گزارش نشست اساتید پردیس با نمایندگان دانشگاه تهران

گزارشی که در زیر می خوانید مدتی روی سایت دانشکده قرار داشت ولی پس از مدتی به دستور مسئولین دانشگاه تهران از روی سایت دانشکده برداشته شد.

بسمه تعالی

جلسه  اعضاء هیئت علمی پردیس با  نمایندگان ریاست محترم دانشگاه تهران

در اعتراض به طرح تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی مزرعه آموزشی - تحقیقاتی پردیس

دوشنبه نهم مرداد ماه نود و یک در ماه مبارک رمضان و ایام مرخصی تابستانه اعضای هیئت علمی، جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر رضا راعی، رئیس سازمان توسعه سرمایه گذاری دانشگاه تهران و جناب آقای دکتر محمد صادق ضیائی، مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه و هیئت رئیسه و جمعی از اعضاء هیئت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی مزرعه آموزشی تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در سالن شورای سازمان مرکزی پردیس برگزار شد.

2342342342342.jpg

دکتر گرجی: تفاوتی که اکنون وجود دارد مقابله دانشگاه تهران با پردیس در خصوص طرح تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی مزرعه آموزشی و تحقیقاتی پردیس توسط استانداری البرز و عدم حمایت دانشگاه از پردیس در این مناقشه است.

در این جلسه ابتدا دکتر منوچهر گرجی رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به سابقه تغییرکاربری اراضی آموزشی تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در طول سالیان گذشته اشاره نمود و گفت: تفاوتی که اکنون وجود دارد مقابله دانشگاه تهران با پردیس در خصوص تغییر کاربری اراضی زراعی و تحقیقاتی پردیس و عدم حمایت دانشگاه از پردیس در این مناقشه است.

وی با اشاره به اینکه زمین برای رعیت در حکم ناموس اوست و اگر پردیس زمین نداشته باشد در واقع چیزی ندارد بیان نمود: ما پیشنهادات منطقی برای حل این موضوع داشتیم که هم پردیس متضرر نشود و هم دانشگاه و استانداری سود ببرند. ولی متاسفانه دانشگاه تهران توجهی به آن نکرد، حتی استانداری در این خصوص کمی کوتاه آمد ولی دانشگاه تهران کوتاه نیامد.

وی با بیان این سؤال که درآمد زایی برای دانشگاه خوب است اما تکلیف آموزش و تحقیقات پردیس چه می شود ادامه داد: بر طبق قانون افزایش بهره وری کشاورزی، برای انجام عملیات آموزش و تحقیقات کشاورزی زمین مورد نیاز است و تغییر کاربری اراضی و تضعیف این موضوع خیانت بزرگی است که در آینده دامن جامعه را خواهد گرفت.

دکتر گرجی در ادامه گفت: این بار هجوم از طرف دانشگاه است و این خیلی تأسف بار است.

234234234234234.jpg

در ادامه دکتر راعی رئیس سازمان توسعه و سرمایه گذای دانشگاه در سخنانی با اشاره به روند تشکیل سازمان توسعه سرمایه گذاری دانشگاه و هدف از تأسیس آن بیان نمود: تأسیس این سازمان به دلیل وجود مشکلات مالی و اعتباری دانشگاه و لزوم تأمین منابع مالی بوده و فعالیت های آن در جهت توسعه دانشگاه در اهداف علمی پژوهشی می باشد و این هدف با مدیریت مالی سازمان و بهره وری از اموال منقول و غیر منقول دانشگاه انجام می گیرد.

وی در خصوص موضوع اراضی زراعی پردیس عنوان نمود: سال گذشته در جلسه ای با حضور ریاست دانشگاه، مسئولین پردیس، استاندار و جمعی از مسئولین البرز از طرف مقامات استان عنوان شد که بر اساس کمیسیون مستند سازی دولت اراضی شمال اتوبان در آستانه واگذاری به استانداری است، اما دکتر رهبر با این موضوع مخالف بودند و در همین جلسه  توافق نامه ای میان دانشگاه و استانداری منعقد شد که استانداری تنها 20 هکتار از اراضی را متصرف شود و در ازای آن مجوز تغییر کاربری مابقی زمین داده شود که ارزش افزوده آن بسیار بالا بود.

23423423432423.jpg

وی ادامه داد: دو هفته گذشته از طرف استانداری به دانشگاه اعلام شد که در کمیسیون مستند سازی کار تمام شده و دانشگاه دیگر کاری نمی تواند انجام دهد که ما این موضوع را به دکتر گرجی اعلام نمودیم و بعد از آن دانشگاه با استانداری تفاهم نامه ای امضا کرد مبنی بر اینکه 40 هکتار زمین در منطقه باغستان به همراه 6 هکتار در گرمدره به پردیس و دانشگاه واگذار شود.

رئیس سازمان توسعه سرمایه گذاری دانشگاه با اشاره به نامه سرگشاده دکتر گرجی به وی گفت: بنده به هیچ گروه و جناحی بستگی ندارم و اهل سیاسی کاری نیستم و ما پردیس را از دانشگاه جدا نمی دانیم و بر اساس صرفه و صلاح دانشگاه توافق کرده ایم.

3242432342.jpg

دکتر گرجی در ادامه پاسخ داد: کار سازمان توسعه سرمایه گذاری دانشگاه قابل تقدیر است و ما هم به آن کمک می کنیم ولی در مورد اراضی  آموزشی - تحقیقاتی کشاورزی پردیس موضوع متفاوت است و ما انتظار داشتیم که دانشگاه پردیس را در جریان مذاکرات قرار می داد چرا که در جلسه دانشگاه و استانداری موضوع توافق برای ما جدید بود در حالی که برای دانشگاه سابقه داشت و دکتر رهبر با وجود آن که بنده مخالف بودم و گفتم که به مصلحت پردیس نیست با تأکید زیاد خواستند که حتما صورت جلسه را امضا کنیم. در آن جلسه یک کارمندی گویا از مسکن و شهر سازی حضور داشت که از ایشان نیز امضاء گرفتند و ریاست محترم دانشگاه به مزاح گفتند کسی حق خروج ندارد تا امضاء کند. بنده و آقای دکتر زالی نیز مجبور به امضاء شدیم!.

وی با اشاره به عدم توجه دانشگاه به پیشنهاد پردیس مبنی بر واگذاری 70  هکتار از اراضی پردیس علوم به پردیس ادامه داد: در توافق دوم دانشگاه با استانداری دو نکته مشکل داشت یکی مطرح شدن واگذاری قسمتی از اراضی پردیس علوم و دیگری تغییر کاربری اراضی جنوب اتوبان بود .

در این جلسه که با وجود همزمانی آن با ایام مرخصی تابستانه اعضای هیئت علمی و ایام ماه مبارک رمضان، بیش از یکصد و ده نفر از استادان گروه های مختلف آموزشی و پژوهشی به نشانه اعتراض به تصمیم استانداری و دانشگاه حضور یافته بودند هر کدام نقطه نظرات خود را در خصوص مخالفت با هر گونه تغییر کاربری اراضی  آموزشی - تحقیقاتی و انجام ساخت و ساز در آن بیان داشتند که ذیلا به خلاصه ای از موارد مطرح شده اشاره می شود:

ü    دکتر عباسعلی زالی ( استاد بازنشسته و وزیر اسبق کشاورزی در سال های نخستین انقلاب و نماینده مردم کرج در دهه شصت) گفت: جهت گیری سازمان توسعه و سرمایه گذای دانشگاه نباید بر اساس ارزش افزوده باشد بلکه مجموعه منافع کشور باید در نظر گرفته شود و تغییر کاربری اراضی خیانت به کشور و آیندگان بوده و تحت هیچ شرایطی نباید با اراضی زراعی معامله نمود. تأکید مقام معظم رهبری نیز بر عدم تغییر کاربری اراضی کشاورزی است و استان البرز به عنوان الگوی کشاورزی در کشور اگر به تغییر کاربری اراضی کشاورزی بپردازد برای سایر جاها الگوی خوبی نخواهد بود. سازمان توسعه سرمایه گذای به جای کار بر روی زمینها باید فناوری را به مرحله ای برساند که بتواند برای دانشگاه ارزش افزوده ایجاد کند.

23423423423.jpg

ü    دکتر محمد باقرحسینی(عضو هیئت علمی پردیس و رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی البرز): فضا و برخورد دانشگاه با پردیس مناسب نیست. در جلسه دانشگاه تهران با مقام معظم رهبری،ایشان با مسأله تغییر کاربری و توسعه دانشگاه در مرکز شهراظهار مخالفت کردند.  شاهد هستیم که در مورد اراضی کشاورزی تحقیقاتی پردیس نیز که به زودی و با این روند کنونی مرکز شهر کرج واقع خواهد شد و طبعا توسعه دانشگاه در مرکز شهر مناسب نیست. ظاهرا ضلع شمال شرقی میدان انقلاب نیز جهت توسعه دانشگاه در نظر گرفته شده که مخالف منویات آقاست. هشدار می دهیم در این طرح مزارع آموزشی و تحقیقاتی را نابود می کنید و ریه تنفسی شهر کرج نیز از بین رفته و دانشگاه را در یک منطقه شلوغ توسعه می دهید.

ü    دکتر بابالار(عضو هیئت علمی گروه باغبانی): پردیس سابقه صد و ده ساله دارد و زحمات بسیاری برده شده تا مجموعه در این مدت تا  به این سطح برسد که 4200 دانشجو داشته باشد و 60 درصد آنان دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد هستند. برای این مجموعه باید برنامه 50- 100 ساله ریخت و بیشترین چیزی که نیاز است زمین کشاورزی است. در این 110 سال هرکسی از مسئولین پردیس که خدمت کرده مورد احترام بوده  و هرکس خیانتی کرده... ما علاقه نداریم در ازای میلیون ها پول هم یک متر از زمین کم شود.

ü    دکتر علی احمدی(مدیر مزرعه آموزشی - تحقیقاتی پردیس و عضو هیئت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات): هویت علمی و تاریخی پردیس نباید با مسائل مالی معامله شود. در تصمیمات دانشگاه یا متخصص کشاورزی نبوده یا اگر بوده اطلاعات غلط داده است. دانشکده کشاورزی به دلیل زمین کشاورزی در کرج بنا نهاده شده و دانشجو باید از زمین به سر کلاس برود. پردیس کشاورزی هویت تاریخی دارد و در حکم مادر کشاورزی کشور است و باید مجهز و پیشرفته باشد مخصوصا مزرعه که بسیار اساسی و مهم است.

  ü  دکتر راعی : ما منکر اهمیت پردیس نیستیم و دانشگاه تهران قصد تصرف زمین شما را ندارد و شما دانشگاه را در مقابل خود نبینید ما در کنار شما هستیم.

دکتر گرجی: بحث اختلاف بینش است. آقایان مزرعه را ملک می بینند و ما وسیله آموزش و تحقیقات می دانیم و گرفتن آن را خیانت می دانیم.

دکتر علی احمدی در ادامه گفت: مزرعه سه کاربرد دارد محل طرح های پژوهشی، مهارت آموزی و نمایشگاه تولیدات کشاورزی پردیس است . مزرعه اکنون در حال احیا است و حداقل 400 هکتار دیگر زمین زراعی نیاز است و حفظ مزرعه وظیفه تمام گروه هاست. سؤال این است که چرادانشگاه تهران به نتیجه گیری غلط رسید؟ دکتر رهبر از کجا گفته که: مزرعه دو تن تولید گندم دارد و به آقای فلانی اجاره داده شده، دانشجو فرق یونجه و شبدر را نمی داند، برخی اساتید راه مزرعه را نمی دانند، چه کسی این اطلاعات غلط را داده است؟

وی ادامه داد: در مدیریت قبلی هزینه بسیار مفید و مناسبی برای اجرا و توسعه باغ هوشمند و پارک نمونه کشاورزی کشوری شد و الان می خواهیم همه این سرمایه ها را از بین ببریم. کجا چنین مدیریتی می شود؟

یادآور می شود در مزرعه مد نظر استانداری البرز که در مجاورت ترمینال قرار دارد در مدیریت قبلی بیش از 4 میلیارد تومان سرمایه گذاری توسعه تحقیقات کشاورزی شده و با تغییر کاربری آن تمام این سرمایه و سایر تجهیزات استحصال آب (چاه های عمیق - شبکه های آب رسانی کشاورزی) و تجهیزات تحقیقاتی نابود خواهند شد.

  ü  دکتر جهانسوز( عضو هیئت علمی پردیس و معاون سابق تولیدات گیاهی وزیر کشاورزی): ما هیچ انتظاری از زمین پردیس در جهت منافع شخصی نداشته ایم و مسأله ملی است. در مفهوم ارزش افزوده باید دقت شود مثلا اگر بهترین امکانات در کشور باشد اما امنیت غذایی نباشد به چه کار می آید؟ ما هم اکنون در قصر شیرین 300 هکتار زمین با برنامه تحقیقات و پژوهش گرفته ایم برای کشاورزی و سایر توسعه ها که ارزش افزوده زیادی برای دانشگاه دارد و کارکرد تفرجگاهی هم دارد. چرا سایت اداری استانداری در زمین لم یزرع 40 هکتاری باغستان احداث نشود؟ من به آقای فرهادی(استاندار البرز) گفتم که خواهش می کنم دور اراضی آموزشی پژوهشی دانشکده را خط بکشید و ایشان گفت من بدون توافق مسئولین دانشگاه تهران هیچ اقدامی نمی کنم و قول داده اند. خواهش می کنیم که روی واژه ها دقت کنیم. ما روز تعطیل در ماه رمضان اینجا آمده ایم تا از منافع آموزشی پردیس و دانشگاه دفاع کنیم. ما با یک متر تغییر کاربری مخالفیم و ایستاده ایم. ما با هم باید کمک کنیم و با شما در یک تیم هستیم.

  ü  دکتر کافی( عضو هیئت علمی و مدیر احداث باغ گیاهشناسی پردیس): این موضوع انسجام و احترام دانشگاه و پردیس را خدشه دار کرده و برخورد مسئولین استان با ما مثل قبل نیست. نکته دوم این که چه کسی مشاوره طرح تفصیلی استانداری را انجام داده و کدام مشاور محل مزرعه را مناسب طرح گسترش اداری استانداری می داند؟ ما احکام قضایی داریم که به نفع ماست و دولت نمی تواند درمورد آن کاری انجام دهد. می شود جلساتی با دولت ترتیب داد و موضوع بررسی گردد. باید به فکر طبیعت و نیازهای علمی کشاورزی باشیم.

  ü  دکتر پوستینی(عضو هیئت علمی پردیس): گرفتن زمینهای تحقیقاتی ما همانند کشیدن کاغذ از زیر دست استاد است که کار اخلاقی نیست. اخلاق دانشگاهی این نیست و این که ما ناگهان با نامه دکتر راعی مبنی بر توافق با استانداری مواجه شدیم این اخلاقی نیست. در جلسه ای که نزد رئیس دانشگاه رفتیم و گفتیم که اگر برنامه ای دارید مشورت داشته باشد و ایشان گفتند پس تا یکسال برنامه خود را ارائه دهید اما چند روز بعد نامه تغییر کاربری به دست ما رسید و این خلاف اخلاق است. اگر یک سانت اراضی پردیس از دست برود لکه ننگی برای دانشگاه است که در طول تاریخ برای اولین بار دانشگاه عامل آن شده است.

  ü  مهندس میراب زاده(عضو هیئت علمی و معاون اداری و مالی دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی و مدیر سابق مزرعه پردیس): کمیته مستند سازی به هر دلیلی نمی تواتد ادعای زمین کند . مسائلی مثل مترو و اتوبان برنامه ضروری کشوری است ولی سایت اداری کجا ضرورت دارد و کدام مشاور مجوز می دهد تا با تغییر کاربری مزرعه تحقیقاتی ایجاد شود؟ اراضی جنوب اتوبان چرا در نامه مطرح شده است و این همان چیزی است که شما را تجاری کرده و مصداق خیانت است. چه کسی جرأت داشته بگوید اراضی جنوب اتوبان ساختمان تجاری و مسکونی شود و چه کسی گفته گندم دو تن در هکتار برداشت می شود؟ تمام اساتید اینجا از دکتر رهبر ناراضی اند. به آن ها توهین شده و اخلاق رعایت نشده است. سال ها خون دل خورده شده تا این جا آباد شود و باید کار حقوقی کنیم و جلوی آن را بگیریم.

  ü  دکتر رفیعی( عضو هیئت علمی و معاون علمی دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی): زمین پردیس برای دانشگاه تهران است اما منظور فرد نیست. سهم بزرگی از رتبه جهانی علمی دانشگاه از فعالیت های پژوهشی و نشر مقالات بین المللی پردیس است آیا می  شود چند نفر تصمیم بگیرند برای واگذاری مزرعه  آموزشی و تحقیقاتی. معامله دانشگاه با استانداری به بهانه ادعای مستند سازی صحیح نیست و باید پیگیری گردد. باید تعدادی بزرگان و استاندار البرز موضوع را معلوم کنند.

  ü  دکتر ابراهیمی(عضو هیئت علمی گروه مهندسی آبیاری و آبادانی و رئیس مرکز ارتباطات و فناوری اطلاعات پردیس): به عنوان مدرس درس حفاظت آب و خاک باید عرض کنم که تشکیل هر سانتی متر از خاک زراعی بیش از 400 سال زمان نیاز دارد و لازم است در پروژه های شهر سازی ارزش این مسائل در نظر گرفته شود. ما حاضر نیستیم یک سانتی متر از زمین های مزرعه آموزشی تحقیقاتی واگذار و یا با زمین های غیر زراعی لم یزرع معاوضه شود. ارزش مزرعه ریالی نیست و قابل معامله نمی باشد.

  ü  دکتر حسین زاده(عضو هیئت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات): اگر این جلسات چند ماه زودتر برگزار می شد بهتر بود. جدا شدن ناگهانی و تغییر موضع سریع دانشگاه نسبت به پردیس در موضوع واگذاری و تغییر کاربری مزرعه نشان دهنده این است که کار کارشناسی نشده. ما یک متر از این زمین ها را راضی نیستیم بدهیم  اگر دانشگاه در کنارمان قرار گیرد جلو می رویم و اگر دانشگاه نباشد خودمان پیگیری می کنیم و تلاش خود را انجام می دهیم. نکته مهم کم لطفی و توهین به اعضاء علمی پردیس است و شما در موردی تصمیم می گیرید که تمام اعضا مخالفند و این خوب نیست که با وجود مخالفت همه اعضا کار انجام بگیرد.  

     

 v   در پایان دکتر راعی ضمن پاسخ اجمالی به برخی سؤالات گفت: نکات مطرح شده را به ریاست دانشگاه منتقل خواهم کرد. وی بیان نمود: دکتر گرجی در جریان کمیسیون مستند سازی بوده اند و دانشگاه تهران از قبل برنامه ای برای زمین ها نداشته است و قصد ما درآمد زایی به هر شکلی نیست و حتی قصد توسعه دانشگاه در حاشیه میدان انقلاب را نیز نداریم. وی با ذکر قدمت و اهمیت پردیس کشاورزی برای اعتبار دانشگاه تهران و با اشاره به این نکته که دانشگاه اخلاقی عمل کرده و پردیس را در تصمیمات خود در نظر گرفته و بعد از اقدامات خود بلافاصله پردیس را در جریان نهاده، گفت: بحث امنیت غذایی و معیشت بسیار حیاتی بوده و کسی قصد تبدیل اراضی کشاورزی را نداشته و ما تصمیمات غیر اصولی نمی گیریم اما به هر حال برای اهداف ایده ال، به منابع کافی هم نیاز است، ما در مقابل هم نیستیم بلکه باید با هم حرکت کنیم.

دکتر گرجی در پایان به لزوم برگزاری جلسه ای بین نمایندگان پردیس و دانشگاه و مسئولین استان البرز اشاره کرد و گفت: امروز بیش از گذشته موضوع امنیت غذایی و کشاورزی مهم شده و اراضی کشاورزی نباید مورد تهدید واقع شوند.

دکتر ضیائی، مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در پایان به عملکرد مثبت دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه پرداخت و گفت: بنده از نزدیک در جریان تلاش دکتر رهبر در حفاظت و صیانت از دانشگاه هستم و ایشان همواره پاسخگو بوده، مدیریت بسته ندارند و به صورت مشورتی عمل می کنند. وی بیان نمود: ما همه یک خانواده هستیم و نخواهیم گذاشت که دکتر گرجی در دفاع از حقوق پردیس تنها بماند.

حال با این تفاسیر جای این سئوال مطرح است که اگر بحث امنیت غذایی و تحقیقات مهم است که مطمئنا هست، تغییر کاربری مزرعه آموزشی - تحقیقاتی و واگذاری اراضی مرغوب زراعی - باغی آن به استانداری به منظور ساخت شهرک اداری در نقطه ای که محل تلاقی چند بزرگراه مهم و پر ازدحام است، چگونه قابل تحلیل است و پاسخ ما به دانشجویان سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد ودکتری رشته های کشاورزی، مردم شهر و از همه بالاتر موضع مقامات استان و دانشگاه تهران در قبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص عدم تغییر کاربری اراضی زراعی چیست؟

آیا واقعا نابودی ذخایر بی نظیر ژنتیک گیاهی و نمونه های منحصر به فرد زراعی و باغی را که نتیجه سال ها تلاش مهندسی و تحقیقاتی چند نسل از اعضای هیئت علمی گروه های آموزشی: زراعت و اصلاح نباتات، گیاه شناسی، علوم باغبانی، مهندسی آبیاری و آبادانی و .... می باشد، چه کسی پاسخگو خواهد بود. 

واقعا باید از کسانی که تنها با عینک قیمت اراضی و ارزش افزوده آن به سمت تصمیم گیری در تصاحب و تغییر کاربری اراضی مزرعه آموزشی – تحقیقاتی قدیمی ترین مرکز علمی کشاورزی کشور کشانده شده اند پرسید، که آیا هزینه های سنگین ریالی و انسانی چند دهه مطالعه، تحقیقات و آزمایشات استخراج اطلاعات میدانی و آزمایشگاهی خاکشناسی، منابع آب، رفتار گیاه محیط و سایر داده های علمی این مزرعه در محاسبات ارزش افزوده تصاحب و تبدیل این سرمایه عظیم ملی لحاظ شده است؟  

سرانه فضای سبز هر شهر معیار اساسی در مبحث علم معماری شهرسازی و سطح استاندارد زندگی سالم شهری است. بزرگترین شهرهای کشورهای صنعتی دنیا، نظیر لندن دارای بیشترین سرانه و سطوح فضای سبز درون شهری هستند. شهر تهران نزدیکترین همسایه کرج می باشد. طی سال های اخیر در سراسر شهر تهران با برنامه ای کارشناسی و سنجیده و با صرف هزینه های بسیار به تغییر کاربری مساحت های ساختمانی و شهری به فضاهای سبز در سطح وسیعی پرداخته شده است. در این راستا حتی هم اکنون کوچکترین ساختمان های فرسوده با صرف هزینه های بالا به بوستان های محلی تبدیل می شوند. این تلاش بارها مورد تحسین کارشناسان خبره شهرسازی و محیط زیست داخلی و بین المللی قرار گرفته است. یک نمونه بارز و قابل افتخار ملی تغییر کاربری اماکن ساختمانی به فضای سبز که اخیراً همه شاهد آن بوده ایم، تبدیل پادگان و فرودگاه قلعه مرغی در جنوب تهران به پارک وسیع ولایت می باشد که با درایت، راهنمایی و تاکید مستقیم مقام معظم رهبری انجام شد. اما در مقابل متاسفانه امروز شاهد پیگیری جدی مسئولین شهر کرج و دانشگاه تهران در تغییر کاربری مزرعه آموزشی – تحقیقاتی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی که یکی از بزرگترین مساحت های سبز شهر کرج می باشد به فضای ساختمانی آن هم به بهانه ارزش افزوده بالا هستیم!

آیا واقعاً با رشد شهری و صنعتی و افزایش آلودگی های بی حساب و کنترل نشده هوای محدوده کرج که نتیجه ای جز شیوع و افزایش انواع بیماری های تنفسی برای اهالی نخواهد داشت، نابودی مزرعه زراعی – باغی پردیس کشاورزی، این نعمت ناشناخته و بزرگ منطقه را چه کسی پاسخگو خواهد بود؟

همچنین خبر ها حاکی از آن است که دکتر منوچهر گرجی طی نامه ای تلویحا اعلام آمادگی نموده است تا از ریاست پردیس کناره گیری کند. گرجی در این نامه به ریاست دانشگاه اعلام داشته است باتوجه به عدم اعتماد جنابعالی به مدیریت این پردیس، و حركت هایمختلفی كه بیانگر روند تضعیف پردیس می باشد، اینجانب آمادگی خود را در كناره گیریاز مسئولیت پردیس اعلام می نمایم تا در این خیانت ها شریك نباشم.

****************************************************

 

 

واحد خبر روابط عمومی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

 

 


مطالب مشابه :


نمونه نامه اعتراض به نتیجه گزینش

ورودی های جامع دانشگاه فرهنگیان - نمونه نامه اعتراض به نتیجه گزینش - ورودی های 93,92,91 دانشگاه




متن نامه دانشجویان به فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران

اعتراض دانشجویان به تغییر کاربری اراضی - متن نامه دانشجویان به فرهاد رهبر رئیس دانشگاه




نامه اعتراض آمیز نظام پرستاری تهران نسبت به اظهارات وزیر بهداشت

نامه اعتراض آمیز نظام پرستاری وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد و




اعتراض دانشجویان به دانشگاه مفید فتنه

اعتراض دانشجویان به دانشگاه اعتراض دانشجویان به ابطال آیین نامه فعالیت




اعتراض دانشجویان به دانشگاه مفید فتنه

اعتراض دانشجویان به دانشگاه آیین نامه فعالیت اعتراض به اقدام غیر




نامه اعتراض به آزمون حسابداری مدیریت (بازرگانی)

نامه اعتراض به آزمون کارشناسی ارشد رشته های مدیریت دانشگاه پیام نور مرکز




اعتراض به نمرات

گروه تکنولوژی دانشگاه آزاد کرمانشاه اعتراض به مقالات و پایان نامه های




گزارش سایت رصدنیوز از اتفاقات پردیس

این پردیس طی نامه ای به دکتر رهبر به نشانه اعتراض به تصمیم دانشگاه حضور یافته




گزارش نشست اساتید پردیس با نمایندگان دانشگاه تهران

در اعتراض به طرح تغییر کاربری گرجی در این نامه به ریاست دانشگاه اعلام داشته است




برچسب :