علمی ولی تخیلی

علـمی؛

        ولـی تخیــلی

                                              

بمب الکترونیکی E-BOMBOMB:

 

در

images?q=tbn:ANd9GcQuJKvVcQYgXxhuSsTE-1o

سکانسی از  فیلم،  بیگانه ای که از کرات دیگر وارد جوزمین شده است، دارای قدرت مافوق تصوری است که می تواند تمام دستگاه های الکتریکی را از کار بیندازد. حتی کوچکترین الکتروموتورها نیز دچار صدمه شده و از کار میفتند، چه برسد به رادارهای مخابراتی یا نیروگاه های تولید برق.... در همین سکانس قهرمان فیلم مانند بقیه مردم که به فکرفرار از دست این غول بی  شاخ و دم هستند به سراغ ماشین خود می رود تا با آن بتواند فرار کند اما از آنجایی تمام دستگاههایی که با جریان الکتریسیته کار می کنند از کار افتاده اند، ماشین روشن نمی شود، با نزدیک شدن غول فرازمینی بیگانه هر لحظه هیجان فیلم بیشتر و بیشتر می شود، قهرمان فیلم به سراغ تلفن می رود تا با استفاده از آن به مراکز مربوطه اطلاع داده و برای مردم شهرش از مراکز امدادی کمک بگیرد، اما با از کار افتادن تلفن ها، آنتن های مخابراتی، فرستنده های تلویزیونی، نیروگاه های برق، پمپ های آب، ماشین ها و همه تجهیزات الکترونیکی شهر در سکوت و بدبختی سنگینی فرو رفته است. حتی کاری از دست پلیس شهر نیز ساخته نیست چرا به گونه ای می توان گفت که پلیس نیز با زا کار افتادن تجهیزاتش تقریبا خلع سلاح شده است و تنها اسلحه های مکانیکی و قدیمی در این شرایط کار می کنندکه به دشمن خیلی کارگر نمی افتند. در این لحظه قهرمان فیلم به ساعت خود نگاه می کند تا به موقعیت زمانی پی ببرد اما در کمال تعجب می بیندکه حتی ساعتش نیز از کار افتاده ........

A simulation of how an e-bomb would work in real life

تا چند وقت قبل ساختن بمبی که بتواند بدون صدمه زدن به انسان ها تجهیزات حیاتی و جنگی دشمن را از کار انداخته و دشمن را کاملا بی دفاع نماید، یک پدیده تخیلی محسوب می شد. آرزوی دیرینه و کاملا غیرقابل دسترس سازندگان جنگ افزارها رسیدن به چنین اسلحه ای بود که می توانستند با استفاده از آن به کشورگشایی ها و ماجراجویی های خود بدون نگرانی از فشار سازمان های جهانی و حقوق بشر ادامه دهند.

اما این آرزوی دست نیافتنی دیری نپایید که به یک واقعیت تبدیل شد به نام بمب های الکترونیکی یا E- BOmB ها....

یک میدان مغناطیسی قوی می تواند آنچنان جریان الکتریکی شدیدی را در رساناهای اطراف خود تولید نماید که همه موتورهای الکتریکی و دستگاههایی که با جریان الکتریسیته کار میکنند را از کار انداخته و بلا استفاده نماید. هرچندکه بدن انسان نیز یک رساناست اما صدمه خیلی قابل توجهی به آن وارد نمی شود.

e-pic2.jpg

E –BOMB یا Electromagenetic Bomb e-bomb در واقع چیزی یک شار مغناطیسی فوق العاده نیرومند است که با گسیل امواج پر قدرت SHF (سوپر فرکانس های با طول موج بالاتر از ده گیگاهرتز موسوم به امواج میکروویو پر قدرت High Power microwave (HPM)) می تواند هر گونه دستگاه الکتریکی یا الکترونیکی محدوده عمل خود را در یک باند فوق گسترده Ultra Wide band (UWB) فلج نماید.

e-bomb.jpg

وقتی که یک رسانای الکتریکی متحرک خطوط میدان مغناطیسی را قطع نماید، جریان الکتریکی در آن القا می شود و به همین سادگی بمب های الکترومغناطیسی ساخته می شود. با عبور خطوط میدان مغناطیسی از روی شهر وقتی که شما سر میز شام نشسته و در حال میل کردن غذای لذیذ خانگی هستید که به ناگاه تلویزیون منزلتان روشن شده و بعد از چند لحظه خاموش می شود، همزمان برق ساختمان و منطقه اطرافتان رفته و در تاریکی مطلق فرو میروید. به ساعت نگاه می کنید اما در کمال تعجب می بینید که زمان متوقف شده است. در شهر شما به طور ناگهانی  و در یک زمان,تمام دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی روشن و در حال کار ناگهان سوخته واز کار افتاده است و تمام دستگاه های خاموش نیز در آن واحد روشن شده و پس از چند لحظه آنها نیز سوخته اند، در واقع در ارتفاعات بالای شهر شما یک E-Bomb منفجر شده و پس از انفجار E-Bomb بر فراز شهر، در کسری از ثانیه یک یا دو میلیارد وات انرژی الکتریکی کلیه سیستم های مخابراتی و رادیویی و تلویزیونی را از کار انداخته است، برق شهر قطع شده، مدار همه رایانه ها سوخته، تمام باطری ها و خازن ها منفجر شده، لامپ تصویر همه تلویزیون ها و مانیتور ها خاموش یا روشن نورانی شده، همه موتورهای الکتریکی با آخرین دور ممکن چرخیده و از کار افتاده است، سیستمهای برقی اتومبیل مختل شده وهمه از کار افتاده است. ناگهان شهر در قهقرا فرو رفته وسیستمهای گرمایش وسرمایش، پمپهای آب و حتی ساعتهای مچی نیز از کار افتاده است.شهر بدون تمام این امکانات امروزی فلج شده و به قهقرا فرو رفته است و تمام این اتفاقات در کسری از ثانیه و به سرعت نور رخ داده است.

 

بمب الکترونیکی خوب یا بد؟

بمب های الکترومغناطیس را بعضی ها بمب های انسانی لقب داده اند زیرا علیرغم از کار انداختن تمام تجهیزات و دستگاههای حیاتی امروز به بدن انسان ها صدمه ای وارد نمی کند. اما معلوم نیست تکلیف انسان هایی که در بیمارستان ها بستری هستند چه می شود، با از کار افتادن تجهیزات بیمارستانی ممکن است بیمارانی که در شرایط ویژه قرار دارند دچار مرگ شوند. و به این تلفات می توان افرادی را اضافه نمود که در شرایط اضطرار با مرگ دست و پنجه نرم می کنند و هیچ نیروی امدادی توانایی امداد رسانی به آنها را ندارند. البته گفته می شود که در مقابل جنگ های هسته ای و شیمیایی یا بمب ها انفجاری این تلفات بسیار ناچیز هستند. اما تصور کنید زمانی را یک نیروی نظامی تا دندان مسلح و بی رحم بعد از خلع سلاح کامل یکشهردر آن پیاده شوند.....

اصلا کی این بمب را ساخته؟ و مکانیزم کارش چه جوریه؟

در سال 1945 فیزیکدانی به نام آرتور.اچ کمپتون روی جریان خروج الکترونها از اتم مطالعه می کرد. این اثر امروزه به اثر  کمپتون معروف می باشد. بعدها اثر کمپتون در قالب تانکهای الکترومغناطیسی Electromangeticpulse (EMP) به طراحی اسلحه الکترومغناطیسی انجامید.

قدرت یک فرستنده بستگی به وات خروجی آن دارد، معمولا فرستنده های 5 وات یا بالاتر از آن فرستنده های نیرومند به حساب می آیند به نحوی که اگر انسان در کنار آنها قرار گیرد برای سلامتی وی مضر خواهد بود,حال آنکه می توان با افزایش طبقات آن، قدرت فرستندگی امواج را بسیار بالا برد. اما این تنها بخش الکترومغناطیس بمب الکتریکی می باشد، در حالی که این بمب مثل هر بمب دیگری واجد بخش انفجاری نیز می باشد.این قسمت، یک بمب کاملا کلاسیک وعادی می باشد. در واقع بخش بمب e-bomb یک لوله توخالی رسانا است که حکم هسته سیم پیچ e-Bomb را نیز دارد و در داخل این هسته مواد منفجره و جاشنی الکتریکی قرار دارد که درست در لحظه انفجار بمب مدار الکتریکی نیز بکار می افتد. و میدان مغناطیسی حاصل از کارکرد مدار الکترونیکی در یک میدان انفجاری قرار گرفته و انفجار میدان الکترومغناطیسی رخ می دهد.هم زمانی انفجار بمب وبه کار افتادن مدار نوسان ساز بسیار مهم می باشد. زیرا آنچه موجب تقویت امواج الکترومغناطیسی باورنکردنی و ارسال امواج الکترومغناطیسی در همه جهات می گردد، وقوع انفجار در مرکز میدان مغناطیسی می باشد. همچنین از نکات دیگر حائز اهمیت در e-Bomb جهت سیم پیچ است که با عنایت با قانون دست راست فلمینگ می توان جهت شار مغناطیسی را متناسب با شکل سیم پیچ تعیین نمود.

 


مطالب مشابه :


ساعت لومینوکس LUMINOX WATCHES

آشنایی با انواع ساعتهای مچی . ساعت لومینوکس luminox watches. نیروی های نظامی - شکارچیان .




تاریخچه ساعت رولکس مدل "جی ام تی مستر" GMT Master II

وبلاک تخصصی ساعت مچی و غیر نظامی برای استفاده در برای دقیق ترین ساعتهای مچی




بمب های الکترومغناطیس

سیستمهای گرمازایی و سرمازایی ، پمپهای آب و حتی ساعتهای مچی دو مفهوم نظامی والا و




بمب های الکترومغناطیس

سیستمهای گرمازایی و سرمازایی ، پمپهای آب و حتی ساعتهای مچی 2000 سال قبل تئورسین نظامی




نمایش زمان با ساعت‌های كوارتز

این ابداع دقت زمان سنجی را بسیار فراتر از ساعتهای آونگ دار های مچی و مسایل نظامی




علمی ولی تخیلی

شهر در قهقرا فرو رفته وسیستمهای گرمایش وسرمایش، پمپهای آب و حتی ساعتهای مچی نظامی تا




آشنایی با سیستم های فتوولتائیک

سیستم های فتوولتاتیک انرژی تعداد زیادی از ماشین حساب های کوچک و ساعتهای مچی نظامی




برق خورشیدی

‌های فتو ولتاتیک انرژی تعداد زیادی از ماشین حساب‌های کوچک و ساعتهای مچی که نظامی




بمب الکترومغناطیسی

شبکه‌های مخابراتی و از رایانه‌های بانکها و مؤسسات بزرگ مالی یا نظامی تا ساعتهای مچی




بمب های الکترومغناطیس

شبکه‌های مخابراتی و از رایانه‌های بانکها و مؤسسات بزرگ مالی یا نظامی تا ساعتهای مچی




برچسب :