آموزش :چگونه از اندروید به ویندوزفون نقل مکان کنیم

آموزش :چگونه از اندروید به ویندوزفون نقل مکان کنیم

 

switch-concept-from-android_InvariantCulture_Default

 

بعد از نظرسنجی اخیری که در سایت وینفون قرار گرفت مشاهده کردیم که اکثر مردم از سمت و سوی اندروید به ویندوزفون می آیند و حالا به هر دلیلی که به این زیست بوم خوش آب و هوای !ویندوزفون که آمده اند خوش آمدگویی ما را بپذیرند ، البته خیلی از دوستانی که تازه تصمیم  سفر از اندروید به  سرزمین کاشی کاشیه ویندوزفون را دارند باید نکاتی را قبل از سفر بدانند تا سفر برای آن ها خسته کننده نباشد و  بتوانند از تمامی اطلاعات خود که در گوشی اندرویدی داشته اند محافظت کنند ،ما در مطلب امروز قصد داریم آموزشی مبتنی بر  قبل از سفر و  حین سفر و  بعد از سفر چه که کارهایی را انجام دهید ،پس با سایت وینفون همراه باشید .

 nokia-lumia-720-tip-transfer

اگر گوشی شما یکی از گوشی های سری لومیا و نوکیا باشد به سادگی هر چه تمام تر میتوانید از برنامه Transfer Data  استفاده کنید تا از طریق بلوتوث به گوشی قبلی خود (سیمبین ،اندروید ، آیفون ،بلک بری و ویندوزفون های دیگر )  متصل شوید و پیامک ها و دفترچه تلفن و عکس ها و خلاصه هرچیزی که قابل انتقال باشد را انتقال دهید . البته در بعضی موارد این برنامه به درستی عمل نمیکند و مجبور به عملیات دستی انتقال هستیم .حال اگر از ویندوزفونی هایی هستید که سازنده آن نوکیا نیست و اگر هم هست برنامه Trasfer به کار شما نیامده پس با ما همراه باشید.

 

قبل از سفر :

18is9hustexuujpg

منظور از قبل از سفر زمانی است که هنوز گوشی اندرویدی خود را در اختیار دارید و کم کم آماده سفر میشوید اما چه کارهایی را بهتر است انجام دهید؟

۱- نسخه پشتیبان مخاطبین در سیم کارت و حافظه داخلی یا خارجی :

تمامی گوشی های که از نسخه ۲٫۳ اندروید به بعد استفاده می کنند می توانند مخاطبین خود را علاوه بر سیم کارت در مموری کارت نیز ذخیره کنند ،برای این کار کافی است به قسمت دفترچه تلفن خود در گوشی اندرویدی بروید و بعد از فشاردن دکمه Menu و یا لمس کردن آن ،یک منوی کشویی ظاهر می شود و گزینه ای شبیه به Back up  یا Export و یا شبیه این ها را پیدا کنید و بزنید (به علت متغیر بودن اندرویدها برای هر شرکت است که گزینه دقیقی موجود نیست) بعد از آن از شما یک سوال پرسیده می شود که نسخه پشتیبان در سیم کارت ذخیره شود یا در مموری (حافظه) که شما یک بار برای سیم کارت و یکبار برای مموری کارت این کار را انجام می دهید ، بعد از کامل شدن مراحل تهیه پشتیبان ، دستگاه در آخر به شما محل ذخیره شده فایلی را به شما می دهد ، که این فایل درست شده با پسوند VCF و معمولا با نام ۰۰۰۱٫vcf ذخیره می شود ، این فایل را به کامپیوتر خود انتقال دهید و  نگه داری کنید.در واقع این فایل کم حجم نسخه پشتیبانی از مخاطبین گوشی شماست.

۲-همگام سازی گوشی با ایمیل یا جی میل :

در گوشی اندرویدی خود بعد از اتصال به اینترنت  به قسمت تنظیمات رفته و سپس به قسمت اکانت های خود بروید و احتمالا در آن ایمیلی که وارد کرده بودید نیز  وجود داشته باشد و اگر ایمیلی نیست  ایمیل خود را به آن اضافه کنید و اگر سوالی در مورد اینکه از چه قسمت های گوشی شما با ایمیل  هماهنگ شود ،شما همه گزینه ها را بزنید . این کار اطلاعاتی مانند دفترچه تلفن و تقویم را در ایمیل شما ذخیره میکند و نسخه ای پشتیبانی در قسمت مخاطبین ایمیل شما ذخیره می شود تا در موقع لزوم از آن استفاده کنید.

۳- کپی کردن اطلاعات حافظه داخلی:

اگر گوشی اندرویدی شما از حافظه داخلی پشتیبانی می کند بدیهی است که باید از اطلاعات مهم خود که در حافظه داخلی می باشد کپی برداری کنید و در جایی مطمئن همچون کامپیوتر شخصی خود ذخیره کنید .

۴- اگر لاین دارید !:

اگر برنامه مسنجر لاین را در گوشی خود نصب دارید و نگران از دست دادن لیست دوستانتان هستید پس لاین خود را با یک ایمیل معتبر در درون تنظیمات برنامه ثبت کنید ، تا در ویندوزفون خود آن ها را هم داشته باشید .

*دیر یا زود تایم لاین برای لاین ویندوزفون خواهد آمد پس چه بهتر است اطلاعات خود را از دست ندهیم.

۵- مموری کلاس ۴ یا ۱۰ :

ویندوزفون معمولا از مموری کارت های (micro sd) قدیمی به علت منسوخ شدن تکنولوژی آن ها را خوب پشتیبانی نمیکند و احتمالا باید از یک مموری کلاس ۱۰ یا ۴ استفاده کنید ،پس از مموری کارت خود هم در کامپیوتر شخصی یک پشتیبان تهیه کنید.تا اگر لازم به خرید یک مموری کارت جدید بود خطری بر از دست دادن اطلاعات شما را تهدید نکند.

۶-حساب کاربری مایکروسافت :

ایمیل – دفترچه تلفن آنلاین – فضای ذخیره سازی ابری – تقویم آنلاین – آفیس ( اکسل و ورد و پاورپوینت) آنلاین و علاوه بر اینها امکان ورود به برنامه اسکایپ و همه و همه از طریق تنها یک حساب کاربری مایکروسافت میتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید ، البته نا گفته نماند که شما برای دانلود و خرید از استور به یک اکانت مایکروسافت نیاز دارید پس از همین حالا اقدام به ساخت یک حساب مایکروسافت در سایت hotmail.com بکنید.

۷- دانلود بازی و نرم فزار :

یکی از قابلیت های استور ویندوزفون این است که میتوانید از کامپیوتر با لبنک مستقیم بازی یا برنامه دلخواه را با دانلود منیجر دانلود کنید که میتوانید از این آموزش   بهره ببرید .

برای آن که در وقت صرفه جویی کرده باشید میتوانید بازی های خوب و سطح بالا را  زودتر دانلود کنید.

 

هنگام سفر :

how-to-transfer-contacts-from-your-Android-or-iPhone-device-to-Nokia-Lumia-Windows-Phone-device

از هنگام سفر منظور بنده این است که هنگامی که میخواهید یک گوشی ویندوزفونی را انتخاب کنید و با توجه به نیازتان آن را تهیه کنید،ما قصد نداریم که راهنمای خرید کاملی در این قسمت بگذاریم چون مطلب بسیار زیاد می شود فقط این را بگویم که اگر ویندوزفون میخواهید ،دل را به دریا بزنید و ریسکش را بکنید ،هر چند که فعلا صبورترین نسان های دنیا ویندوزفونی های عزیز هستند که بخاطر اپدیت هایی برای خود گوشی ،لاین ،وایبر و چند برنامه دیگر و آمدن کلش آف کنز و چندین برنامه که در فروشگاه های اندروید و اپ استور آیفون جزو پرطرفدار ترین ها در نوع خود هستند و منتظر آن هم هستند که ببیند OTG یا همان قابلیت اتصال USB به گوشی کی به ویندوزفون راهی میشود و ما هم کاری جز امیدواری برای شما ها نداریم ولی به هر سایت مرتبط با مقامات بالا که پیام میدهیم آن ها هم ما را به صبر کردن دعوت می کنند و پس ما هم شما را به صبر کردن دعوت میکنیم .

حال که از اشکالات ویندوزفون گذشته و گوشی را میخواهیم انتخاب کنید پس به سایت هایی برای بدست آوردن اطلاعات دقیق در مورد آن گوشی و متناسب با خواسته ی خود پیدا کنید ،معمولا مشخصات یک ویندوزفونی خوب است که رم یک گیگابایتی و یک پردازنده دوهسته ای به بالا و ۱٫۵ گیگاهرتز را داشته باشد خوب است و شاید هیچ موقع شما هنگ کردن و کندی سرعت را در آن نبینید که گوشی ۹۳۰ (بزودی وارد کشور می شود) یک گوشی ایده آل برای شما باشد و یا اگر نمیخواهید ریسک کنید از ارزان های ویندوزفون همچون نوکیا لومیا  ۵۲۰ ، ۵۲۵ و همچنین میتوانید سراغ اچ تی سی  نیز بروید که طرحی به مراتب خوش دست و با کیفیت دارد .

نکته دیگر در مورد انتخاب ویندوزفونی این است که گوشی های لومیا یک سری قابلیت های خاص دارند که میتوان به تغییر منطقه زمانی اشاره کرد تا کرتانای محبوب را در هر کجای دنیا هم باشند همراه خود داشته باشند ولی میدانیم که گوشی های اچ تی سی فعلا باید منظر قدم گذاشتن این بانوی هوشمند و مجازی به سرزمین اچ تی سی و بهتر بگوییم انگلستان باشند (اکثر گوشی های اچ تی سی منطقه آن ها انگلستان می باشد که قابل تغییر هم نیست)

و نکته دیگر اینکه گوشی های ویندوزفونی برای اولین بار که آن ها را روشن میکنید کمی زمان لازم دارند تا خود را پیدا کنند تا یک عمر به شما خدمت کنند و خلاصه اینکه گوشی شما موقع اولین روشن شدن یک سری سوال میپرسد  و شروع به را اندازی میشود ،اگر دیدید که گوشی به محض روشن شدن صفحه استارت بالا آمد بدانید که آن گوشی نو نبوده و قبلا روشن شده بوده.

بعد از سفر :

android-to-windows-phone

وقتی که گوشی را خریداری کرده اید ،ابتدا به شما تبریک میگویم و سپس به ادامه این آموزش می پردازیم ، حال موقع انتقال اطلاعات است! مراحل زیر را با هم و گام به گام انجام می دهیم:

۱- ایمیل:

اگر در ابتدایی که گوشی را تهیه کردید ایمیل خود را وارد نکرده اید باید به دستور زیر عمل کنید :

به Setting رفته و در قسمت email+accounts بر روی گزینه  add an accountbasic-icon-plus_InvariantCulture_Default   را زده و از بین سرویس ها خدماتی یکی را امتحان کنید ، معمولا اندروید داران یک حساب کاربری گوگل (جی میل) نیز دارند که همین مسیر را تکرار کنید و حساب گوگل خود را هم وارد کنید پس در آخر حتما حداقل یک حساب مایکروسافت را وارد کرده باشید.

*دقت کنید که در همان قسمت اکانت های خود وقتی برروی یکی از حساب های وارد شده خود ضربه میزنید در تنظیمات نحوه و زمان بندی چک کردن ایمیل توسط گوشی یک قسمت هست که نوشته مخاطبین ایمیل و تقویم که تیک همه ی آن ها را بزنید .

 

2- مخاطبین :

اگر با وارد کردن ایمیل و سینک شدن و همگام سازی آن با سرور خود مخاطبین آمدند که هیچ اگر نیامدند بصورت زیر عمل میکینیم تا مخاطبین را به دفترچه تلفن ویندوزفون ببریم .

یادتان هست که فایلی با پسوند VCF از گوشی قبلی تهیه کردیم ؟ حال به آن فایل نیاز داریم ،آن را دم دست داشته باشید تا به شما بگویم کجا آپلودش کنید .

-اگر جی میل خود را هم وارد کرده اید :

قبل از هر چیز باید گفت که این کار دیگر فرقی ندارد که مخاطبین را به کدام سرور وارد کنید ،مهم این است که فقط به یکی از این دو سرویس وارد کنید تا گوشی بتواند به آن ها دسترسی داشته باشد پس با ما همراه باشید.

توسط  مرورگر یک کامپیوتر شخصی وارد حساب کاربری خود شوید و در قسمت بالا سمت چپ ،زیر کلمه گوگل ،بر روی جی میل کیلیک کنید  و سپس بر روی Contacts یا مخاطبین کلیک کنید.

در سمت چپ و پایین بر روی import contacts… کلیک کرده تا صفحه ای مستطیل شکلی ظاهر شود و بروی Choose file کلیک میکنید و فایلی که از گوشی قبلی خود بک آپ گرفته بودید را انتخاب میکنید .

و بگذارید آپلود شود و کار تمام است تنها کافی است در گوشی ویندوزفونی خود منتظر همگام سازی شوید تا دفترچه تلفن شما ظاهر شود.

google import

-اگر فقط حساب مایکروسافت را وارد کرده اید:

برای این حساب کاربری هم باید از یک مرورگز کامپیوتر شخصی (مانند ویندوز،مک،کروم بوک و …) وارد حساب کاربری خود شوید .

بر روی فلش رو به پایین در گوشه سمت چپ کلیک میکنید و از مینوی کشویی ظاهر شده بر روی People کلیک کنید تا شما را به صفحه ای جدا راهنمایی کند و پس از آن Start import  انتخاب کرده تا به قسمت بعدی هدایت شوید ،در این قسمت هم بر روی Other کلیک کرده تا صفحه آخرین باز شده،در این صفحه هم همچون گوگل بر روی Choose file زده و فایل مورد نظر را انتخاب می کنیم و همچون قسمت قبلی تنها کمی صبر کنید تا مخاطبین را در گوشی ببینید.

Hotmail

 

**این نکته را به یاد داشته باشید که تنها یک ایمیل برای مخاطبین کافی است  و مهم نیست که سرویس گوگل باشد یا مایکروسافت .

۳- فایل ها :

گوشی خود را با کابل به کامپیوتر وصل کنید و صبر کنید تا ویندوز آن را کامل بشناسد در  computer  یا همان  my computer  به دنبال نام گوشی خود بگردید و فایل هایی نظیر موسیقی و عکس و فیلم را به داخل گوشی خود انتقال دهید ، در ضمن اگر سوالی پرسیده شد مربوط به تبدیل کردن فایل ،بهتر است تایید کنید تا فایل شما را بدون افت کیفیت برای گوشی شما تبدیل کند تا براحتی اجرا شود .

 

 

تقریبا میشود گفت که حال شما میتوانید از گوشی جدید خود بهتر استفاده کنید و اطلاعات را تا حد ممکن انتقال داده اید ،امیدواریم که در مراحل بالا مشکلی پیدا نکرده باشید ولی اگر مشکلی بود در بخش پرسش و پاسخ مطرح کنید و در ضمن نظر خود را در مورد این نوع آموزش ها به ما بگویید تا به نحو خوبی برسیم و راستی اگر نکته دیگری میدانید با ما در میان بگذارید


مطالب مشابه :


بررسی تخصصی تلفن همراه HTC One S

در صفحهء qhd گوشی htc one s هم دارای دفترچه تلفن htc نقشه گوگل و مکانیاب htc برای راهنمایی




آموزش :چگونه از اندروید به ویندوزفون نقل مکان کنیم

متصل شوید و پیامک ها و دفترچه تلفن و عکس ای جدا راهنمایی کند و پس از گوشی htc 8s به 8.1 ( سه




سوالات متداول موبایل-3

دفترچه یادداشت چند صفحه راهنمایی کمک GPS آموزش نصب برنامه های گوشی های htc




برچسب :