مروری بر گوشی نوکیا 6303 کلاسیک

نوکیا 6303 کلاسیک مثل ماشینی است که شما را از نقطه الف به نقطه ب بدون اتلاف وقت پشت چراغهای راهنمایی می‏رساند. این گوشی قابلیت­های خاص خود را دارد اگرچه در دنیای گوشی های 8 مگاپیکسلی جایگاهی ندارد.

در این بررسی می­خوانیم که این گوشی اگرچه قابلیتهای گوشیهای هوشمند را ندارد اما در گروه خود، گوشی مناسب و معقولی است که نیازهای معمول و شاید بیشتر از معمول کاربر را مرتفع می­کند.

قابلیتهای کلیدی

-          پشتیبانی از 3 باند GSM، GPRS و EDGE

-          نمایشگر QVGA 2.2 اینچ با قدرت نمایش 16 میلیون رنگ و خوانایی در زیر نور آفتاب

-          دروبین 3.2 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک و فلاش LED

-          ضبط تصویر با کیفیت VGA با سرعت 15 فریم در ثانیه

-          صفحه ارتباطی کاربر S40، ویرایش ششم

-          رادیو FM استریو با RDS

-          بلوتوث با A2DP و ورودی Micro USB

-          جایگاه کارت حافظه Micro SD با قابلیت ارتقا تا 4 گیگابایت

-          سوکت هدفون 3.5 میلی­متری استاندارد

-          بسته کامل نرم­افزارهای ازپیش نصب شده غنی

-          نقشه­های Ovi و Ovi Share

-          قاب فلزی بادوام و ظاهری بیضی شکل و زیبا

-          باتری BL-5CT (باتری Li Ion 1050mAh)

 

معایب اصلی

-          فقدان 3G

-          جایگاه کارت حافظه در زیر درب باتری تعبیه شده است

-          کلید عکسبرداری جداگانه و مشخصی برای دوربین درنظر گرفته نشده است

-          کیفیت زیر متوسط تصاویر عکس

-          فقدان شماره­گیری هوشمند

-          توانایی انجام چندکار به طور همزمان را ندارد

-          مرورگر اسناد و مستندات آفیس را ندارد

با نگاه به 6303 بدون معطلی به یاد گوشی Slide 6600 و Fold 6600 می­افتیم. بدون اغراق می­توان گفت که این گوشی بیضی شکل با بدنه فلزی قوی و امکانات خوبی که دارد، گوشی بسیار خوبی است.

محتویات بسته ی خریداری شده

در جعبه گوشی تمام موارد استانداردی که در گوشیهای دیگر هم هست، وجود دارد. از شارژر گوشی گرفته تا کابل داده، هدفونهای استریو به همراه کنترل جداشدنی، باتری 1050 میلی آمپر و راهنمای استفاده درون این جعبه وجود دارند.

امتیاز خوبی که 6303 دارد، کارت Micro SD 1 گیگابایت است. که همراه گوشی عرضه شده است.

اندازه این گوشی 11.7× 46.2× 108.8 میلی­متر با وزن 96 گرم می­باشد. 6303 کلاسیک بسیار خوش­دست است. نه خیلی بزرگ است نه خیلی کوچک به همین دلیل راحت در دست می­نشیند و به راحتی هم در جیب جا می­گیرد.

بدنه 6303 کلاسیک بسیار بادوام بوده و بسیار محکم و قابل اطمینان است.

طراحی ظاهری و ساختار

خروجی صدای مخاطب در قسمت بالای گوشی تعبیه شده است که حسگر نوری هم درست در کنار آن قرار دارد. نمایشگر این گوشی در بین گوشی‑های نوکیا تقریبا بهترین است. هم از لحاظ کنتراست تصویر و هم از لحاظ شفاف و زنده بودن رنگها. در ضمن اینکه زاویه دید صفحه­،گسترده نیز هست. این نمایشگر 2.2 اینچ که کیفیت QVGA دارد، قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را داراست.

بخش رویی قاب تا اندازه­ای به طرف داخل خمیدگی دارد که ردیف اول کلیدها را خیلی کم به سمت بالا آورده است. این مسئله موجب شده که کارکردن با این کلیدها تاحدی مشکل باشد. اما خیلی مسئله مهمی نیست که بشود آن را جدی گرفت.

کلیدهای ستاره و مربع کمی کوچکتر هستند و کار با آنها تاحدی مشکل است که به نظر می­رسد قربانی طراحی گرد و منحنی گوشی شده­اند. با این حال ساختار محکم و قابل قبولی دارند.

در پشت قاب 6303 کلاسیک هم یک فلاش LED درست زیر لنز دوربین3.2 مگاپیکسل، بلندگوی صدا و یک لوگوی چاپی نوکیا وجود دارد.

ایرادی که در اینجا به آن وارد است این که وقتی گوشی را به پشت روی سطح صاف قرار می­دهید صدای گوشی کم میشود چون بلند گو ها در پشت گوشی قرار گرفته اند.

صفحه ارتباطی کاربر (اینترفیس)

اینترفیس 6303 کلاسیک نسخه 6 سری 40 است. اینترفیس این گوشی نیز همچون دیگر گوشی­های نوکیاست، تنها نوآوری این گوشی در این قسمت، آیکن­های منو و تغییرات جزئی پراکنده است. بیشترین تغییراتی که در این بخش نسبت به دیگر گوشیها صورت گرفته در قسمت سخت­افزاری است.

صفحه استندبای 6303 طوری تعریف شده که اطلاعاتی درمورد وضعیت گوشی را دراختیار کاربر قرار می­دهد. ازجمله وضعیت آنتن، وضعیت شارژ باتری، آهنگ یا زنگ موبایل که آیا قطع است یا در وضعیت صدا قرار دارد و زمان.

با فشار دادن دکمه وسط کلیدهای چهارجهته به منوی اصلی می­رسیم. کلیدهای چند منظوره را براساس سلیقه و نیاز خود میتوانید تعریف کنید. کلیدهای چهارجهته را هم می­توان به عنوان میانبر تعریف کرد. پیش­فرض گوشی برای این کلید به این صورت است، سمت چپ صفحه پیغام جدید را باز می­کند و سمت راست تقویم است. کاربر می­تواند رنگ نوشته­های منوی اصلی را به دلخواه تغییر دهد.

یک مشخصه جالبی که اینجا قابل ذکر است این که وقتی گوشی قفل است، با فشار دادن کلید قطع تماس، ساعت و تاریخ روی صفحه نمایش داده می­شود.

6303 کلاسیک، حالت استندبای فعال نیز دارد که شامل 4 بخش می­باشد. کاربر می­تواند بنا به دلخواهش این چهار بخش را یا جابجا کند یا ویرایش کند.

حالت معمول آن، این است که بالاترین قسمت آن را برای دسترسی سریع به برنامه­های موردعلاقه و موردنیاز تعریف کنید. دومین قسمت نیز به نمایش رویدادهای امروز از تقویم می­پردازد.

عملکرد اینترفیس بسیار سریع و دقیق است. به جز درمورد نقشه Ovi در بقیه جاها این صفحه اصلا کند یا مشکل­دار نیست.

در 6303 کلاسیک 6 نوع پروفایل از قبل روی گوشی نصب شده است میتوان آنها را جوری تنظیم کرد که هرکدام در زمان معینی به حالت قبلی باز گردد. یکی از این حالتها، حالت پرواز است که تمام فرستنده و گیرنده­های گوشی را خاموش می­کند.

تنها ایرادی که می­توان به این صفحه ارتباطی گرفت این است که نمی­توان چند کار را باهم به طور همزمان انجام دهد. در صورتی که از مدتها قبل، سونی­اریکسون این قابلیت را در تمام گوشی­های خود اجرا کرده بود اما متاسفانه با اینترفیس S40 نمی­توانید برنامه جاوا را کوچک کرده و بروید پیغام جدید رسیده به شما را بخوانید. یعنی وقتی موزیک گوشی می­دهید، نمی­توانید به طور همزمان پیغام هم بنویسید و ارسال کنید.

تازه­های نسخه 6 اینترفیس S40 چیست؟

بزرگترین تغییر اینترفیس S40 نسبت به نسخه­های قبلی خود، مرورگر وب آن است. این مرورگر الهام­گرفته از گوشیهای هوشمند قدیمی­ای است که مجهز به سیستم­عامل سیمبین بودند.

 یکی دیگر از تغییراتی که شاید زیاد به چشم نیاید، عملکرد آسانتر و سریعتر برنامه­های جاوا است. با این تغییر خوب، کاربر راحت­تر می‏تواند با برنامه­های کاربردی آن کار کند.

سیستم پخش Flash Lite به نسخه 3 ارتقا یافته است و می­توان برنامه­های آن را به عنوان بکراندهای ارگانیک هم استفاده کرد.

از دیگر مواردی که می­توان به آن اشاره کرد، ارتقا سیستم MMS به نسخه 1.3 ، پشتیبانی از حداکثر 600 کیلوبایت پیغام و پشتیبانی بهتر از قبل از فرمتهای WMV و WMA است.

 گالری عکس

گالری عکس 6303 کلاسیک تغییری نسبت به گوشی­های قبلی نوکیا ندارد. نحوه نمایش عکسها در این بخش به سه صورت است: فهرست کردن عکسها با جزئیات آنها، فهرست کردن آنها و نمایش آنها به صورت چرخشی. با انتخاب هر عکس می­توانید روی آن زوم کنید و جزئیاتش را با دقت بیشتر ببینید.

سیستم بزرگنمایی روی عکسها زیاد پرسرعت و خوب نیست مخصوصا در مورد عکسهای بزرگ که حجم بیشتری دارند. بزرگنمایی عکسها مرحله به مرحله صورت می­گیرد که کمی وقت­گیر است.

علاوه بر نمایش تمام صفحه عکسها، کاربر می­تواند با ابزاری که در بخش ویرایش عکس وجود دارد، به ویرایش آنها بپردازد. اما متاسفانه ابزار این ویرایشگر بسیار محدود است به همین دلیل بسیاری از کاربران گوشی 6303 کلاسیک علاقه­ای برای ویرایش عسکهایشان با این گوشی ندارند.

در قسمت گالری عکسها می­توان آنها را به صورت اسلاید هم نمایش داد. این بخش گزینه جستجو نیز دارد که به کاربر کمک می­کند راحت­تر به دنبال فولدر موردنظر خود بگردد.

در کل این گالری مطلب چشمگیر و جالبی ندارد و امیدواریم که در آینده کمی تغییرات مثبت داشته باشد.

دوربین

دوربین نوکیا 6303 کلاسیک 3.2 مگاپیکسل است و وضوح تصویر عکسهای گرفته شده حداکثر 1536×2048 پیکسل می­باشد. کارایی دوربین گوشی­های سری 40 تقریبا محدود است اما این دوربین بد نیست.

قابلیت تنظیم نور سفید، تنظیم کیفیت تصویر از کم به زیاد و افکتهای متفاوت از تنظیمات موجود در نوکیا 6303 می­باشند.

عکسبرداری مداوم و عکسبرداری در دوحالت عمودی و افقی ... از دیگر قابلیتهای دوربین این گوشی است.

فلاش LED خیلی خوب عمل نمی­کند و تنها درمورد سوژه­هایی که از نزدیک گرفته می­شوند خوب است. ایراد دیگری که به آن وارد است نداشتن کلید اختصاصی دوربین یا همان شاتر است برای عکسبرداری باید از کلیدهای چهارجهته استفاده کرد. با یک بار فشار کوچک و کوتاه مدت کلید وسط، دوربین روی سوژه فوکوس می­کند و با رها کردن کلید، عکس گرفته می­شود. . یعنی وقتی فوکوس کردید، بلافاصله عکس هم گرفته می­شود.

دوربین 6303 را نمی­توان در ردیف دوربین­های 3.2 مگاپیکسل قرار دارد. کیفیت عکسهای این دوربین بیشتر در رده متوسط قرار دارند تا بالا. کیفیت رنگها بد نیستند اما تا حدی غیر زنده هستند عکسها. یکی دیگر از ضعفهای عکسها دیده نشدن جزئیات تصویر است مخصوصا درمورد مناطق و صحنه­های تیره­تر.

سخن آخر

همه گفتنی­های 6303 را در اینجا مطرح کردیم و قابلیتها، ضعف و نقاط قوت آن را با هم بررسی نمودیم. از نگاهی اجمالی، برای دوره آنها باید بگوییم اینترفیس خوبی دارد اما گاهی اذیت می­کند و نمی­تواند چندکار را با هم انجام دهد. اما مروگر وب این گوشی عالیست . 6303 یک گوشی متعادل و قابل قبول است.

اگر بخواهیم گوشی هایی در این محدوده قیمت و با این امکانات معرفی کنیم ، سونی­اریکسون K770 سایبرشات هم مشخصات مشابهی دارد اما قیمتش ارزانتر است. دوربین 3.2 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک و 3G هم دارد. اگر یک گوشی متالیک باریک مثل 6303 بخواهید، سونی­اریکسون W980 یا حتی سامسونگ U800 با قیمت ارزانتر که هردو قابلیتهای مشابه با 6303 دارند گزینه­های خوبی هستند. این گوشیها مجهز به HSDPA و دوربین 3.2 مگاپیکسل می­باشند.


مطالب مشابه :


مروری بر گوشی نوکیا 6303 کلاسیک

دوربین نوکیا 6303 کلاسیک 3.2 مگاپیکسل است و 27 مدل از گوشی های نوکیا ** نرم افزار تقویت و




نوکیا

موبایل - نوکیا تعمیرات موبایل - سولوشن - نرم افزار. Nokia 6303 - RM - 443 - SW - FARSI.




دانلود برنامه واتس آپ جدیدWhatsApp Messenger 2013

بزرگترین مرجع دانلود ایرانیان،دانلود رایگان بازی ،نرم افزار،موبایل،عکس ،فیلم نوکیا سری




دزد گیر برای موبایل

آموزش: این نرم افزار رو دانلود کنید ! ۲- روی گوشیتون تمهای نوکیا نرم افزارهک موبایل با




انتقال یا کپی اس ام اس به کامپیوتر در نوکیا

آموزش انتقال یا کپی اس ام اس مموری کارت به کامپیوتر در نوکیا من با نرم افزار فوق كپي كردم




دانلود نرم افزار نوکیا پی سی سویت (7.1.60 Nokia PC Suite)

برنامه Store images که از گزینه های نرم افزار نوکیا پی سی سویت (Nokia PC Suite)




فیلتر Esd را سیم کشی نکنید

حل مشکل صفحه سفید و باطری 6303. نرم افزار بازیابی اس ام اس از برنامه ضبط نوکیا




Download Mobile Master Professional v6.7.3.2348

دانلود نرم افزار,دانلود Download Mobile Master جاسوسی وهک و نرم افزار موبایل.بازی نوکیا




برچسب :