آموزش ساخت وبلاگ در سایت بلاگفا

چگونه وبلاگ بسازيم؟؟ (آموزش ساخت وبلاگ در سایت بلاگفا)

 

 

در اين آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساختن وبلاگ در يکي از بزرگ‌ترين سايت‌هايي که خدمات وبلاگ را ارائه مي‌دهند آشنا کنم. سرویس‌های مختفی مثل Persianblog.ir ، blogger.com ، mihanblog.com و ... وجود دارند، اما ما بلاگفا را به دلیل امنیت، ساده‌تر بودن دامنه و مهم‌ترازهمه، بالاتر بودن رتبه آن نسبت به دیگر سایت‌ها، ترجیح می‌دهیم.

براي ساخت وبلاگ، مراحلي را که در اين آموزش گفته شده است به ترتيب انجام دهيد:
- ابتدا وارد سايت بلاگفا شويد . اگر آدرس آن را نمي‌دانيد از طريق لينک زير اين کار را انجام دهيد:

www.Blogfa.com



- پس از وارد شدن به سايت بلاگفا همان گونه که ملاحظه مي کنيد اين سايت توضيحاتي را در مورد خدماتي که اين سرويس دهنده در اختيار شما قرار مي‌دهد شرح داده که اگر براي اولين بار است که از اين سرويس استفاده مي‌کنيد خواندن اين توضيحات به شما توصيه مي‌شود.

 

 

پس از خواندن اين توضيحات بر روی دکمه‌ «ایجاد وبلاگ جدید» کليک نماييد تا مراحل ساخت وبلاگ شما شروع شود:

- اکنون وارد صفحه‌اي مي‌شويد که فيلدهایي (خانه‌هاي سفيد رنگ و خالي که براي وارد کردن و نوشتن اطلاعات شما درون آنهاست) قرار داده شده است که شما بايد آنها را به دقت تکميل نماييد.

- همان گونه که مشاهده مي‌کنيد اولين فيلد، فيلد نام کاربري مي‌باشد

 

نام کاربري، هم به عنوان اسم وبلاگ شما و هم به عنوان نام کاربري برای ورود به کنترل‌پنل شما لحاظ مي‌شود پس در انتخاب آن دقت کنيد چون انتخاب يک نام مناسب و مرتبط با فعاليت وبلاگ شما مي‌تواند نقش بسيار موثري در پا گرفتن وبلاگ شما داشته باشد.
- اين نام کاربري تنها مي‌تواند شامل حروف انگليسي و عدد باشد و حروف فارسي را پشتيباني نمي‌کند.
- توجه نماييد که اين نام ديگر قابل تغيير نمي‌باشد

- پس از تکميل فرم، آدرس وبلاگ شما به اين صورت خواهد بود http://username.blogfa.com

- فيلد شماره دو، فيلد کلمه عبور مي‌باشد که به عنوان کلمه عبور وبلاگ شما در نظر گرفته مي‌شود در انتخاب آن دقت کنيد که نه آنقدر ساده باشد که هر کسي قادر به پيدا کردن آن باشد و نه آنقدر طولاني و سخت که خودتان هم يادتان نماند.
بهتر است که کلمه عبورتان تلفيقي از حروف ( لاتين ) و عدد باشد تا امنيت آن بيشتر شود و بيشتر از 8 کاراکتر باشد براي مثال کلمه‌هاي عبور زير را هرگز استفاده نکنيد :
123456789
987654321
1234
abcd و غيره

فيلد بعدي هم همان طور که از اسمش مشخص می‌باشد بايد کلمه عبور را دوباره وارد کنيد دقيقا همان کلمه‌اي را تايپ کنيد که در فيلد قبلي تايپ کرديد، دقت کنيد که کلمه عبور به کوچک يا بزرگ بودن حروف حساس مي‌باشد.

در ضمن کلمه عبور مي‌تواند شامل اين کاراکتر ها نيز باشد : _ ( ) ^ % $ # @ ! = + \ \ { } / . , [ ] )



- فيلد بعدي عنوان وبلاگتان مي‌باشد که در بالای مرورگر و بالای سايتتان نمايش داده مي‌شود. باز هم سعي کنيد اسمي را انتخاب نماييد که به فعاليت وبلاگ شما نزديک‌تر باشد. این نام برای موتورهای جستجو خیلی مهم است. نسبت به آن می‌فهمند که موضوع وبلاگ شما چیست...

 



- نوبت به فيلد بعدي يعني نام نويسنده مي‌رسد که نام خودتان يا نام کسي که براي او داريد وبلاگ مي‌سازيد را وارد نماييد. اين اسم مي تواند اسم واقعي شما يا اسم مستعار شما باشد تصميم آن به عهده شما مي‌باشد.



- بعد از نام نويسنده در فيلد بعدي بايد شرح مختصر و کوتاهي را از وبلاگ خود بنويسيد که از اين عبارات موتورهاي جست و جو گر استفاده مي‌کنند تا بفهمند که کلمات جست و جو شده و خواسته شده از آنها در وبلاگ شما وجود دارند و به وبلاگ شما مرتب هستند يا نه پس به دقت آنها را پر کنيد و سعي کنيد واقعا کلمات يا عباراتي را در آن بنويسيد که در وبلاگ شما موجود باشد . سعي کنيد اين فيلد را با کلمات پر نماييد و کلمات را با کاما از يکديگر جدا نماييد تا جملات طولاني اين طوري نتيجه بهتري مي‌گيريد مثلا: ساخت وبلاگ ، بلاگفا ، آموزش ساخت ، آموزش تا اينکه بنويسيد: آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا



- در اين قسمت بايد ايميل خصوصي خود را وارد نماييد که به هيچ عنوان به کاربران وبلاگ نشان داده نخواهد شد و پس از ثبت نام ايميلي به آن فرستاده مي شود که در آن از طرف مديريت بلاگفا به خاطر ثبت نام در بلاگفا از شما قدر داني می شود و نام کاربري و کلمه عبورتان به آن فرستاده مي شود تا اگر آنها را فراموش کردید نام کاربري و کلمه عبورتان را داشته باشید پس حتما ايميل خود را در اين قسمت وارد نماييد و از ايميلي که به آن فرستاده مي شود به خوبي نگه داري کنيد چون اگر نام کاربري و کلمه عبورتان را افراد ديگري بدانند مي توانند وارد قسمت مديريت وبلاگ شما شوند و از طرف شما پست هاي نا مربوط ارسال کنند و حتي کلمه عبورتان را تغيير دهند و ديگر شما به وبلاگتان دسترسي نخواهيد داشت

 

 



- در اين فيلد يعني "ايميل نويسنده" ايميلي را بايد وارد نماييد که کاربران توسط آن مي‌توانند با شما در ارتباط باشند و به تمامي کاربران نمايش داده مي‌شود.


- در فيلد "منطقه زماني" بايد زمان خود را بر حسب GMT تنظيم نماييد که براي کاربران ايراني به طور پيش فرض تهران GMT 3:30 انتخاب شده مي‌باشد اگر تنظيم نيست آنرا تنظيم کنيد.

- در فيلد "تعداد پست‌ها در صفحه نخست" همان طور که از اسم آن پيداست بايد تعداد پست‌هايي را که مي‌خواهيد در صفحه نخست وبلاگ شما نمايش داده شوند انتخاب نماييد. بهتر است تعداد آنها از 17 تا بيشتر نباشد چون باعث سنگين شدن وبلاگ شما در نتيجه دیرتر بارگذاری ( لود شدن ) مي‌شود که باعث کاهش بازديد کنندگان وبلاگتان خواهد شد.

 

- در فيلد بعدي شما مي توانيد نحوه نمايش تاريخ پستها را تنظيم نماييد بدين صورت که شما وقتي پستي را به وبلاگتان ارسال مي‌کنيد خود سيستم بلاگفا تاريخ پست شدن آن مطلب به وبلاگ شما را درج مي‌نماييد که از ميان نمونه‌هاي ارائه شده مي‌توانيد به دلخواه يکي را انتخاب نماييد.

- اين فيلد همانند فيلد قبلي ساعت درج مطلب در وبلاگ شما را به طور خود کار ثبت مي‌کند و نمايش مي‌دهد. شما مي‌توانيد در اين قسمت نحوه نمايش زمان پست‌ها را به دلخواه خود تنظيم نماييد.


- فيلد بعدي که بايد تنظيم شود فيلد نحوه نمايش تاريخ آرشيو مي‌باشد که شما بايد مشخص کنيد که اين قسمت از وبلاگ شما به صورت عددي نمايش داده شود و يا به صورت حروف.


- فيلد بعدي که بايد تنظيم شود فيلد نحوه آرشيو مطالب وبلاگ مي‌باشد وقتي شما وبلاگي را ثبت مي‌کنيد سيستم بلاگفا به طور خود کار آرشيوي از مطالب شما را تهيه مي‌کند که در اين قسمت شما مي‌توانيد سيستم را تنظيم کنيد که آرشیو شما را به صورت هفتگي نمايش دهد يا ماهانه:

 



- در قسمت آخر نيز 6 بند از قوانين بلاگفا درج شده است ، پس از خواندن آنها دکمه قبول قوانين سايت و ايجاد وبلاگ را کيلک نماييد تا مراحل ساخت وبلاگ شما به انتها برسد و اگر در پر کردن فيلدها اشتباهي نکرده باشيد خوش آمد گويي شما و نام وبلاگ شما به نمايش در مي‌آيد در غير اين صورت سيستم جاهايي را که شما اشتباه پر کرديد را با علامت و نوشته‌هايي فرمز رنگ جلوي همان فيلد‌ها راهنمايي مي‌کند به همين راحتي شما توانستيد يه وبلاگ بسازيد.

 

 



حال دوباره به صفحه اصلي سايت بلاگفا برويد و در قسمت نام کاربري و کلمه عبور ، نام کاربري و کلمه عبور خود را وارد نماييد و وارد قسمت مديريت بلاگ خود شوید

 



به شما تبريک مي گوییم شما از اين به بعد صاحب يک وبلاگ شديد و مي‌توانيد تجربيات، خاطرات و حرف‌هاي خود را با ديگران به اشتراک بگذاريد. [فراموش نکنید که همیشه به مخاطبان خود امید بدهید. مطالب خوب و علمی بنویسید نه مطالب منفی و نامیدکننده :) ]

پی نوشت این آموزش :

بسیاری از دوستان بعد از خواندن این آموزش که نحوه ایجاد وبلاگ بود خواستار آن شدند که نحوه مدیریت وبلاگ را نیز که شامل قرار دادن عکس در وبلاگ ، قرار دادن موزیک در وبلاگ ، قسمت های مختلف یک وبلاگ ، ابزار های ان و غیره ... را نیز آموزش دهیم ، به خاطر همین بر آن شدیم تا سلسه مقالات «مدیریت وبلاگ» را شروع کنیم که در آن نحوه مدیریت وبلاگ به صورت حرفه ای را به شما آموزش دهیم که در لینک زیر شما می توانید قسمت اول این سلسله آموزش ها را مشاهده نمایید :

سلسه مقالات «مدیریت وبلاگ» بخش اول

 


 

شاید بخواهید این دو آموزش تصویری را هم تماشا کنید:

1- آموزش تصویری ساخت وبلاگ در بلاگفا Blogfa.com

2- آموزش تصویری ارسال یک پست در وبلاگ

 

مقاله‌ی زیر به عنوان یک مکمل برای آموزش‌های بالا در نظر گرفته شده است:

وبلاگ ساختن یک کار ساده است.

وارد blogfa.com یا Persianblog.ir شوید و عضویت در سایت را بزنید.

در پرشین بلاگ پس از وارد شدن وارد صفحه ای می شویم که مطلبمان را درآن یادداشت می کنیم.

برای فرستادن مطلب هم فرستادن یادداشت را می زنیم.

نکته ی مهم:بهتر این است که مطلب یا مطلب هایمان را با گزینه ی فرستادن یادداشت وارد کنیم و در آخر از سمت راست وبلاگ در منوی پرشین بلاگ بازسازی وبلاگ را بزنیم.

بازسازی وبلاگ چیست؟

کاربرد بازسازی وبلاگ این است که شما با فرستادن یادداشت تنها آن را ثبت کرده اید و در صفحه ی وبلاگتان نمایش داده نمی شود که با گزینه ی بازسازی وبلاگ مطالب جدید و تغییرات جدید در وبلاگ نشان داده می شود.

گزینه های تنظیم قلم.

در صفحه ی تنظیم یادداشت گزینه های مختلفی وجود دارد که اکثر آنها شبیه Word هست و بسیار آسان. مثل Bold ، Italic یا Underline.

اما گزینه هایی مثل تنظیم جدول، ایجاد عکس و یا لینک دادن وجود دارد که با آن به زودی آشنا می شویم.

پس از هر بار فرستادن مطالب، آنها در پایین صفحه ثبت می شوند.

در وبلاگ مطالب از پایین به بالا نمایش داده می شوند.

پس قدیمی ترین آن است که پایین ترین است.

در حال حاضر اکثر سایتها اینگونه هستند.

جلوی هر مطلب ثبت شده سه گزینه وجود دارد:تنظیم، حذف و نظرات.

تنظیم و حذف که معلومند. در تنظیم می تونانید مطلب را Edit کنیم. دز پایان هر مطلب یک نظر بدین وجود دارد که دیگران در آن نظر می دهند. Persianblog یک خوبی عالی دارد و آن اینکه هر مطلبی که ثبت می شود در صورت وجود نظرهای جدید با آبی Bold شده اعلام می کند.

اما گزینه های سمت راست صفحه:

بازسازی وبلاگ:در قبل با آن آشنا شدیم.

انتخاب قالب: هر وبلاگ یک قالب (شکل کلی) دارد که مطالب بر اساس آن کد بندی می شوند. شما می توانید به راحتی در قسمت انتخاب قالب ، قالب مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.

ویرایش قالب: برای قالب نویسی احتیاج است که یک زبان برنامه نویسی بلد باشید که برای وبلاگ زبان پایه HTML مخفف Hyper Text Markup Language به معنای زبان برنامه نویسی ابرمتن می باشد. قالبا CSS هم برای یادگیری بسیار خوب است و کار شما را راحت می کند. اما لازم است که شما این دو زبان را یاد بگیرید که حتما در اولین فرصت لینک سایتهای آموزشی را خواهم داد.

مدیریت یادداشتها و پیامها: با کلیک بر این گزینه به صفحه ی اصلی می روید.

دفترچه یادداشت: معمولا به عنوان یک دفترچه یادداشت استفاده می شود و یادداشتها را ذخیره می کند. می شود گفت:دفترچه یادداشت یک وبلاگ نویس.

WINFILE در اینجا می توانید Password تان را عوض کنید. (و گزینه های دیگر....)

تنظیمات وبلاگ: گزینه هایی همچون تعداد یادداشتها در صفحه،ای میل، نوع آرشیو و......

ثبت در فهرست کاربران:شما می توانید به راحتی وبلاگ خود را عضو کاربران کنید تا در صورتی که کسی Search کرد درون سایت پرشین بلاگ، وبلاگ شما را جزو موضوعان بیاید و وبلاگ خود را جزو یک گروه خاص قرار دهید.

آرشیو و مدیریت آرشیو:
یکی از قسمتهای مهم وبلاگ آرشیو می باشد. در صورتی که آرشیو را در قسمت تنظیمات وبلاگ روی هفتگی یا ماهانه تنظیم کرده باشید این قسمت پدیدار می شود.

کار بازسازی آرشیو همانند بازسازی وبلاگ است. یعنی شما با کلیک بر آن آرشیو های جدید را در معرض دیدی می گذارید.

شما می توانید قالب آرشیو را هم همانند وبلاگ تغییر دهید. چون آرشیو صفحه ای جدا دارد (در پرشین بلاگ)

خروج از سایت: در واقع شما Log Out می کنید و خارج می شوید.

حذف وبلاگ: وبلاگ شما به کلی حذف می شود.

وبلاگ شما: وبلاگتان را در صفحه ای جدا باز می کند.

حالا اشاره می کنیم به اینکه لینک چیست؟

حتما می دانید لینک چیست. با کلیک بر آن به صفحه ای جدید می روید . مثلا با این لینک به Pc2004 می روید.

خب برای لینک دادن ابتدا متنی که می خواهید به صورت لینک در آید بلوک کنید عکس کره ی زمین که گیره زده شده بزنید و بعد آدرس را بدهید. در منوی بعدی _blank باعث می شود لینک در صفحه ای جدا باز گردد.

حال با عکس آشنا می شویم.

در اینترنت برای عکس به نمایش گذاشتن باید آدرس عکس را بر روی اینترنت بدهید. برای یافتن آدرس عکس روی عکس مورد نظر در اینترنت کلیک راست کرده URL عکس را کپس مس کنید. سپس در وبلاگتان عکس کوه را شده و URL عکس را کپس می کنید(URL یعنی آدرس عکس)

اما اگر عکس بر روی هاردمان باشد چی؟ باید از طریق سایتهایی عکستان را Upload کنید یعنی وارد اینترنت نمایید. کافیست در گوگل سرچ کنید:Upload-File به راحتی برای شما کلی سایت می آورد.

می توانید از نرم افزارهایی مخصوص این کار استفاده کنید.

یک سایت Upload:Sharemation (اما من پیشنهاد می کنم در گوگل سرچ کنید.)

فونت (قلم ) مناسب برای کار، Tahoma سایز 9pt است که متاسفانه به صورت نمایشی در پرشین بلاگ نیست. باید در Word مطلبتان را با Tahoma و فونت 9 (چون مبنای سایزهای Word بر مبنای pt است ) تایپ کنید و بعد در پرشین بلاگ کپی کنید.

یک روش تبلیغ وبلاگ:از طریق قسمت کاربران پرشین بلاگ در وبلاگها نظر دهید و کم کم وبلاگ را گسترش دهید. چه بسا بعد از مدتی تصمیم به ساخت سایت بگیرید.

سلسه مقالات «مدیریت وبلاگ» بخش اول

 

اين آموزش مربوط است به موضوع آموزش اينترنت (Internet)‏‏ که توسط Gytyonline در تاريخ: Tuesday, 2010 August 17 ارسال شده است.   |   تعداد بازديد: 2881 بار   |   امتياز متوسط: 4.6



سلسه مقالات «مدیریت وبلاگ» بخش اول

سلام پس از نوشتن و انتشار آموزش " نحوه ساخت وبلاگ در بلاگفا " وقتی دیدم که این آموزش با استقبال خوبی مواجه شد و به خیلی از دوستان توانست که کمک بکند تصمیم گرفتم مقاله دیگری هم در باره نحوه مدیریت و نگه داری وبلاگ در بلاگفا بنویسم و نظرات و در خواست‌های شما عزیزان نیز در این امر بی تاثیر نبوده و البته سعی کرده ام که به طور کلی توضیح بدم تا سایر کاربرانی که از سرویس‌های دیگر وبلاگ دهی نیز استفاده می‌کنند هم بتوانند از این آموزش استفاده کنند. به طور کلی ما تمامی امکانات و ابزار هایی را که بلاگفا در اختیار مدیران وبلاگ خود قرار داده است تک تک مورد بررسی قرار میدهیم که این اموزش را به طور کلی می‌توانیم شامل موارد زیر در نظر بگیریم:

نحوه ارسال یک پست

- نحوه قرار دادن کد‌های متفرقه از جمله آهنک ، شمارنده کاربران و...
- اشنایی با کد‌های قالب مورد نظر
- تعیین چند نویسنده بودن یک وبلاگ و سطح دسترسی هر یک از نویسندگان
و سایر امکانات...


در گام اول برای اینکه شما بتوانید یک وبلاگ ایده آل و همه پسند داشته باشید باید به تمامی ابزارها و امکاناتی که در اختیار دارید مسلط باشید تا بتوانید از حداکثر توانایی‌ها و امکانات استفاده نمایید.
برای شروع کار ابتدا وارد صفحه مدیریت وبلاگ خودتان شوید ( اگر وبلاگ ندارید می‌توانید طبق آموزش قبلی یک وبلاگ برای خود به وجود آورید ) در ابتدای کار شما با صفحه ای که عکس آن را نیز در زیر مشاهده می‌کنید مواجه می‌شوید که این صفحه میز کار نام دارد که توسط لینک هایی که در این صفحه قرار گرفته است شما می‌توانید به راحتی و در اسرع وقت به تمامی قسمت‌های وبلاگتان دسترسی پیدا کنید ، که در اینجا طبق شمارهایی که در عکس مشخص شده است هر ابزار را به تفکیک توضیح می‌دهیم.

 

  • میزکار: با کلیک بر روی این کلمه وارد صفحه اصلی و اولیه کنترل پنل وبلاگتا خواهید شد و از آنجا می‌توانید به راحتی به تمامی قسمت‌های وبلاگ خود دست یابید.
  • پست مطلب جدید: با کلیک بر روی قسمت زیر صفحه ای برای شما باز خواهد شد که در آن یک ویرایشگر متن همانند شکل زیر قرار دارد که توسط این ویرایشگر شما می‌توانید بر روی متنی که می‌خواهید بر روی وبلاگتان قرار دهید تغییرات و ویرایش هایی رو انجام دهید و یا اینکه قسمتی از متن خود را به صورت لینک قرار دهید و یا شکل و تصویری را در متن پست خود قرار دهید و خلاصه با این ویرایشگر شما می‌توانید متن پست خودتان را به هر شکلی که مد نظر شما می‌باشد ویرایش کنید که در زیر به معرفی ابزارهای این ویرایشگر می‌پردازیم:
    • در قسمت اول شکل که با عدد 1 نشان داده شده شما ابزارهای ویرایش متن رو می‌توانید پیدا کنید که اکثر این ابزار‌ها رو در سایر ویرایشگر‌های متن نیز مانند word مشاهده کرده‌اید و با آن‌ها کار کرده‌اید که عبارتند از:
      • لیست باکس انتخاب کننده نوع خط
      • لیست باکس انتخاب کننده اندازه و سایز خط
      • : که تنظیم کننده راست به چپ یا چپ به راست بودن نوشته شما می‌باشد.
      • : که توسط این مجموعه شما می‌توانید به متن پست هایتان ویژگی‌های خاصی را بدهید که به ترتیب باعث: بزرگتر و تو پر نشان دادن متن ، کج نمایش دادن متن ، زیر خط دار بودن نوشته و یا وجود خطی در وسط نوشته می‌شوند .
      • : توسط این مجموعه از ابزارها شما می‌توانید زیرنویس‌ها ( اندیس‌ها ) یا بالا نویس‌های مورد نیازتان را در متن بنویسید ، که این ابزارها در نوشتن فرمول‌های ریاضی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.
      • : این مجموعه که یکی از ابزارهای شناخته شده در ویرایشگر‌های متن می‌باشید توسط آن می‌توانید راست چین یا چپ چین یا وسط چین بودن و یا هم اندازه کردن تمامی سطرها را تنظیم نمایید.
      • : توسط این ابزارها شما می‌توانید که به کناره کل متن خود فاصله ای را افزوده یا از آن کم کنید که این فاصله از کناره راست متن اضافه یا کاسته می‌شود ، که شکل اول باعث کاهش فاصله و شکل دوم باعث افزایش این فاصله می‌شود.
      • 8.: توسط این مجموعه از ابزارها شما می‌توانید رنگ بندی متن خودتان را تنظیم کنید که ابزار اول وظیفه تعیین رنگ پس زمینه متن را بر عهده دارد و شما ابتدا باید قسمتی از متن خودتان را انتخاب نمایید و سپس با زدن این ابزار رنگ مورد نظر خودتان را تعیین نمایید و ابزار دومی وظیفه تعیین رنگ خود متن را بر عهده دارد که با زدن این ابزار پنجره ای برای شما باز خواهد شد که رنگ هایی را به شما نمایش خواهد داد و شما رنگ مورد نظرتان را انتخاب می‌نمایید.
      • : توسط این مجموعه از ابزار‌ها شما می‌توانید متن خودتان را با بیرون از وبلاگ ارتابط دهید و یا با اضافه کردن عکس یا جدول متن خودتان را گویا تر کنید که اولین ابزار از این مجموعه وظیفه لینک دادن متنی را به صفحه مورد نظر شما بر عهده دارد به این صورت که ابتدا شما متن مورد نظر خودتان را انتخاب می‌نمایید و سپس این ابزار را کلیک می‌نمایید و پنجره ای مانند پنجره زیر برای شما به نمایش در خواهد آمد:

        که در این پنجره شما در قسمت آدرس لینک صفحه مورد نظرتان را که قصد دارید بازدیدکننده به آنجا هدایت شود را وارد می‌نمایید و در قسمت (tooltip) توضیح: توضیحی را می‌نویسید تا وقتی که کاربر موس خودش را بر روی این قسمت قرار داد این توضیح نمایش داده شود و در قسمت نوع پنجره نیز مشخص می‌کنید که صفحه مورد نظر چگونه نمایش داده شود مانند در پنجره ای جدید ، در خود پنجره اصلی ، داخل فریم و یا غیره.
        حتما به این نکته توجه داشته باشید که موقع وارد کردن آدرس صفحه مورد نظر عبارت http:// را نیز تایپ نمایید.

        با استفاده از ابزار دوم این مجموعه شما می‌توانید عکسی را درون پست خودتان قرار دهید و ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتما این عکسی را که می‌خواهید بر روی وبلاگ خودتان قرار دهید در آپلود سنتری مطمئن بارگذاری نمایید تا به مرور زمان اگر این عکس از آدرس اصلی خودش پاک شد پست شما در وبلاگتان خراب و ناقص نشود مانند سایت persiangig که فضایی رایگان در اختیار شما قرار می دهد تا فایل هایتان را روی اینترنت به صورت رایگان بارگذاری ( آپلود ) نمایید، وقتی شما این ابزار را کلیک نمایید پنجره ای به شکل زیر برایتان باز خواهد شد:

      • که در قسمت آدرس تصویر لینک تصویرتان را وارد می‌کنید و در قسمت نوشته جایگزین متنی را وارد کنید که به عکستان مربوط باشد چون این نوشته تا زمانی که عکس لود نشده باشد به جای آن نمایش داده می‌شود و در قسمت فاصله‌ها می‌توانید فاصله هاشیه افقی وعمودی تصویرتان را مشخص نمایید و در قسمت ترکیب بندی می‌توانید مشخص کنید که عکس در کدام قسمت نمایش داده شود به صورت چپ چین و در قسمت چپ یا در راست یا در وسط یا بالا و سایر گزینه هایی که برای انتخاب دارید و عددی را که در قسمت ضخامت هاشیه وارد می‌کنید به نسبت عددی که وارد کردید برای عکستان هاشیه قرار می‌دهد. با ابزار بعدی این مجموعه می‌توانید یک خط عمودی را در محل مورد نظرتان در پست قرار دهید. و ابزار بعدی برای رسم جدول می‌باشد که با کلیک بر روی آن پنجره ای به شکل زیر برایتان به نمایش در خواهد آمد:


        که در قسمت سطر و ستون شما تعداد سطرها و ستون هایی رو که جدولتان نیاز دارد را مشخص می‌نمایید ، و در قسمت فیلد‌های فاصله‌ها شما می‌توانید فاصله هر سلول از هم و فاصله کناره‌های آن‌ها را مشخص نمایید که معمولا عدد 1 برای این فیلد‌ها مناسب است البته اگر می‌خواهید جدولی عادی و معمولی داشته باشید و گرنه بسته به کارتان این اعداد تغییر می‌نمایند.
        در فیلد قسمت عرض، شما می‌توانید مشخص نمایید که عرض جدول بر چه اساس مشخص شود بر اساس پیکسل یا درصد و یا EM.
        در قسمت قالب بندی شما می‌توانید مشخص نمایید که هاشیه جدول شما چقدر باشد که معمولا عدد 1 مناسب است و در فیلد اول نیز می‌توانید مشخص نمایید که نوشته شما در کجای خانه‌های جدول قرار بگیرد در وسط بالا وسط میانه وسط پایین و...
      • 10.: که آخرین ابزار نوار ابزار ویرایشگر می‌باشد مربوط می‌شود به صفحه کد‌های html نوشته شما که اگر بر روی این آیکون کلیک نمایید تمامی نوشته‌های شما به صورت کد‌های html نشان داده خواهد شد و این ابزار به درد کسانی خواهد خورد که به زبان html تسلط داشته باشند.




خوب تا الان تمامی ابزار‌های نوار ابزار ویرایشگر را برای شما توضیح دادیم و حال نوبت می‌رسد به تنظیمات نمایش نوشته بر روی وبلاگ شما مثلا اینکه نظر گذاشتن برای پستی که می‌گذارید آزاد باشد یا نه یا اینکه کی نمایش داده شود یا اینکه این پست را همه ببینند یا نه.

همان طور که در شکل دوم نیز مشاهده می‌کنید زیر ویرایشگر نوشته ای به این شکل موجود می‌باشد [ درج ادامه مطلب ] که در صورتی که این نوشته را کلیک نمایید برای شما 2 تا ویرایشگر متن به نمایش در خواهد آمد که اولی در صفحه ی اصلی خود وبلاگ به نمایش در خواهد آمد و برای نمایش مابقی و ادامه متن که در ویرایشگر دوم نوشته شده است در انتهای پستتان در وبلاگ به صورت خود کار کلمه ادامه مطلب به نمایش در خواهد آمد و اگر آن را کلیک نمایید این پست به صورتی جداگانه در صفحه ای دیگر به نمایش در خواهد آمد و در آن صفحه متنی که در ویرایشگر اولی و دومی نوشته شده است به صورت متوالی نشان داده خواهد شد.

    • در این قسمت که در تصوری دوم با شماره 2 مشخص شده است یعنی قسمت " نوع نظر خواهی " شما می‌توانید مشخص نمایید که نظر دهی در مورد این پست که می‌خواهید ارسال نمایید چگونه باشد! به این صورت که نظر گذاشتن برای تمام بازدیدکنندگان آزاد باشد ، نظر دهی برای این پست غیر فعال باشد ، نظرات پس از تایید مدیر وبلاگ به نمایش در بیایند و...
    • در این قسمت که با نام " انتخاب موضوع مطالب " نام گذاری شده است شما مشخص می‌نمایید که این پستی که در حال ارسال آن به وبلاگتان می‌باشد مربوط به کدام موضوع از وبلاگتان می‌باشد که موضوعات وبلاگ در این قسمت به صورت خودکار نمایش داده می‌شود و شما برای انتخاب آن‌ها می‌توانید تیک کنار آن را بزنید و پست شما می‌تواند شمال چند موضوع باشد ( در ادامه آموزش طریقه ایجاد موضوع و یا اضافه کردن ان را آموزش خواهیم داد. )
    • در این قسمت که با شماره 4 در شکل مشخص شده که " ثبت موقت و عدم نمایش در وبلاگ " نام دارد شما می‌توانید مشخص کنید که این پست در زمان دلخواه شما در وبلاگ به نمایش گذاشته شود نه درهمین لحظه به عنوان مثال شما در هفته بعدی به علت مسافرت به اینترنت دسترسی نخواهید داشت ولی نمی خواهید که وبلاگ شما به روز رسانی نشود شما می‌توانید هر تعداد پستی که می‌خواهید نوشته و تاریخ نمایش و ساعت نمایش آن در وبلاگتان را نیز مشخص نمایید و سیستم به صورت خودکار در همان تاریخ و در همان ساعت پست شما را ارسال خواهد کرد و به این صورت بازدیدکنندگان متوجه عدم حضور شما نمی شوند و وبلاگ شما نیز در زمان عدم حضورتان به روز رسانی خواهد شد.
    • یکی از ویژگی‌های جدید که سرویس بلاگفا به پست‌های وبلاگ‌ها اضافه کرده است همین قسمت می‌باشد یعنی رمز گذاری برای پست‌ها که به شماره 5 در شکل مشخص شده است به این صورت شما می‌توانید پست هایی را بر روی وبلاگتان قرار دهید که همه بازدیدکنندگان وبلاگتان به آن‌ها دسترسی نخواهند داشت و تنها کسانی می‌توانند آن را بخوانند که شما رمز آن پست را به آن‌ها اطلاع داده‌اید.

در آخر برای اینکه در قسمت های بعدی این سلسله آموزش ها بتوانیم به نیاز های شما دقیقا پاسخی مناسب دهیم لطفا مواردی را که فکر می کنید درج آنها در این سلسله مقالات لازم است و نیاز دارید بیان کنید تا در این آموزش ها لحاظ نماییم و با بیان نظرات و پیشنهاد های خودتان ما را در ارائه هر چه بهتر این آموزش ها یاری دهید .

با تشکر و موفق باشید.

 


مطالب مشابه :


وب سایت های آموزش ادب فارسی

وب سایت های آموزش ادب فارسی معلمی هنر است. در ادامه معرفی سایت های ادبیاتی ، موارد زیر




آشپزی سایت تبیان

آشپزی سایت تبیان + نوشته شده در ساعت توسط یک مادر | این آموزش آشپزی آشپزی




آموزش و پرورش در سایه

آموزش و پرورش در سایه معلمی هنر نکته دیگر اینکه لینک وب سایت ها و وبلاگ ها در قسمت




آموزش نرم افزار دانلود منیجر

نمونه کارهای هنرمدارس و مطالب مفید و مناسب برای دبیران هنر در یک سایت سایت تبیان.




هنر در خانه آموزش ساخت گوشواره ی گره ای

هنر در خانه آموزش ساخت گوشواره ی گره ای تبیان. صبح وب سایت استاد مصطفی




آموزش ساخت وبلاگ در سایت بلاگفا

آموزش ساخت وبلاگ در سایت و مطالب مفید و مناسب برای دبیران هنر سایت تبیان.




هنر ایرانی -نقاشی روی سفال

گروه های آموزشی هنر منطقه 4 سایت تبیان. آموزش نرم افزار دانلود




هنر در خانه آموزش ساخت تل

هنر در خانه آموزش ساخت تل تبیان. صبح سایت آموزش




برچسب :