انواع قناری

نژاد های مختلف قناری

پرورش و اصلاح نژاد قناری بر اساس تیپ کلی ظاهری آنها ، آنها رنگ و آوازشان صورت می گیرد . به طور کلی می توان آن ها را به سه دسته تقسیم کرد گرچه این تقسیم بندی ها مورد قبول همگان نیست

 

نژاد آوازه خوان (song canaries)

نژاد رولر : قدیمی ترین و مشهورترین نژاد آوازه خوان است که ابتدا در تایرول به وجود امد و سپس از ان جا به کوه های هارز (harz) برده شده و از قرن 19 تا به حال در کشور آلمان تکامل یافته است از آن جایی که این نژاد همواره بر اساس نوع خواندن به گزینی شده است ف امروزه توانایی خواندن نغمه های مختلف را دارد و بیشتر به رنگ های سبز و زرد دیده می شود .

چهار نوع آواز اصلی برای این نژاد شناخته شده است که عبارتند از bass hollow roll  صدای بم  flute  صدای زیر نی لبک مانند  hollow bell صدای زنگ تو خالی . هم چنین برخی از انواع قناری رولر توانایی ایجاد صداهای cluk  صدای غل غل کردن آب water tour صدایی مانند جریان آب  schockel را نیز دارند . باید توجه داشت که این نژاد همواره با دهانی بسته آواز می خواند .

 در مسابقات قهرمانی آواز خوانی قناری ها ، بر اساس نغمه سرایی آنها بر طبق استاندارد های زیر که توسط انجمن پرورش دهندگان قناری آلمان (DKB ) وضع شده است ، به هر پرنده ی آوازه خوان تا حداکثر 90% می دهند و بهترین آن را انتخاب می کنند . ( از آن جایی که معدل فارسی برای برخی از این آواز هانداریم به ناچار اصطلاح انگلیسی ان ها را آوردیم .)

 

نژاد واتراسلگر water slager  :

جزو قناری های آواز ه خوان طبقه بندی می شود . از نظر اهمیت در مرحله ی بعد از رولر قرارگرفته و در بلژیک پرورش داده می شود . از نظر شکل بدنی شبیه قناری رولر است ولی کمی درشت تر از آن است که در نژاد واتراسلگر با صدای هق هق یا بغض  sobbing همراه می باشد و به نظر بلند و گوش خراش می آید . همانطور که گفته شد قناری های رولر تنها چهار نوع آواز اصلی دارند ف قناری واتراسلگر 1 نوع آواز دارد که البته همه آنها در یک پرنده جمع نمی شود . این نژاد بر خلاف قناری رولر برای خواندن برخی آواز ها دهانش را باز نگه می دارد . تنها رنگ موجود در این رنگ زرد روشن است و رنگ دیگری ندارد .

نژاد تیم برادو اسپانیایی

این نژاد نیز جزء قناری های اواز ه خوان است و همانطور که از نامش بر می آید ، به کشور اسپانیا تعلق دارد . ظاهر آن شبیه قناری های وحشی است و طولش به 13 سانتی متر می رسد و فرم کلی بدن و سر او خیلی گرد و دوست داشتنی می باشد . آواز های متعدد می خواند که با سایر نژاد های آواز ه خوان قناری تفاوه داد و صدایش مانند زنگ طنین خاصی دارد .

نژاد تاز ه ای به نام امریکایی

نیز وجود دارد که هنوز در ابتدای راه اصلاح نژاد است ولی دارای پر و بال رنگی بوده و صدایش نیز شبیه قناری رولر است .

 

نژاد های رنگی :

رنگ طبیعی و اولیه قناری ( همانند انواع وجشی آن ) سبز بوده است . اولین رنگ به وجو امده از قناری های سبز وحشی در قرن 17 رنگ زرد می باشد که حتی امروزه نیز بسیاری از مردم قناری را با رنگ زردش می شناسند و این رنگ محبوبیت خاصی دارد در نزد عوام . بلافاصله بعد از آن با جفت کردن قناری های زرد و در اثر موتاسیون در سال 1667 ، قناری سفید نیز در المان تولید شد.

قناری سفید آلمانی دارای ژن سفیدی از نوع انگلیسی ان که از سال 1912 به وجود آمد دارای ژن مغلوب است . قناری قرمز – نارنجی از حدود 1920 و با جفت کردن قناری با سهره سرخ به وجو آمده است از سال 1950 رنگ کرم مات از امتزاج قناری نر – قرمز کمرنگ در کشور المان به وجود می آید . قناری مشکی نیز وجود دارد که کلیه شاهپر ها و پر های دم او به رنگ قهوه ای تیره است و فقط لبه ی این پر ها یک نوار باریک زرد متمایل به قهوه ای دارد . رنگ خاکستری تیره نی از سال 1910 در کشور هلند به وجود آمده است . سایر رنگ ها سوخته ، شتری ، آهویی ، لیمویی ، پرتقالی ، ریتونی ، و آبی نام برد .

هر ساله مسابقات بین المللی در بین قناری های رنگی بسیار دقیق ارایش و بدون نقص بودن کلیه پر های بدن ف کامل بودن پر های دم و پرواز ( با شمارش تک تک آنها و نیز طول بدن 14 سانتی متر ، طرز نگه داشتن و فرم کلی بدن و سر و صورت می گیرد .

 

نژاد های خاص :

نژاد های لانکشایر : دارای جثه ی بزرگ بوده و طول آن به 19 تا 23 سلنتی متر می رسد . ناحیه ی پشت سر آن صاف تر از نورویچی و یورکشایراست و به ندرت سفید است . تصور می شود که برای اولین بار در ناحیه ی لانکشایر از نژاد هلندی به وجود آمده است و سر منشاء سایر نژاد های انگلیسی مثل یورکشایر می بتشد .

 

 

 

نژاد یورکشایر :

جز قناری های درشت می باشد و طولش به 17 الی 19 سانتی متر می شرد . برای اولین بار در سال 1870 از نژاد لانکشایر در انگلستان ، بلژیک و نروژ به وجد آمده است . سرآن گرد بوده و چشم ها در مرکز سر قرار داشته و پر های با لای چشم حالت ابروی پهنی را ایجاد می کند . شانه های آ ن پهن و گرد است . از پشت سر تا انتهای دم در یک امتداد قرار می گیرد . پر های آن کو تاه ابریشمی ، پرپشت چسبنده بدن است .

 این نژاد به خوبی جوجه هایش را پرورش می دهد و نیازی به قناری پرستار ( یا اصطلاحا حمال ) ندارد . ولی باید توجه داشت که به خاطر جثه ی درشتش باید قفس جفت گیری و لانه ی بزرگ تری در اختیر او قرار دارد . در تغذیه جوجه ها ، پرند ه نر نسبت به پرنده ماده نقش مهم تری دارد و از این رو می توان به پرنده ماده اجازه داد تا 2 الی 3 دوره تخمگذاری کند و مسئولیت ادامه پرورش جوجه ها را به جفت او واگذارکرد . اما باید در نظر داشت که به پرنده ماده ای که فقط یکسال سن دارد ف بیش از یک دوره اجازه تخمگذاری نداد.

 

نژاد های نورویچی :

این نژاد متعلق به ناحیه ی نورویچ در شرق انگلیس بوده و جثه ای نسبتا درشت با طولی در حدود 15 تا 16 سانتی متر دارد .

ناحیه ی شانه ها سینه و پشت این پرنده گرد است و نوک آن کوتاه مستحکم مخروطی و دم باریک و کوتاه می باشد  .

 معولا این پرنده با زاویه ای 45 در جه نسبت به چوب  زیر پایش می نشیند . پر های بدن بلند بوده و اکثرا اصراف نخرج را می گیرد . بدین جهت باید در زمان جفت گیری کوتاه شود . اصولا والدین خوبی نیستند و تخم های آنان را زیر قناری های دیگر می گذارند . جهت گیری ، قفس آن ها باید حدود 80 تا 100 سانتی متر طول داشته باشد تا نتیجه ی بهتری به دست آید .

نژاد کاکلی : از سال 1750 در انگلستان وجو داشته و بر روی سر او پر هایی به فرم چتری وجود دارد  البته نژاد نرویچ  کاکل دار نیز وجود دارد که فرقش با این نژاد در اندازه ی و طول بدن است . به طوری که نژاد کاکلی طول بدنش بلند تر از 16 سانتی متر ولی نورویچی کوتاه تر از 16 سانتی متر است .

 

 

 

نژاد فری پاریسی

این نژاد درشت ترین نوع قناری در حال حاضر  می باشد که طولش به 19 الی 24 سانتی متر می رسد  و در فرانسه  به وجود آمده است ولی متاسفانه زمان و چگونگی ظهور این نژاد به درستی مشخص نیست اما به نظر می رسد که از قرن هفدهم در پاریس وجود داشته است . پر ها به صورت جدای از بدن و به حالت شیخ شده شده می باشند و پاها با زاویه باز و تقریبا مستقیم ، قرار دارند . علت جفت گیری های مداوم خویشاوندی ، عوارض نابینایی در یک یا هر دو چشم و گاهی حالت آب مروارید و به ندرت فلجی های مادر زادی در بین ان ها دیده می شود . جهت پرورش جوجه ها به هر دو پرنده نر و ماده نیاز است و یا در غیر این صورت از قناری های پرستار ( حمال ) استفاده می شود باید طول قفس آن ها حداقل یک مترو ارتفاعش 60 سانتی متر باشد .

 

نژاد فری  شمال هلند :

این نژاد در شمال فرانسه و هلند پا به عرصه وجود نها د ه است . پرها با فاصله از بدن قرار درند و جثه ی پرنده را بزرگ تر نشان می دهند

او بلند و مستقیم می باشد و طول بدنش حدود 17 تا 18 سانتی متر است . حرکات او خیلی آهسته و با تعمق است . تفاوت آن با نژاد فری پاریسی در این است که نژاد اخیر دارای پر های فری در ناحیه ی شکم می باشد ولی نژاد فری هلند در ناحیه ی شکم پر هایی صاف دارد . پرهای ناحیه سر و گردن نیز صاف می باشند . بر خلاف سایر نژاد های فری ، قناری های این نژاد والدین خوبی هستند و جوجه هایشان را به خوبی پرورش می دهند . از این رو برای کسب مهارت افراد کم تجربه مناسب می باشند .

 

نژاد فری جنوب هلند :

برخی از صاحب نظران بر این عقیده اند که این نژاد از قناری پاریسی و قناری بلژیکی در حدود صد سال پیش به وجود آمده است . به هنگام ایستادن برروی چوب پاها و پشت بدن به طور افقی به طرف جلو قرار می گیرد و بدن به شکل عدد هفت لاتین در می آید

به همین دلیل کوچکتر از نژاد فری شمال هلند به نظر می رسد ولی طول آن حدود 16 الی 17 سانتی متر است . گردن این پرنده باریک و بلند و سر او کوچک و بیضی شکل است . این پرنده ها والدین خوبی نیستند و بهت است از قناری های پرستار برای خوابیدن بر روی تخم ها و پرورش جوجه ها استفاده کرد.

 

 

نژاد فری سوئیسی :

از نظر خواهی شبیه نژاد فنسی اسکاتلندی می باشد ولی طرز ایستادن کمانی شکلش شبیه نژاد فری جنوب هلندی است . حالت ایستادن به صورت خمیده است و پاهایش را عمود نگه می دارد . طول این قناری 17-16 سانتی متر می باشد . سر پرنده کوچک و بیضی و گردن او باریک است .

 

نژاد فری میلانی :

 این نژاد درشت فری با طولی برابر 18 سانتی متر یا بیشتر ، در کشور ایتالیا به وجود آمده است

. این پرنده به طور عمودی روی چوب می ایستد و سر و گردن ، پشت و دمش همگی در یک راستا قرار می گیرند . کلیه  پرهای بدن آن حالت فری دارند .

 

نژاد فری پادوآیی :

این نژاد فری نیز ایتالیایی بوده و در ناحیه ی پادو آ به وجود آمده و دونوع کاکل دار و بدون کاکل دارد . به

درشتی فری میلان می باشد طولش حداقل 18 سانتی متر است ولی عمود تر می ایستد . ت.لید جوجه و پرورش این نژاد دشوار است و امتزاج بین نر و ماده کاکل دار باعث رسیدن ژن کشنده ای به جوجه ها می شود که آن ها را از بین میبرد . کاکل او تقریبا گرد بوده و روی چشم ها و منقار را می پوشاند .

 

نژاد جیبر ایتالیایی

نژاد فری کوچکی است که طول بدنش 14 الی 15 سانتی متر است و از نظر شکل کلی مشابه با نژاد فری جنوب هلند می باشد . این پرنده به هنگام ایستادن برروی چوب شبیه عدد هفت می ایستد و دم و پشت او در یک امتداد و عمود بر چوب زیر پایش می باشد . پاهای این پرنده عریان و سرش کوچک و به طرف جلو است .

پنجه ها پای این پرنده مانند عقاب بر روی چوب قرار می گیرد و از هم باز می ماند .

پرورش این نژاد نسبتا مشکل بوده ووالدین خوبی نیستند . به همین علت معمولا برای خوابیدن روی تخم ها و پرورش جوجه ها از قناری پرستار استفاده می کنند.

 

نژاد هوسوی ژاپنی :

از حدود 50 سال قبل در ژاپن معرفی شده است  و از امتزاج نژاد بلژیکی  با فنسی اسکاتلندی به وجود آمده است .

تقریبا در رده ی قناری نژاد بلژیکی و مونیخی قرار دارد و به طور قائم می ایستد ولی اندازه بدن او کوچک و طولش در حدود 11 الی 12 سانتی متر است . فرم کلی بدن بسیار لاغر و کشیده و گردن او دارای خمیدگی جزئی می باشد که حالت نیم هلالی ایجاد می کند .

سر او گرد، نوکش کوتاه و مخروطی و دمش باریک بلند و در نتها دو شاخه است

 

نژاد بلژیکی :

بیش از 200 سال است که این نژاد وجو دارد از مشخصات اختصاصی آن حالت قوز کردگی دائمی پرنده است که حتی به هنگام بالا گرفتن سر نیز مشاهده می شود

طول او بین 17-15 سانتی متر است . کلا یک قناری قلمی قلمی و باریک است که امتداد دمو شت او بر هم عمود می باشند . سینه یاو نه خیلی گود و فرو رفته و نه خیلی برآمده و گرد است سر تاحدی صاف و شبیه مار می باشد .

نژاد مونیخی : از سال 1870 در آلمان وجود داشته و دارای پر های فری بوده و نژادی فری پاریسی و نژاد بلژیکی از آن مشتق شده اند . این نژاد از نظرجثه جزو قناری های درشت می باشد . بال های او طویل و چسبنده به بدن است پاها و دم او نیز باریک و بلند می باشد و دمش را هموراه عمود نگه می دارد .

نژاد برنی :

 حدود 80 سال قبل این نژاد در شهر برن کشور سوئیس از قناری رولر مشتق شده است . از لحاظ جثه و شکل ظاهری بسیار شبیه نژاد یور کشایر می باشد ولی تفاوت او در ناحیه ی گردنش است که به مراتب از نژاد نازکتر است و سرش نیز به گردی او نمی باشد . در ضمن ، نژاد برنی ف بر خلاف یور کشایر نازکتر است و سرش نیز به گردی او نمی باشد . در ضمن ، نژاد برنی ، بر خلاف یورکشایر بال هایش را به طور کامل به بدن نمی چچسباند .

نژاد رازااسپانولا :

منشا< آن کشور اسپانیا است و از 1948 وجود داشته ولی در سال 1956 به جامعه بین المللیمعرفی شد . جثه او کوچک بوده و طولش به 11 سانتی متر می رسد .

استخوان بندی پنجه ی پای این نژاد بسیار ظریف و کوچک بوده و به همین جهت بابرای علامت گذاری آنها باید از حلقه های پای کوچک قطری  حدود 7/2 میلی متراستفاده کرد


مطالب مشابه :


دانلود آواز قناری

گفته بودن صدای آواز قناری رو درباره آواز قناری بگید. دانلود قناری(جیبوس،جیبر




صدای قناری

جهت دانلود رایگان صدای قناری, بر روی اعداد زیر کلیک فروش قناری رسمی بلند جیبوسو جیبر




دانلود فیلم آواز خوانی قناری

نکات مفید برای نگهداری بهتر قناری بخش دانلود امتحان تخم عکس قناری(جیبوس،جیبر،رسمی




انواع قناری

انواع قناری است که عبارتند از bass hollow roll صدای بم flute صدای زیر نی لبک جیبر ایتالیایی




خصوصیات یک جیبر خوب

لازم به ذکر است که جیبر نمی تواند در تمام ساعات شبانه روز با استیل دانلود صدای قناری ::




قناری های آواز خوان

برخی از انواع قناری های رولر توانایی ایجاد صدای غل غل از جیبر است.قناری نژاد جی




دانلود فیلم آواز خواندن قناری 1

قناری زنجان - دانلود فیلم آواز خواندن قناری 1 - - قناری دانلود فیلم آواز خواندن قناری 1 .




نژادهای قناری

قناری جیبر، قناری جیبوس، قناری دانلود صدای قناری. دانلود و




دانلود آواز سهره

دانلود صدای سهره دهندار آواز سهره معمولی دانلود صدای آواز سهره دانلود آواز قناری




برچسب :