چرا سرمایه گذاری خوارزمی؟!

سرمایه گذاری خوارزمی یکی از سهام کم ریسک در زمان حال و پر پتانسیل بازار در آینده است که " شركت اميدآيندگان سپهر-سهامي خاص-" سهامدار عمده آن حامی بسیار فعال آن می باشد و همواره حتی در مواقع بحرانی قیمت این سهم را تحت کنترل قرار می دهد. به طور مثال درتاریخ 90/10/27 تنها روزی بود در این مدت که فقط 100هزار سهم خرید ونتیجه افت تقریبا بی سابقه 3.3درصدی (50- ریالی) در یک روزدر تاریخ این سهم برای این سهم را به دنبال داشت؛ ولی مجدداً اواخر ساعات معاملاتی روز بعد 1813216 عدد سهم را در قیمت های بالاتر جمع کرد و قیمت پایانی سهم را که تا آن لحظه 30 ریال منفی بود جبران و 1 ريال هم مثبت کرد!


62986703670075547928.jpg

از نظر در کف بودن قیمت سهم نیز آن گونه که نمودار Bollinger Band نشان می دهد 90/10/28 پایین ترین حد ممکن قیمت این سهم بوده که با حمایت محکم روبرو شده است!

42223341855075329481.jpg

خرید بیش از 45 میلیون سهم از این شرکت توسط سهامدار عمده فوق الذکر طی 30 روز معاملاتی دلیلی برارزندگی این سهم می باشد، کما اینکه زیر مجموعه های ارزنده این سهم از جمله سرمایه گذاری غدیر، گروه معظم بهمن ، بانک پاسارگاد و ... نیز دلیل  دیگری براین مورد می باشد!

23689333634453644086.jpg

و در نهایت خوش حسابی تعجب آور این شرکت می باشد،چیزی که در طول دوران سهامداری من تقریبا بی سابقه بود و ماجرا از این قرار است که من سود مجمع سال مالی منتهی به 31 شهریور1390 را طلبکار بودم و حواسم نبود که شماره حساب به امور سهام شرکت ارائه کنم ، دقیقاً 2روز پیش شماره حساب فرستادم و ظرف 24 ساعت آن را دریافت کردم، در مقابل شرکت هایی هم هستند که پس از 3سال آن هم با شکایت نزد سازمان بورس موفق به دریافت سود سهامم شده ام؛ البته این مساَله نقدینگی شرکت را نیز تصدیق می نماید! در زیر گزارش مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت منتهی به 31 شهریور 1390 به استحضار می رسد :


مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی (سهامی عام) با حضور  ۹۳/۱۲ درصد سهامداران و مدیرعامل شرکت و اعضای هیأت مدیره برگزار شد.

در این مجمع که ریاست آن را حجت الله صیدی بر عهده داشت، سهمانی اصل و داورنیا به عنوان ناظر، مظفری به عنوان دبیر مجمع، مسعود مبارک به عنوان حسابرس و امیرخانی به عنوان نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار حضور داشتند و پس از بررسی گزارش عملکرد و گزارش حسابرسی رقم ۱۵۰ ریال را به عنوان سود تقسیمی نقدی به تصویب رساندند.

در این مراسم دکتر مهدی کرباسیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی با ارائه گزارش عملکرد شرکت و بیان برنامه­ ها و چشم انداز آتی شرکت تقسیم رقم ۴۶۷,۴۰۰ میلیون ریال را به عنوان سود پیشنهاد دادند و پس از بررسی گزارش حسابرسی و تصویب آن توسط اکثریت آ‌را، اعضای هیات رئیسه و مجمع با توافق سهامداران با تقسیم سود ۱۵۰ ریال به ازای هر سهم موافقت کردند.

به گفته دکتر کرباسیان مقرر شده تا رقم سود نقدی سهامداران حقیقی شرکت خوارزمی تا پایان آ‌بان ماه پرداخت خواهد شد.

همچنین روزنامه اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی و شرکت همیار حساب به عنوان حسابرس و آقای مسعود مبارک به عنوان بازرس به تصویب رسید.

در پایان این مراسم انتخابات هیات مدیره شرکت با کاندیدا شدن ۵ شرکت موسسه همیاری غدیر ،سرمایه گذاری تامین آتیه مسکن ، کارت ایران، پایاپای ملی ، امید آیندگان سپهر به عنوان اعضای هیات مدیره برگزیده شدند.

گزارش مدیرعامل به مجمع عمومی عادی سالیانه خوارزمی

دکتر مهدی کرباسیان مدیر عامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری خوارزمی برای سال منتهی به ۳۱ خردادماه ۱۳۹۰ که چهارشنبه ۲۷ مهرماه ۱۳۹۰ در تهران برگزار شد،گزارش هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سالیانه خوارزمی را تشریح کرد .

وی پس از ارایه تحلیلی درباره وضعیت و شرایط اقتصادی جهان و ایران و فرصتها و چالشهای بازار سرمایه، به تبیین تحولات و کارکردهای شرکت سرمایه گذاری خوارزمی پرداخت.

وی با بیان این که سود خالص شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در سال های ۸۸ و ۸۹ به ترتیب ۳۶۵ و ۵۴۰ میلیارد ریال بوده است، از افزایش ۶۷ درصدی سود خالص این شرکت در سال منتهی به ۳۱ خرداماه ۱۳۹۰ به۸۹۹ میلیارد ریال خبر داد .

به گفته وی ، سود حاصل از سرمایه گذاری های شرکت خوارزمی نیز با افزایش ۵۷ درصدی نسبت به سال مالی قبل همراه بوده است به گونه ای که این شرکت طی مدت یادشده توانسته است از محل سرمایه گذاری های خود حدود ۸۰۰ میلیارد ریال سود کسب کند .

سود تقسیمی شرکت که برای سال مالی منتهی به ۳۱ خردادماه ۱۳۸۹ بالغ بر ۲۴۴,۹۶۵ میلیون ریال گردید با ۱۳۸/۵ درصد رشد به مبلغ ۵۸۴,۲۵۰ میلیون ریال برای سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۰ رسید.

ورود خوارزمی به فصل نوینی از فعالیت حرفه ای 

دکتر کرباسیان از ورود شرکت سرمایه گذاری خوارزمی به بازار فرابورس ایران به عنوان فصل نوینی در دوران فعالیت حرفه ای این شرکت در صنعت سرمایه گذاری بورسی کشور یاد کرد و گفت: شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در سال ۱۳۷۶ با ۱۰۰ میلیارد ریال به صورت سهامی خاص فعالیت خود را آغاز کرد. این فعالیت از سال ۱۳۸۴ به بعد، به شکل حرفه ای و در قالب سهامی عام تداوم یافت.در اوایل خردادماه سال جاری نماد شرکت سرمایه گذاری خوارزمی پس از طی مراحل قانونی در بازارفرابورس گشایش یافت و دوران جدیدی از حیات این شرکت آغاز شد.

وی همچنین به درصد سهامداری دو شرکت موسسه همیاری غدیر ( ۲۴/۲۵درصد) و شرکت سرمایه گذاری تامین آتیه مسکن(  ۱۵/۵۲درصد) بعنوان دو سهامدار عمده شرکت سرمایه گذاری خوارزمی اشاره نمودند.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی از «توسعه و تعامل با ذی نفعان»،«بهبود ساختار سرمایه گذاری ها بر اساس برنامه استراتژیک پرتفوی» و «بهبود ساختار تامین مالی» به عنوان استراتژی ها و برنامه های این شرکت به منظور ارزش آفرینی برای سهامداران نام برد و گفت: به منظور بهبودساختار تامین مالی ، مجمع عمومی فوق العاده شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در تاریخ ۲۶ مهرماه ۱۳۸۹ تصویب کرد تا سرمایه شرکت تا ۵,۰۰۰ میلیارد ریال افزایش یابد.

ساختار پرتفوی خوارزمی

وی بهای تمام شده کل سرمایه گذاری های شرکت خوارزمی را در تاریخ ۳۱ خردادماه ۱۳۹۰  بالغ بر ۵,۲۳۰,۱۷۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: ۳۷ درصد (معادل ۱,۹۳۰,۱۰۴ میلیون ریال) از سرمایه گذاری های خوارزمی در «بانک ها ، موسسات پولی و بانکی» تمرکز یافته است. سرمایه گذاری در «انبوه سازی، املاک و مستغلات» نیز ۱۷ درصد از کل سرمایه گذاری های شرکت خوارزمی را تشکیل می دهد.«سیمان ، آهک و گچ» ۱۰ درصد،«سرمایه گذاری » ۹ درصد، «خودرو و ساخت قطعات» ۷ درصد، «محصولات غذایی» ۷درصد و سایر حوزه های سرمایه گذاری ۴ درصد سرمایه گذاری های خوارزمی را از آن خود کرده اند.

کرباسیان دربخشی دیگر از سخنان خود از ورود شرکت سرمایه گذاری خوارزمی به حوزه‌های جدید سرمایه‌گذاری از جمله بورس کالا ،بیمه ، انرژی ، لیزینگ ،IT، تجارت و صندوق های سرمایه گذاری زمین و مسکن و صندوق های سرمایه‌گذاری مشترک خبر داد.

به گفته وی ، شرکت سرمایه گذاری خوارزمی ۱۰۰ درصد سهم مدیریتی شرکت های «توسعه ساختمان خوارزمی»،«تجارت گستران خوارزمی»، «توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی»، «داده پردازی خوارزمی» و «آتی نگر سپهر ایرانیان» را دراختیار دارد. شرکت سرمایه گذاری خوارزمی همچنین ۵درصد شرکت انرژی سپهر، بیش از ۴۹ درصد شرکت لابراتورهای سینادارو،۲۴درصد شرکت کارت اعتباری ایران کیش،۵۱درصد شرکت توسعه مدیریت سرمایه خوارزمی، حدود ۵ درصد شرکت پارس آریان،حدود ۲ درصد شرکت سرمایه گذاری غدیر،۲۹ درصد شرکت صرافی سپهر، و ۲۰ درصد شرکت واسپاری سپهر را در سبد سرمایه گذاری خود جای داده است.

نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری خوارزمی درباره مالکیت دارایی های غیر مدیریتی این شرکت نیز اظهار کرد:۶۵ . ۵۴ درصد از گروه صنعتی بهمن،  ۲۷ . ۸  درصد شرکت توسعه صنایع بهشهر، ۹۱ . ۱۰ درصد سیمان کارون، ۱۱ . ۵ درصد بانک پاسارگاد، و ۶۴ . ۲ بانک صادرات ایران به شرکت سرمایه گذاری خوارزمی تعلق دارد.

نوشته شده در پنج شنبه 90/10/29


مطالب مشابه :


انتصاب مدیر عامل جدید بانک توسعه تعاون

سهمانی 8 سال عضو هیئت مدیره بانک مسکن بوده و پیش از این به عنوان نامزد دکتر سهمانی اصل,




لیست نهایی

محمد طاهر سهمانی اصل- مجید سبحانی مهدی علیزاده اصل- حجت علیزاده. ف: دکتر اصل - علی اصغر




مباحث جاری در حسابداری وحسابداری مالی....

حسابداری مالی محمد علی سهمانی اصل و ساسان نیمکت::دکتر سعید اسلامی بید گلی:: حسابداری::




چرا سرمایه گذاری خوارزمی؟!

در این مجمع که ریاست آن را حجت الله صیدی بر عهده داشت، سهمانی اصل و در این مراسم دکتر




منابع پیشنهادی درس حسابداری مالی ازمون کارشناسی ارشد حسابداری

حسابداری مالی محمد علی سهمانی اصل و ساسان ***مرور جامع مالی دکتر نوروش و




اسامی کاندیداهای خوی

مهدی رضایی اصل طاهر سهمانی دکتر سید حسین فتاحی (موسس موسسه اسب سواری)




برچسب :