دانلود موسیقی متن فیلم گلادیاتور download text music gladiator

گلادیاتور ( Gladiator ) فیلمی به کارگردانی ریدلی اسکات ، عرضه شده در سال 2000 و به بازیگری راسل کرو و جاکین فونیکس است . این فیلم برنده پنج جایزه اسکار و برنده هفتاد و سومین جایزه اسکار بوده است.

جوایز فیلم :
1. برنده جایزه اسکار بهترین نقش اول مرد
2. برنده جایزه اسکار بهترین جلوه های ویژه
3. برنده جایزه اسکار بهترین طراحی لباس
4. برنده جایزه اسکار بهترین فیلم
5. برنده جایزه اسکار بهترین صدابرداری

هفت مردی که جایزه بهترین بازیگر مرد را دو بار از آن خود کرده اند :
1 - Marlon Brando مارلون براندو
2 - Gary Cooper گری کوپر
3 - Tom Hanks تام هنکس
4 - Dustin Hoffman داستین هافمن
5 - Fredric March فردریک مارچ
6 - Jack Nicholson جک نیکلسون
7 - Spencer Tracy اسپنسر تریسی

کارگردان : ریدلی اسکات
تهیه کنندگان : داگلاس ویک ، دیوید فرانزونی و برانکو لاستیگ

بازیگران:
راسل کرو - ( ماکسیموس )
جاکین فونیکس - ( کمودوس )
کانی نیلسن - ( لوسیا )
الیور رید - ( پروکسیمو )
ریچارد هریس - ( مارکوس اورلیوس )
درک ژاکوبی - ( سناتور گراک چوس )
دیمون هانسو - ( جوبا )
اسپنسر درک کلارک - ( لوسیوس وروس )
راف مولر - ( هاگان )

تاریخ عرضه: مه 2005
زمان: 155 دقیقه
زبان: انگلیسی
هزینه: 103 میلیون دلار
ساخت این فیلم در کل با تبلیغات نزدیک به ۱۴۷.۵ میلیون دلار هزینه در بر داشت . و به تنهایی در سینماهای آمریکا ۱۸۷ میلیون دلار فروش داشت و در کل ۲۶۹ میلیون دلار فروش داشت .

خلاصه داستان :
امپراطوری روم در اوج قدرت ، وسعتش از صحراهای آفریقا تا مرزهای انگلستان شمالی امتداد داشت . بیش از ربع قرن جمعیت جهان تحت فرمانروایی سزارها زندگی می کردند و مردند . در زمستان سال 180 پس از میلاد مسیح لشگر کشی دوازده ساله امپراطور " مارکوس اولیوس " بر علیه قبایل وحشی در آلمان رو به پایان گذاشته بود . فقط یک دژ نهایی در مسیر پیروزی رومیها و نوید صلح در سراسر امپراطوری باقی مانده است .

ارتش روم به رهبری ژنرال ماکسیموس بر آخرین گروه بربرها غلبه می کند و روم را نجات می دهد. امپراتور مارکوس اورلیوس در بستر مرگ بدون توجه به پسر مکارش کومودوس از ماکسیموس می خواهد تا زمام امور را بدست گیرد و یک جمهوری مستقل پدید آورد کومودوس پدر را به قتل می رساند و دستور اعدام ماکسیموس و خانواده او را در اسپانیا صادر می کند. ماکسیموس از مرگ می گریزد اما قادر به نجات خانواده اش نمی‌شود. یک تاجر برده او را اسیر می‌کند و به پراکسیمو می فروشد که کارش تعلیم گلادیاتور است بدین ترتیب ماکسیموس راز و رمز گلادیاتوری را می آموزد و لیاقت خود را ثابت می‌کند.

از طرفی کومودوس پس از چند سال نبردهای گلادیاتوری را احیا می‌کند تا شاید محبوبیتی میان مردم کسب کند بی توجهی کومودوس به امور مملکتی خشم سناتور گراکوس را بر می انگیزد و طبیعت خون خواه امپراتور خواهرش لوسیلا را نیز سخت آشفته می‌کند زیرا قرار است لوسیوس پسر لوسیلا پس از کومودوس به امپراتوری برسد.

ماکسیموس و سایر گلادیاتورها نبردهای موفقی را در روم انجام میدهند کومودوس از اینکه او را زنده میابد بسیار خشمگین می‌شود اما هراس از نفرت برانگیختن مردم او را از صدور فرمان قتل ماکسیموس باز می دارد لوسیلا و گراکوس پنهانی با ماکسیموس قرارهایی برای رهبری ارتش و برپایی جمهوری می گذارند، اما کومودوس به نقشه پی می برد در نتیجه تمامی گلادیاتورها را به قتل می رساند و گراکوس را بازداشت می‌کند.تصمیم می گیرد تا در ملا عام با ماکسیموس بجنگد ماکسیموس او را به شدت زخمی می کند کومودوس پیش از مرگ قدرت را به گراکوس تفویض و چند گلادیاتور باقیمانده را آزاد می‌کند و پس از مرگ به اجدادش ملحق میشود.

فیلم گلادیاتور از چند جهت میتونه مورد بررسی قرار بگیره :
1 - کارگردانی : حتما میدونید که کارگردان این شاهکار تاریخ سینما یکی از بهترین حماسه سازها سینماست ! ریدلی اسکات که توی کارنامه اش کلی فیلم داره که برای خیلی ها ، از جمله من ، دیدن اون ها همیشه لذت بخشه.
مثلا Kingdom of Heaven ( قلمرو خداوند - تو ایران به نام پادشاهی بهشت شناخته میشه این فیلم ) یا Conquest of Paradise ( فتح بهشت - که داستان ماجراجویی های کریستوف کلمبه ) و Black Hawk Down ( سقوط شاهین سیاه ) از جمله معروف ترین کارهای این کارگردان هستند، الان هم که حتما بهتر از من می دونید فیلم Robin Hood ( با حضور راسل کرو ) رو روی پرده داره؛ اسکات به نظر من متخصص ساختن فیلم های بزرگ و صحنه های حماسیه .
خلاقیت زیاد اسکات در خلق صحنه های اکشن ، واقعا مثال زدنیه ! توی همین فیلم گلادیاتور ، کلی صحنه هست که مطمئنا برای خیلی ها به یاد موندنیه؛ اون صحنه شمشیر پرتاب کردن ، صحنه ای که ماکسیموس با دو تا شمشیر گردن گلادیاتور مقابل رو میزنه ، صحنه نبرد توی روم و آرایش تاکتیکی ، صحنه جنگ با ببرها و ده ها صحنه دیگه که فقط بیانگر خلاقیت بالای اسکاته .
از طرفی ، موسیقی توی فیلم های اسکات نقش پررنگی داره و اکثر کارهایی که میسازه ، موزیک متن به یاد موندنی و خاطره انگیزی دارن ! از جمله همین گلادیاتور یا فتح بهشت که موزیک ونجلیز روی اون کار رو ، حتما صدبار شنیدید.

2 - بازیگری : مطمئنا هیچ کس جز راسل کرو ، نمیتونست این نقش پیچیده رو ، این قدر قشنگ و تحسین برانگیز بازی کنه ! به یاد بیارید صحنه های مکالمه دردناکش رو با سزار وقتی که داره از زن و بچه اش حرف میزنه ، اون لحظه ای که در کمال خشم رو میکنه به جمعیت و میگه : Are you not Entertained ( نه این که سرگرم شدید ؟! ) تو اون لحظه فرم صورت و حرف زدن راسل کرو ، مثال زدنیه .
اون دست کشیدنش روی گندمزار توی رویا و کلی صحنه دیگه ! که اعضای آکادمی هم با اهدای اسکار اون سال به راسل کرو ، نشون دادن که این هنرنمایی از چشمشون پنهان نمونده.

نقد , فیلم , سینما , گلادیاتور , Gladiator , کارگردان , ریدلی اسکات , راسل کرو

در مورد راسل کرو و بازیش توی این فیلم زیاد صحبت شده ، اما مطمئنا گلادیاتور اگر بدل به یه شاهکار سینمایی شده ، قسمت زیادی از موفقیتش رو مدیون نقش آفرینی استثنایی یه اعجوبه است به نام هواکین فنیکس در نقش سزار کمدوس.
اصولا نقش های منفی ، باعث میشن که فیلم ، داستان و انگیزه های نقش مثبت خیلی بهتر و قابل درک تر از آب دربیاد و فنیکس توی این فیلم ، مثال زدنیه بازیش؛ اون حسادت توام با بیماری سزار ، عشقش به خواهرش ، اون عطشی که برای دیدن خون داره ، صحنه پایانی و اون ترس توام با التماس توی چشماش ، در یک کلام شاهکار بازیگریه.
اعضای آکادمی خیلی کج سلیقگی کردن که اسکار اون سال رو به فنیکس ندادن و شخصا معتقدم که نقش آفرینی بینچو دل تور توی فیلم ترافیک ، که اسکار اون سال رو براش آورد ، اصلا قابل مقایسه با شاهکار بازیگری فنیکس نیست.
نقش های مکمل این فیلم هم همگی در بهترین سطح هستند؛ از بازی الیور رید فقید در نقش پروکسیمو گرفته تا دیجیمون هانسو در نقش جوبا.

3 - جلوه های ویژه : یکی از خصوصیات گلادیاتور ، این بود که جلوه های ویژه زیادی داشت ، اما اصلا به چشم نمیومد این هنرنمایی های فنی؛ از بازسازی کامپیوتری کولزیوم ( استادیوم گلادیاتور های رومی ) و اضافه کردن n تا تماشاچی گرفته تا بازسازی کامل یه بازیگر؛ دو تا سکانس آخر بازی الیور رید ، کار کامپیوتره؛ آقای الیور رید قبل از پایان فیلمبرداری فوت کرد و گروه سازنده به کمک CGI و با صدای خود بازیگر ، دو تا سکانس آخر بازیش رو ساختند؛ چیزی که در حالت عادی و بدون اطلاع قبلی ، امکان نداره کسی متوجه بشه.

***

تقریبا اساس تمام فیلمها عشقه که این عشق می تونه به هر چی یا هر کسی باشه و در این فیلم می تونیم بگیم که اساس کار فیلم عشق به خانواده در درجه اول و عشق به میهن ( وطن ) در درجه ی دوم بود ؛ دو عشقی که تا آخرین لحظات زندگی ماکسیموس همراه اون بود . ماکسیموس مردی بود وفادار به زندگی . این فیلم مملو از صحنه های زیبا و جذاب بود که می شه گفت که هیچ فیلم قبل از اون و تا کنون که حدود 5 سال و نیم از اکران این فیلم می گذره این صحنه ها رو در خودش نداشته . صحنه هایی عاشقانه ، احساسی و وفادارانه .

حدود 20 تا 30 دقیقه اول فیلم به جنگهای دوران بربرها می پردازه که در طی این جنگها می شه به شخصیت میهن دوست و میهن پرست بودن اون پی برد ؛ کسی که سعی می کرد جنگها رو زودتر به پایان برسونه تا زودتر به مزرعه ی گندم خودش در اسپانیا برگرده و با آرامش خیال در کنار خانواده اش کشاورزی کنه . این فیلم بعد از مرگ سزار چند سکانس بسیار دوست داشتنی و متاثر کننده داره که دلمون می خواد نظر شما رو هم در مورد این صحنه ها بدونیم :
1. کشیدن دستها روی گندمهای مواج توسط ماکسیموس .
2. گریه زیر پای زن سوخته ی خودش که توسط پسر سزار کشته شده.
3. سوء قصد به جان نوه ی سزار ( فرزند دختر سزار ) توسط پسر سزار .
4. معرفی ماکسیموس درصحنه ای که پسر سزار پس از جنگهایی که ماکسیموس به عنوان برده انجام میده.
5. مرگ ماکسیموس در انتهای فیلم .
6. گرفتن خاک از روی زمین قبل از مبارزات .

ولی صحنه ای که در این فیلم فراموش نشدنیه ، اون سکانسه که ماکسیموس از دست سربازان پسر سزار که قصد کشتن اونو داشتن فرار می کنه و می فهمه که همسر و پسر در خطر هستن ، چهار نعل می تازه تا به اونا برسه ولی چون زخمی شده بود روی اسب بیهوش می شه که یک دفعه رعد و برق اونو به حالت دادن شوک به هوش می آره و این صحنه دقیقا مقارن می شه با کشته شدن همسر و پسرش .

نقد , فیلم , سینما , گلادیاتور , Gladiator , نوازش , گندم , توسط , راسل کرو

کشیدن دست روی گندمها که در سال 2000 از نظر کارشناسان فیلمها به عنوان بهترین صحنه انتخاب شد واقعا قابل توصیف نیست ( پیشنهاد می کنم که هرکی ندیده حتما ببینه ) . مردی که در اوج شهرت و قدرت تا اونجایی پیش می ره که سزار به جای پسر خودش اونو به عنوان جایگزین انتخاب می کنه و با خودش اونو در میون گذاشته بود ولی با این حال باز به زندگی خودش ( همسر و فرزندش ) و کار توی مزرعه و دست کشیدن روی گندمها فکر می کرد که بهش آرامش می داد .

گریه در زیر پای زن و سوختن گندم ها ، به آتش کشیده شدن عشق و سوختن پای عشق رو مشهود می کنه . راسل کرو با بازی استثنایی خود این حس فوق العاده رو به بیننده منتقل می کنه و هر کسی در این فیلم دلش می خواد با ماکسیموس ابراز همدردی کنه .

نمی خوایم حوصله تونو سر ببریم ؛ فقط یه مورد دیگه و اونم این که زمانیکه ماکسیموس می میره باز هم ما می بینیم که با درایت کارگردان دست های ماکسیموس رو روی گندمها نشون میده ، یعنی همون آرامشی که ماکسیموس انتظارش رو داشت . اون به آرامش ابدی در کنار خانوادش می رسه ...

به این فیلم منتقدان 8 ایراد گرفته اند که فقط دوتاشون رو یادم هست و می گم :
1. در یکی از صحنه هایی که جنگ تن به تن در حال انجام شدن بود یکی از سربازان ساعت مچی دستش بود .
2. توی یکی از صحنه ها هم مسیر حرکت هواپیمای جت توی آسمون بود .
3. ....

با راسل کرو در مورد این فیلم مصاحبه ای انجام دادند و گفتند که : سخت ترین صحنه ای که توی این فیلم بازی کردی چیه ؟
گفت : صحنه ای که قرار بود در مقابل قویترین گلادیاتور سزار بجنگم و قرار بود سه ببر هم توی اون صحنه باشه و چون یکی از صحنه ها با حقه ی پرده ی آبی جور در نمی اومد مجبور شدم در نزدیکی یک ببر واقعی قرار بگیرم .

بد نیست بدونید که فیلم گلادیاتور توی 12 رشته کاندید اسکار بود :
بهترین فیلم ، بازیگر مرد ، جلوه های ویژه ، طراحی لباس ، صدا ، بازیگر مرد مکمل ، طراحی صحنه ، فیلمبرداری ، تدوین ، موسیقی ، فیلمنامه و صد البته کارگردانی.
از بین این 12 تا کاندیداتوری ، 5 تا اسکار اول به گلادیاتور رسید.

به هرحال فقط میتونم بهتون توصیه کنم دیدن این فیلم رو این شاهکار سینمای مدرن رو، شخصا خوشحالم از این که هنوز هم چنین فیلم های حماسی در این ابعاد بزرگ و با توجه به کوچکترین جزییات ساخته میشه؛ اگر پدران ما ، زمانی به اسپارتاکوس و بن هور افتخار میکردند ، ما هم میتونیم به فرزندانمون ، پز این رو بدیم که شاهکاری به نام Gladiator در زمان ما ساخته شد.

تعدادی از دیالوگ ها و صحنه ها به یاد:
صحنه ای رو که سزار برای اولین بار با ماکسیموس گلادیاتور روبرو میشه.
سزار : با چه جراتی به من پشت میکنی ؟! برده !
کلاهخودت رو بردار و اسمت رو به من بگو !
ماکسیموس در حالیکه کلاهخودش رو برمیداره : اسم من ماکسیموس دسیموس
مریدوسه، فرمانده ارتش شمال ، ژنرال لژیون فلیکس ، خدمتگزار وفادار امپراتور واقعی ، مارکوس اورلیوس . پدر فرزندی به قتل رسیده ، همسر زنی به قتل رسیده؛ و انتقام خود را خواهم گرفت . چه در این زندگی ، چه در زندگی بعد.

خبری مربوط به این فیلم :
تلاش تهیه کننده ها برای بازگرداندن راسل کرو به فیلم گلادیاتور2
تهیه کنندگان سینما درتلاش برای بازگرداندن راسل کرو به قسمت دوم فیلم گلادیاتور هستند .

دیجیمون هانسو ، هنرپیشه همبازی کرو درفیلم گلادیاتور با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد : تهیه کنندگان تمامی تلاششان را برای بازگرداندن وی به فیلم گلادیاتوردو به کارمی گیرند اما با توجه به اینکه کاراکترماکسیمیوس درنسخه نخست این اثرمرد ، شانس زیادی را نمی توان برای کرو متصورشد .
وی درادامه صحبتهایش افزود : با این وجود کاربرروی فیلمنامه همچنان ادامه دارد وتهیه کنندگان براین باورهستند که مو فقیت فیلم گلادیاتورتا حدودی وام دارحضورراسل کرو بوده است.
دراین بین حتی اگرامکان حضور کرودراین اثرفراهم شود موانع دیگری برای بازی اودراین فیلم وجود دارد .درحال حاضرپرونده ضرب وشتم این هنرپیشه درحال بررسی است واگراتهام وی اثبات شود وی به هفت سال زندان محکوم می شود که عملاً امکان فعالیتهای سینمایی را ازوی می گیرد.

دانلود


مطالب مشابه :


فیلم سینمایی بن تن+دیدن انلاین

فیلم سینمایی بن تن+دیدن دانلود سوالات هشتمین دوره لیگ مقدماتی




فیلم های سینمایی اخر هفته

بن تن و پاییز غریب و بی رنگ اون همه برگ مگه کم بود گل من رو چرا چیدی




دیدن فیلم انلاین بن تن تمام عیار با دوبله فارسی

دیدن فیلم انلاین بن تن تمام عیار با دانلود سوالات هشتمین فیلم سینمایی بن تن




دانلود دوبله فارسی فصل اول انیمیشن اژدها سواران – Dragons: Riders of Berk 2012

دانلود فیلم های جدید 2014. دانلود مجموعه کامل انیمیشن ها و فیلم های سینمایی بن تن.




دانلود فیلم سینمایی اواتارAvatar

عکس بن تن. اس ام اس و دانلود فیلم سینمایی اواتارAvatar. بازیگران: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver




دانلود موسیقی متن فیلم گلادیاتور download text music gladiator

دانلود موسیقی متن فیلم گلادیاتور اسپارتاکوس و بن هور افتخار فیلم سینمایی




نگاهی به نمایش بن 10 در مالزی

بن تن وعلیرضا شایان ذکر است که فیلم سینمایی ben 10: دانلود فیلم.




برچسب :