تشکیل مدارس تجربی در پیوست دانشگاه فرهنگیان این استان خراسان رضوی

مدیرکل اموزش و پرورش خراسان رضوی از تشکیل مدارس تجربی در پیوست دانشگاه فرهنگیان این استان خبر داد

به گزارش روابط عمومی آموزش و پروش خراسان رضوی، سید جواد حسینی قبل از ظهر امروز در جلسه تحقیقات و پژوهش آموزش و پرورش در مشهد افزود:دانشگاه فرهنگیان سرفصلی جدید ، ماموریت گرا و ارگانیک است.

وی تصریح کرد:برای ما مهم است که در آینده ای نزدیک مثل دانشگاه پزشکی که دارای بیمارستان برای امور عملی است،مدارسی در پیوند با فرایندهای مهندسی شده دانشگاه فرهنگیان برای مساله یابی ساماندهی شود.

وی بابیان این که دانشگاه فرهنگیان مرکز مطالعات استراتژیک آموزش و پرورش است اذعان داشت:تشکیل دبیرخانه دائمی فرایندهای یاددهی – یادگیری نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل اموزش و پرورش خراسان رضوی،با اشاره به این که هم اکنون 50 دانشجو از این دانشگاه در پیوست با اداره کل آموزش و پرورش مسایل تعلیم و تربیت را رصد می کنند،ابراز داشت:وجود نماینده ای در ارتباط با دانشگاه می تواند با شناسایی پتانسیل دانشگاه، مشکلات سیستم آموزشی را نیز با سازو کارهای علمی مرتفع سازد.

حسینی از مسوولان این شورا خواست با تهیه برنامه عملیاتی در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و وزارت،ظرف 15 روز آینده مدیریت واحد پژوهش را طرح ریزی و تشکیل دهند.

وی احساس تملک در برابر تعلق را از مشکلات سازمانی خواند و تاکید کرد:در مدیریت واحد باید احساس تعلق داشته و پژوهش را از نخبه گرایی به سمت نهادینه سازی،  بدنه دانش آموزان و معلمان برسانیم.

به گفته حسینی مدیران مدارس در پژوهشی ساختن مدارس خود نقش مهمی داشته و نقش پذیری تمام دانش آموزان دو مدرسه ام هانی و عبدالله رضوی را از این دست معرفی کرد که در فرایند جامعه پذیری دانش آموزان بسیار موثر بوده است.

وی از پیگیری تبدیل پژوهشسرای عباس زادگان به پژوهشکده در آینده ای نزدیک خبرداد و ابراز داشت:بایستی پژوهشهای فنی حرفه ای نیز به تحقیقات علوم انسانی و جامعه شناسی افزوده شود.

دبیرشورای آموزش و پرورش از محدود شدن تحقیقات به پژوهشهای خطی انتقاد و محققان را به انجام پژوهشهای کیفی و مصاحبه ای فرا خواند تا کاربست آن در سیستم تعلیم و تربیت و کاربردی شدنشان نیز فراهم آید.

وی پیوند میان پژوهشگر، مجری و کارشناس را یادآور و افزود:محققان باید به مدیر و کارشناس افق دید بدهند و مدیران نیز زمینه عملی شدن فرایند تحقیق را محق سازند.

مدیرکل اموزش و پرورش خراسان رضوی، با تاکید بر این که پژوهشهای ما باید مساله محور باشد؛ گفت:همه معاونتهای اداره کل باید مسایلشان را به پژوهشگران ارائه دهند.ضمن آن که پژوهشهای کوتاه مدت برای نیازهای روزه مره بسیار راهگشاست.

حسینی از تامین اعتبارات پژوهش سخن گفت و اظهار داشت:چون بر این باورم که تصمیم بدون تحقیق هرگز نباید وجود داشته باشدطرحهای خیرین مدرسه یار، پژوهش یار،  دانش یار، سلامت یار،فن یار و کلاس یار در مدارس اجرایی می شودضمن آن که قرآن پژوهی،نمازپژوهی، شهیدپژوهی، مدرسه پژوهی، درس پژوهی و کلاس پژوهی نیزروند قالب مدارس ما خواهد بود.

وی از شورای تحقیقات خواست مدیران مدارس را در شبکه ای منظم آموزش داده و نتایج پژوهشها در سایت آموزش و پرورش در اختیار علاقه مندان قرارگیرد.

وی ظرفیت پارلمان مجازی با 14 هزار معلم عضو را بهترین فضا برای به اشتراک گزاری و نظرخواهی موضوعات پژوهشی استان خواند و تصریح کرد:معلمان باید خروجی عملی تحقیقات و پژوهشهای استان را ببینند.


مطالب مشابه :


فیش حقوقی فرهنگیان

,فیش حقوقی فرهنگیان خراسان رضوی,فیش حقوقی ,فیش حقوقی آموزش و پرورش




فایل اکسل صدور حکم کار گزینی همکاران شاغل در آموزش و پرورش

اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی. دریافت فیش حقوقی (آ.پ خراسان رضوی)




تشکیل مدارس تجربی در پیوست دانشگاه فرهنگیان این استان خراسان رضوی

مدیرکل اموزش و پرورش خراسان رضوی از مدیرکل اموزش و پرورش خراسان دریافت فیش حقوقی




فعالیت 80 کارگروه در پارلمان فرهنگیان

فیش حقوقی . خراسان رضوی، سید جواد حسینی در جلسه علنی پارلمان فرهنگیان آموزش و پرورش این




نوع درخواست معلمان برای مطالباتشان باید صحیح باشد

فیش حقوقی . آموزش و پرورش پانا، حمیدرضا کفاش در جلسه علنی پارلمان معلمان در خراسان رضوی




برچسب :