معرفی مراکز آموزش عالی شهر کازرون

دانشگاه سلمان فارسی:

دانشگاه سلمان فارسی پس از دو دانشگاه دولتی شیراز و صنعتی شیراز بزرگ  ترین دانشگاه‌ دولتی استان فارس در شهرستان کازرون است. روند پیشرفت این دانشگاه فوق العاده می باشد به طوری که طی دو سال دو مرتبه ارتقا یافت. محل ساخت دانشگاه مکان قدیم دانشگاه در خیابان آیت الله طالقانی می باشد که کم و بیش در حال اجراست. در ضمن این دانشگاه مجهز به رصد خانه می باشد.

تاسیس:

در بهمن ماه ۱۳۷۲، این موسسه با نام دانشکده تربیت دبیر کازرون وابسه به دانشگاه شیراز، با همت آیت الله اسدالله ایمانی، امام جمعه وقت شهرستان و مسئولین شهرستان کازرون و با پذیرش ۳۰ نفر دانشجو در رشته ادبیات فارسی افتتاح گردید. در سال ۱۳۸۲ این دانشکده به مرکز آموزش عالی کازرون تبدیل شد و از دانشگاه شیراز جدا گردید [۱] پس از آن نیز با گسترش بیشتر به مجتمع آموزش عالی کازرون ارتقا پیدا کرد.

هم اکنون رشته‌های مهندسی فناوری اطلاعات (IT)، فیزیک کاربردی، کاردانی الکترونیک، کارشناسی ناپیوسته مهندسی الکترونیک، کارشناسی روانشناسی، کارشناسی علوم کامپیوتر، زبان انگلیسی و دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ادبیات فارسی و کارشناسی شهرسازی در این دانشگاه دایر می‌باشد و رشته کارشناسی علوم مهندسی هم به زودی به مجموعه رشته‌ها افزوده می‌گردد.

این دانشگاه با سرعت زیادی در مسیر توسعه گام بر می‌دارد و به زودی فضاهای آموزشی و ساختمانهای جدیدی تحت عنوان دانشکده‌های علوم پایه و فنی و مهندسی به این مجموعه افزوده می‌گردد. در آذرماه ۱۳۹۰ با توجه به دستیابی به استانداردهای لازم این مجتمع آموزش عالی کازرون به دانشگاه سلمان فارسی تبدیل گردید.

ارتقا به دانشگاه دولتی:

در سال ‎۱۳۸۸، در جریان سفرهای ریاست جمهوری اسلامی ایران به استان فارس، قرار شد تا این مرکز تا سطح دانشگاه دولتی ارتقا یابد و از دانشگاه شیراز مستقل شود. پس از تایید شورای گسترش آموزش عالی، این مرکز به مجتمع دانشگاهی کازرون تغییر یافت، و سرانجام با گسترش بیشتر به دانشگاه سلمان فارسی تبدیل گردد.[۲]
رئیس دانشگاه: دکتر فرهاد خرمایی
معاون آموزشی و پژوهشی: دکتر خیراله محمودی
معاون دانشجویی و فرهنگی: سیدهاشم خاتمی
مدیر امور آموزشی: مهندس علیرضا دهقان
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات: مهندس خسرویان
مدیر امور فرهنگی: ابراهیم آروند

 

دانشگاه آزاد اسلامی:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایران است که در برخی رشته ها در بین دانشگاه آزاد رتبه سومی را دارد.

رشته های تحصیلی:

این دانشگاه در 50 رشته‌ی تحصیلی همچون دامپزشکی، پزشکی، شیمی کاربردی، حقوق، مدیریت دولتی، مترجمی زبان انگلیسی، مهندسی برق، پرستاری، میکروبیولوژی، زیست شناسی، باستان شناسی، کامپیوتر، مهندسی عمران و ... سالانه از سرتاسر ایران دانشجویان زیادی می‌پذیرد.این واحد دانشگاهی همچنین در رشته های مشهور پزشکی و مهندسی برق رتبه دوم و در رشته ی پرطرفدار دامپزشکی رتبه چهارم کشور را دارد.تعداد رشته های این واحد به زودی از مرز 70 رشته خواهد گذشت. این دانشگاه بزرگ بیش از ۸۰۰۰ دانشجو دارد که به ریاست دکتر شریفی اداره می شود.

رشته‌های مهندسی این دانشگاه: مهندسی برق مخابرات، مهندسی برق قدرت، مهندسی برق الکترونیک، مهندسی برق کنترل، مهندسی برق سیستم های دیجیتال، مهندسی پزشکی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران

ریاست:

ریاست این دانشگاه هم‌اکنون برعهدهٔ دکتر سیاوش شریفی است.

بیمارستان:

بیمارستان 100 تخت خوابی امام علی زیر نظر این دانشگاه در حال ساخت است.

 مطلب زیر برگرفته از سایت شهرستان کازرون می باشد و مطلبی قدیمی است:

دانشگاه آزاد اسلامي كازرون در 17 سال گذشته با افتخار به فعاليتهاي علمي ـ پژوهشي پرداخته و توانسته است شرايط زير را كسب كند:

الف) اين دانشگاه در زميني به مساحت 441343 متر مربع واقع شده و 14 ساختمان دارد . دانشگاه از همكاري قريب به 84 عضو هيئت علمي ( تمام وقت و نيمه وقت ) و 130 عضو هيئت علمي حق التدريس برخوردار بوده و 7127 دانشجو در رشته هاي زير در اين دانشگاه به تحصيل اشتغال دارند .

رشته ها : پزشكي  ، دامپزشكي ، (دكتراي حرفه اي ) ، پرستاري ، مامائي ، ميكروبيولوژي ، علوم جانوري ( كارشناسي و كارشناسي ارشد ) ، مهندسي برق ( قدرت ) ، مجموعه آموزش زبان انگليسي و مترجمي زبان ، حقوق ، مديريت ، معارف اسلامي ، علوم تربيتي ، باستان شناسي و صنايع غذائي

ب) اين دانشگاه ازمجموع  82  آزمايشگاه و كارگاه تخصصي ، مركز سمعي بصري ، مركز اينترنت و سيستم رايانه اي جهت انجام فعاليتهاي تحقيقي و پژوهشي خود برخوردار است همچنين كتابخانه مركزي اين دانشگاه داراي مجموعه بسيار عظيمي از كتب داخلي و خارجي با بيش از 59729 جلد كتاب  و حدود 900 پايان نامه متعلق به فارغ التحصيلان اين واحد مي باشد . همچنين سايت اينترنتي اين واحد دانشگاهي به آدرس www.iauk.net مي باشد

پ) دانشجويان اين دانشگاه از امكاناتي نظير سرويس اياب و ذهاب ، خوابگاه دانشجوئي جهت خواهران ، بوفه و غذاي  يارانه اي كه در سلف سرويس توزيع مي شود برخوردار هستند.

ج) همچنين اين دانشگاه جهت پيشبرد اهداف علمي دانشجويان پزشكي ، مامائي و پرستاري خود قرار دادي  با بيمارستان شهيد بهشتي شيراز وابسته به سازمان تامين اجتماعي منعقد نموده و بر اساس مفاد اين قرارداد دانشجويان پزشكي جهت پاره اي از دروس دوره باليني تحت نظارت اساتيد متخصص و فوق تخصص آموزش مي بينند.

چ) پلي كلينيك تخصصي و فوق تخصصي سيدالشهداء وابسته به دانشگاه در شهرستان كازرون در پيشبرد اهداف آموزش نقش ارزنده اي داشته و خدماتي همچون راديولوژي ، اكو ، نوار قلب ، سونوگرافي  ارائه مي دهد .

حوزه علمیه صالحیه:

حوزه علمیه صالحیه مکتب الصادق کازرون، از هفتمین و قدیمی ترین حوزه علمیه ایران است که در شهر کازرون قرار گرفته است.

 

تاریخ و ترمیم:

حوزه علمیه صالحیه مکتب الصادق کازرون قدمتی سیصد ساله دارد که توسط خاندان افشار کازرونی بنا شده است.اما بنای جدید آن درسال ۱۳۶۸ توسط امام جمعه اسبق این شهر حجت الاسلام والمسلمین اسدالله ایمانی بازسازی شد.هزینه بنای جدید توسط بانوسلامی تامین شده‌است.

امکانات:

بنای مجلل وبیش از پنجاه اطاق (حجره) و ده مدرس درس، از جمله امکانات این حوزه می‌باشد.

طلبه ها:

این حوزه علمیه سابقاً تا پایان سطح، یعنی تا سال دهم، طلبه می‌پذیرفت. ولی در دهه اخیر تا سال ششم طلبه می‌پذیرد.حوزه علمیه صالحیه مکتب الصادق کازرون بیش از پانصد طلبه تا به حال به قم و سایر شهرستانها اعزام کرده‌است.

مسئولین و مدیران:

مسئولیت این مدرسه بر عهده حجت الاسلام والمسلمین اسدالله ایمانی، امام جمعه اسبق، سپس حجت الاسلام والمسلمین بزرگ بنیادی امام جمعه سابق بود، و درحال حاضر به عهده حجت الاسلام والمسلمین محمد خرسند امام جمعه فعلی کازرون است.مدیران این مدرسه به ترتیب حجت الاسلام بزرگ بنیادی (۱۵سال) حجت الاسلام عزمی (۳سال) حجت الاسلام حسین بنیادی (۲سال) حجت الاسلام نیاکان (۲سال) و هم اکنون و به مدت دو سال برعهده حجت الاسلام صحرائی می‌باشد.

 

مرکز تربیت معلم زینب کبری کازرون:

مرکز تربیت معلم زینب کبری از مراکز تربیت معلم ایران است.

تأسیس:

این مرکز در سال 1362 به عنوان نخستین مرکز آموزش عالی در سطح شهرستان کازرون، فعالیت خود را آغاز کزد.

رشته ها:

آموزش ابتدائی، مطالعات اجتماعی، زبان انگليسی، دينی و عربی رشته های مرکز را تشکیل می دهند.

دانشگاه پیام نور مرکز کازرون:

دانشگاه پيام نور كازرون در مهر ماه 1379 همزمان با سفر سيد محمد خاتمي رياست  محترم جمهوري اسلامي ايران به اين شهرستان و با مجوز رسمي سازمان مركزي دانشگاه پيام نور و وزارت علوم ،تحقيقات و فناوري در يك رشته تحصيلي ( حسابداري) اغاز به كار نمود . از همان ابتداء به همت مسئولين محلي ، بخصوص فرماندار وقت ( دكتر رصافياني ) زميني به مساحت 50 هزار متر مربع به دانشگاه واگذار گرديد و در ابتداي سال 1380 عمليات احداث ساختمان اداري آموزشي با مبلغ 700 ميليون ريال كه از محل كمك هاي مردمي تامين شده بود آغاز گرديد.

در حال حاضر اين دانشگاه با سه رشته تحصيلي ( حقوق ، مديريت بازرگاني ، حسابداري ) و نزديك به 560 نفر دانشجو كه 70 درصد آن خواهران تشكيل مي دهند مشغول به فعاليت است .(ارقام جمله به روز شده نیست و قطعا تغییراتی در اعداد کرده است.) 

دانشگاه جامع علمی و کاربردی مرکز کازرون

آموزشکده فنی و حرفه ای واحد کازرون

 


مطالب مشابه :


آدرس سامانه جامع آموزشي دانشگاه علمي كاربردي

اخبار دانشگاه کازرون. درد و دل اخبار it و تکنولوژی روز. بانک اطلاعات کاربردی. تجارت




اعلام نمرات در سامانه سجاد

اخبار دانشگاه کازرون. درد و دل اخبار it و تکنولوژی روز. بانک اطلاعات کاربردی. تجارت




افتخارات علمی مجتمع آموزش عالی کازرون...ساخت پردیس مجتمع

دانشگاه جامع علمی کاربردی کازرون اخبار دانشگاه پیام نور مرکز کازرون دنیای عاشقانه




جدیدترین تغییرات در حال انجام دانشگاه های کازرون و یک پیشنهاد

دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز کازرون:




دانشگاه علمی کاربردی - صنایع ایران

دانشگاه علمی کاربردی خیابان میرداماد-خیابان کازرون مرکز آموزش عالی علمی کاربردی




فرماندار کازرون خبر از برگزاری همایش دو تن از مشاهیر کازرون در سال آینده داد

همایش دو تن از بزرگان علمی و سیاسی کازرون علمی کاربردی کازرون نور مرکز کازرون




معرفی مراکز آموزش عالی شهر کازرون

دانشگاه پیام نور مرکز کازرون: دانشگاه جامع علمی و کاربردی مرکز




معرفی شهرستان کازرون

دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز کازرون[۲۷] آموزشکده فنی و حرفه ای دختران کازرون[۲۸]




برچسب :