بررسی نوكیا Asha 303

بررسی نوكیا Asha 303 :

معرفی گوشی های سری Asha نوكیا در بازارهای خاص یك رویداد مهم مانند ارائه ویندوزفون محسوب می شود. اكنون كه گوشی های هوشمند Lumia توجه ای در خور خود دریافت كردند زمان آن فرا رسیده است كه گوشی های Asha وارد عرصه شوند. پلت فرم سری 40 اخیرا تا حد بسیاری به روز رسانی شده است و گوشی جدید Asha 303 به راحتی می تواند تجربه كاملا متفاوتی را برای طرفداران نوكیا فراهم كند. این گوشی سهولت كار با گوشی های Touch&Type را همراه با یك صفحه نمایش بزرگتر و یك صفحه كلید كامل QWERTY ارائه می دهد.

مزایا :

• پشتیبانی چهار باند GSM/GPRS/EDGE
• پشتیبانی پنج باند 3G با 10Mbps HSDPA و 2Mbps HSUPA
• پلت فرم Asha S40 Touch&Type
• صفحه كلید سخت افزاری چهار ردیفی QWERTY
• صفحه نمایش لمسی خازنی 2.6 اینچ TFT با وضوح QVGA و 256K رنگ
• پردازنده 1GHZ
• 128MB RAM ، 256MB ROM
• دوربین 3MP با كانون ثابت
• قابلیت فیلمبرداری در وضوح VGA در 15fps
• Wi-Fi b/g/n
• رادیو FM استریو با RDS
• بلوتوث 2.1 با A2DP
• پورت استاندارد MicroUSB (با قابلیت شارژ)
• پشتیبانی USB on-The-Go
• محل كارت حافظه MicroSD تا 32GB (كارت 2GB در جعبه گوشی)
• سوكت صوتی 3.5 میلیمتری
• بازی Angry Birds خاص سری 40

معایب :

• اجرای همزمان چند برنامه ندارد
• دوربین دارای كانون ثابت است
• شماره گیری هوشمند ندارد
• دوربین مكالمه تصویری ندارد
• مرورگر مستندات ندارد
• امكان جابجایی كارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی وجود ندارد

طراحی :

نوكیا Asha 303 دارای یك جعبه ساده است كه داخل آن یك شارژر ، كابل كوتاه Nokia MicroUSB ، یك هدست یك تكه ای و یك سری مدارك كاغذی وجود دارد. علاوه براین یك كارت 2GB MicroSD نیز داخل جعبه مشاهده می شود.

ta2.jpg ta1.jpg

ابعاد گوشی 116.5 x 55.7 x 13.9 میلیمتر و وزن آن 99 گرم است. این گوشی خیلی بزرگ نیست با اینحال نمی توان گفت كه یك گوشی خیلی جمع و جور محسوب می شود. انحنا موجود در این گوشی پیام رسان QWERTY موجب می شود راحت در دست گرفته شود. به آسانی می توان با این گوشی سبك كار كرد. طراحی و سبك نوكیا Asha 303 به نوكیا X2-01 شباهت دارد. علیرغم درب فلزی باتری در این گوشی ، وزن آن كمتر از مدل های قبلی است كه ساختار آنها تماما پلاستیكی بود. Asha 303 طراحی شیك و ساده ای دارد اگرچه قالب پیام رسان آن امكان تغییر زیاد در ظاهر گوشی را فراهم نمی كند. ساختار گوشی كیفیت مطلوبی دارد با اینحال یك گوشی ارزان قیمت بنظر می رسد. اثر انگشت روی گوشی باقی نمی ماند.

ta5.jpg ta4.jpg ta3.jpg

چهار كلید زیر صفحه نمایش وجود دارد كه دارای یك پوشش براق مشكی است. این كلیدها شامل دو كلید تماس و دو دكمه میانبر برای پیام رسانی و موزیك است. تمامی این كلیدها اندازه مناسبی دارند و به راحتی مورد استفاده قرار می گیرند. این كلیدها بخوبی از صفحه كلید تفكیك شده اند. حسگر نور محیط و خروجی صدای گوشی بالای صفحه نمایش مشاهده می شود.

ta8.jpg ta7.jpg

در طرف چپ Asha 303 فقط محل بند گوشی وجود دارد. كلید قفل و كلید ولوم در طرف راست مشاهده می شود. در این گوشی كلید اختصاصی دوربین وجود ندارد كه با توجه به ثابت بودن كانون دوربین یك مشكل محسوب نمی شود.

ta11.jpg ta10.jpg ta9.jpg

پورت MicroUSB ، سوكت صوتی 3.5 میلیمتری و سوكت شارژ در بالای گوشی قرار گرفته اند. این گوشی از طریق پورت USB نیز شارژ می شود و حتی به قابلیت USB on-The-Go مجهز است. ورودی صدای گوشی روی صفحه كلید قرار گرفته است.

ta14.jpg ta13.jpg ta12.jpg

لنز دوربین 3 مگاپیكسل و بلندگو به ترتیب در بالا و پایین قاب پشت گوشی مشاهده می شوند. فلاش LED وجود ندارد و لنز دوربین فاقد پوشش محافظ در برابر خراش است.

ta16.jpg ta15.jpg ta5.jpg

با برداشتن درب فلزی باتری می توان به محفظه سیمكارت ، محل كارت حافظه MicroSD و باتری 1300mAh BP-3L Li-Ion دسترسی پیدا كرد. برای خارج كردن سیمكارت یا كارت حافظه باید باتری را بردارید بنابراین امكان جابجایی كارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی وجود ندارد. باتری در یك شبكه 2G در مكالمه مداوم حداكثر 8 ساعت و 10 دقیقه و در حالت آماده به كار تا 720 ساعت دوام می آورد كه این زمان ها در یك شبكه 3G به ترتیب به 7 ساعت و 10 دقیقه و 840 ساعت می رسد.

ta18.jpg ta17.jpg

استحكام ساختار گوشی و صفحه كلید QWERTY از نكات كلیدی در فروش Asha 303 محسوب می شوند. این نخستین گوشی سری 40 می باشد كه دارای یك صفحه نمایش لمسی و یك صفحه كلید كامل QWERTY است. این گوشی ویژگی های جدیدی را ارائه می دهد كه نمی توان از یك گوشی معمولی انتظار داشت.

صفحه نمایش :

صفحه نمایش لمسی خازنی 2.6 اینچ TFT آن دارای وضوح QVGA است و حداكثر 256K رنگ را نشان می دهد. صفحه نمایش روشنایی كافی دارد اگرچه كیفیت تصویر آن در حد عالی نیست. میزان خوانایی صفحه نمایش زیر نور خورشید رضایت بخش است. نخستین صفحه نمایش لمسی خازنی در یك گوشی سری 40 بخوبی واكنش می دهد و كوچك ترین لمس روی صفحه را تشخیص می دهد. زمانی كه روی صفحه نمایش ضربه می زنید ویبره خفیفی را زیر انگشت خود احساس می كنید.

ta6.jpg k3.jpg

صفحه كلید :

تفاوت رنگ بین صفحه كلید و شیشه ای كه صفحه نمایش لمسی را می پوشاند نمایی مانند یك گوشی كشویی QWERTY ایجاد می كند. دلیل عمده آن پوشش صفحه نمایش است كه تا بالای صفحه كلید ادامه دارد. صفحه كلید QWERTY دارای چهار ردیف است و كلیدهای آن ساختار مناسبی دارند. دكمه های برجسته بخوبی واكنش می دهند. نور زمینه صفحه كلید نیز شدت كافی دارد.

k2.jpg k1.jpg

ساختار منو :

نوكیا Asha 303 به نسخه لمسی نرم افزار سری 40 مجهز است. نسخه لمسی پلت فرم سری 40 فقط تغییرات پوسته ای مانند آیكن های جدید را به همراه دارد. علاوه براین ویژگی هایی مانند كشیدن انگشت روی صفحه اصلی نیز ارتقا یافته است.

m3.jpg m2.jpg m1.jpg

حالت Standby فعال یا حالت صفحه اصلی نیز فراهم شده است كه صفحه را به چهار بخش تفكیك می كند و هر یك دارای یك Widget است. ردیف بالای صفحه برای شاخص های زمان ، سیگنال و ... است. طبق پیش فرض ، ساعت در بالا قرار دارد كه Communities (ادغام فیس بوك ، توییتر و Flickr) و دو نوار میانبر در پایین مشاهده می شوند. هر یك از آنها دسترسی فوری به چهار ویژگی یا نرم افزار دلخواه را فراهم می كنند.

m5.jpg m4.jpg

با كشیدن انگشت به طرف چپ و راست روی صفحه اصلی می توان یك نرم افزار را اجرا كرد یا پروفایل گوشی را تغییر داد. طبق پیش فرض با كشیدن انگشت بطرف چپ روی صفحه ، منوی ایجاد پیام باز می شود و با كشیدن انگشت به طرف راست ، نرم افزار های جاوا و پوشه بازی ها باز می شود. Asha 303 كلید حركتی ندارد و در عوض دارای SoftKey است كه در پایین صفحه نمایش وجود دارند كه كلید مجازی منو بین آنها مشاهده می شود. SoftKey توسط كاربر قابل تنظیم است و می توان یك میانبر انتخابی را برای هر یك از آنها تعیین كرد.

m7.jpg m6.jpg

منوی اصلی دارای دو حالت مشاهده براساس ماتریس و لیست است. حالت مشاهده لیست برای ارائه میانبرهای صفحه كلید عددی ، مناسب می باشد. میانبر Go To نیز وجود دارد كه روش دیگری برای اضافه كردن میانبرها به صفحه اصلی است.

m10.jpg m9.jpg m8.jpg

صفحه قفل در این گوشی كاملا استاندارد است و فقط یك ساعت را نشان می دهد كه علاوه بر آن كلید Unlock نیز وجود دارد كه با ضربه زدن روی آن می توان قفل صفحه را باز كرد.

m11.jpg

شتاب سنج وجود ندارد و در این گوشی نمی توان با ضربه زدن روی صفحه زمان را مشاهده كرد و امكان قطع صدا با برگرداندن گوشی وجود ندارد. چرخش اتوماتیك صفحه نمایش نیز فراهم نشده است. نوكیا Asha 303 چند برنامه را بطور همزمان اجرا نمی كند.

تماس و دفترچه تلفن :

دفترچه تلفن نوكیا Asha 303 حدود 2000 مخاطب را براساس زمینه های مورد استفاده توسط كاربر ذخیره می كند كه برای 90 درصد كاربران كافی است. می توان دفترچه تلفن را تنظیم كرد تا مخاطبین ذخیره شده در حافظه گوشی ، سیم كارت یا هر دو را نشان دهد. اضافه كردن یك مخاطب بسیار آسان است و گوشی از كاربر می خواهد تا شماره تلفن ، اسم كوچك و اسم فامیل را وارد كند. برای اضافه كردن سایر زمینه ها باید به عقب برگردید و مخاطب را ویرایش كنید.

t3.jpg t2.jpg t1.jpg

زمینه های بسیاری را می توان برای هر مخاطب تعیین كرد اگرچه تعداد شماره تلفن ها محدود به 5 شماره است. اسامی كوچك به راحتی از اسم فامیل تفكیك می شوند و همگام سازی مشكلی ندارد. برای هر مخاطب می توان زنگ تعیین كرد. یك میانبر در منوی Options برای هر مخاطب ، ارتباط SMS با آن مخاطب را ارائه می دهد. دفترچه تلفن دارای قابلیت جستجو و مرور Kinetic است. مخاطبین را می توان به صورت جداگانه یا با هم كپی كرد ، انتقال داد یا حذف نمود.

t6.jpg t5.jpg t4.jpg

آنتن دهی گوشی و كیفیت صوتی آن در طول مكالمه رضایت بخش است. این گوشی شماره گیری هوشمند و شماره گیری صوتی ندارد. اگرچه امكان ضبط مكالمه و ویژگی وضوح صدا از منوی Options در طول تماس در اختیار كاربر قرار می گیرد. در یك تماس ، صفحه نمایش قفل می شود تا اینكه از كلید كشویی قفل استفاده كنید. Asha 303 حسگر Proximity ندارد.

t8.jpg t7.jpg

پیام :

نوكیا Asha 303 دارای بخش پیام رسانی استاندارد سری 40 است كه از پیام های SMS ، MMS ، Flash و پیام های صوتی پشتیبانی می كند. تنظیمات آسان ایمیل نیز وجود دارد. صفحه كلید برای تایپ كردن پیام خیلی راحت نیست زيرا كليدها كوچك هستند. حالت مشاهده صندوق پستی استاندارد فراهم شده است كه علاوه بر آن حالت مشاهده مكالمه نیز وجود دارد. ویرایشگر ساختار مناسبی دارد.

p1.jpg

نوكیا به موجب نداشتن كلید حركتی ، چهار كنترل مجازی جدید را اضافه كرده است كه شامل دو كلید جهتی ، سوئیچ حروف بزرگ و نمادها است. با ضربه زدن می توان مكان نما را به محل موردنظر برد اما برای مكان دقیق به آن دو كلید جهتی نیاز است. حروف بزرگ و نماد روی صفحه كلید عددی نیز وجود دارد بنابراین روی صفحه احتیاجی به آنها نیست. در زمان ایجاد پیام ، شمارشگر كاراكتر و شمارشگر بخش های پیام وجود دارد و سپس می توان گیرنده پیام را از لیست مخاطبین ، شماره هایی كه اخیرا استفاده شده اند ، Log تماس یا گروه های تماس انتخاب كرد. فقط یك مخاطب دلخواه نیز می توان تعیین نمود. اگر هیچ یك از لیست های فوق وجود ندارند می توانید شماره را بطور دستی وارد كنید.

p3.jpg p2.jpg

نرم افزار Mail قابلیت های بسیاری دارد و با آدرس ایمیل و رمز ، امكان ایجاد چندین حساب روی چندین شبكه را فراهم می كند. این نرم افزار با پروتكل های POP3 ، SMTP و IMAP4 سازگار است و از چندین حساب ایمیل پشتیبانی می نماید. Email Client دارای پشتیبانی SSl است. ایمیل ها در زمینه دریافت می شوند و می توان Widget آن را روی صفحه اصلی قرار داد تا ایمیل های جدید را پی گیری كند.

p7.jpg p6.jpg p5.jpg p4.jpg

نرم افزار چت از Google Talk ، OVi Chat ، Windows Live Messnger و Yahoo Chat پشتیبانی می كند. منوی این سیستم عامل دارای ساختار Tab است و بنابراین به راحتی می توان در آن مرور كرد. یك Widget چت نیز روی صفحه اصلی وجود دارد.

p11.jpg p10.jpg p9.jpg p8.jpg

موسیقی و رادیو :

نرم افزار پخش موسیقی در نوكیا Asha 303 به جز پشتیبانی لمسی تغییر دیگری نداشته است. این برنامه ، طراحی جالب و وی‍ژگی مناسبی دارد كه شامل جلد آلبوم و پشتیبانی از تعدادی فرمت است. آهنگ ها را می توان براساس خواننده ، آلبوم و نوع تفكیك كرد. نرم افزار پخش موسیقی از فرمت های صوتی AAC ، AAC+ ،eAAC+ ، MP3 ، WMA و AMR-NB پشتیبانی می كند. به موجب پشتیبانی از پروفایل A2DP می توان از هدست استریوی بلوتوث استفاده كرد. با ضربه زدن روی كلید گوشی قرمز ، نرم افزار پخش موسیقی خاموش می شود و به صفحه اصلی برمی گردید.

mu2.jpg mu1.jpg

این برنامه در زمینه نیز كار می كند و برای این منظور باید به گزینه ها < پخش در زمینه بروید. همچنین زمانی كه در منوی پخش نباشید ، روشی برای متوقف كردن یك آهنگ یا رفتن به آهنگ بعدی وجود ندارد. روی صفحه اصلی نیز Widget پخش موسیقی مشاهده نمی شود و برای این كار باید به نرم افزار پخش موسیقی بروید. Widget موجود روی صفحه اصلی فقط خواننده و نام آهنگ در حال پخش را نشان می دهد كه این اطلاعات در بخش رادیو و موسیقی روی صفحه اصلی ظاهر می شوند و برای مشاهده آنها باید این گزینه را در تنظیمات حالت صفحه اصلی فعال كنید. چندین گزینه برای پیش تنظیمات اكولایزر فراهم شده است كه در اعماق منوهای پخش موسیقی قرار دارند.

mu4.jpg mu3.jpg

نرم افزار پخش ویدئو در سری نخست گوشی های سری 40 نوكیا كارایی مطلوبی داشت اما در نوكیا Asha 303 چنين نيست. اين برنامه ویدئوهای QVGA را در MP4 یا فرمت 3GP پخش می كند. از ویدئوهای XviD/DivX پشتیبانی می شود. كنترل های پخش موسیقی نسبتا ساده می باشند و شامل دكمه Play / Pause ، دكمه های قبلی و بعدی و گزینه تمام صفحه است.

mu10.jpg mu9.jpg mu8.jpg

نوكیا Asha 303 دارای یك رادیو FM نیز می باشد كه متناسب با منوی پخش موسیقی است و تمامی ویژگی های اصلی را دربرمی گیرد. رادیو از RDS پشتیبانی می كند و می توان گوشی را تنظیم كرد تا تمامی دستگاه های موجود در محدوده كاربر را جستجو و ذخیره كند. اطلاعات RDS و فركانس مانند نرم افزار پخش موسیقی ، روی صفحه اصلی ظاهر می شود. رادیو FM نیز می تواند پخش برنامه را ضبط كند اما این ویژگی ، منطقه ای است.

دوربین :

نوكیا Asha 303 دارای یك دوربین 3MP با كانون ثابت است كه حداكثر وضوح آن 2048 x 1536 پیكسل می باشد. منوی دوربین به روز رسانی شده است و اكنون بسیار شبیه به سیمبین می باشد.یك سری گزینه ها در پایین و طرف راست صفحه نمایش وجود دارد (بر اساس جهت دوربین). كلید دیافراگم مجازی نیز در مركز صفحه قرار دارد كه كلیدهای Back و گزینه ها كنار آن مشاهده می شوند. كاربر می تواند دوربین را در حالت عمودی مورد استفاده قرار دهد اما گزینه ای برای جهت افقی وجود ندارد. با ضربه زدن روی صفحه ، كنترل های بیشتری ظاهر می شود كه شامل شاخص ها (عكس های باقی مانده ، وضوح ، تعادل رنگ سفید) ، كنترل های زوم دیجیتال ، و سه میانبر برای حالت دوربین فیلمبرداری ، گالری و Self-Timer (زمان دادن به دوربین برای گرفتن عكس) است.

do2.jpg do1.jpg

تمامی این گزینه ها بطور اتوماتیك پنهان می شوند تا فضایی را روی صفحه اشغال نكنند.با رفتن به منوی گزینه ها یك Pop-Up ظاهر می شود كه شباهت زیادی به منوی سیمبین دارد. كنترل های موجود در این منو شامل جلوه های ویژه ، تعادل رنگ سفید ، خطوط شطرنجی و تنظیمات گسترده است. میانبرهای این Pop-Up را می توان دوباره تنظیم كرد اما نمی توان هیچ یك از آنها را روی نمایاب بیرون كشید. این Pop-Up همچنین دارای انیمیشن های جالب است. كیفیت تصاویر برای یك دوربین 3MP ، رضایت بخش است.

do4.jpg do3.jpg

دوربین در وضوح VGA در 15fps فیلمبرداری می كند كه كیفیت مناسبی دارد. ویدئوهای حاصل فقط برای پیام های MMS مناسب می باشند.

do6.jpg do5.jpg

سایر امكانات :

نرم افزار Photos در نوكیا Asha 303 فقط یك حالت مشاهده را ارائه می دهد كه آن نیز به صورت یك ماتریس از 12 عكس روی صفحه است. از منو نیز می توان به حالت افقی سوئیچ كرد تا در زمان باز كردن یك عكس استفاده بهتری از فضای صفحه داشته باشید. در حالت عمودی در دو طرف صفحه نوارهای مشكی وجود دارد.

sa2.jpg sa1.jpg

مرور Kinetic نیز وجود دارد و زوم در عكس ها (از طریق میانبرهای روی صفحه) نسبتا سریع است اما انیمیشن برای زوم و مرور سرعت بالایی ندارد. یك ویرایشگر ساده تصویر نیز وجود دارد كه می تواند بخشی از تصویر را جدا كند یا آن را بچرخاند ، متن ، كلیپ هنری و جلوه های ویژه اضافه كند و همچنین رنگ و كنتراست / روشنایی را تنظیم نماید.

sa6.jpg sa5.jpg sa4.jpg sa3.jpg

كاربر قادر است عكس ها را در آلبوم ها مرتب كند ، آنها را در Timeline (بر اساس تاریخی كه گرفته شده اند) مشاهده نماید و حالت مشاهده اسلاید را اجرا كند.

sa10.jpg sa9.jpg sa8.jpg sa7.jpg

نرم افزار گالری در منوی نرم افزارها پنهان شده است كه در واقع یك File Manager با كارایی لازم است و می تواند پوشه ها و فایل ها را یكی یكی یا با هم مدیریت كند.

sa14.jpg sa13.jpg sa12.jpg sa11.jpg

نوكیا Asha 303 از چهار باند GSM و UMTS پشتیبانی می كند. پشتیبانی HSPA با سرعت دانلود 10.2Mbps و سرعت آپلود 2Mbps نیز وجود دارد. این گوشی به بلوتوث 2.1 با A2DP مجهز است و از پورت MicroUSB برای ارتباطات داده و شارژ استفاده می نماید. پشتیبانی USB on-The-Go نیز وجود دارد. نوكیا Asha 303 می تواند به درایوهای USB Flash و حتی سایر گوشی ها دسترسی پیدا كند. گوشی های غیر نوكیا بطور كلی این حافظه را به اشتراك نمی گذارند. كاربران Asha 303 نوكیا باید كابل مخصوص USB OTG را بطور جداگانه خریداری كنند زیرا در جعبه این گوشی وجود ندارد.
ارتباط Wi-Fi نیز فراهم شده است و یكی از ویژگی های اصلی این گوشی محسوب می شود. نوكیا Asha 303 یكی از گوشی های ارزان مجهز به Wi-Fi است. محل كارت حافظه نیز در این گوشی وجود دارد كه با استفاده از كارت خوان ، سریعترین راه برای انتقال داده می باشد. سوكت صوتی استاندارد 3.5 میلیمتری به كاربر امكان می دهد تا هدفون دلخواه خود را استفاده كند. ویژگی خروجی تلویزیون فراهم نشده است.
این گوشی یك مرورگر بسیار مناسب دارد كه صفحه آغازین آن دارای نوارهای URL و جستجو است و زیر آنها سه پنل وجود دارد كه امكان مرور در كنار صفحه آنها فراهم شده است. این مرورگر تا حد زیادی به صفحه اصلی سیمبین شباهت دارد. سه نقطه در پایین صفحه نشان می دهد كه در كدام پنل قرار دارید. پنل ها از چپ به راست شامل تاریخچه ، Featured (سایت های معروف را در چندین گروه لیست می كند) و علاقه مندی ها است.

sa17.jpg sa16.jpg sa15.jpg

یك وی‍ژگی جدید و جالب ، پیشنهادهای اتوماتیك است كه با تایپ در URL ارائه می شود و لیست سایت هایی را كه اخیرا بازدید شده اند نشان می دهد و با آغاز تایپ ، لیست را فیلتر می كند. در پایان نيز با ارائه ".COM" كاربر به كلیك كمتری نیاز پیدا می كند. مرورگر از روش Opera Mini استفاده می كند و صفحات وب را روی یك سرور اختصاصی فشرده می كند و سپس آنها را به گوشی ارسال می نماید.

sa20.jpg sa19.jpg sa18.jpg

صفحات به سرعت بارگذاری می شوند (حتی روی EDGE). كیفیت تصویر قابل تنظیم است. مرور Kinetic نیز وجود دارد كه نسبتا سریع است. مانند Opera Mini فقط دو درجه زوم وجود دارد كه شامل بازبینی صفحه و بزرگنمایی است. منوی صفحه آغازین سرعت پایینی دارد. مرورگر وب در نوكیا Asha 303 از Flash پشتیبانی نمی كند. برای مشاهده محتوای YouTube می توانید از نسخه موبایل این وب سایت استفاده كنید.

sa23.jpg sa22.jpg sa21.jpg

سازمانگر در این گوشی ساختار مناسبی دارد. تقویم با حالت مشاهده ماه آغاز می شود كه با فشار دادن و نگه داشتن انگشت روی صفحه یك عدد بزرگتر درست بالای انگشت كاربر به صورت Pop-Up ظاهر می شود تا راحت تر به آن دسترسی پیدا كنید. در صورت وجود یك رویداد برای آن تاریخ ، درعوض توضیح رویداد به صورت Pop-Up نشان داده می شود و در غیر این صورت مانند نسخه قدیمی سری 40 امكان مشاهده آن وجود ندارد.

sa25.jpg sa24.jpg

حالت مشاهده روز نیز فراهم شده است اگرچه حالت مشاهده هفته وجود ندارد. انواع رویدادهای مختلف در تقویم وجود دارد كه شامل یادآوری ، تماس برای جلسه ، روز تولد ، سالروز و یادداشت است. نرم افزار To-Do و Notes نیز وجود دارند.

sa27.jpg sa26.jpg

نرم افزار آلارم از اعداد بزرگ و قابل لمس استفاده می كند كه تنظیم آن را آسان تر می نماید. كاربر می تواند آلارم را تنظیم كند تا فقط در روزهای خاص زنگ بزند. امكان تنظیم وقفه های زمانی در اجرای آلارم نیز وجود دارد اما فقط یك آلارم فراهم شده است.

sa30.jpg sa29.jpg sa28.jpg

سایر ویژگی های سازمانگر شامل ضبط صوت بدون محدودیت زمانی ، كرنومتر و تایمر شمارش معكوس است كه این نرم افزارها نیز مانند آلارم از اعداد بزرگ استفاده می كنند. ماشین حساب نوكیا Asha 303 از اعداد روی صفحه استفاده می كند اگرچه دارای قابلیت پیشرفته نیست. Asha 303 نیز دارای نرم افزار مبدل است. نرم افزار ساعت جهانی زمان را حداكثر در چهار شهر اعلام می كند و یك لیست طولانی از شهرها را ارائه می دهد اما جستجو وجود ندارد و نمی توان روی نقشه نیز ضربه زد.

sa34.jpg sa33.jpg sa32.jpg sa31.jpg

نرم افزار Communities در نوكیا Asha 303 در مركز SNS است و با حساب های فیس بوك و توییتر كار می كند كه دارای چندین حساب از هر نوع است. اگرچه در هر زمان فقط یك حساب فیس بوك و یك حساب توییتر قابل استفاده است. از Flicker نیز پشتیبانی می شود. بخش فیس بوك از اكثر قابلیت های ارتباطی این سایت پشتیبانی می كند. كاربر می تواند پیام ها ، درخواست های دوستان ، دعوت نامه ها و رویدادها را مشاهده كند. امكان نوشتن روی Wall افراد ، مرور در پروفایل آنها ، ‌ارسال عكس ، ارسال به روزرسانی وضعیت ، خواندن Feeds اخبار و دنبال كردن گروه ها نیز وجود دارد.

sa38.jpg sa37.jpg sa36.jpg sa35.jpg

توییتر سرویس ساده تری است اما وی‍ژگی های بسیاری دارد. كاربر می تواند وضعیت خود را به روزرسانی كند ، @mentions را چك كند ، پیام های مستقیم ارسال نماید و به Tweets نیز پاسخ دهد. امكان آپلود اتوماتیك عكس ها نیز فراهم شده است.

sa42.jpg sa41.jpg sa40.jpg sa39.jpg

در این گوشی مانند سایر گوشی های سری 40 امكان اجرای همزمان چند برنامه وجود ندارد اما با خارج شدن از نرم افزار Communities نیز می توان به روزرسانی را دریافت كرد. فقط كافی است Tab آن را روی صفحه اصلی قرار دهید و یك حساب پیش فرض را انتخاب كنید. فقط به روزرسانی حساب اصلی روی صفحه اصلی مشاهده می شود. می توان زمان را برای دریافت به روز رسانی جدید (برای مثال از 8:00 تا 22:00) تنظیم كرد.

sa45.jpg sa44.jpg sa43.jpg

كاربر می تواند در نرم افزار های موجود در OVi Store طبق گروه مرور كند كه شامل نرم افزار ها ، بازی ها ، محتوای صوتی و تصویری ، شخصی سازی . امكان مرور براساس مجموعه ها نیز وجود دارد. پروفایل حساب كاربر تمامی نرم افزارهای نصب شده را تحت My Stuff نگهداری می كند. اكنون می توان محل ذخیره بازی ها و نرم افزارها را انتخاب كرد و همچنین محل ذخیره محتوای صوتی و تصویری را تعیین نمود.

sa49.jpg sa48.jpg sa47.jpg sa46.jpg

بازی ها و نرم افزار های بسیاری وجود دارند كه اكثر آنها رایگان می باشند. نسخه خاص بازی Angry Birds برای كاربران نوكیا Asha 300 و 303 در فروشگاه نوكیا وجود دارد.

sa51.jpg sa50.jpg

نوكیا Asha 303 گیرنده GPS ندارد اگرچه Nokia Maps می تواند از Cell-ID برای تعیین محل تقریبی استفاده كند. این نرم افزار مسیریابی راهنمای صوتی ند


مطالب مشابه :


بررسی تخصصی گوشی نوکیا asha 501

نرم افزار تلفن در Asha 501 ساختار ساده گوشی،پلت فرم 1.0 نرم افزار Asha نوکیا، صفحه نمایش




دانلود نرم افزار LINE برای گوشی اشا 501

در این وبلاگ تلاش می شود تا نرم افزار ها و برنامه های سازگار با اشا 501 را در اختیار دارندگان




نحوه اپدیت گوشی نوکیا اشا 501 و جلو گیری از سوختن - خراب شدن گوشی

اپدیت گوشی اشا 501, نوکیا بازی های نوکیا asha 501 نرم افزار های جاوا برای گوشی های نوکیا




دانلود بازی کرایسیس crisys برای نوکیا - جاوا

انـجـــمـن طرفـــــــداران ASHA 501 crisys برای نوکیا و نرم افزار برای اشا 501




دانلود مجموعه 12 بازی لمسی جاوا برای اشا 501

انـجـــمـن طرفـــــــداران asha برای گوشی نوکیا نرم افزار های جاوا برای گوشی




بررسی نوكیا Asha 303

نرم افزار Photos در نوكیا Asha 303 فقط یك حالت مشاهده را ارائه می دهد كه بررسی گوشی های نوکیا,




معرفی گوشی جدید نوکیا با دکمه ای مخصوص واتس اپ

گوشی نوکیا Asha 210 از سیستم عامل Series 40 می توانند از نرم افزار های محبوب خود استفاده




دانلود مجموعه والپیپر برای گوشی های نوکیا اشا 501 -سری سوم

انـجـــمـن طرفـــــــداران asha 501 برای گوشی های نوکیا اشا 501 و نرم افزار برای اشا 501




برچسب :