مواد و مصالح - 2

قبل از شروع ، از همگی دوستان بابت تاخیر در ارسال این پست عذرخواهی میکنم؛

خوب آخرین مبحثی که میبایستی معرفی میشد مبحث مصالح ساختمانی هستش که نیمای عزیز چند روز پیش منابع مورد مطالعه رو ذکر کردند،پس از اضافه گویی پرهیز کرده و فقط به توضیح منابع خواهم پرداخت ؛ کتابهایی که من برای آزمون مطالعه کردم شامل موارد زیر هستند:

مهمترین منبع من برای این درس "نشریه 55" هستش که یکی از مهمترین مراجع برای این مبحث از آزمون در سالهای گذشته بوده و هر سال هم سوالات متعددی از اون مطرح میشه. من این کتاب رو به مرور از شهریور ماه شروع به خوندن کردم و در مهر و تا قبل از آزمون هم به مطالعه و مرور اون ادامه دادم. به نظر من شرط یاد گرفتن و به حافظه سپردن مطالب مهم این نشریه مرور و خوندن مداوم و پیوسته اونه! چراکه ممکنه بعد از یک یا دو بار خوندن از این بترسید که چرا مطالب رو فراموش کردید، ولی نترسید، این احساس موقتیه و بعد از مرور چندین باره مطالب این کتاب مطمئن باشید میتونید خیلی از این مطالب رو به حافظه سپرده و اونها رو یاد بگیرید. فصل هایی از این نشریه که من برای مبحث ایستایی خوندم فصل 2 (مصالح ساختمانی)، فصل 4 (شفته)، فصل 5(بتن و بتن آرمه)  و فصل 9(ملاتها) بودند. البته اضافه کنم که این فصل ها خوندنش برای آزمون کفایت میکنه، ولی اگر بتونید فصل های دیگه این نشریه رو هم مطالعه کنید ضرر نخواهید کرد. در مورد اعداد و جداول این کتاب هم این مورد رو مد نظر داشته باشید که همواره میتونید با بررسی سوالات دوره های گذشته آزمون خودتون به این تشخیص برسید که کدوم یک از جدول های این نشریه مهم هستن و معمولاً از چه نوع اعداد و داده هایی سوال طرح میشه، ولی اینکه بخوایم یه قاعده کلی رو در مورد حفظ کردن و به خاطر سپردن اعداد و جدول های مریوط به این مبحث بگیم کار سختیه. . .

بعد از خوندن نشریه 55 من به سراغ کتاب "مصالح ساختمانی استاد احمد حامی" رفتم، شاید خیلی از دوستان بگن که خوندن این کتاب لازم نیست و حتی اینکه متن این کتاب قدیمی و خوندن اون سخته، ولی با همه این تفاسیر من این کتاب رو خوندم و اتفاقاً خیلی هم در یادگیری مطالب مربوط به نشریه 55 به من کمک کرد،چراکه در مورد اکثر مواد و مصالح به تفصیل توضیح داده شده و اطلاعات خوبی رو میتونه در مورد مواد و مصالح در اختیارتون قرار بده، البته این حرف درسته که خوندنش سخته، ولی خوندنش خالی از لطف نیست. پس شما هم اگر خواستید این کتاب رو بخونید حتماً بعد از نشریه 55 اون رو بخونید. . .

"مبحث 5 مقررات ملی ساختمان" رو هم من فقط 2 بار خوندم، یکبار خوندم و یکبار هم اون رو مرور کردم، و البته تاکید کنم که این مبحث هم از منابع مهم برای آزمون هر سال بوده و هست.

کتاب "مصالح ساختمانی" آقای سام فروتنی رو هم من فقط هر از گاهی اون هم در کنار نشریه 55 میخوندم، یعنی اگر احساس میکردم مطلبی رو از نشریه 55 و یا حتی از مصالح ساختمانی حامی متوجه نمیشم، به این کتاب مراجعه میکردم شاید بتونم مطلب بیشتری پیدا کنم؛ البته این کتاب بیشتر مطالبش همون نشریه 55 بوده ولی برای مباحث گوناگون اون از عکس های بیشتری استفاده کرده که این یکی از محاسن این کتاب بود.

کتاب "مصالح شناسی" آقای سیاوش کباری رو هم تهیه کردم، ولی اون رو نخوندم.

اینها تنها منابعی بودند که من برای آزمون ارشد و مبحث مصالح ساختمانی خوندم. ولی در روز آزمون دیدم که از منابعی غیر از منابعی که من خوندم هم سوال طرح شده و کلاً تا حدود زیادی تیپ سوالات نسبت به سالهای گذشته عوض شده، در هر صورت با مطالعه این منابع میشد درصدی در حدود 60تا65 رو در آزمون کسب کرد.

اینها داشته های من در مورد مبحث مصالح ساختمانی بودند که در اختیارتون گذاشتم، امیدوارم که براتون مفید بوده باشه.

 در انتها برای اینکه توضیحات دوست عزیزم نیما رو در مورد سیمان کامل کرده باشم یه لینک رو در انتهای همین پست براتون قرار دادم که در مبحث سیمان میتونه خیلی بهتون کمک کنه و معمولاً هر سال حداقل یک مورد از این مطلب جزو سوالات مروبط به سیمان بوده.. .

 نقش چهار عنصر فاز اصلی سیمان


مطالب مشابه :


دانلود کتال مصالح ساختمانی تالیف سیاوش کباری

دانلود کتال مصالح ساختمانی تالیف سیاوش کباری, کتاب مصالح ساختمانی تالیف سیاوش




انواع ساختمان (منبع روشهای اجرایی ساختمان - سیاوش کباری)...

سیاوش کباری) دانلود کتاب و روستاهای دور که دسترسی به مصالح ساختمانی مشکل تر است مورد




مواد و مصالح - 2

میشد مبحث مصالح ساختمانی هستش که کتاب "مصالح ساختمانی آقای سیاوش کباری رو هم




مواد و مصالح - 1

با مصالح ساختمانی سیاوش کباری" از فقط در کتاب آقای کباری به




اجزای ساختمان های آجری و فلزی ...

مصالح ساختمانی زیر از کتاب " اجزا ساختمان و ساختمان " مهندس سیاوش کباری " گرفته شده است




دروس و منابع امتحانی رشته معماری کاردانی به کارشناسی

* مصالح ساختمانی (کتاب سیاوش کباری بیشتر جنبه ی اجرایی داره تا کنکوری و با یک بار خوندن




دروس و منابع امتحانی رشته معماری کاردانی به کارشناسی

* مصالح ساختمانی (کتاب سیاوش کباری بیشتر جنبه ی اجرایی داره تا کنکوری و با یک بار خوندن




برچسب :