روش های بالا بردن امنیت وبلاگ و جلوگیری از هک شدن Security and Restraint Hack

برچسب ها : امنیت وبلاگ ، روش های جلوگیری از هک ، مطالب آموزشی امنیت در وب ، هک نشدن وبلاگ ،

امنیت در وبلاگ نویسی و هک نشدن

ترفند های امنیتی و ضد هک در وبلاگنویسی

سلام با یه مطلب مفید دیگه بروز هستم و پشنهاد میکنم که حتما این مطلب رو بخونید چون بهتون کمک میکنه تا با مسائل امنیتی بیشتر آشنا بشید و بتونید تا حد قابل توجه ای در مقابل هکر ها مقاومت کنید .

۱- بیشتر کسانی که در کل وب اکانت دارن از کلمه عبور ساده استفاده می کنن مثل این رمز عبور(۱۳۵۹) که طرف از سال تولدش استفاده کرده و یا رمز عبور دیگه ای که به صورت ۹۹۹۹ بود و یکی دیگه دوبار نام کاربری خودش رو پشت سر هم وارد کرده بود که همانطور میدونید حدس زدن اینطور پسوردها برای کسانی که دنبال هر فرصتی برای بدست آوردن وبلاگ شما هستند زیادم سخت نیست .
پس توصیه میکنم که از انتخاب رمزهای ساده خودداری کنید و حتما" از یه پسورد با ترکیب عدد و حرف و سیمبل(symbol) استفاده کنین، چون اغلب کاربران از فراموش کردن رمزشون می ترسند در حالی که ترس هک شدن وبلاگ خیلی بیشتر از فراموشی پسورده .
 ضمنا" بعد از فراموش کردن میشه براحتی راهی پیدا کرد(مثلا می تونید درخواست بدید تا رمز به ایمیل خصوصی شما ارسال بشه) ولی بعد از هک شدن هیچ راهی نیست اگه هم باشه خیلی خیلی مشکل و درصدش پایینه که وبلاگ هک شده بهتون برگرده .
مثلا این رمز نمونه از امنیت بالایی برخوردار است. مثال: #۹]۲h3&7pzn

» حالا اگه ایمیل خصوصی شما هک بشه چی؟
هک شدن ایمیل خصوصی تقریبا مساوی با هک شدن وبلاگه پس خیلی مراقب ایمیل خصوصی تون باشید و هیچ وقت از اون بجز برای کارای خیلی خصوصی و معتبر استفاده نکنین، مثلا هیچ وقت از ID تو مسنجرها مخصوصا یاهو استفاده نکنین چون حتما" خودتونم میدونید که هک شدن در مسنجری مثل یاهو چقدر راحته .

۲- مهمترین راه هک کردن یک ویلاگ اینه که یک نرم افزار جاسوسی به رایانه شما راه پیدا کنه و همه اطلاعات مهم و شخصی مثل پسوردها و... رو جمع آوری کنه (به صورت اتوماتیک) بعد در زمان اتصال به اینترنت بدون اینکه شما به چیزی مشکوک بشید پسوردها رو به ایمیل هکر میفرسته پس همیشه یکی از آنتی ویروس های بروز و معروف دنیا رو روی سیستمتون داشته باشین و آپدیت زود به زود آنتی ویروس شما از نوع آن مهمتره .
آنتی ویروس ها بیشتر یه دیوار آتش تو خودشون دارن که مانع از نصب برنامه ها بدون اجازه ی شما حتی برنامه های مفید میشه و قبل از اینکه شما بخواین برنامه ای رو بصورت دلخواه یا برنامه ای بطور خودکار نصب کنین به شما هشدار میده که برنامه ای با مشخصات فوق قصد نصب شدن داره پس همیشه مراقب هشدارهایی که از طرف آنتی ویروستون صادر میشه باشین و بدون اطلاع اونها رو تایید نکنین شما اگه حتی خیلی کم با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشین می تونید ترجمه هشدارها رو درک کنید .

۳- همیشه هنگام وبگردی مراقب صفحه هایی که به آنها وارد می شوید باشید و روی هر لینکی کلیک نکنید و هنگام چت با دوستان اگر دوستتان برایتان لینکی فرستاد حتما از او بپرسید که او چنین لینکی فرستاده زیرا ویروسهایی هستند که با هک کردن دوستتان بدون اینکه خود دوست شما بداند خود را جای دوستتان جا می زنند و به این ترتیب به صورت درختی و براحتی گسترش میابند زیرا شما نمی دانید که این لینک را واقعا دوستتان نفرستاده و ممکن است ویروسی وحشتناک در پشت لینک مخفی شده باشد.

۴- اگه از رایانه های عمومی مثل کافی نت ها یا کامپیوتر دانشگاه و اداره و... استفاده می کنین از تمیز بودن اونها از ویروس ،تروجان و برنامه ی جاسوسی مطمئن باشید و اگه مطمئن نیستید از اون برای وارد شدن به مدیریت وبلاگتون استفاده نکنین .
ضمناً مراقب باشین به سوالاتی که مرورگرها ازتون واسه بخاطر آوردن پسوردتون تو یه رایانه میپرسن پاسخ منفی بدهید (برای مثال اگه واسه اولین بار از یه رایانه وارد سایت بلاگفا میشید از شما سوال میشه که آیا می خواهید این کامپیوتر نام کاربری و پسورد شما را بخاطر بیاورد) و همچنین مراقب باشید که گزینه ی بخاطر سپاری شما که معمولا در کنار قسمت ورود هر سایت قرار دارد تیک نخورده باشد (مثلا یاهو مسنجر) . در ضمن آخرین رمزی که در بسیاری سایت ها وارد می کنید در ریجستری ویندوز باقی می ماند و بسادگی قابل دسترسی است برای جلوگیری از سواستفاده از این را در هنگام ترک کامپیوتر یکبار نام و رمز خود را اشتباه وارد کنید و تا به شما اخطار اشتباه بودن داده شود به این ترتیب رمزی که در ریجستری ویندوز باقی می ماند یک رمز اشتباه است.

۵- هیچ وقت به فردی که رمز عبور شما را از هر طریقی و با هر عنوانی درخواست می کند اعتماد نکنید و سعی کنید فاصله ی زمانی بین تغییر رمز خود را بسیار کوتاه کنید مثلا هر هفته یا حداقل هر ماه از یک رمز عبور استفاده کنید . البته بیشتر افراد سواستفاده گر از طریق ارسال ایمیل سعی می کنند رمز عبور شما را بدست آورند پس باز هم تاکید میکنم به ایمیلهایتان حساس باشید و در هیچ صورت ایمیلهایی که با خود فایل ضمیمه دارند را اگر از طرف افراد ناشناس است یا از طرف کسی است که به او اعتماد کامل ندارید باز نکنید حتی ممکن است که دوستان شما هم بخواهند برای شوخی کردن با شما وبلاگتان را هک کرد و مدتی به قول خودشان شما را اذیت کنند پس مراقب باشید . (منبع مطلب)

منبع محمد مافی

اگه سوالی یا مشکلی دارید از بخش نظرات استفاده کنید.


مطالب مشابه :


مجموعه گرد آوری شده حروف سیمبل برای زیبا سازی آیدی و...

• ๏°´¯بلوچستان بچه های نیمباز • ๏°´¯`¨÷ - مجموعه گرد آوری شده حروف سیمبل برای زیبا سازی




آیدی سیمبل نیمباز

سلام ، لازم دونستم یه مطلب رو خدمت بازدید کننده های یه لیست ای دی سیمبل وبلاگ حرف های




حروف ابجد نام امام ها به عدد هاي ابجد

عكس جالب روز نامه ی قندونمک خبر های پزشکی عمومی لغت نامه و تاریخچه ی آن فستیوال نور و رنگ در




شبکه های تلویزیونی پخش کننده افتتاحیه جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ برزیل

ماهواره عربست فرکانس 12130 عمودی سیمبل ریت 27500 شبکه های Rai Sport فرصت حرف زدن با هم را نداریم.




Freebuzz TeaM Borkan Full Server Online New Version:2.5.0 Free For ALL

برنامه های جدید و بروز نیمباز و حرف آخر!!!! addsym/برای اضافه کردن ایدی سیمبل در لیست با




فونت های (بسم الله الرحمن الرحیم)

دلتا کامپیوتر - فونت های (بسم الله الرحمن الرحیم) - این وبلاگ جهت راهنمایی های کامپیوتری برای




روش های بالا بردن امنیت وبلاگ و جلوگیری از هک شدن Security and Restraint Hack

پاتوقــیا - روش های بالا بردن امنیت وبلاگ و جلوگیری از هک شدن Security and Restraint Hack - وبلاگ تفریحی




قلندران پيژامه پوش

قصه های من و را می‏بیند، تحریک می‏شود یک چیزی درخور سیمبل ریت آن‏ها ها حرف است. باد




جدیدترین فرکانس شبکه پرسپولیس بر روی ماهواره هاتبرد

حرف های بارانی. سایت اندازی شده و برنامه‌های آن به فرکانس ۱۱۱۳۷، سیمبل ریت ۲۷۵۰۰، اف ای




برچسب :