مجتمع بهزیستی شهید قدوسی

 

آدرس :

منطقه ۱ ـ نیاوران ـ میدان یاسر ـ خیابان باهنر ـ کوی شهید تبریزی ـ جنب پارک گل محمدی ـ پلاک 11 .

•        تلفن مستقیم اداری  :                     22719444   

•        تلفن مدیریت :                                22723334

•        تلفن مشارکت های مردمی :            22709012

کروکی محل[۱] :

 

کروکی قدوسی

 

-       تاریخ پیدایش موسسه :

زمین این موسسه به مساحت 21799 متر مربع متعلق به شخص خیری به نام «کوروس» بوده که در سال 1344 به همت «فرح پهلوی» این مرکز جهت نگهداری کودکان بی سرپرست بنیانگذاری شده و وقف کودکان بی سرپرست و بی بضاعت گردیده است  . قبلاً از این مرکز به نام « اردوگاه نیاوران » یاد شده که به بچه ها به صورت اردوگاهی در آن بودند اما بعدها به علت های مختلف و تغییراتی که صورت گرفته به شکل شبانه روزی در آمده و هم اکنون نیز به صورت شبانه روزی ( پسران ) به فعالیت خود ادامه می دهد.

قدوسی

درباره محله ی نیاوران :

 مجتمع بهزیستی شهید قدوسی در محله ی نیاوران که یکی از محلات شمال شهر تهران است قرار گرفته ، نام نیاوران از دو بخش نی و آوران تشکیل شده و از آنجا که منطقه‌ای دارای نیزار بوده اینگونه نامیده شده است. بنا به نظر دیگری نیاوران از نام نارون آمده است که به معنی (محلی که در آن درخت انار میروید) می باشد[۲] .  همچنین عده ای معتقدند که نام قدیم این منطقه گردوی بوده است و در زمان ناصرالدین شاه نام این ده به نیاوران تغییر کرده است به این ترتیب که نیاوران مرکب از "نیا" (حد، عظمت و قدرت‌) ؛"ور" (صاحب‌) و " ان‌" علامت نسبت است و در مجموع یعنی کاخ دارای عظمت‌.[۳]  خیابان نیاوران در حال حاضر به نام خیابان شهید باهنر شناخته می‌شود.  مجموعه نیاوران که شامل چند کاخ و موزه از دوران پهلوی و قاجار است که شامل کاخ نیاوران، کاخ صاحبقرانیه، کوشک احمد شاهی، موزه جهان نما و کتابخانه اختصاصی نیاوران می باشد در این منطقه قرار دارد.

نگاهی به وضعیت اجتماعی محله ی نیاوران :

 نیاوران از محله هایی است که ساکنان آن اکثریت وضعیت مالی خوبی دارند . معماری این منطقه جدید و امروزی است ، از لحاظ جرم شناسی ، محله ای جرم خیز محسوب نمی شود . افراد زیادی برای امرار معاش از شهرهای اطراف به تجریش و نیاوران می آیند . در این منطق می توان متکدیانی را مشاهده کرد که بیشتر تبعه افغانستان هستند .

ماهواره قدوسی

 عکس ماهواره ای موسسه شهید قدوسی و محله نیاوران

گروه هدف  :

در سالهای قبل تعداد فرزندانی که تحت پوشش خدمات این موسسه بودند از 100 نفر تجاوز می کرده و گاهی اوقات به 130 نفر هم می رسیده که اکنون با توجه به تغییر محیط پرورشگاه ها از حالت بزرگ به حالتهای کوچکتر و اهمیتی که سازمان بهزیستی کشور برای اجرای این فرآیند قائل است ، « تعداد افراد ( فرزندان ) مرکز به 51 نفر می رسد[۴] » . 

جزئیات سن و مقطع تحصیلی فرزندان به شرح زیر می باشد :

•        خوابگاه (1) : پسران ابتدایی 7 تا 10 سال

•        خوابگاه (2) : پسران راهنمایی 11 تا 14 سال

•        خوابگاه (3) : پسران راهنمایی و دبیرستان 14 تا 16 سال – 17 نفر

لازم به ذکر است که در هر یک از این خوابگاه ها مربی هایی به صورت شبانه روزی ( شیفتی ) حضور دارند که به کنترل و نظارت بر خوابگاه ها و رفع نیاز های ساکنین آن مشغول می باشند . 

پرسنل مرکز :

ابتدا نگاهی به چارت سازمانی بهزیستی کل کشور می اندازیم :   چارت بهزیستی  

این مرکز زیر نظر معاونت اجتماعی بهزیستی شهرستان شمیرانات ، امور شبه خانواده می باشد .

مرکز دارای 40 نفر پرسنل است که به شرح زیر می باشند :

-         مدیریت مرکز : سرکار خانم تقی نژاد          

-        معاونت امور اجتماعی ( تخصصی )  : سرکار خانم همتی      

-          کارپرداز : آقای محمدیه

-         مسئول امور تحصیلی :  آقای هدایی

-         امور فرهنگی : کاشانی ، بیگ پور

-         روان شناس : سر کار خانم همتیان ( به صورت طرحی )

-         مددکار اجتماعی: آقای حسینی

-         بهداری

•        پزشک متخصص داخلی

•        پزشک ( به صورت یک روز در میان )

•        بهدار ( خانم شعبانعلی

•         بیمار بر   

-         امور اداری : خانم سالاری ، خانم ساجد

-         کارشناس تغذیه : آقای رضایی

-         مسئول مشارکت های مردمی : آقای بختیاری

-         مربی ها : 12 نفر

-         آشپزخانه : 3 نفر

-         انبار : 1 نفر

-         حمل و نقل : 2 نفر

-         خدمتگذار :  10 نفر

 

درباره ی ظاهر ساختمان :

نقشه ساختمان مرکز قبل از انقلاب توسط معماران فرانسوی تهیه شده است [۶] . معماری این ساختمان تا حدودی متفاوت است ، ترکیبی از معماری ایرانی و معماری غربی ، کاشی کاری های ریز و در بعضی از قسمت های ساختمان فواره ها و حوض های قدیمی دیده می شود که سازندگان اصلی این مرکز برای شاداب کردن محیط آن درست کرده اند ( البته قابل ذکر است که چندین بخش از جمله ناهار خوری فرزندان واقع در پشت آشپزخانه و طبقه اول ساختمان خوابگاه ها در حال تعمیر و بازسازی است که باید از زحمات و پیگیری های سرکار خانم تقی نژاد تشکر کرد که بعد از ورود ایشان به مرکز خوابگاه ها شکل دیگری یافت و از آن حالت یتیم خانه ای به یک مرکز شبانه روزی مرتب درآمده ، خوابگاه ها رنگ شده و تجهیزات برای خوابگاه ها آماده شده و بخش های زیادی از مکز در حال تعمیر است ، مهندسینی برای بازدید از استخر که گویا ترک خورده به مرکز آمده بودند و یک ساختمان جدید برای امور اداری و مدیریت در حال تعمیر است . به گفته ی خانم تقی نژاد هزینه  این ساخت و سازها از مکان های مانند استانداری ، شهرداری و خیرین و کمک های مردمی به دست آمده ) .

مرکز دارای فضای سبز بزرگ ، استخر ، زمین ورزشی ( فوتبال ) ، زمین بازی (پارک با وسایل بازی) ،

بخش های این ساختمان شامل موارد زیر است :

1-    ساختمان به هم پیوسته ای که شامل( ساختمان مدیریت ، خوابگاه ها ( 1، 2 ، 3 ) ، آشپزخانه ، مهمانخانه ، کتابخانه و نمازخانه )

2-     در ساختمان دوم آمفی تئاتر ، بهداری ، اتاق هیئت امنا ، انبار و اتاقی برای گروه نقلیه وجود دارد .

3-    ساختمان در حال ساخت در ابتدای درب ورودی مرکز که در آینده بخش مدیریت به این مکان انتقال می یابد .

بخش های دیگر مرکز شامل : پارک ، استخر و نگهبانی و زمین فوتبال و والیبال  می باشد  .    قدوسی

مراحل پذیرش سرپرستی کودکان بی سرپرست توسط سازمان بهزیستی [۷]

-        مراحل پذیرش فرزند:

پذيرش اوليه توسط اداره پذيرش و هماهنگي، سپس اداره بهزيستي شهرستان مطابق ضوابط و شيوه نامه هاي معاونت امور اجتماعی انجام میشود.

سپس، کودک به خانه موقت جهت اتخاذ تصميم نهائي در خصوص انتقال به خانواده و يا مراقبت از او در خانه هاي مختلف سازمان بهزيستي منتقل میشود.

-        شرایط پذیرش فرزند:

•          فوت والدين يا يكي از آنان با ارائه مدارك لازم و قانوني

•          زنداني بودن والدين يا يكي از آنان با تائيد مقامات قضائي يا انتظامي

•          مفقود الاثر بودن والدين يا يكي از آنان با تائيد مقامات قضائي يا انتظامي

•          وجود شرايط خاص آسيب پذيري كودك در خانواده از قبيل وجود سوء رفتار شديد

•          (جسمي، روحي، عاطفي يا جنسي) يا بي توجهي و غفلت شديد در مراقبت از كودك

•          بيماريهاي رواني يا صعب العلاج در خانواده كه به سلامت جسمي، رواني، رشد و تعالي  همه جانبه كودك آسيب مي رساند با تائيد كارشناس ذيربط

•          اعتياد در خانواده كه سلامت جسمي، رواني، رشد و تعالي كودك را مورد مخاطره قرار دهد

ديگر علائم دال برعدم صلاحيت سرپرست در خانواده با تائيد كارشناس ذيربط

شرایط کلی پذیرش :

فرزندانی که در این موسسه پذیرش می شوند دو دسته هستند :

·        بچه های بی سرپرست

·        بچه های بد سرپرست

بچه های بی سرپرست :

به کودکانی اتلاق می شود که بنا به دلایلی به طور دایم یا موقت از سرپرستی موثر و با صلاحیت محروم گردیده اند [۸].

بچه های بد سرپرست :

فرزندانی هستند که والدین آنها به یکی یا چند دلیل  مانند : نداشتن صلاحیت اخلاقی ، کمبود اقتصادی ، بیماری های صعب العلاج ، اعتیاد ، مجرم بودن ، فراری بودن و یا زندانی بودن قادر به نگهداری از آنان  نمی باشند .

هنگامی که حکم عدم صلاحیت این خانواده ها از سوی دادگاه صادر شد این بچه ها به سازمان های مربوطه  سپرده می شوند . ابتدا سازمان بهزیستی و سپس به مراکز مخصوص سپرده می شوند

همچنی بعضی از فرزندان ، کسانی هستند که رها شده اند . در صورتی که سن فرزند بسیار پایین باشد ابتدا بچه به شیرخوارگاه سپرده می شود سپس که به سن 7 سال رسید به مراکزی همچون این مرکز (مرکز بهزیستی شهید قدوسی ) سپرده می شوند .

به طور کلی نحوه ی پذیرش بچه ها توسط اداره ی سرپرستی سازمان بهزیستی در یوسف آباد پیگیری و انجام می شود و بعد طی مراحلی بچه ها به موسسات ارجاع داده می شوند .

 انواع مراقبت:

۱-  مراقبت و پرورش در خانواده:
الف  مراقبت و تداوم زندگي كودك در خانواده خود و يا بستگان
ب:   دايه رضاعي
ج:   فرزندخواندگي
د:    شبه خانواده

۲ - مراقبت و پرورش درخانه ها (واحدهاي شبانه روزي)
الف: خانه موقت كودكان و نوجوانان
ب: خانه نوزادان، نونهالان و نوباوگان
ج: خانه كودكان و نوجوانان
د: خانه مستقل فرزندان

اشكال مختلف انتقال به جامعه و خانواده )ترخیص )  :۱-  انتقال كودك نزد دايه رضاعي، خانواده خود، بستگان سببي و نسبي و خانواده داوطلب (شبه خانواده )
۲- فرزند خواندگي
۳- زندگي مستقل و ازدواج

در طول این مرحله کودک می خواهد بداند که اشیاء چگونه ساخته شده اند و چگونه کار می کنند . او می خواهد از بزرگترها تقلید و اعمال مفیدی را انجام دهد . مانند کسانی که حقیقتاً کار می کنند . کودکی که کارهای او تایید می شود شایستگی احساس می کند . اما کودکی که اعمال او به چشم نمی آید حقارت و خود کم بینی احساس می کند . والدین و معلمانی که به کودک پاداش می دهند و آفرین می گویند موجب می شوند که او توانایی های خود را رشد دهد و احساس شایستگی خود را استحکام بخشد . کسانی که تندخویی می کنند تلاش های کودک را به مسخره می گیرند یا به حساب نمی آورند به احساس خود کم بینی دامن می زنند .  

-       مرحله ی پنجم : هویت در مقابل سردرگمی نقش ها ( 12 تا 18 سالگی ) :

ویژگی این مرحله جستجوی خویشتن است که آگاهی از حساس هویت یا سردرگمی را به همراه می آورد معنا دادن به هویت خود یعنی توانایی در نظر گرفتن « آنچه هستم » و « آنچه به عنوان یک مرد یا یک زن می شوم » در نظر گرفتن « آنچه می خواهم به عنوان حرفه یا شغل انجام دهم » را شامل می شود . نوجوان باید خود را با بلوغ جنسی آشنا کند و با همسالان روابط همکارانه و کاری برقرار کند و نوجوان پیش از آنکه بتواند با موفقیت وابستگی دوران کودکی را را رها کند باید تا اندازه ای بداند که چه کسی است ؟ به کجا می رود ؟ و برای رسیدن به جایی که می رود چه امکاناتی دارد؟ برای شکل گیری این هویت ابتدا باید در نظر داشت که نوجوانی که بحران های پیشین را با موفقیت حل کرده در این مرحله آمادگی و باید لازم را خواهد داشت و از سوی دیگر والدین و مربیان باید فرصت لازم را و همینطور منابع اطلاعاتی لازم را در اختیار نوجوان قرار دهند تا او در تصمیم گیری های مهم زندگی نظیر شغل با فراغ بال و آسوده ، دست به انتخاب زده و در شناخت و کسب هویت خویشتن نیز آرامش محیطی را داشته باشد و تحت فشار روانی از طرف اطرافیان نباشد و تا آنجا که ممکن است خلاء های موجود در زندگی برایشان پر شود به صورتی که احساس کمبود یا عدم اعتماد به نفس نکنند و  باید با طوفان نوجوانی گونه ای برخورد شود که نیروی امواج این طوفان در جهت ساخت آینده و هویتی پایا سپری شود .

این مرکز با استفاده از طرح هایی همچون طرح حامی و طرح داوطلبانه می کوشد که جنبه های دیگری از نیاز فرزندان را تامین کند .

در طرح حامی : حامی عاطفی ، حامی مالی

-        طرح حامی مالی : کسانی که مبالغی را جداگانه به حساب فرزند واریز می کنند و او را از نظر مالی حمایت می نمایند.

-        طرح حامی عاطفی : کسانی برای بچه ها هدیه می آورند ، گل می آورند و او را به گردش می برند و مبلغی کمی را برای حق مسکن می پردازند .

نیروهای داوطلب ( همیار آموزشی ) : افراد داوطلبانه کسانی که داوطلب می شوند به فرزندان آموزش هایی بدهند می توانند با ارائه مدارک از جمله فتوکپی شناسنامه ، عکس و فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی و تکمیل فرمی مخصوص به آموزش مواردی چون  نقاشی ، کامپیوتر ، زبان خارجه و آموزش های درسی بپردازند و در واقع این افراد به عنوان معلم خصوصی در این مرکز خدمت می کنند .

واحد اصلی در این مرکز واحد امور اجتماعی است که شامل  :

·        مددکاری اجتماعی

·        روانشناسی

·        خدمات درمانی و بهداشتی

·        امور تحصیلی

·        امور فرهنگی ، می باشد

امور اداری نیز شامل : کارپردازی ، مسئول امور عمومی ، ماشین نویس و ... می باشد .

سرویسهای مددکاری :

در این موسسه سه نفر دارای مدرک مددکاری اجتماعی هستند که عبارتند از :

-        مدیر مرکز : سرکار خانم تقی نژاد

-        مددکار و معاون امور تخصصی : سر کار خانم همتی

-        مددکار مرکز : جناب آقای حسینی

اما در این مرکز هر کدام از کارکنان به نحوی با مددکار همکاری و به امور مددکاری آشنا هستند و به گفته مسئول این مرکز در اینجا همه باید هر کاری که از دستشان بر می آید انجام دهند و بیشتر از وظایف محوله ای که به آنها سپرده شده به فرزندان کمک کنند .

برخی از وظایف و اقداماتی که مددکار اجتماعی در این مرکز انجام می دهد عبارتند از :

1- انجام اقدامات اولیه برای استقرار  فرزندانی که جهت پذیرش به این واحد معرفی می شوند .

2- تحویل پرونده های اجتماعی فرزندان و مطالعه دقیق و همه جانبه آن .

3- تکمیل و تحویل و تنظیم پرونده های فرزندان و تلاش در جهت رفع نواقص آن .

4- کوشش در  جهت دستیابی به شناسنامه اصلی فرزندان و در صورت عدم موفقیت در این زمینه اقدام به اخذ شناسنامه سازمانی می نماید .

5- بررسی و پیگیری پیرامون علل واگذاری فرزندان به شبانه روزی و انعکاس موضوع به مقام مافوق و تهیه گزارش در هر مورد و ضبط آن در پرونده های اجتماعی فرزندان .

6- برقراری ارتباط با خانواده و بستگان موثر فرزندان به منظور جلب حمایت عاطفی آنان .

7-  انجام مصاحبه های ضروری با فرزندان و تهیه نتیجه گزارش و ثبت آن در پرونده های اجتماعی آنان .

شرح وظایف مددکاری اجتماعی در امور مربوط به کودکان بی سرپرست و فرزند خواندگی[۹]

1. رعایت موازین، ضوابط اداری و حرفه ای ، سیاستهای و دستورالعمل های سازمان بهزیستی در مراقبت شبانه روزی از کودکان .

2. شناسایی و تهیه لیست فرزندان واجد شرایط واگذاری به خانواده های متقاضی فرزند خواندگی و تکمیل پرونده ی آنان در صورت نیاز .

3. کسب گزارش در خصوص آخرین وضعیت بهداشتی ( جسمی ، ذهنی ، روانی ) فرزند از مسئول مربوطه .

4. راهنمایی و مشاوره اولیه با خانواده متقاضی شامل :

•        ارائه اطلاعات در خصوص کلیه شرایط ، مقررات و قوانین حاکم بر فرزندخواندگی

•        راهنمایی و ارائه اطلاعات در خصوص شرایط خانواد متقاضی

•        راهنمایی و ارائه اطلاعات در خصوص مراحل قانونی واگذاری کودک به خانواده

۵. راهنمایی خانواده واجد شرایط به دادگاه خانواده  

1.      بررسی و تهیه گزارش مددکاری از موقعیت اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی ، اخلاقی و سلامت ، جسمی و روانی خانواده با توجه به معرفی نامه دادگاه خانواده

2.      دریافت کلیه مدارک مستند از قبیل کپی شناسنامه زوجین متقاضی ، کپی سند ازدواج ، گواهی سلامت جسم و روان ، گواهی عدم اعتیاد و سوء پیشینه ، کپی فیش حقوقی ، کپی مدرک تحصیلی ، کپی حکم استخدامی ، کپی جواز کسب ، گواهی اشتغال به کار از طرف کارفرما ، کپی سند مالکیت .

3.      بررسی پرونده در کمیته فرزند خواندگی و اعلام نتیجه بررسی های به عمل آمده به دادگاه خانواده در خصوص تایید و عدم تایید شرایط خانواده با ذکر دلایل .

4.      ارجاع خانواده تایید شده به واحد مشاوره ی فرزند خواندگی به منظور ارتقای توانایی ها و کسب مهارت کافی در ایجاد ارتباطات صحیح و پرورش کودک .

5.      معرفی کودک به خانواده متقاضی و ارائه اطلاعات لازم در خصوص وضعیت کودک با رعایت حقوق و منافع کودک و با به کارگیری مهارت های حرفه ای مددکاری .

6.      ایجاد شرایط مناسب جهت مراجعه خانواده به پزشک معتمد خود به منظور آگاهی بیشتر از وضعیت جسمی کودک انتخاب شده و دریافت و ثبت گواهی سلامت از پزشک معتمد خانواده .

7.      معرفی کودک به دادگاه خانواده جهت صدور قرار آزمایشی 6 ماهه .

8.      تحویل فرزند به خانواده و تکمیل فرم های مربوط به آن .

9.      پیگیری و نظارت ب وضعیت فرزند در خانواده و تهیه گزارش مددکاری و ثبت در پرونده ( مطابق با دستورالعمل اجرایی مراقبت از کودکان تحت سرپرستی سازمان ) .

10.  اعلام تایید وضعیت کودک در خانواده به دادگاه خانواده جهت صدور حکم سرپرستی دائم .

11. معرفی خانواده به یکی ار دفتر خانه های رسمی جهت سپردن تعهد و وصیت انتقال  اموال والدین به فرزند ( در صورت تمایل خانواده ، صلح جهت به نام کردن اموال ) .

12.  راهنمایی و همکاری با خانواده جهت دریافت شناسنامه به نام زوجین .

13. دریافت کپی شناسنامه زوجین ، فرزند و حکم انتقال  اموال و ثبت آن در پرونده . .

14.  پیگیری و نظارت بر وضعیت فرزند در خانواده پس از تحویل وی به خانواده فرزند پذیر .

15.  مشاوره و راهنمایی خانواده در صورت مراجعه با توجه به نوع مشکل و ارجاع به سایر مراجع ذی صلاح در مواقع لزوم  .

16.  تلاش در جهت کسب دانش روز حرفه ی مددکاری و توسعه ی  مهارت ها ، ارائه پیشنهادات و نظرات اصلاحی به مسئولین خانه ها .

نکات مثبت مرکز ( از دید بازدید کننده )  :

رابطه ی صمیمی و در عین حال کنترل شده بین فرزندان و مسئولان مرکز ، به صورتی که فرزندان به مسئولان اعتماد می کنند و در عین حال وابستگی زیاد و شدیدی بین آنها وجود ندارد و این در آینده در ترخیص فرزند ضربات روانی زیادی وارد نمی کند .

امکانات رفاهی مرکز در حد خوبی بود که می توان به موارد زیر اشاره کرد : ( این امکانات با توجه به این مسئله ذکر می شود که دیدگاه بسیاری از مردم جامعه ما در مورد مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست به شکلی است که فرزندان در این مراکز از حداقل امکانات برخوردارند ).

-        برای هر چهار نفر یک اتاق با سرویس بهداشتی در داخل آن .

-        هر اتاق یک تلویزیون و یک دستگاه DVD .

-        برای هر اتاق ( خوابگاه 2 و 3 ) یک دستگاه رایانه .

-        تخت خوابهای راحت و چیدمان مرتب اتاق ها .

-        وجود زمین ورزشی ، زمین بازی ، استخر ، و فضای سبز وسیع ، آزادی در رفت و آمد به سینما و دیگر مکان های تفریحی ( البته با نظارت و هماهنگی مسئولین مرکز ) ، شرکت در گروه ها و تیم های ورزشی و فرهنگی ( فوتبال و تئاتر و سرود و ... ) .

-        کمد جوایز که جنبه ی تشویقی دارد و به فرزندانی که نمراتشان خوب شود ( ممتاز ها ، قبولی ها ) و فرزندانی که از نظر اخلاقی و رفتاری در سطح بالایی هستند ، هدیه هایی از داخل این کمد داده می شود .

دریافت متن کامل گزارش word 2007

بهار 88



[۱] - کروکی از سایت شهرداری تهران  ( سامانه آدرس یاب شهر تهران )  به نشانی http://www.tehran.ir  با اندکی تغییر

[۲] - از ویکیپدیای فارسی ( دانشنامه آزاد اینترنتی )  به نشانی http://fa.wikipedia.org

[۳] - http://www.iranonair.com

[۴] -  طبق اظهارات خانم تقی نژاد مسئول محترم مرکز شهید قدوسی

[۶] -  طبق اظهارات جناب آقای هدائی ( مسئول امور تحصیلی مرکز )

[۷] - وب سایت سازمان بهزیستی کل کشور به نشانی http://www.behzisti.ir

[۸] - طبق تعریف سازمان بهزیستی کشور 

[۹] - شرح وظایف مددکاری اجتماعی در فرزند خواندگی در سازمان بهزیستی



 


مطالب مشابه :


خبرهای مراکز و واحدها - 17 فروردین ماه 92

کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه استخدامی شرکت پست شغلی نگهبانی در رده های




مطالب احساسی + داستان

اطلاعاتی در مورد هلال احمر و نمونه سوالات آزمون استخدامی یک نیمکت در حال نگهبانی دید




کلبه داستان های طنز

اطلاعاتی در مورد هلال احمر و ای که در آن زندگی میکند؛ نگهبانی آزمون استخدامی +




استخدام دانشگاه علوم پزشكي شيراز

به سرایداری نگهبانی، پذیرش خان زند جنب هلال احمر بند 17 آگهی استخدامی می




آیین‌نامه اجرایی ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی

ت ـ امور خدماتی شامل نگهبانی و پ ـ شهرداری‌ها، جمعیت‌ هلال احمر اخبار استخدامی




راهنمای انتخواب شغل مناسب و مطلوب ما(شغل مورد علاقه خود را براحتی پیدا کنید.)

کاری که بواسطه آن بتوانم به دیگران کمک کنم مثل کار در هلال احمر نگهبانی زراعت




متن کامل مصاحبه اختصاصی میبدما با رییس آموزش و پرورش میبد

اجرایی هلال احمر که در نگهبانی ندارد و یا و چون بحث استخدامی هم نداریم




مجتمع بهزیستی شهید قدوسی

پارک ، استخر و نگهبانی و زمین تحصیلی ، کپی حکم استخدامی ، کپی جواز کسب هلال احمر




برچسب :