فعالیت 85 هزار رزمنده در آموزش و پرورش/ بنیاد شهید متولی درمان جانبازان آموزش و پرورش‌ است

 

وی ادامه داد: طبق آخرین آمار بیش از 130 هزار ایثارگر در مجموعه آموزش و پرورش حضور دارند و این ایثارگر تعریف دارد که شامل شهید، جانباز، آزاده و وابستگان درجه یک مانند فرزند شهدا ،خواهر و برادر شهید، همسر، پدر و مادر شهید است که جزء خانواده شهدا هستند و جانبازان از 5 درصد به بالا نیز که در سیستم حقوقی هستند؛ آماری برابر با 18 هزار جانباز شاغل در آموزش و پرورش وجود دارد که هر ساله تعدادی از آنها بازنشسته می‌شوند.

*85 هزار رزمنده در حال حاضر در آموزش و پرورش شاغل هستند

کفراشی تعداد آزادگان شاغل در آموزش و پرورش طبق آمار سال گذشته را برابر با 5000 آزاده برشمرد و گفت: 85 هزار رزمنده شاغل در آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند که سابقه 3 ماه حضور در جبهه و بیشتر را دارا هستند و 36 هزار دانش‌آموز شهید، 5 هزار شهید فرهنگی نیز در آموزش و پرورش تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است.

مشاور وزیر و مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش در خصوص نقل و انتقالات، مأموریت تحصیلی و اولویت ایثارگران خاطرنشان کرد: در هنگام نقل و انتقال چه در زمانی که بحث انتقال به تهران بوده است و چه در حال حاضر، ممنوع‌ است؛ اما همیشه اولویت با  خانواده ایثارگران است و در استان‌ها نیز به این شکل است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات آموزش و پرورش وجود 58 هزار نیروی مازاد است که تقریباً نزدیک به همین میزان نیز نیروی مورد‌ نیاز وجود دارد و یک عدم توازن شکل گرفته است؛ برای نمونه یک نیرو در یک منطقه کشور استخدام شده است و به دلیل شرایطی، از آن منطقه به یک منطقه دیگر منتقل شده و تراکم ایجاد شده است؛ در نتیجه در منطقه اولی، جای او خالی مانده و مجبور به جذب نیروی حق‌التدریس شده‌اند.

کفراشی گفت: در بخش استثنائات نقل و انتقال، ایثارگران در اولویت قرار دارند؛ برای نمونه برای انتقال یک معلم نیاز به 5 سال سابقه کار است؛ اما برای جانباز یا فرزندان شهدا این زمان به حداقل رسانده می‌شود و این در زمان‌های مختلف متغیر بوده است؛ در حال حاضر آموزش و پرورش نیز این اختیار را به مدیران کل استان‌ها واگذار کرده است و مربوط به نقل و انتقالات سراسری است.

مشاور وزیر و مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس بیان داشت: نقل و انتقال جانبازان مشکلی ندارد؛ اما مشکل اصلی مربوط به فرزندان استخدامی شهداست که از تهران برای شهرستان‌های دیگر استخدام شده‌اند و حالا به دلیل مشکلات ازدواج و رفت و آمد درخواست انتقال به تهران را داده‌اند و تلاش می‌کنیم مشکل اینها در خصوص انتقال حل شود.    

وی با تأکید بر حذف بوروکراسی‌های رایج در نقل و انتقالات یادآور شد: فرهنگیان فرزند شهید یا جانباز که به دلیل مشکل تقاضای نقل و انتقال دارند، درخواست‌هایشان را دریافت کرده و هماهنگی های لازم را انجام می‌دهیم.

*30 درصد استخدام مربوط به فرزندان شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران است

کفراشی در خصوص استخدام ایثارگران در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طبق قانون، هر زمان که استخدامی در آموزش و پرورش یا هر دستگاهی انجام شود، سازمان مربوطه موظف است 30 درصد از فرزندان شهدا، جانبازان آزادگان و ایثارگران را استخدام کند و معتقدم همیشه آموزش و پرورش بیش از این میزان استخدام کرده است.

مشاور وزیر و مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در حال حاضر استخدام نداریم و در صورت صدور مجوز به آموزش و پرورش، اولویت با فرزندان شهدا ، جانبازان و ایثارگران است و طبق قانون عمل خواهد شد.

*14 هزار فرزند شهید شاغل در آموزش و پرورش داریم

کفراشی ادامه داد: در آموزش و پرورش قریب به 14 هزار فرزند شهید شاغل داریم که  نیروی خدماتی، معلم و مدیر مدرسه بوده و استخدام رسمی هستند.

وی با اشاره به قانون ایثارگران اضافه کرد: قانون جامع ایثارگران در دولت تصویب شده است و بخشی از آن را آموزش و پرورش اجرا کرده است و برای نمونه ماده 51 آن می‌گوید: فرزندان شهدا، جانبازان 25 درصد به بالا و آزادگان در صورت اجرا شدن قانون، افزایش 25 درصدی حقوق خواهند داشت و این شامل همه وزارتخانه‌هاست و اگر در آموزش و پرورش اجرایی شود، شامل 30 هزار نفر خواهد شد.

مشاور وزیر و مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش به خبرنگار فارس گفت: آموزش و پرورش و شخص وزیر اعلام کرده است، آماده اجرا این قانون هستند و منتظر تصویب آیین‌نامه اجرایی آن در دولت هستیم و اگر سه ماه دیگر هم تصویب شود، طبق قانون باید از ابتدای سال جاری این افزایش حقوق اعمال می‌شود.

* درمان جانبازان فرهنگی بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است

کفراشی به موضوع درمان فرهنگیان ایثارگر اشاره کرد و گفت: بحث درمان جانبازان ایثارگر در چند سال اخیر در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران بود که در دو سال گذشته به دستگا‌ه‌ها واگذار شد و از سال 93 باید طبق قانون به بنیاد شهید برگردد. 

وی ادامه داد: طبق دستور تیر ماه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبری رئیس‌جمهور از هر دستگاه به تعداد ایثارگری که دارد، مبلغی را از سر جمع بودجه‌اش کم کرده در اختیار بنیاد شهید قرار داده است تا خدمات درمانی جانبازان را انجام دهند.

کفراشی افزود: طبق قانون 100 درصد هزینه درمان افراد جانباز و افراد تحت تکفل، باید پرداخت شود و بنیاد شهید و امور ایثارگران باید بحث درمان جانبازان را برعهده گیرد؛ اما بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌گوید هنوز در سال 93 این بودجه به دست ما نرسیده است و انتظار داریم با حجم زیاد جانبازان در آموزش و پرورش و مراجعات مکرر، معاونت ریاست جمهوری مشکل را هرچه سریع‌تر حل کند.

 *اجرای قانون جامع ایثارگران، دستور کار سال جدید است

مشاور وزیر و مدیر کل شاهد و ایثار گر وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه طبق تصریح قانون باید به مراجعات و خواست‌های مردم رسیدگی کنیم، افزود: در سال تحصیلی جدید اجرای قانون جامع ایثارگران در دستور کارمان است و با تاکید وزیر آموزش و پرورش به محض آمدن آئین‌نامه قانون جامع ایثارگران، بخش اعظمی از مشکلات جانبازان و ایثارگران حل خواهد شد.

وی با برشمردن این مشکلات گفت: اجرای این قانون در نقل و انتقالات، سنوات ارفاقی و افزایش حقوق به ایثارگران کمک خواهد کرد.

مشاور وزیر و مدیرکل شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش اضافه کرد: در خصوص مشکلات قضایی ایثارگران در هر اداره کل، منطقه ‌و شهرستان، بخش حقوقی داریم که به همه فرهنگیان به ویژه ایثارگران معاضدت قضایی می‌دهد و در وزارت آموزش و پرورش نیز یک واحد حقوقی در اداره کل شاهد و ایثارگران مشغول به کار است و هر روز به مراجعین ایثارگر مشاوره می‌دهد که بیشترین موضوع مورد پیگیری، مصوبات گذشته مراجع ذیصلاح شامل دولت، مجلس و شورای عالی آموزش و پرورش است.


مطالب مشابه :


معافیت مالیاتی و بیمه پرسنل جانباز و فرزندان شهداء

آموزش حسابداری حقوق و نکته مهم و قابل تأمل این است که فرزندان شهدا از پرداخت مالیات بر




جوابیه به فرزندان معظم شهدا

فرزندان شهدا، جانبازان 25 درصد به بالا و از ابتدای سال جاری این افزایش حقوق اعمال




امتیازات فرزندان شهدا

تعیین میزان افزایش حقوق کارگران در امتیازات جدید فرزندان شهدا طبق قانون مدیریت خدمات




افزایش سهمیه خانواده شهدا و جانبازان برای ورود به دانشگاه‌ها

افزایش سهمیه خانواده شهدا و همسر و فرزندان شاهد که از حقوق ایثارگران




لایحه جامع خدمت رسانی به ایثارگران

تعیین و هرساله متناسب با افزایش ضریب حقوق شاغلین اضافه وبه شکل و فرزندان شهدا)




افزایش 15درصدی حقوق کارمندان در سال 91 تأیید شد

به گزارش نفت نیوز به نقل از فارس ، رحیم ممبینی درباره میزان افزایش حقوق فرزندان شهدا




بخشنامه در خصوص تبديل وضعيت استخدامي فرزندان شهدا و جانبازان

دانلود بخشنامه شماره 969/92/220 مورخ 24/01/1392 در رابطه با تبديل وضعيت فرزندان شهدا و افزایش حقوق




فعالیت 85 هزار رزمنده در آموزش و پرورش/ بنیاد شهید متولی درمان جانبازان آموزش و پرورش‌ است

*30 درصد استخدام مربوط به فرزندان شهدا شدن قانون، افزایش 25 درصدی حقوق خواهند




شیوه افزایش حقوق کارکنان دولت تعیین شد

شیوه افزایش حقوق کارکنان دولت از جمله تسری فوق العاده ایثارگری در مورد فرزندان شهدا




صدور احكام استخدام قطعي فرزندان شهدا و جانبازان 50 درصد به بالا

به صدور احكام استخدام قطعي فرزندان شهدا و فرزندان جانباز 50 درصد افزایش حقوق




برچسب :