بیانیه

به نام خالق هستی بخش 

«قــطره دریاســـت اگـــر با دریاسـت                             ورنه قطره همان قطره و دریا دریاست»

 

همکاران فیزیوتراپیست، اساتید گرامی و سروران ارجمند

      با اهدا صمیمانه ترین درودها وآرزوی شادکامی روزافزون موارد ذیل به منظور اطلاع تقدیم  حضورتان می گردد:

  1- متعاقب تغییر و تحولات سال گذشته در انجمن فیزیوتراپی و تشکیل کمیتۀ دکترای حرفه ای فیزیوتراپی(DPT) با مسئولیت استاد گرامی جناب آقای فیزیوتراپیست دکتر نادر معروفی خوشبختانه پس از هشت ماه فعالیت مستمر و دقیق پروپوزال مقطع دکترای حرفه ای فیزیوتراپی که مشتمل بر تعریف مقطع پیوسته (Entry-level) و همچنین ناپیوسته (Transitional) دکترای حرفه ای بود درپایان بهمن ماه گذشته تقدیم انجمن گردید. در این میان         نمی بایست از زحمات تک تک اساتیدی که بدون کوچکترین چشمداشتی به تهیۀ این پروپوزال همت گماشته اند به آسانی گذشت و این عزیزان مطمئن باشند که این خدمت بزرگ از حافظه همکاران فیزیوتراپیست پاک نخواهد شد.

    2-با مدیریت و آینده نگری استاد گرامی جناب آقای فیزیوتراپیست دکتر اسماعیل ابراهیمی ریاست محترم انجمن این پروپوزال درنیمه دوم اسفندسال گذشته به صورت همزمان در اختیار هشت دپارتمان فیزیوتراپی شامل دانشگاههای تهران، ایران، شهید بهشتی، بهزیستی، شیراز، اهواز، سمنان و اصفهان جهت بررسی و اقدام لازم قرار گرفت.

  3-جای بسی افتخار است که دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تاریخ 27/12/87 به عنوان اولین دانشگاه  اقدام کننده با پی گیری در خور تقدیر ریاست دانشکده استاد گرامی جناب آقای فیزیوتراپیست دکتر محسن رازقی و همکاری بی شائبه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ایمانیه و معاونت محترم آموزشی جناب آقای دکتر خسروی موفق به تأیید این پروپوزال و ارسال آن به وزارتخانه گردید. در فروردین و اردیبهشت ماه جاری نیز دانشگاه های اهواز و سمنان با پی گیری شایستۀ مسئولین دانشکده های مربوطه و موافقت رؤسای دانشگاه اقدام به ارسال این پروپوزال به وزارتخانه نمودند همچنین دانشگاه ها ی ایران و شهید بهشتی نیز در شرف تصویب این پروپوزال و ارسال آن به وزارتخانه می باشند.

  4- علی رغم اقدامات شایسته ای که اکثریت اساتید عضو هیئت علمی و مسئولین دانشکده های توانبخشی در سراسر کشور در مورد ارسال هرچه سریعتر پروپوزال دکترای حرفه ای فیزیوتراپی به وزارتخانه انجام داده اند متأسفانه در این میان شاهد کم لطفی و بعضاً کارشکنی تعداد معدودی از این اساتید در برخی از دانشکده ها بوده ایم که شاخص ترین مورد آن عملکرد معاونت آموزشی یکی از دانشکده های توانبخشی تهران می باشد که علی رغم حضور دو نماینده از اعضا برجسته هیئت علمی این دپارتمان در کمیته DPT  نه تنها به دلایل واهی از تصویب و ارسال این پروپوزال به معاونت آموزشی دانشگاه مربوطه سرباز زد بلکه با ارسال نامه ای مشتمل بر ایرادات فنی این پروپوزال به سایر دپارتمان ها باب مخالفت را برای عدم ارسال پروپوزال توسط برخی از مسئولین غیر فیزیوتراپیست در دانشگاه های دیگر نیزگشود.
«من از بیـــگانگان هـرگز ننـالم               که با من هر چـه کرد آن آشنا کرد»


   اگرچه برای تصویب یک مقطع آموزشی جدید ارسال حتـی یک پروپوزال از یک دانشگاه نیز کفایت می کند امـا جای بسـی تأسف و تأثـر است که سه دانشـگاه شهرستانی که هیـچ نماینده ای در کمیته DPT  انجمن نداشته اند و بالطـبع احتمالاً  ایراداتی نیز به این پروپوزال داشته اند با سرعت هرچه تمـام تر آن را تصـویب و به وزارتخانه رساندند ولـی تاکنون از طرف دانشگاه های پایتخت این مهم به مرحله انجام نرسیده است!؟

  5- با تأیید وتصویب انجمن و بورد فیزیوتراپی و اقدامات دانشگاه های علوم پزشکی و رایزنی های انجام شده با    وزارت بهداشت شرایط لازم برای تصویب و اجرای دکترای حرفه ای فیزیوتراپی در ایران اسلامی فراهم می باشد که در این راستا یکایک همکاران فیزیوتراپیست خصوصاً اعضا بورد فیزیوتراپی، اعضا هیئت علمی دانشکده ها،  اعضا    هیئت مدیره انجمن و مسئولین شعب وظیفه دارند که با تمام توان و با رایزنی مناسب با مسئولین وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولین به تصویب و اجرای هرچه سریعترآن همت بگمارند. متأسفانه اگر فرصت طلایی فعلی تا زمان انتخابات ریاست جمهوری را از دست بدهیم بعداً در شرایط بسیار سخت تری می توان این مهم را عملی نمود.

  6- با تصویب پروپوزال DPT در وزارت بهداشت به نظر می رسد که بهترین اقدام اجرایی راه اندازی هرچه سریعتر مقطع ناپیوسته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی(t-DPT) از مقاطع لیسانس و فوق لیسانس در یک دوره فشرده 3 تا 5 ساله می باشد که در این مورد با کاهش ظرفیت ورودی رشته فیزیوتراپی در دانشکده های توانبخشی سراسرکشور، این مراکز توان خود را معطوف به ارتقا همکاران فیزیوتراپیست به مقطع دکترای حرفه ای ناپیوسته خواهند نمود و پس از آن با راه اندازی مقطع پیوسته (Entry-level) و ورود داوطلبان با بالاترین نمرات از کنکور سراسری به این رشته آینده آن را به نحو مطلوب تری تضمین خواهد نمود. لازم به ذکر است که مقطع DPT هیچ گونه سنخیتی با مقاطع لیسانس و فوق لیسانس ندارد و حتی با پذیرش اولین دانشجو در مقطع ناپیوسته می بایست جلوی پذیرش دانشجوی جدید در مقطع فوق لیسانس را گرفت و همچنین با پذیرش اولین دانشجوی پیوسته دکترای حرفه ای در یکی از دانشگاه ها نیز دیگر نمی توان مبادرت به پذیرش دانشجو در مقطع لیسانس در هیچ کدام از دانشگاه های کشور نمود.

  7- آینده فیزیوتراپی در ایران مسلماً از آن DPT است پس ما هرچه سریعتر به این موج بپیوندیم بهتر می توانیم خود را با علم روز و استانداردهای فیزیوتراپی در دنیای پیشرفته همگام نماییم. اعتقاد داریم که DPT نه تنها یک    راه حل دیگر بلکه تنها راه نجات رشته فیزیوتراپی و همکاران فیزیوتراپیست در شرایط فعلی کشور عزیزمان است. رشته مظلوم و در عین حال سربلندی که زیر انواع و اقسام فشارهای ویرانگر مانند پایین بودن تعرفه، نداشتن اجازه معاینه و پذیرش بیمار، اجحاف سازمان های بیمه گر، به رسمیت نشناختن حق سختی کار و اشعه، نداشتن موقعیت برابرحرفه ای نه تنها نسبت به همکاران پزشک بلکه حتی نسبت به دندانپزشکان و داروسازان، بیکاری فزاینده    فارغ التحصیلان این رشته و دست اندازی و هجمه روزافزون سایر رشته ها به حیطه تخصصی خود قرار دارد.
  8- من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق: در پایان می بایست از زحمات بی شائبه بزرگانی که در طی      سال های متمادی در انجمن فیزیوتراپی منشأ خدمات گسترده ای بوده اند خصوصاً ریاست اسبق انجمن استاد گرامی جناب آقای فیزیوتراپیست محسن هاشمی، جناب آقای فیزیوتراپیست ابراهیم انتظاری و سایر سروران عزیز تقدیر و تشکر نمود و برای هیئت مدیره فعلی نیز در انجام وظایف خطیرشان آرزوی موفقیت داشته امیدواریم همگی با انسجام روزافزون بتوانیم به شکوفایی هر چه بیشتر این رشته در کشور عزیزمان همت گماریم.
 

جمله آخر همان کلام شیرینی است که از سالها پیش همواره از زبان پدر فیزیوتراپی ایران جناب آقای فیزیوتراپیست محسن هاشمی  می شنیدیم که می گفت:


انجمن فیزیوتراپی ایران آبروی ماست، آن را حفظ کنیم.

 


 فیزیوتراپیست احمد مؤذن زاده  
عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور
عضو کمیتۀ اجرایی DPT انجمن فیزیوتراپی ایران
 مسئول شعبه انجمن فیزیوتراپی ایران در استان فارس


مطالب مشابه :


دعوت دانشجویان دانشگاه شیراز از دکتر جلیلی برای کاندیداتوری

دعوت دانشجویان دانشگاه شیراز از دکتر جلیلی برای 146.مهدی خسروی- ارشد مکانیک-دانشگاه




گل های شیراز

« گل های شیراز » نام کنسرت رقصی ست که می گویند دکتر مصدق با وارد پیراشکی فروشی خسروی می




لیست پزشکان متخصص کرمانشاه-زنان و زایمان

فروشگاه اینترنتی کتاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز. دانشگاه علوم پزشکی دکتر شهره ملک خسروی:




تاسیس دانشکده دولتی بهداشت اوز وابسته به وزارت بهداشت ،درمان وآموزش عالی

1- درجلسه معارفه آقای دکتر علی علیزاده به آموزش دانشگاه شیراز آقای دکتر خسروی پیشنهاد




معرفی 19 ویژگی نامزد اصلح ریاست‌جمهوری

وبلاگ حامیان دکتر دانشگاه شیراز لیسانس مهندسی 19 احمد خسروی دانشگاه آزاد




بهمن بیگی؛ گوهری که ناشناخته ماند

بود که رییس بیمارستان نمازی شیراز شد و الان از بهترین پزشکان شیراز است. دکتر «خسروی نژاد




منابع آزمون کاردانی- کارشناسی ناپیوسته بهداشت عمومی..؟

1 - اپیدمیولو ژی بیماریهای شایع در ایران / دکتر عزیزی , دکتر جانقربانی / خسروی




چکیده مقالات همایش بین­المللی فارس در جنگ جهانی اول

مهندس ابوذر خسروی، سیداباذر شبیری 114 علمی دانشگاه شیراز. دکتر رضا شعبانی




بیانیه

3-جای بسی افتخار است که دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تاریخ 27 آقای دکتر خسروی موفق به




برچسب :