تفکیک جنسیت در دانشگاه اری یا خیر؟

تفکیک جنسیت در دانشگاه آری یا خیر.

مبحث تفکیک جنسیت از بخش های گوناگونی تشکیل می شود که سعی می کنم به سهم خود آنها را توضیح بدم.

این مبحث جدید به شکلی تقریبا یک دفعه وارد دانشگاه ها شد و صحبتهای بسیاری در مورد آن شد.تفکیک آری یا خیر.دانشجویان دختر از پسر جدا بشند یا نه.بحث سر این مبحث در دانشگاه ما در یک کرسی آزاد اندیشی به بحث کشید که البته بیشتر به مناظره شبیه بود چون میشه گفت طرف موافق فکر تبیین مواضع نمی کرد.بیشتر به فکر جدال بود که بازهم شکست خورده بودند.بعدها شنیدم که یکی از افراد رفته پیش یک موافق و اعلام کرده که من مخالفم  بودم و حالا موافق شدم.من سر این بحث نمی کنم ولی انصافا اون مخالف نبوده.جو گرفته بودش مخالف شده بود.نمی خوام بحثم بخاطر انتقاد کردن یا با استفاده از کلمات کم ارزش پایین بیایید.به همین دلیل نقد نمی کنم به کسی یا گروهی.

بحث تداخل جنسیتها و مشکلات مابین آنها را من هم میدونم.میدانیم که اختلالات جنسیتی مجال دانشجویان را گرفته و اجازه درس خوندن را نمی دهد.چندین تا از این مشکلات را می نویسم تا شما هم بدانید:

1-افزایش روابط نامشروع با جنس مخالف در دانشگاه.

2-افزایش روابط نامشروع با هم جنس در دانشگاه(همجنس بازی).

3-افزایش دوستان از جنس مخالف در دانشگاه .

و............

دوستان موارد دیگری هم بود که من در ادامه خواهم گفت.

ما برای هر کاری باید هدفی داشته باشیم.از تفکیک جنسیت هدفمان چیست؟

من چندین دلیل افرادی که می خواهند تفکیک جنسیت باشد می گویم تا ببینید که درست است یا نه.

1-دانشگاه محل کسب علم و اختلال جنسیت سبب افت علم.

2-دانشگاه ما اسلامیست و نباید موارد غیر اسلامی در جایی باشد که سرمایه مملکت اسلامی باشد.

3-جلوگیری از روابط نامشروع بعدی با استفاده از سیستمی که به آن پیشگیری می گوییم(منظورم تفکیک جنسیت می باشد).

من موارد دیگه را زیر مجموع این موارد می دانم.الان تک به تک جوابگو هستم و در اخر پیشنهاد خودم هم می دهم.دوستان از نظر علمی هم ثابت شده که روابط باعث افت ضریب هوشی و افت علمی می شوند یعنی افرادی که روابط زیادی دارند در کل عالم نیستند(البته استثناهایی هم هست.ما با کلیات کار داریم).پس گزینه اول در محل علم باشد صد درصد باعث افت علمی میشه(شوخی نکنم نمیشه.یه کلاس همین ترمی که گذشت داشتیم.یکی از اساتید میگفت اگه کلاس مختلط باشه بهتره دلیلش هم این بود که شما همیشه خوابید اگه جنس مخالف سر کلاس باشه نمی خوابید.دخترِ دختر خاله مامانم فارق التحصیل دانشگاه دولتی شیراز هستش.بنده خدا همیشه سر کلاسی که نصف نصف بود خواب بود.منم به استادم گفتم اگه گروهمون دختر هم داشت بازم ما خواب بودیم.البته امسال ورودی دختر هم گرفت و ترم جدیدی ها هم می خوابند سر کلاس.)من گزینه اول رو قبول دارم.

در مورد اینکه دانشگاه نباید محل کارهای غیر شئونات اسلامی باشد هم کاملا صحیح است.من با هر کاری خلاف شئونات اسلامی مخالفم.

من شخصا گزینه پیشگیری رو غیر قابل قبول و غیر قابل اجرا می دانم.در این دنیا کلمه پیش گیری  در این مبحث معنا ندارد.

متاسفانه در دنیایی قرار داریم که همه رسانه ها چه ملی(خاک برسرمان) و چه غیر ملی درحال تبلیغ روابط نامشروع هستند.رسانه های ملی متاسفانه بدون نشان دادن اون صحنه ها نامشروع ولی نشان دادن کار و دوستی های نامشروع و گسترش خیانت و عادی کردن خیانت در فیلمها بزرگترین جنایت عالم را به ملت ایرانی کردند. و رسانه های غربی که تکلیفشان تبلیغ خیانت می باشد.

من نمی دانم چه خیری در نشان دادن فیلمهایی با مفهوم اینکه در ان یک زن دو معشوقه داشته باشد یا یک مرد همزمان با چند زن رابطه داشته باشد این فیلمها چه طنزو چه اجتماعی اثار اسف باری به جا دارد.من خودم از رسانه ملی متنفرم.کلا با فیلم دیدن مخالفم بجز فیلم مستند یا اخبار یا طنز.من با این خصوصیات روزی دو الی سه ساعت وقتم رو صرف دیدن تلویزیون می کنم.اطلاع دارم که مردم این فیلمها را نگاه می کنند.خب همین فیلمهای ایرانی در وجود مردم تاثیر گذار است.چی بدتر از جرمی به اسم خیانت؟من نمی دانم که کی بر روند ساختن این فیلمها نظارت دارد.

رسانه هایی داریم که فقط درحال سانسور صحنه های جنسیتی هستند(فقط صحنه های سکسی ندارند)ولی بقه ی حرکتها مثل روابط خارجی هست.خب دوستان با این فشار رسانه ای بگید چه شکلی می خواید پیشگیری کنید؟ایا صرف جدایی دانشگاه از روابط سو پیشگیری می شود؟آیا جدایی جنسیت ها باعث بدتر شدن روابط نمی شود؟

این جوابها را از دبیرستان دخترانه سوال کنید.ببینید چی میشود.درب دبیرستان دخترانه را ببینید.از دختران دبیرستانی بپرسید که ایا روابط دارند با پسرها.چقدر دبیرستان های جداگانه ما باعث پیشرفت علم شدند که دانشگاهمان شود؟

من خودم شخصا چندین بار دیدم که درب دبیرستانهای دخترانه پسرها می گردند و دنبال دختر هستند و با دخترهای دبیرستانی دوستند.البته همیشه استثنا هم داریم.مثلا دبیرستانهای دخترانه نمونه دولتی ها را که در هر شهر بزرگ مثل خود شیراز ما دوتا بیشتر نیست را کنار بگذاریم و همچنین سه تا دبیرستان پسرانه نمونه را.

مشکل ما با تفکیک درست شدنی نیست چون اگه درست میشد در دبیرستان دخترانه این روابط را نداشتیم.من مامانم معلم بازنشسته اموزش و پرورش است.4تا از خاله هام نیز معلمند.اون هم دبیرستان دخترانه(البته دوتاشون دبیرستان هستند)همه از افزایش دوست پسر دخترها می گویند.آیا واقعا تفکیک در دبیرستان جوابگو بود؟

به دلایلی که آوردم این مبحث اشتباه است.چون در دوره دبیرستان امتحان شده.روابط دوره دبیرستان نیز خطرناک تر است تا دوره دانشگاه.

پس به این دلایل تفکیک جنسیت در دانشگاه مردود شد.

یک سری بحث هم سر این بود که دانشگاه هایی مثل امام حسین (ع) یا دانشگاه الزهرا(س)این کار را انجام دادند،و موفق بودند و نتایج علمی بهتری داشتند البته مثالهایی در رابطه با دانشگاه های اروپایی به ویژه انگلیس هم بود که تفکیک شدند.البته یادمان باشد که خارجی ها خیلی از این تفکیکها را برای انجام مطالعات طولانی مدت انجام می دهند.یعنی  دانشگاه فلان را تفکیک می کند چندسال تا نتیجه گیری کنند با دانشگاه های دیگر. باز هم برفرض مثال که واقعا تصمیم به جدایی گرفته باشند نیز دانشگاه های مختلط از نظر علمی پیشرفته تر هستند در مقابل دانشگاه های تک جنسیتی.

مبحث خیلی کم اهمیت دیگری نیز وجود دارد که گذرا جوابگو هستم.فردی گفت که دوران 20 تا 25 سالگی اوج بلوغ جنسی و تنش جنسی انسان است.و در این دوران کارهای غیر اسلامی می کند .برایم این حرف خیلی کم اهمیت می باشد چون مردم، بلوغ جنسی با بلوغ سنی متفاوت است و بستگی به شرایط دارد.چندین شرایط را توضیح می دهم تا شما نیز روشن شوید.آیا میدانید موقعیت جغرافیای بر بلوغ جنسی تاثیر گذار است.طبق تحقیقات بلوغ جنس دختران در جنوب کشور سریع تر و بلوغ جنسی دختران در شمال کشور دیر تر می باشد.و در مورد اقایان این امر دقیقا برعکس می باشد.روابط درون خانواده هرچی گرم تر باشد بلوغ جنسی دیر تر و هرچه سرد تر بلوغ جنسی زود تر می باشد.یعنی برفرض مثال که شما تفکیک کنید بلوغ جنسی به تاخیر می افتد نه کم یا نه استاندارد یا نه شرعی میشود.

حال با این تفاسیر و مشکلات باز هم تاکید بر جدایی و تفکیک کنید.جدایی و تفکیک جنسیت یعنی پاک کردن صورت مسئله که باعث میشه ما به جواب نرسیم.ما همیشه باید به سبکی بسیار زیبا و متنوع به حل مشکلات بشتابیم هر عملی قبل از پیدا کردن راه حل اشتباست.ما باید بدانیم که در اسلام تمام تلاش می شود تا فردی زنده یا نجات یابد.یعنی نباید ما در مسائلی که نمی دانیم عکس العمل به صورت نفی یا جذب داشته باشیم.اگه نمی دونیم تفکیک درسته یا نه نباید چون از اسمش بدمون میاد موافق کنیم یا به العکس.

من سعی میکنم پیشنهاد های خود را در مطالب بعدی در رابطه تفکیک جنسیت تدویین کنم.

 

هر گونه کپی برداری از این مطلب بدون ذکر منبع مشکل دارد .من راضی نیستم.

 

 

 

 

 

انسانی کامل است که در همه کارها کامل باشد.شهید مرتضی مطهری


مطالب مشابه :


ادرس مدارس

اخبار دبیرستان پسرانه شهید صدوقی دبیرستان نمونه دولتی توحید شیراز شیراز سما




دو اطلاعیه برای دانش آموزان رشته تجربی و سال اولیهای متوسطه

رشته تجربی در دبیرستان پسرانه شبانه روزی حافظ ( پسرانه ) دبستان توحید




ليست هنرستان هاي فنــي و حرفــــه اي و کاردانش(پسرانه و دخترانه منطقه 5 تهران)

(پسرانه و دخترانه منطقه 5 تهران) (توحید) و خانواده دبیرستان توحید منطقه 5




سوالات آزمون ورودی دبیرستانهای نمونه دولتی

توحید 2) نبوت 3) معاد 4) امامت. 4- اگر انسان ببیند کسی چیز




بررسی نوع و میزان اردوهای دانش آموزی دانش آموزان ناحیه (4) آموزش و پرورش

دبیرستان دکتر دولتی توحید پسرانه 18/8 /89 42 شیراز




تلخ و شیرین دیروزین و بازنشستگی امروزین - 9 ( مهاجرت دانش آموزی به شیراز )

دو دبیرستان پسرانه یکی به و خیابان توحید المنفعه در شیراز گردد. دبیرستان و




تفکیک جنسیت در دانشگاه اری یا خیر؟

دبیرستان شیراز ما دوتا بیشتر نیست را کنار بگذاریم و همچنین سه تا دبیرستان پسرانه




برچسب :