کنند تا براحتی به خواسته هایشان برسند .

 بخشی از تحقیقم را در اختیار شما قرار میدهم تا شما از این موسیقی های قاتل دوری کنید؛

 شیطان پرستی

آماری از خودکشی جوانان

به طور متوسط در هر 40 ثانيه يك نفر خودكشي مي كند و در حال حاضر خودكشي براي افراد15 تا 44 سال يكي از عوامل اصلي مرگ است و این در حالی است که خودكشي هاي نافرجام حدود 20برابر تعداد خودكشي هايي هستند كه منجر به مرگ مي شوند.

بر اساس آمار جهاني خودكشي در بيشتر كشورها سومين عامل مرگ و مير جوانان و نوجوانان و بطور كلي هشتمين عامل مرگ و مير در دنياست[1].

مهدی حسن زاده در مورد سن خودکشی در ایران گفت: «شایع ترین رده سنی خودکشی در ایران 15 تا 30 سال است. این آمار نشان دهنده این است که افرادی که قسمت اعظم عمرشان باقی مانده است دست به خودکشی می زنند».

براساس گزارش سازمان ملی جوانان، بهداشت روانی نیمی از جوانان زیر 29 سال کشور نگران کننده و هشداردهنده است؛ به طوری که 3/4 درصد جوانان در سلامت روانی خود دچار مشکل جدی بوده و 2/40 درصد از مشکلات روانی رنج می برند[2].

طبق برخی آمارهشتاد[3] یا نود وپنج درصد افرادی که اقدام بخود کشی میکنند دچار افسردگی هستند[4] .

که بخش زیادی ازافسردگی ها بخصوص در میان جوانان (که بیشترین آمار خودکشی متعلق به آنهاست ) ناشی از موسیقی هایی دارای انرژی  منفی با محتوای پوچگرایانهء و سَبکی تند و جنون آور می باشد مانند متال ، رپ ، راک  و همچنین موسیقی های خیلی حزین و سوزناک، خصوصاَ اگر محتوای نا امید کننده از زندگی داشته باشند که بصورتی غیر ارادی ،تحریک کنندهء به خودکشی می باشند[5].

 

          در بررسی نظری خودکشی قائلند
پدیده خودکشی که ازعوارض مهم دنیای صنعتی عصرحاضراست  بیشترمتأثر از نا به سامانی ها ،اختلال های روانی و نابرابری های اجتماعی است . دورکیم درکتاب " تقسیم کار " خود براین اعتقاد است که " خودکشی همراه با تمدن ظاهر می شود و یا حداقل آن چه به شکل خودکشی  در جوامع فروتر ملاحظه می شود ، خصوصیات ویژه ای دارد .
[6]

  از مهمترین مظاهر تمدن در دنیای امروز که به جرأت میتوان گفت؛ یکی از مهمترین عوامل خودکشی را در دنیای امروز بخود اختصاص داده است انفعال ناشی از گوش دادن به برخی انواع موسیقی میباشد.

      طبق آماری که اخیرا دانشمندان منتشر نموده اند 75% خودکشی کنندگان مبتلا به بیماریهای عصبی و روحی بوده اند بنابراین از عواملی که باعث می شود شخص دست به خودکشی بزند اختلالات روانی و عصبی است که در پدید آمدن اختلالات روحی عوامل فراوانی وجود دارند که یکی از مهمترین این عوامل موسیقی است. و این عامل را می توان به یقین گفت که بر سایر عوامل برتری دارد چون موسیقی با در اختیار گرفتن مغز انسان باعث می شود که انسان در آن لحظه تصمیم به هر جنایتی بگیرد و بعد به عمل در بیاورد. [7]

رابطه موسیقی و خودکشی

بررسی تأثیرات موسیقی بر اختلات روانی منجر به خود کشی سلب ارده و دیوانگی از مضرات موسیقی و مطربی

همانطور که می دانیم مغز انسان مرکز فرماندهی سلسله اعصاب انسانی است و تمام افعال و اعمال اعضای بدن انسان مطیع و فرمانبر دار دستورهای مغز می باشد و یکی از ضررهای موسیقی صدمه به سیستم اعصاب بدن است و این صدمه به اعضاء ذره ذره به مغز منتهی می شود و اصوات موسیقی با مسلط شدن بر اعصاب آدمی حمله به مرکز بدن یعنی مغز را شروع می کنند و در نتیجه بعد از مدتی فرمانروائی بدن را به عهده می گیرد. و آن وقت است که خدا باید به فریاد انسان برسد چون موسیقی اراده انسانی را سلب می کند و نتیجه این سلب اختیار این می شود که انسان در موقع گوش دادن به نوای موسیقی و مطربی بی اختیار می رقصد یا شانه تکان می دهد و می خندد و می گرید و تمام این حرکات غیر طبیعی است. و بدون آنکه از مرجع آن یعنی مغز صادر شده باشد انجام می گیرد.رفته رفته این آشفتگیهای روحی و اختلالات در سیستم عصبی پس از مدتی باعث می شود که نیروی خرد و اندیشه انسان به کلی فلج و آثار جنون و دیوانگی یا اغتشاشات روحی مبتلا می شوند. برای نمونه موسیقی دانانی مثل (بتهون_شوبرت_شومان_نیچه_)از جمله افرادی هستند که جنون و دیوانگی گریبانگیر آنها گشت و موسیقی دانانی همچون (شوبرت - مندلس-باخ-......)افرادی هستند که بر اثر اغتشاشات روانی تا سر حد جنون پیش رفتند.(کتاب ساز و آواز صفحه 26تا 28)

 

خودتان قضاوت کنید؛         

 به عنوان نمونه به ابیات زیر توجه کنید، آیا انرژی منفی و تحریک کننده به خودکشی کاملاً ملموس نیست؟

ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت

ای زندگی میمیرم و عمرم میگیرم ازت

این غصهای لعنتی از خنده دورم میکنن

این نفس های بی هدف زنده بگورم میکنن

چه لحظه های خوبیه ثانیه های آخره

فرشته مردن من  منو از اینجا میبره

چه اعتراف تلخیه اینگار رسیدم ته خط

وقت خلاصی از هوس ای دنیا بیزارم ازت

ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت

ای زندگی میمیرم و عمرم و میگیرم ازت     

      حال فرض کنید این شعر با آهنگ بسیار حزین  و نا امید کننده از زندگی، همراه  شود و یا با صدا و آوازی سوزناک و محرک بخودکشی خوانده  شود.

    و اگر از شنوندگان چنین اشعاری مصرف کنندگان مواد مخدر و روان گردان باشند،آیا افکار اقدام به خودکشی بشدت افزایش نمیابد؟

  یا موسیقی هایی مانند متال ، رپ ، راک که اکثراً از نفرت و پوچی سخن می گویند و دارای انرژی  منفی نا شی از محتوای پوچگرایانه و موسیقی تند و جنون آور می باشند

مثلاً؛ اینجا نفرت و کینه از عشق بهتره،اینجا جهنمه،اینجا کسی از عشق پز نده،اینجا عاشق کشیه معشوق شیطانه، تو هم عاشق شدی نگو اجباره

 

چند داستان دال بر تاثیر موسیقی بر سلب اراده و ایجاد اختلالات روانی در فرد

گویند روزی (فارابی) عودی با خود داشت و به لباس ترک ها به مجلس ( سیف الدوله ) رفت . وی عود خود را آماده ساخت و تارهایش را تنظیم نمود و آهنگی نواخت و همه را به خنده وادار نمود سپس به شکل دیگری تارها را تنظیم کرد و باز هم آهنگی دیگر نواخت و همه اهل مجلس را گریانید و باز هم تارها را تنظیم نمود و آهنگ سوم را نواخت و همه را به خواب برد و خود مجلس را ترک کرد. [8]

جنون خلیفه بر اثر گوش دادن موسیقی : مسعودی گوید : در زمان عبدالملک یا یکی دیگر از خلفای بنی امیه که لهو و موسیقی خیلی رایج شده بود ، خبر به خلیفه دادند که فلان کس خواننده است و کنیز زیبایی دارد که او هم خواننده است و تمام جوانهای مدینه را فاسد کرده ، و اگر جلوی او را نگیرید ، این زن تمام مدینه را فاسد میکند . خلیفه دستور داد که غل به گردن آن مرد انداختند و آنها را به شام بردند.

وقتی به حضور خلیفه نشستند آن مرد گفت : معلوم نیست آنچه او می خواند موسیقی باشد و از خلیفه خواست که خودش امتحان کند . خلیفه دستور داد که کنیز بخواند او شروع به خواندن کرد ، کمی که خواند دید سر خلیفه تکان میخورد کم کم کار به جایی رسید که خود خلیفه شروع کرد به چهار دست و پا راه رفتن و میگفت : بیا جانم بر این مرکب خودت سوار شو!!!! .[9]

 

در بعضی از زندانهای روسیه که در آنجا به ویژه محکومان (( نهلیست )) را نگاه میدارند ، شکنجه ای مرسوم است که به نام (( هومه اوپاتیک )) موسوم میباشد. با این وضع در یکی از زندان های (( ادسا )) یک محکوم سیاسی را برای مدت شش ماه برای اینکه میهن پرستی مورد نظر خودکامگان را بیاموزد ، در معرض شنیدن موسیقی و نواهایی قرار دادند که سرود ملی روس را مینواخت ، اما آن بیچاره پس از پنج ماه دیوانه شد. [10]

 

 

  اخباری مربوط به برخی از مشاهیر موسیقی که دست به خودکشی زده اند را بیان کرده که با تأملی مختصر بخوبی می توان رابطه موسیقی در ایجاد افسردگی و نهایتاً اقدام به خودکشی را دریافت؛

 Eminem.jpg

تلاش برای گرفتن جان خود نشان دهنده داشتن افسردگی شدید در آن فرد است. تمایلات و افکار مردمی‌که دست به خودکشی می‌زنند معمولا تحت استرسهای زیادی است که تقریبا یا هیچ راه خروجی برای بیرون ریختن پریشانی‌های احساسی خود پیدا نمی‌کنند یا به میزان بسیار کمی ‌از عهده این کار برمی‌آیند. و همین موضوع باعث می‌شود هر ساله خبر خودکشی‌های فراوان بشنویم که سلبریتی‌ها  یا چهره‌های مشهور هم جزو این آدم‌ها هستند.

امینم
 اگر شما موسیقی و ترانه‌های او امینم یا مارشال بروس مترز سوم را شنیده باشید، متوجه می‌شوید که امینم چگونه از موسیقی‌اش برای خالی کردن ناامیدی‌های زندگی‌اش استفاده می‌کند. قبل از انتشار آهنگ « The Real Slim Shady» امینم سعی کرد با مصرف بیش از اندازه داروی مسکن تینلول خودکشی کند. امینم بعد از اینکه دوست دخترش «کیم» ترکش کرد و بعد هم او را از دیدن دخترش محروم کرد بسیار پریشان و آشفته خاطر بود. امینم  به خاطر اینکه والدینش هر دو ترکش کردند پیشینه ای از آسیب‌های روانی در زندگی‌اش دارد و او خودکشی را تنها راه رهایی از غصه‌هایش می‌دانست. خوشبختانه او از مرگ در اثر این داروی کشنده نجات پیدا کرد و فرصت این را یافت تا از استعدادهایش استفاده کند.

التون جان
ستاره انگلیسی افسانه ای پاپ که کار او هرجا که موسیقی هم هست همیشه مشهور بوده؛ التون جان در جوانی به خاطر ناراحتی‌های ناشی از تمایلات جنسی و داشتن عشقی منحرفانه دست به خودکشی زد. «برنی تاپین» ترانه سرای مشهور و دوست التون او را درحالی در آپارتمانش پیدا کرد که سرش را داخل بخاری گازی اش فروبرده بود. او آن موقع با زنی به اسم «لیندا وودرو» ارتباط داشت و هراس‌هایش به خاطر اینکه مجبور بود تمایلات همجنس گرایانه اش را پنهان کند او را به خودکشی سوق داد.
 بریتنی اسپییرز
این خانمی ‌که بیش از یک دهه از بهترین ستاره‌های پاپ روی صحنه بود و بخصوص با آهنگ « Baby One More Time» و طرفداران اختصاصی خودش به سرعت مشهور شد. اما شکستش در ازدواج، شات‌هایی که با رفتارها و پوزیشن‌های زننده از او گرفته شد و رفتارهای حیرت آورش سبب شد هم شغل و هنرش و هم زندگی خواندگی اش در سراشیبی قرار بگیرد. تحمل همه این فشارها برای بریتنی سخت بود و طبق اخبار اعلام شده او تا بحال دو بار دست به خودکشی ناموفق زده است.
 سامی دیویس
نابغه مطرح موسیقی، جرمی ‌دیویس خواننده محبوب در مذهب، فعالیت کاری و فعالیت‌های جسمانی‌اش با نوسان روبرو می‌شد. این خواننده سعی کرد به زندگی‌اش خاتمه دهد و در شب عروسی اش با «لوری وایت» دست به این عمل زد. او با اسلحه قصد شلیک کردن به سرش را داشت که نجات پیدا کرد. او بعدها فاش کرد که به «کیم نواک» بازیگر عشق می‌ورزیده، اما به دلیل اینکه هردوی آنها متاهل بودند نمی‌توانسته با او باشد.
[11]

  برخی موزیسینهای دیگر که اقدام به خودکشی کرده اند

      آلبرت آیلر (۱۹۷۰) آهنگ‌ساز و خواننده آمریکایی 

      پل سلان، (۱۹۷۰) شاعر رومانیایی

      کرت کوبین (۱۹۹۴) ، خواننده و گیتاریست گروه نیروانا..... [12]

   

علاوه بر تأثیرات شدید موسیقی در ایجاد افسردگی منجر به خودکشی ، بسیاری از موسیقی های عامل خودکشی تدریجی است بگونه ای که با ایجاد انفعالات و اختلالاتی در سیستم عصبی و روانی افراد ، عمر آنها را کاهش داده و یا سبب مرگ ناگهانی میشوند.

      خودکشی تدریجی

هم اکنون به اسم های برخی از مشاهیر موسیقی همراه با مدت عمرشان توجه فرمایید :

مالیبران استاد معروف موسیقی در حال خواندن آواز در سن 27 سالگی سکته کرد.

پرگولوزی - نوازنده ایتالیایی           در سن 26 سالگی 

بلینی -نوازنده ایتالیایی          در سن 34 سالگی

موریس ژبر - نوازنده فرانسوی           در سن 40 سالگی

شوسون - نوازنده فرانسوی           در سن 30 سالگی

نیکلا دوگرینی - نوازنده فرانسوی           در سن 27 سالگی

ژاربیژه - نوازنده فرانسوی          در سن 37 سالگی

مندلس - نوازنده آلمانی          در سن 38 سالگی

هوگو ولف - نوازنده آلمانی           در سن 43 سالگی

ماکس رگر - نوازنده آلمانی           در سن 43 سالگی

موزارت - نوازنده اتریشی           در سن 35 سالگی

شوبرت - نوازنده اتریشی           در سن 31 سالگی

لانر - نوازنده اتریشی          در سن 42 سالگی

حبیب سماعی - نوازنده ایرانی           در سن 45 سالگی

همچنین نباید در این راستا جنون یا سکته برخی از مشاهیر موسیقی را چون بتهوون باخ شومان واگنر شوپن آرمسترانگ و ..... را نادیده گرفت.[13]

 

 images?q=tbn:ANd9GcTRBqkZJR87WYbBQgaZ-q0

 

 موسیقی متال و راک و... که موسیقی های تند و جنون آور و عموماً با محتوای پوچگرایانه و نهلیستی بوده و ملعبه بسیاری از مکاتب فکری انحرافی مثل شیطان پرستی قرار گرفته اند ، از موسیقی های محرک به خودکشی هستند

برای نمونه به خودکشی برخی از موزیسینهای راک و متال که بصورت اتفاقی در سایتهای معرفی این سبکها برخورد کرده ام اشاره میکنیم؛

 

 

در دهه نود و با پيشرفت و محبوبيت بالاي سبك هاي مختلف راك از جمله گلام متال ، هير متال و آرنا راك كم كم اين سبك شروع به رقابت جدي با سبك هيپ هاپ بر سر محبوبيت بيشتر نمود. همزمان با آن و در واشينگتن و سياتل آمريكا، گروه هاي زير زميني سبك جديدي از راك را پديد آوردند. اين سبك نو گرانج نام گرفت كه اين لغت به معناي كثيف است. گرانج از مخلوط هاردكور راك و هوي متال يك موسيقي ساده و بر پايه گيتار الكتريك و گيتار بيس بود. معني و مفهوم اين آهنگ ها عموما با خشونت بالا و بيشتر به مسائل اجتماعي سياسي جامعه آمريكا مي پردازد و البته امروزه اين سبك بيشتر به سمت سبك تاريك و تبليغاتي راك پيش رفت.

گروهايي مانند Green River ، Pixies ، Soundragon ، Skin Yard ، Melvis ، Mud Honey و البته Nirvana با آلبوم Nevermind خود اين سبك نو پا را بزرگ كردند. آهنگ Smells Like Teen Sporot از Nirvana (كه خواننده آن خودكشي كرده است) به عنوان جاودانه ترين اثر اين سبك شناخته مي شود.[14]

 

Post Grunge

 250px-Metalmania_2007_TYR_Terji_Skibenas


بعد ازخودكشی خواننده گروه افسانه ای نیروانا و از هم پاشیدن این گروه ، طرفداران و شركت هايي كه از سبك گرانج سود مي بردند به شدت به دنبال جانشيني براي او بودند. گروه استرالياي ٍهمرثقزاشهق در اين ضمينه آلبوم موفقي با سبكي جديد و با نام ىقخلسفخئح را به جهان عرضه كرد كه سبك مورد استفاده به سبك پست گرانج معروف شد.
بعد از آن درامر گروه نيروانا Dave گروهي به نام Foo Fighters تشكيل داد كه باعث شد گروه هاي ديگري مانند بوش، Seether، لايو، Creed و Collective Soul نيز به پست گرانج روي بياورند و اين باعث موفقيت اين سبك در اواخر دهه 90 ميلادي شد.
موفقيتي كه البته بعد ها تنها توسط فو فايترز و سيتر دنبال شد. /همان منبع قبل

 

شیطان پرستی با موسیقی های تند و جنون آور و محتوای پوچگرایانه و ناامیدکننده، عامل خودکشی؛

 شیطان پرستی

شيطان پرستي به انسان مي آموزد كه بايد روح خود را با خودكشي به شيطان هبه كرد. با گذشتن از مهمترين هديه خداوند كه همان جان انسان است بايد روح خود را در اختيار شيطان قرار دهي. بايد تنها فرصت زندگي ات را به شيطان بفروشي با ناديده گرفتن عدالت الهي و افق اميد به آينده زندگي كه پيشروي يك جوان وجود دارد.[15]

مضمون شعر های شیطان پرستی؛

-اکثراً از نفرت و پوچی سخن می گویند

مثلاً اینجا نفرت و کینه از عشق بهتره،اینجا جهنمه،اینجا کسی از عشق تز نده،اینجا عاشق کشیه معشوق شیطانه، تو هم عاشق شدی نگو اجباره.

 

   چند نکته مهم درباره جوانهای فریب خرده توسط گروههای شیطان پرستی در ایران؛

-خیلی از این جوانهای منحرف در این گروه ها بلحاظ روانی دچار روان نژندی هستند به دلیل کمبودها ،نبود الگوها،نداشتن یک هویت مستقل، کمبود اعتماد بنفس.

-یکی از این مبتلایان می گفت؛ شبها یک توهمی سراغ من می آید که نمی دانم جن هست یا شیطان یا بختک،سراغم می آید و اذیتم میکند، واو میگفت؛می دانم آخر این راه خودکشی است.

-یکی از لیدرهای این گروه ها، نصیحت می کرد جوانان را که اگرخواستید خودکشی کنید ،در حال خوشگزرانی خودکشی کنید و با رضایت باشد نه اینکه پشیمان بشوید.

-خیلی از این جوانان معتقد به معتقدات شیطان پرستی نیستند ولی به خاطر حس استقلال طلبی و کنجکاوی و...وارد این گروه ها می شوندو بعد می افتند در سراشیبی و دیگرنمی توانند بیرون بیایند

-یکی از عوامل جذابیت این گروه ها برای جوانان نفی قید و بند های اجتماعی،عرفی،اخلاقی است.

-میگویند؛ برای شعر رپ نوشتن باید گراس یا دراگ مصرف کنند تا با حالتی شبیه به خلصه و نئشگی برسند و شعر در ذهنشان بچرخد.

یا میگویند باید تریاک بزنی تا صدایت دورگه بشود و پر ابهت و زیبا بشود

 

- حجه الاسلام ادبی (پژوهشگر) میگوید؛ مواد موخدر در فضای فردی فرد به نوعی ناامیدی بسیار عمیق و به نوعی پوچ گرائی و نهلیزم و باور به موجودات خشن وشیطانی کائنات در رفتارهای بسیار زننده و گفتارهای خیلی نامناسب ورود میکند.

 

یکی از ابزارهای جلب کننده مردم و بخصوص جوانان به گروه های شیطان پرستی موسیقی است موسیقی هائی رپ،متال و... که اکثراً مضمون این موسیقی های به اصطلاح زیر زمینی هجو و کلمات رکیک و فحش است( به قول یکی از آنان نود در صد هجو است)،

و مضامینی از نا امیدی و مرگ و اینکه بعد از این مرگ بود ن تنها یک فریب است و حقیقتاً بعد از مرگ چیزی نیست

- یکی از آنها می گفت وقتی بعد از مرگ چیزی نیست چرا باید پیرمرد شویم و بعد بمیریم ،در همین جوانی بمیریم راحت تر و بهتر است.

- یکی از این جوانها می گفت ؛ من هفت بار خودکشی کردم،فقط برای اینکه ببینم بعداز مرگ چیزی وجود دارد یا نه و من چیزی ندیدم انگار خوابی بود و در ادامه می گفت به نظر من مرگ مثل خاموش کردن یک تلوزیون است که دیگرهمه چیز تمام می شود.

- یک موزیسین می گفت ؛موزیسینهای گروه های زیرزمینی(رپ) از الفبای ابتدائی موسیقی هم اطلاع ندارند.

گاهی خون خودشان را می خورند و اگر فازشون بالاتر باشد به جائی می رسند که مدفوع خودشان را هم می خورند

-خیلی نئشه می شوند که مخشان مختل می شود

-برخی از جلسات و پارتی های این گره ها،دعوتنامه هایشان را از طریق اینترنت و به صورت آنلاین یا آفلاین دعوت می کنند و حتی هزینه ای به عنوان بلیط ورود از آنها می گیرند

- از نظر روانی یک جوان دوست دارد که دیده شود و مطرح باشد ، بنابراین به لباسها و تیپ های آنچنانی رومی آورد که خانواده و مدرسه وجامعه او را رد میکنند ولی گروه ای پلید به به و چه چه می گویند و لذا جوان به آنها راغب می شود وجذب می شود.[16] 

موسیقی متال و نیهیلیسم

nitcheh.jpg

نیهیلیسم ( پوچ گرایی ) :

هیچ انگاری بر در می کوبد! این معضل  و  بیماری قرن بیست و بیست و یک ویروسی مهلک و شفا بخش است که میهمان بشر معاصر شده ! انسانی که بر هر  دری می کوبد  برای ذره ای معنویت و تخلیه روح و روان خویش !

باری این جملات بالا از  بزرگترین فیلسوف معاصر  [ فردریش نیچه ] است که در  عنفوان جوانی  در  کتاب [انسان عاصی] نوشته شد و به خاطر نوشتن همین کتاب برای تمام عمر از  تدریس  و آموزش در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی محروم شد!

نیهیلیسم و انواع آن :

نیهیلیسم یا همان پوچ گرایی  به قول نیچه در تمامی زمان ها   در نزد  همه اقشار اجتماع وجود  داشته است و جمله معروف نیچه در این باره چنین است:[ ویروس پوچ  گرایی هنگامی متولد شد که  نخستین  انسان برای اولین بار دست به خودکشی زد !!!! ]و چه بسیار زیبا و پر محتوا سخنی است  که فیلسوف   آلمانی تبار ما می گوید. بله در واقع همین طور هم هست. نخستین  انسانی که برای اولین  بار در دنیا   دست به خود کشی زد بذر هیچ انگاری را  آفرید و آن را در سرتاسر جهان پخش کرد. این بدین  معناست  که هیچ انگاری یک مکتب و جریان خاصی  نیست که مربوط به دوره خاصی باشدو نیچه از زمانی  بذرش  را در جهان  پخش شده می یابد  که زمانیست نا معلوم که بر ما پوشیده است زیرا که نمی دانیم  اولین  انسانی که برای نخستین بار دست  به خودکشی زده  در چه دورانی  می زیسته است ؟؟؟؟پس از این   سخن پر مغز در می یابیم که هیچ انگاری در همه زمان ها وجود داشته است و مربوط به دیروز  و امروز و   فردا است. اما بر طبق  عادتی که  غرب را بدان واداشته است که  از هر چیزی تئوری  و نظریه صادر کنند   این امر را هم چونان مکتبی در زمانی مشخص و خاص به ثبت رسانیده اند . واژه  نیهیلیسم برای اولین   نخستین بار در کتاب : [ پدران و پسران ] رمان معروف [ ایوان ترگنیف ] آمد و از آن روز تا کنون  نقل همه  مجالس روشنفکری اعم از حقیقی و ظاهری است. نیهیلیسم به سه دسته در می آید :

۱- نیهیلیسم در دوره فقر

۲- نیهیلیسم در دوره رفاه

۳- نیهیلیسم ضد انسان گرایی [ anti humanity ]

در نوع اول و دوم با یک نوع نیهیلیسم و هیچ انگاری  اجتماعی مواجه ایم  که جنبه روانی قضیه اهمیت و ارزش دارد و دو نوع اول از نمونه های پیش پا افتاده ی  این مکتب  هستند  که  در تمامی زمان های بشر نیز وجود داشته است. اما  چیزی که حایز  اهمیت است نوع سوم  این دسته  است که در واقع ا صلیت و اساس آن را تشکیل می دهد. نیهیلیسم ضد خرد گرایی و ضد انسان گرایی است. که در زمان معاصر و با شکل گرفتن این همه مکتب مختلف و ماشینیزم بر انسان چیره شده و همچون ماری به دور گردن انسان چنبره زده است و رهایش نمی کند. انسان معاصر که به کرات و به بهترین وجه  ممکن در آثار بزرگانی هم چون ( کافکا ) ( موزیل ) ( بکت ) ( جیمز جویس ) ( ویرجینیا وولف ) ( ژان پل سارتر ) ( مارسل پروست ) و دیگر  نویسندگان  نشان داده  شده است.  ضد قهرمانی  چون ( گره گوار سامسا )  در رمان ( مسخ ) اثر فرانتس کافکا و یا ( سیزیف ) از ( آلبر کامو ) و . .  . که قهرمانان امروز بشریت می باشند همه به  یک نوع بیماری مزمن و افسردگی لا علاج گرفتار آمده اند که نتیجه دو جنگ جهانی و گذار از این همه مکتب  و راه و روش مختلف است. این نیهیلیسم و هیچ انگاری نمونه سوم است که در واقع شفا بخش است !  شفا بخش و نجات دهنده قشر روشنفکر که در اقلیت هستند.

موسیقی متال و نیهیلیسم :

چه وجه مشترکی میان این دو پدیده با هم وجود دارد؟ آیا موسیقی متال از دل هیچ انگاری بیرون آمده و یا اینکه خود نیهیلیسمی به زبان  موسیقی است ؟ ؟ ؟  نیهیلیسمی  که  نیچه و کامو از آن سخن می گویند بیماری مزمنی است که در هفت هنر سرایت کرده به طوری که اگر بخواهیم رد پای این بیماری را در هنرهای هفتگانه بیابیم با چنین جدولی مواجه ایم :

۱- نقاشی = [ نقاشی آبستره و انتزاعی ]

۲- تئاتر = [ تئاتر ابزورد و فرم های وابسته ]

۳- رقص = [ میکینیکال و آنتی کورگو گرافی ]

۴- معماری و مجسمه سازی = [ آبستره و اکسپرسیونیسم انتزاعی ]

۵- موسیقی = [ موسیقی متال و مینی مالیستی - دوده کافونیک ]

۶- عکاسی = [ فرم های وابسته به پست مدرن ]

۷- سینما = [ نئورالیسم ایتالیا و سوررئالیسم فرانسه ]

در واقع این هنرهای هفتگانه چنین که ذکر آن رفت دچار نیهیلیسم و هیچ انگاری شده اند.موسیقی متال هم به نوعی وام دار هیچ انگاری و این ویروس خطرناک است. موسیقی ای که صدای وحشتناک و  غرش سازهای آن ساد آور ماشینیزم وحشی  است. موسیقی ای  که خواننده به  جای چه چه بلبلی جیغ  و فریاد می زند و از درون خورده و تخریب می گردد. آیا موسیقی متال خود کلامی از هیچ انگاری نیست ؟؟؟ آیا موسیقی متال وام دار طبیعت وحشی معاصر و ماشینیزم نیست ؟ در اغلب لیریک های بند ها با این بیماری و ویروس مهلک سروکار داریم. برای نمونه چند گروه را به شما دوستان معرفی می کنم تا با گوش سپردن به موسیقی غنی آنها و ترجمه لیریک های آنها نیهیلیسم را خودتان با وجود و گوشت و خونتان درک کنید :

Umbra Nihil

until death overtakes me

void of silence

monolithe

fall of grey the winged one

i dream no more

dance nihil

gates of dawn[17]

                                                                                                                                                                                                   

حمایتهای جهت دار و برنامه ریزی شده از موسیقی  در گروه های شیطان پرستی و فراماسونری  و ارتباط آن با خودکشی ؛
در سال گذشته حدود "هشت میلیون دلار آمریکا" واریز شده است که بین گروههای شیطان پرست در شهرهای مختلف ایران توزیع می‌گردد.
فراماسون‌ها احیاکننده جادوگری و شیطان‌پرستی در قاره اروپا در قرن شانزدهم میلادی می‌باشند. در دهه ۱۹۶۰ م شیطان‌پرستی توسط سرمایه‌داران یهود مورد حمایت قرار گرفت و چند گروه شیطان‌پرست در انگلستان و ایالات متحده آمریکا به وجود آمد که معروف‌ترین آنها تشکیل «کلیسای شیطان» در شهر سان‌فرانسیسکو می‌باشد.
امروز دیگر صلیب های وارونه ، ستاره پنج پر ، ۶۶۶، صورتهای نقاشی شده ، ماسک های حیوانات درنده شاخ دار ، برهنه پوشی... تنها نشانه ها و سمبل های شیطان پرستی نیست.
عمده ترین نشانه شیطان پرستی را در تجاوز و قتل به ویژه در تجاوز به کودکان و نوجوانان به همراه قتل آنان باید دید.شیطان پرست ها موظفند همیشه خشم و نفرت خود را نسبت به مسیح و سایر مقدسات اعلام کنند.
استفاده از موسیقی مهمترین ابزار این فرقه در جهت تحت تبلیغ عقاید خود و نیز تحت تاثیر قرار دادن جامعه به خصوص قشر جوان می باشد که خبر گزاری فارس طی خبری در ۲۰مورخ /۱۰/۱۳۸۳پرده از این فعالیتها برداشت؛
        "امین" دانشجوی یکی از رشته‌های گروه پزشکی دانشگاه که از افراد موثر گروه شیطان پرست هوی متال در ایران است، مدتی پیش به صورت اتفاقی و بر اساس درخواست یکی از دوستان خود که قصد بازدید از جبهه‌های جنوب کشور در کاروانهای راهیان نور داشت به همراه جمعی از دانشجویان عازم این مناطق شد که تاثیرات روحی این سفر، زمینه‌ساز رویگردانی وی از فعالیت‌ در گروههای فعال شیطان پرست و بیان حقایقی قابل توجه درباره آنها شده است.
وی افزود: به گفته این فرد، عناصری از رژیم صهیونیستی که درکشور امارات حضور دارند شبکه اصلی هدایت گروه‌های هوی متال را در ایران در دست دارند.
به گفته این منبع آگاه بر اساس اسناد ارائه شده توسط "امین" در حساب‌های ارزی این گروه در شبکه بانکی کشور که از طریق شبکه اینترنت هدایت می‌شود، در سال گذشته حدود "هشت میلیون دلار آمریکا" واریز شده است که بین گروههای شیطان پرست در شهرهای مختلف ایران توزیع می‌گردد.
در حال حاضر گروه متال با قدیمی‌ شدن علاقه به رپ در ایران، طرفداران بیشتری را به خود جذب نموده است

موسیقی متال دارای زیر مجموعه های زیادی است که برخی از آنان جز مهمترین گروههای شیطان پرست محسوب مشوند مانند هوی متال و بلک متال و….
۳) Black Metal
بلک متال در نروژ از زمانی پدید آمد که نئو وایکینگ های نروژ در جستجوی راه و وسیله ای برای نابود کردن مسیحیت در نروژ و بعد در تمام دنیا بودند و در این راه انسانهای بسیاری را کشتند و کلیساهای زیادی را آتش زدند و بلک متال را تا نهایت نواختند تاشاید خدای تاریک ها باز گردد .
موسیقی که سخن از دنیای تاریک سرد و بیروح را بیان میکند سبکی مملو از خوشونت مرگ و کشتار.
۴) DEATH METAL         
مرگ ، یگانه حقیقتی است که راه فراری از آن نیست .

 ایده مرگ در نزد شیطان پرستان به دو دسته بسیار عمده تقسیم می شوند . دسته اول کسانی که خودآگاهانه مرگ و ماندن در جهنم را ترجیح می دهند . دسته دوم کسانی که منکر مرگ می شوند و بر این گمانند که پرستش شیطان کفایت می کند تا او آنان را از چنگال مرگ رهائی بخشد و عمری جاودان نصب آنان گرداند .

 از این مکان دسته اول خطرناکترند زیرا آگاهانه به جنگی نامقدس در برابر خداوند روی می آورند . جنگی که می دانند در آخر به شعله های آتش ختم می شود . آنان گناه را زینت درونی انسان تصور می کنند . به مرحله ای می رسند که دیگر گناه برای زندگی آنان از آب و نان نیز ضروری تر می شود تا درجه ای که دیگر چیزی به جز گناه نمی بینند . گناه ، گناه ، گناه . به هر گناهی دست می زنند . ربا ، قتل ، دروغ ، تهمت ، دزدی ، شرب خمر ، هتاکی به مقدسات و مومنین ، اعمال منافی عفت.
تعداد زیاد دیگر سبک متال وجود دارد که هر کدام دارای خصوصیات خاص خود هستند اما وجه اشتراک بسیاری از آنان عبارت است از رواج خشونت و فحشابا توجه بدانچه ذکر شدکه بیانگر بخشی از فرهنگ غرب و در راس آن امریکا است آیا این سخن پرزیدنت بوش که:ارزشهای و موضوعات مورد علاقه آمریکا برای هر کسی و در هر جامعه ای درست و مفید است…!
[18]

 

کنترل جهت دار طبقه ای خاص بر موسیقی های شیطانی ؛

 نمادهایفراماسونری و ایلومناتی در صنعت موزیک  (Mind Control)


قطعا یکی از بهترین ومهمترین ابزارهای کنترل ذهن بشر، در کنار صنعت هالیوود، صنعت موزیک است. اربابانقدرت و طبقه ممتاز (Elite) به پشتوانهارتباط با ابلیس و شیاطینش از جن و انس، به سراغ خوانندگان سبک‌های مختلف موزیک ازجمله رپ، هیپ هاپ، متال، راک و... رفته و در قبال دادن ثروت و شهرت و زیورهای دنیا،ذهن و روح و جسم آنها را در اختیار خود می‌گیرند. اینگونه می‌شود که دیگرخواننده‌ها هیچ کنترلی روی کار خود نداشته و صرفا مطیع دستورات و برنامه‌های طبقهممتاز ایلومناتی می‌شوند. با خواندن اشعار و متون برنامه‌ریزی شده، سعی در دنبالکردن برنامه‌های کنترل ذهن انسانها دارند که توسط شیطان (ابلیس) به عنوان یکی ازمهمترین اهداف برای نابودی بشر قرار داده شده است.
آنچهخواهید دید تنها مشتی است نمونه خروارها کهنشان می‌دهد چگونه ایلومناتی، به تبلیغ و تقدیس خدای شیطانی یک چشم خود در صنعتموزیک و سرگرمی می‌پردازد
.
[تصویر: polis.JPG]

به گفته بسیاری ازمحققان غربی و شرقی، در صنعت موزیک و در بسیاری از آهنگها، مفاهیم کاملا ضد انسانیو غیر اخلاقی از جمله اعتیاد، دزدی، قتل، مسائل جنسسسسی، همجنسسسس‌بازی، کفر وناسزاگویی، تقدیس شیطان و ... مطرح می‌شود، اما نه به شکل انتقادی که بیشتر تبلیغیو تشویقی، و تکرار مکرر این آهنگها و مفاهیم است که فرهنگ جوامع را تغییر می‌دهد. اینچنین می‌شود که معنویت و مسائل اخلاقی و انسانی، به مدد آهنگ‌های پر محتوایخواننده‌های دست‌نشانده شیطان، به مرور زمان از جوامع انسانی رخت بسته و جای خود رابه تفکرات دنیاپرستی، ماتریالیستی، اومانیستی و غیر انسانی می‌دهد و ذره ذره، بشریترا به سوی نابودی سوق می‌دهد
.
[تصویر: tv%20rules.JPG]

امروزه خواننده‌های مشهوری چون Lady GaGa، Rihanna، Jay-Z، Britney Spears و ... تبدیل به بتی برای جوانان شده‌اندکه خواسته یا ناخواسته در درازمدت، تحت تاثیر پیام‌های منفی و برنامه‌ریزی شدهموجود در آهنگ‌هایشان قرار می‌گیرند. پیام‌هایی که ممکن است آگاهانه و مستقیم و یابه صورت غیر مستقیم به ذهن مخاطب منتقل شود. پیامهایی که اگرچه ممکن است بسیاری ازما به تأثیر منفی آنها اعتقادی نداشته باشیم و نتوانیم آن را درک کنیم، اماایلومناتی بر خلاف ما بسیار به تأثیر این پیامها باور داشته و به آن دل بسته وسرمایه‌گذاری‌های زیادی را نیز روی آن انجام داده و می‌دهد. و البته که توانسته باتغییر فرهنگ انسانها به فرهنگ سرگرمی و مصرف، سود کلانی را نیز از در آمد این صنعتبدست آورده و با اینکار، دو نشان را با یک تیر نشانه رود.

 

 [تصویر: gaga.jpg]


این مجموعه تصاویر صرفا ازمیان تصاویر بسیار زیاد دیگری، گردآوری شده تا تنها مدرکی باشد بر تسلط همه جانبهصهیونیزم شیطانی بر صنعت موزیک و خواننده‌های معروف آن. خواننده‌هایی که همچونعروسک‌های خیمه‌ شب بازی، رشته‌های کنترل خود را به دستان پلید آنها سپرده اند. تهیه و تنظیم گروه بیداری اندیشه

 

madonna-illuminati-jacket.jpg
تبلیغ هرم ناتمام و چشم دجال (فکر کنم مادوناست

illuminati.jpg

چشم جهان بین

کریستینا آگوئیلرا در حال اشاره به چشم جهان بین

lavey-manson.jpg
مریلین منسون خواننده در کنار آنتوان لاوی بنیانگذار کلیسای شیطان وشیطان پرستی نوین!!! (تی شرت منسون را خوب ببینید علامت دست بز بافومت که بز دجالهم نامیده میشه)


jackson-sign.JPG
مایکل جکسون و نماد بز بافومیت در دست راست

jayz-Illuminati-fnord-led-zeppelin-crowl
کاملا بدون شرح (گونیا و پرگار فراماسونری و چشم جهانبین)



این هم نماد ایلومناتی از خود سایت اخبار ایلومنات


مطالب مشابه :


داروی پرانول 10

اطلاعات داروی پرانول 10 قلب قرص پرانول 10 دکترحسینی فوق تخصص تغذیه اس بی تربیتی 90 موارد مصرف




قرص های پیشگیری از بارداری

داستان زندگی شما - آمار سن - تاریخ تولد - قرص های پیشگیری از بارداری وريدهاي واريسي 10.




دتروسیتول

قرص های دتروسیتول به سرعت در بدن آزاد می شود.بدین معنا که این قرص ها بافاصله بعد از 10) توهم




تایروتوکسیکوز

ولی من کردمش 10. گفتم به داداشم هر دفعه 2تا 2 تا قرص بخوره. پرانول 40 هم میخوره واسه بهتر شدن




خودکشی با موسیقی (مرگ تدریجی با دار موسیقی)

چند وقت پیش دادشم با خوردن تعداد زیادی قرص پرانول(ضد افسردگی ) خودکشی کرد ، اما قبل




ناپروکسن

قرص ناپروکسن انتریک کوتد Enteric coated 500 داروی پرانول 10. نقشه شهر




سئوالات میان دوره دانشجویان بخش روانپزشکی مرداد 92

کلومیپرامین 50 شب نصف پس از یک هفته یک قرص. پرانول 10 روزی 10- سه عارضه شایع ونلافاکسین و سه




برچسب :