اساسنامه گروه نمایشی آتلیه تئاتر

 اساسنامه گروه نمایشی آتلیه تئاتر

مقدمه :

پس از اجرای نمایش " دیوان تئاترال " نوشته محمود استاد محمد و کارگردانی احسان حاجی پور در فرهنگسرای شفق در آبان ماه سال 1388 مقدمات تشکیل  گروه نمایشی آتلیه تئاتر شروع و این گروه در اردی بهشت ماه سال 1389 به طور رسمی آغاز به کار کرد . 

 شعار و نگاه اصلی این گروه این است : به سمت تئاتر خصوصی گام برداشتن . 

مواد و قواعد ذیل ، به عنوان اساسنامه گروه نمایشی آتلیه تئاتر میباشد و لازم است از طرف اعضاء رعایت گردد و در اجرای هرچه بهتر آن مصرانه کوشش شود . لازم به ذکر است چهار چوب فعالیت اعضاء در حدود فعالیت ها و وظایف مندرج در این اساسنامه خواهد بود .

 

فصل اول : کلیات : تعاریف و اهداف

 

ماده 1 :  نام : گروه نمایشی آتلیه تئاتر که برای اختصار از این به بعد آتلیه تئاتر نامیده میشود .

ماده 2 : اهداف : یکی از اهداف آتلیه تئاتر تولید تئاتر ایرانی و ملی در اشکال و گونه های مختلف است ، هدف دیگری که این گروه دنبال میکند پرداختن به فعالیت های آموزشی در کنار اجراهای عمومی است و مهم ترین هدف در این گروه خصوصی شدن تئاتر است . در مجموع میتوان گفت :  اهداف اصلی آتلیه تئاتر  " آموزش ، تولید و استقلال " گروه است  .

 

فصل دوم : ارکان گروه

 

ماده 3 :  ارکان آتلیه تئاتر تشکیل شده است از : مدیر گروه ، هیئت مدیره ، هسته مرکزی ، معاونت امور اداری و مالی ، معاونت هنری و اعضاء گروه در رده های مختلف که مسئولیت های مختلفی را در گروه بر عهده دارند .

ماده 4 : آتلیه تئاتر دارای مدیر مشخصی است که موسس این گروه نیز میباشد و کلیه مسائل حاکم برگروه ، خط مشی ها و تصمیم گیری های کلی و جزئی لازم است که توسط مدیر و موسس گروه تبین و با همکاری هیئت مدیره تائید شود و سپس توسط ابلاغیه رسمی به اعضاء گروه ابلاغ گردد .  

ماده 5  : آتلیه تئاتر دارای هیئت مدیره ای است متشکل از پنج عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل و اعضاء این هیئت مدیره در تصمیم گیری های کلی به مدیر گروه یاری میرسانند و طی برگزاری انتخاباتی که هر ساله برگزار میگردد انتخاب میشوند و انتخاب مجدد آنها بلامانع است .

تبصره : چنانچه در مدت زمان فعالیت هیئت مدیره ، ادامه همکاری برای یکی از اعضاء به هردلیلی مقدور نباشد در اسرع وقت توسط مدیر گروه جانشینی برای او انتخاب میگردد و به هیئت مدیره وگروه معرفی میشود عضویت این عامل تا زمان برگذاری انتخابات دوره بعدی هیئت مدیره اعتبار دارد .    

ماده 6 : آتلیه تئاتر دارای هسته مرکزی متشکل از 4  عضو است و اعضاء این هسته مرکزی در اجرای پروژهای محتلف گروه به مدیر گروه یاری میرسانند . اعضاء و ریاست هسته مرکزی توسط مدیر گروه برای مدت زمان معینی انتخاب میشوند . بدیهی است هرگاه نظر مدیر گروه بر آن باشد که هر یک از اعضاء هسته مرکزی به وظایف محوله خود به درستی عمل نمی نماید طی حکمی از سوی مدیر گروه عضویت آن عضو در هسته مرکزی به پایان میرسد . مدیرگروه موظف است در اولین فرصت شخص دیگری را برای این سمت انتخاب نماید . 

ماده 7 : آتلیه تئاتر دارای معاونت امور اداری و مالی  میباشد که مستقیماً زیر نظر مدیر گروه به فعالیت میپردازد و مسائل مربوط به امور اداری و مالی گروه را ساماندهی و مدیریت میکند .

ماده 8 : آتلیه تئاتر دارای معاونت هنری میباشد که مستقیماً زیر نظر مدیر گروه به فعالیت میپردازد و مسائل مشروح در " بند ث – ماده 10 "  این اساسنامه را ساماندهی و مدیریت میکند .

ماده 9 : آتلیه تئاتر دارای اعضایی در رده های مختلف است که در یک تقسیم بندی کلی به اعضاء اصلی و اعضاء پیوسته تقسیم میشوند . هرکدام از این اعضاء با سمت اجرایی و وظیفه ای مشخص در این گروه عضو میشوند و فعالیت های آنها زیر نظر سر گروه ها و مسئولان مرتبط با فعالیت آنها میباشد .

 

فصل سوم : شرح وظایف ارکان و اعضاء آتلیه تئاتر

 

ماده 10  : وظایف هر یک از ارکان و اعضاء آتلیه تئاتر  به شرح ذیل می باشد :

الف / مدیر و موسس گروه :

-        کلیه مسائل ، خط مشی ها و تصمیم های کلی و جزئی مربوط به گروه توسط مدیر و موسس گروه تبیین و تائید می شود و سپس توسط ابلاغیه رسمی به اعضاء گروه ابلاغ میگردد .  

-        سرپرستی و اجرای کلیه امور اداری و اجرایی گروه : از قبیل عقد قرار دادها ، امضاء نامه ها ، امضاء صورتجلسات ، کلیه مکاتبات داخلی وخارجی گروه و ... با مشاوره و همکاری معاونت امور اداری و مالی .

-        انتخاب اعضاء هسته مرکزی و انتخاب ریاست هسته مرکزی از بین این افراد .

-        انتخاب معاون امور اداری و مالی .

-        انتخاب معاون هنری .

-        شرکت در جلسات هیئت مدیره .

-        همکاری با معاونت های مالی / اداری ، هنری ، هسته مرکزی و مسئول واحد ها در خصوص انتخاب سمت های زیر نظر این ارکان .

-        تلاش برای برقراری ارتباط با گروه های دیگر تئاتری و تولید آثار مشترک .

-        مدیریت و نظارت بر روند کاری تمامی زیر شاخه های گروه ، مسئولین هر پروژه و اعضاء گروه .

-        برنامه ریزی ، سازماندهی وتصویب نهایی کلیه برنامه های گروه اعم از آموزشی ، تولیدی و... با همکاری هیئت مدیره و نظارت بر حسن اجرای آنها و پیگیری آنها با همکاری هسته مرکزی ، معاونت هنری و معاونت اداری و مالی .

-        کوشش در جهت جلب کمک و مساعدت سرمایه گذاران خصوصی ( اسپانسر ) .   

-        بررسی و تایید متون نمایشی جهت اجرا پس از تایید معاون هنری .      

-        عضویت در هیئت نظارت و بازبینی ( بازبینی و نظارت بر نمایش ها و پروژه های در حال تمرین با همکاری هیئت نظارت و بازبینی )


ب / هیئت مدیره :

-         تصمیم گیری های کلی گروه در خصوص فعالیت های هم راستا با اهداف گروه توسط هیئت مدیره ای متشکل از پنج نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل که هر ساله از بین اعضای پیوسته آتلیه تئاتر در نشست سالانه انتخاب می شوند و انتخاب مجدد آنان بلامانع است ، صورت میگیرد.

تبصره : حضور مدیر گروه به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره بلامانع است و دارای حق رای میباشد و چنانچه مدیر گروه جزء اعضاء هیئت مدیره نبود ، حضورش در جلسات هیئت مدیره لازم و واجب است و تشکیل جلسه هیئت مدیره بدون حضور مدیرگروه  فاقد وجاهت قانونی است مگر آنکه مدیر گروه شخصی را به عنوان نماینده خود در آن جلسه معرفی نماید .   

-        جلسات هیئت مدیره با حضور اکثریت اعضاء رسمیت یافته و تصمیمات متخذه با اکثریت آراء اعضای حاضر معتبر خواهد بود و در صورت تساوی آراء ، رأی طرفی که رئیس هیئت مدیره موافق آن است لازم الاجرا خواهد بود.

-        هیئت مدیره در اولین جلسه ، از بین خود فردی را به عنوان رئیس هیئت و فرد دیگری را به عنوان نایب رئیس انتخاب میکند . در زمان عدم حضور رئیس هیت مدیره ریاست جلسات هیئت مدیره بر عهده نایب رئیس میباشد .

-        شرکت تمامی اعضاء هیئت مدیره در جلسات هیئت مدیره الزامی است و اگر عضوی به هر دلیلی نتواند در جلسات حاضر شود یکی از اعضاء علی البدل جایگزین او میشود و در تصمیم گیری ها شرکت میکند .

-        تصمیم گیری در خصوص کلیه مسائل مالی با همکاری معاونت امور اداری و مالی گروه : از قبیل افتتاح حساب ، دریافت ها و پرداخت های گروه و ...

-        تصمیم گیری در مورد تعیین حق عضویت اعضاء و یافتن منابع درآمد دیگر گروه در جلسات هیئت مدیره انجام میشود .

-         تصویب عضویت ( پس از ارائه معاونت هنری و واحد عضو گیری ) و لغو یا سلب عضویت اعضاء و یا اخراج اعضاء .

-        تصمیم گیری در مورد حضور در جشنواره های مختلف، تایید طرح های نمایشی و آموزشی و کلیه اقدامات گروه .

-        هیئت مدیره میتواند تمام یا قسمتی از وظایف یا اختیارات خود را با قید مدت یا شیوه عمل و یا هر روش دیگری به مدیر گروه تفویض نماید .

-        حضور افراد دیگر غیر از اعضاء هیئت مدیره که دارای مسئولیت های مختلف درگروه میباشند در جلسات هیئت مدیره ، در صورت لزوم با توجه به دستور جلسه با درخواست رئیس هیئت مدیره و تائید مدیر گروه بلا مانع میباشد .  

پ/  هسته مرکزی :

-        هسته مرکزی آتلیه تئاتر  متشکل از 4 نفر است که حکم مشاور فنی و اجرایی مدیر گروه در هر پروژه را دارند و یک نفر به عنوان ریاست هسته مرکزی از طرف مدیر گروه انتخاب میشود .

-        اجرای قوانین و مقررات و مسائل مصوبه در جلسات هیئت مدیره ، در خصوص اجرای هر پروژه گروهی بر عهده هسته مرکزی گروه با همکاری مدیرگروه میباشد .

-        انتخاب و نظارت بر فعالیت های مسئولان هر پروژه درون گروهیِ آتلیه تئاتر با همکاری مدیر گروه و تایید او بر عهده هسته مرکزی می باشد .

-        تشکیل و  هیئت نظارت و بازبینی برعهده هسته مرکزی است .

ت /  مدیر اداری و مالی

-        مدیر اداری و مالی گروه شخصی است که توسط مدیر گروه انتخاب  میگردد و مستقیماً زیر نظر وی به فعالیت میپردازد.

-        مشاوره و همکاری با مدیر گروه در کلیه امور اداری و اجرایی گروه : از قبیل عقد قرار دادها ، امضاء نامه ها ، امضاء صورتجلسات ، تشکیل سلسله مراتب اداری در صورت نیاز، کلیه مکاتبات داخلی وخارجی گروه و ...  

-        همچنین معاون مالی اداری باید با همکاری مدیر گروه پیشنهاد ها و سرفصل های مرتبط با مسائل اداری و مالی هر جلسه هیئت مدیره را تدوین نماید . 

-        رسیدگی به حساب های مالی آتلیه تئاتر و تهیه و تنظیم بودجه ، رسیدگی به ترازنامه مالی و تنظیم آیین نامه ها و دستورالعمل های مالی در جهت اجرای هر پروژه با همکاری مسئول هر پروژه و تائید مدیر گروه و هیئت مدیره ، تدوین آیین نامه های اجرایی لازم برای امور اجرایی و اداری آتلیه تئاتر وافتتاح حساب در بانک ها با همکاری مدیر گروه .

ث / معاون هنری

-        معاون هنری آتلیه تئاتر شخصی است که توسط مدیر گروه انتخاب  میگردد و مستقیماً زیر نظر وی به فعالیت میپردازد.

-        هر پیشنهاد اجرایی یا آموزشی یا هر فعالیتی هم سو با فعالیت های گروه که خارج از برنامه های تصویب شده در جلسات هیت مدیره باشد و یا هر گونه پیشنهاد که نیاز به تصمیم گیری در خصوص آن در جلسات هیئت مدیره  باشد ابتدا از سوی فرد یا افرادی که پیشنهاد را مطرح میکنند به مدیر هنری ارائه میشود و پس از بررسی وی و در صورت تائید این پیشنهاد با هماهنگی مدیر گروه در جلسه هیئت مدیره مطرح و در خصوص آن تصمیم گیری میشود . همچنین معاون هنری باید با همکاری مدیر گروه پیشنهادها و سرفصل های مرتبط با مسائل هنری و اجرایی هر جلسه هیئت مدیره را تدوین نماید . 

-        ساماندهی اعضاء در گروه های پنج گانه و نظارت بر فعالیت های آنها .

-        تشکیل واحد عضو گیری گروه با همکاری و تایید مدیر گروه بر عهده معاون هنری گروه  میباشد. درخصوص شرح وظایف واحد عضو گیری رجوع شود به ماده  این اساسنامه

-        نظارت بر طراحی و چاپ امور تبلیغات بصری گروه ( پوستر ، تراکت ، بورشور و ...) با همکاری کارگردان / مسئول هر پروژه و مدیر گروه بر عهده معاون هنری میباشد .     

-        واحد پژوهش و بانک متن زیر نظر معاون هنری به فعالیت میپردازد و معاون هنری موظف است شخصی را به عنوان ریاست این واحد انتخاب نماید و به تمامی وظایف این واحد طبق ماده 13 این اساسنامه نظارت نماید .

-        واحد آموزش زیر نظر مدیر هنری به فعالیت میپردازد و معاون هنری موظف است شخصی را به عنوان ریاست این واحد انتخاب نماید و به تمامی وظایف این واحد طبق ماده 14 این اساسنامه نظارت نماید .

تبصره : معاون هنری میتواند با تایید مدیرگروه به طور همزمان و با حفظ سمت ، مسئولیت یک یا هر سه واحد پژوهش و بانک متن ، آموزش و واحد عضو گیری را بر عهده بگیرد .  

ج / اعضاء

-        هر یک از اعضاء گروه با وظیفه و مسئولیت مشخصی در گروه عضو میشود و در گروه مربوط به فعالیت خود قرار میگیرد .

-        اعضاء اصلی : به افرادی اتلاق میشوند که در راس آتلیه تئاتر میباشند و در تاسیس گروه سهیم بوده اند .

-        اعضاء پیوسته : به افرادی اتلاق میگردد که به تدریج با دارا بودن شرایط لازم به عضویت گروه در می آیند .

تبصره :  در صورت دارا بودن شرایط لازم و با تائید مدیر گروه یک یا چند عضو پیوسته میتوانند به عنوان اعضاء اصلی به شمار آیند .  

-        چنان چه هر عضوی از آتلیه تئاتر قصد تغییر مسئولیت و عملکرد معین خود را داشته باشد –حتی به طور مقطعی و پروژه ای- باید طی در خواستی این موضوع را به اطلاع مسئول مربوطه اش برساند و آن مسئول نیز طی درخواستی این موضوع را به اطلاع مدیر گروه میرساند و سپس تصمیم گیری انجام شده به آن عضو ابلاغ میگردد .

-        در هر پروژه ای که آتلیه تئاتر اجرای آن را بر عهده میگیرد یک نفر به عنوان مسئول آن پروژه (در صورت اجرای نمایش،کارگردان به عنوان مسئول پروژه) از طرف هسته مرکزی ، انتخاب میشود و برای مدت معینی مسئولیت آن پروژه را بر عهده دارند و مسئولان پروژه موظف هستند دائماً با مدیر گروه و ریاست هسته مرکزی در ارتباط باشند . مسئولان پروژه به هیچ وجه نمیتوانند به تنهایی در خصوص مسائل پروژه خود تصمیم گیرنده باشند و هرگونه اخذ تصمیم با همکاری هسته مرکزی و مدیر گروه امکان پذیر است . این همکاری در اخذ تصمیم به هیچ عنوان به معنای دخالت در نظرات و الزامات هنری آن مسئول پروژه ( کارگردان ) نمیباشد و صرفاً در جهت تسریع و کمک به پیشروی کار و استفاده بهینه از تمامی ظرفیت های درونی آتلیه تئاتر میباشد .

-        هر یک از اعضاء میتوانند با توجه به سابقه فعالیت و نظر معاون هنری و تایید مدیر گروه در زیر گروه های ذیل در آتلیه تئاتر فعالیت نمایند :

1 / گروه بازیگران

2/ گروه کارگردانان

3/ گروه نویسندگان

4 / گروه موسیقی

5 / گروه عوامل اجرایی ( شامل : دراماتورژ ، دستیار کارگردان ، منشی صحنه ، مدیر صحنه، گریم ، طراح صحنه ، طراح لباس و ... )

تبصره : حضور یک نفر در چند زیر گروه با شرط دارا بودن قابلیت حضور در هر یک از آن زیر گروه ها با تائید مدیر گروه بلامانع میباشد .

-        برای اعضای آتلیه تئاتر همواره – در حوزه تئاتر- پرداختن به کار در آتلیه تئاتر اولویت دارد و در صورت همزمانی چند پیشنهاد، ضروری و بدیهی است حضور در پروژه های آتلیه تئاتر انتخاب نخست اعضا خواهد بود .

-        کارگردانان گروه در پروژه های اجرایی خود در آتلیه تئاتر، با در نظر گرفتن تمام الزامات هنری مورد نظر خود ، لازم است از اعضای گروه در مسئولیت های معین شان ، استفاده کنند . مگر اینکه مدیر گروه با در نظر گرفتن دلایل موجه کارگردان ، اجازه استفاده از عوامل مهمان را تایید کند.

-        در صورت همکاری اعضای آتلیه تئاتر با پروژه ها و گروه های دیگر تئاتری ، در بروشور اجرای مربوطه ، عضویت عامل هنری گروه نمایشی آتلیه تئاتر  و همکاری مقطعی با گروه یاد شده باید ذکر شود. در غیر این صورت عضویت آن فرد در آتلیه تئاتر ابطال میگردد .

-        هر یک از اعضاء گروه در هر سمت و فعالیتی در هر یک از پروژه های آتلیه تئاتر موظف به رعایت کلیه قوانین و قواعد مد نظر کارگردان ( مسئول آن پروژه ) میباشند . بدیهی است رعایت نکات اخلاقی و حرفه ای و تعهد گروهی از مهمترین شرایط عضویت در آتلیه تئاتر میباشد . 

 

 فصل چهارم :  واحد ها و مشاوران گروه

 

ماده 11  : آتلیه تئاتر دارای واحد روابط عمومی می باشد که انتخاب مسئول آن بر عهده مدیر گروه میباشد و مستقیماً زیر نظر مدیر گروه به فعالیت میپردازد و مباحث مربوط به تبلیغات گروه و پروژه های گروهی و بر قراری ارتباطات مربوط به گروه بر عهده این واحد میباشد . هرگونه مصاحبه و اطلاع رسانی درباره پروژه های مختلف گروه فقط توسط مسئول واحد روابط عمومی پایه ریزی و شکل میگیرد و مصاحبه عوامل و کارگردان هر پروژه درباره آثاری که مربوط به آتلیه تئاتر میباشد ، بعد از تایید واحد روابط عمومی امکان پذیر است . مسئول واحد روابط عمومی به عنوان سخنگوی آتلیه تئاتر نیز فعالیت می نماید .

ماده 12 : آتلیه تئاتر دارای یک پایگاه خبری اینترنتی ( وبلاگ و یا سایت اینترنتی) خواهد بود که زیر نظر واحد روابط عمومی فعالیت خواهد کرد و مدیریت این پایگاه خبری با نظر مسئول روابط عمومی و تایید مدیر گروه انتخاب میشود و مستقیماً زیر نظر مدیر گروه به فعالیت می پردازد . این پایگاه  اینترنتی به عنوان اصلی ترین پایگاه اطلاع رسانی به اعضاء و اطلاع رسانی عمومی آتلیه تئاتر می باشد .  

ماده 13 : آتلیه تئاتر دارای واحد عضو گیری می باشد و مسئول این واحد توسط معاونت هنری و با تایید مدیرگروه انتخاب میشودکه مستقیماً زیر نظر معاونت هنری گروه فعالیت میکند و مدیر گروه موظف به نظارت دقیق به این واحد میباشد . مسائل مربوط به عضویت در گروه را معاون هنری با همکاری مسئول این واحد ساماندهی میکند . افرادی که شرایط زیر را برای عضویت در گروه دارا باشند ، حتماً باید قبل از مراحل اداری ثبت نام خود اساسنامه گروه را به دقت مطالعه نمایند .

شرایط عضویت در آتلیه تئاتر :

·        تکمیل فرم مربوطه و ارائه مدارک ذکر شده در این فرم

·        دانشجویان تئاتر

·        هنرمندان و کارشناسان تئاتر

·        افراد علاقه مند و با سابقه کار در حیطه تئاتر

·        شرکت کنندگان در برنامه های آموزشی گروه ( در صورت تمایل و با تایید معاون هنری گروه )

ماده 14 : واحد پژوهش و بانک متن ، این واحد شامل دو نهاد موازی میباشندکه زیر نظر یک مسئول به فعالیت میپردازند و این مسئول توسط معاونت هنری و با تایید مدیر گروه انتخاب میشود . در واحد پژوهش بخشی از اعضاء باید ماهانه و یا در مدت زمان معلومی که توسط این واحد معین میشود به این واحد یک طرح نمایشی یا مقاله ی مرتبط با موضوعات تئاتری ارائه دهند. این واحد مسئول پیگیری و ساماندهی موضوع مذکور میباشد ، دیگر وظیفه این واحد استخراج لیست جشنواره های تئاتری سالیانه ، همایش ها، نشست های مرتبط با تئاتر و... میباشد و واحد بانک متن علاوه بر جمع آوری متونی که قابلیت اجرا در گروه را داشته و با سیاست های فنی و نظری گروه مطابقت دارد وظیفه پیگیری متون نوشته شده توسط اعضاء گروه نویسندگان را هم بر عهده دارد .  

ماده 15 : آتلیه تئاتر دارای واحد آموزش است که مسائل ورکشاپ ها ،کلاسها و بر گزاری مسائل آموزشی توسط گروه و برای گروه را ساماندهی میکند . این واحد زیر نظر معاون هنری گروه فعالیت میکند و مسئول آن توسط مدیر هنری و تایید مدیر گروه انتخاب میشود .

ماده 16 : مدیر گروه میتواند افرادی را طی احکامی به سمت های مختلفی در امور مختلف از جمله مشاور و جانشین خود منتصب نماید بدیهی است با توجه به مقتضیات زمانی این احکام صادر یا باطل میشوند .

ماده 17 : در زمان عدم حضور مدیر گروه تمامی وظایف و اختیارات وی به جانشین اش منتقل میشود . جانشین مدیر گروه در هر مقطع مورد نیاز با مدت زمان معین توسط مدیر گروه انتخاب میگردد .

 

 فصل پنجم :  جلسات گروه

 

ماده 18 : گروه باید در اردیبهشت ماه هر سال نشست سالانه داشته باشد با حضور حداقل دو سوم اعضا ء و در آن تمامی برنامه های سال گذشته و سال آتی بررسی و ارائه شود .

ماده 19: ارائه گزارش برنامه سالانه هریک از گروه های پنج گانه بر عهده معاونت هنری میباشد .

ماده 20 : جلسات هیئت مدیره هر ماه بر گذار میگردد . در مورد جزئیات تشکیل این جلسات رجوع شود به بند " ب – ماده : 8 "

ماده21 : اعضاء هسته مرکزی  موظف به شرکت در جلسات هفتگی با مدیر گروه هستند .

ماده 22 : کلیه معاونت ها موظف به شرکت در جلسات هفتگی با مدیر گروه هستند .

 

فصل ششم : منابع مالی

 

ماده 23 : در آمد آتلیه تئاتر از منابع زیر تامین میشود :

الف ) در یافت ورودیه و حق عضویت از اعضاء .

ب ) جذب سرمایه های خصوصی . ( اسپانسر )

پ ) برگذاری کلاسهای آموزشی و ورکشاپ .

ت ) قبول آگهی و تبلیغات در پروژه های نمایشی و آموزشی گروه .

ث) درصدی از بودجه تعیین شده توسط نهاد دولتی برای هر اجرای عمومی

ج ) راه هایی که هیأت مدیره با توجه به اهداف گروه برای ایجاد درآمد تصویب و اجرا می کند.  

ماده 24 : هرگونه دریافت وجوه نقدی پس از تایید مدیر گروه وهیئت مدیره و طی جلسه ای با حضور مدیر امور اداری و مالی  امکان پذیر خواهد بود .

ماده 25 : آتلیه تئاتر دارای حساب بانکی است با دو امضاء مدیر گروه و رئیس هیئت مدیره که تنها این دو نفر حق برداشت از این حساب را با تایید هیئت مدیره دارند .

 

فصل هفتم : قوانین ، مقررات و مکاتبات

 

ماده 26 : آتلیه تئاتر  با همه ی ارگان ها همچون مرکز هنر های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ، حوزه هنری، تلویزیون و .... همکاری می کند، البته این همکاری منوط به اهداف گروه میباشد و در راستای استقلال گروه است .

ماده 27 : مواردی که در این اساسنامه پیش بینی نشده باشد با تصویب هیئت مدیره اخذ تصمیم میگردد .

ماده 28 : کارگردانان در آتلیه تئاتر فقط متون ایرانی کار میکنند مگر به تایید مدیر گروه و در موارد خاص .

ماده 29 : در هر اجرای عمومی درصدی از بودجه تصویب شده توسط نهاد دولتی که آن نمایش زیر نظر آن نهاد اجرا میشود ، به حساب گروه واریز میشود . بدیهی است میزان این درصد توسط هیئت مدیره اعلام میگردد .   

ماده 30 : ایجاد هر گونه تغيير در اساسنامه بعد از مشاوره با هیئت مدیره و طرح در جلسه هیئت مدیره به عهده مدیر و موسس گروه مي باشد.  

ماده 31 : در آتلیه تئاتر هر فرد با تایید مدیرگروه میتواند در چند پست کار کند و مدیر گروه هیچ محدودیتی در انتخاب نفرات و اعضاء گروه برای تصدی سمتهای گوناگون را ندارد .

ماده 32 : قبل از اجرای هر نمایش از محصولات آتلیه تئاتر هیئتی به نام هیئت نظارت و ارزشیابی متشکل از مدیر گروه و 3 نفر از اعضاء اصلی گروه که توسط هسته مرکزی و با تایید مدیر گروه اتنخاب شده اند   آن پروژه را از نظر فنی بازبینی و تایید میکند و در صورت تاییدیه این هیئت آن پروژه میتواند مراحل اداری خود را جهت اجرای عمومی طی نماید . اگر نمایشی نتواند تایید هیئت بازبینی را جلب نماید باید پس از مدتی و رفع ایرادات فنی مجداداً درخواست بازبینی نماید .

ماده 33 : هر گاه میان دو واحد یا دو عضو در آتلیه تئاتر اختلافی وجود داشته باشد تنها مرجع ذی صلاح حل اختلاف مدیر گروه میباشد که میتواند به هرترتیب و روشی اختلاف پیش آمده را حل و فصل نماید .

ماده 34 : تمامی مسئولین سمتهای گوناگون گروه میتوانند در صورت لزوم به همکاری نفرات دیگر آتلیه تئاتر در جهت پیشبرد وظایف خود طی درخواستی به مدیر گروه تقاضای نیروی اضافی جهت واگذاری بخشی از مسئولیت هایشان را نمایند . بدیهی است هیچ مسئولی نمیتواند بدون اطلاع مدیر گروه بخشی یا تمامی وظایف اش را با افراد دیگر گروه تقسیم نماید .

ماده 35 : کلیه فعالیت های آتلیه تئاتر در چهار چوب قوانین و مقررات جاریه و مشروحه کشور می باشد.

این اساسنامه در 35 ماده و 3 تبصره نوشته شده است و به امضاء اعضای اصلی گروه رسیده است .


مطالب مشابه :


اساسنامه گروه نمایشی آتلیه تئاتر

ماده 10 : وظایف هر یک از ارکان و اعضاء آتلیه تئاتر به شرح ذیل می باشد : الف / مدیر و موسس گروه :




تعریف ارکان ایمان

» اصول دین- ارکان ایمان-ارکان اسلام - فروع دین +توحید واقسام آتلیه عکاسی | آگهی رایگان |




ارکان ایمان - رکن پنجم

نماز - ارکان ایمان - رکن پنجم - نماز » اصول دین- ارکان ایمان-ارکان اسلام - فروع دین +توحید




طرح نهایی کارشناسی معماری

آتلیه معماری . طرح تحقیق یکی از ارکان اساسی و اصلی پایان نامه است و محقق قبل از آنکه به




آموزش بورس برای تازه کاران ، روش ورود به بازار بورس

آتلیه معماری مهرازان - آموزش بورس برای تازه کاران ، روش ورود آشنایی با ارکان بازار




سازمان خواربار و کشاورزی جهانی فائو

ارکان فائو . 1. کنفرانس : کنفرانس عالی ترین رکن فائو است که هر دو سال یکبار آتلیه عکاسی |




جزو’ روش تدریس قرآن در ابتدایی

آتلیه عکاسی این کار گام مهمی است برای شنیدن که یکی از ارکان آموزش زبان است. 2- احساس نیاز:




برچسب :