دفتر کلاسی هوشمند

دفتر کلاسی هوشمند، برنامه ای  است که در راستای هوشمندسازی مدارس کشور عزیزمان تهیه گردیده است. دفتر کلاسی هوشمند جایگزین مناسبی برای دفاتر کلاسی است که اطلاعات آن بصورت دستی وارد می شد. زمان بندی تدریس، جمع آوری اطلاعات دانش آموز ، وضعیت درسی دانش آموز در درس مورد نظر، تعداد غیبت، نمرات کتبی و شفاهی، موارد انضباطی در کلاس، گروه بندی کلاس، نمودار پیشرفت دانش آموزان، ارتباط با اولیاء،رتبه بندی، محاسبه  نمره مستمر و غیره  از قابلیت های این برنامه است که همه ی آنها در یک فایل اکسل ذخیره می شود.

نرم افزار تحلیل آزمون جهت تجزیه و تحلیل یک آزمون همانند آزمون نوبت می باشد، که با در دست داشتن اوراق امتحانی و ورود نمرات و بارم های هر سوال در نرم افزار می توانیم دانش آموزان کلاس خود را از لحاظ مختلف مورد تجزیه تحلیل قرار دهیم. جهت راهنمایی استفاده از دفتر و کاربرگ ها (Sheet) به ادامه مطلب مراجعه کنید.

راهنمای استفاده از دفتر:

دفتر کلاسی هوشمند، برنامه ای  است که در راستای هوشمندسازی مدارس کشور عزیزمان تهیه گردیده است. دفتر کلاسی هوشمند جایگزین مناسبی برای دفاتر کلاسی است که اطلاعات آن بصورت دستی وارد می شد. زمان بندی تدریس، جمع آوری اطلاعات دانش آموز ، وضعیت درسی دانش آموز در درس مورد نظر، تعداد غیبت، نمرات کتبی و شفاهی، موارد انضباطی در کلاس، گروه بندی کلاس، نمودار پیشرفت دانش آموزان، ارتباط با اولیاء،رتبه بندی، محاسبه  نمره مستمر و غیره  از قابلیت های این برنامه است که همه ی آنها در یک فایل اکسل ذخیره می شود.
نکاتی در مورد کاربرگهای(Sheet) دفتر کلاسی هوشمند
این کاربرگها در طول سال تحصیلی و برای هر دو نیمسال استفاده می شوند. کاربرگهای بنفش مربوط به نیمسال اول و کاربرگهای آبی مربوط به نیمسال دوم سال تحصیلی می باشند.

  1. کاربرگ پیش اطلاعات: کافی است یکبار مشخصات دانش آموزان تایپ شود تا در بقیه کاربرگها؛  نام، نام خانوادگی و کد دانش آموزی بصورت خودکار ایجاد شود. در ستون وضعیت خاص، مشکل خانوادگی دانش آموز مثل جدایی والدین، بیماری خاص یکی از اعضای خانواده یا خود دانش آموز و ... درج می شود. معدل و نمره سال قبل درس مورد نظر  (جهت اطلاع از سطح هر دانش آموز) نیز در قسمت مربوطه تایپ  می گردد. در قسمت زرد رنگ مشخصات خواسته شده باید وارد گردد که تعداد دانش آموزان، پس از وارد کردن اسامی دانش آموزان، بصورت خودکار در قسمت مربوطه محاسبه  می گردد
  2. کاربرگ زمان بندی: هر ماه به 5 هفته تقسیم شده است ( برخی اوقات ماههای سال دارای 5 هفته می باشند). مباحث کتاب، توسط معلم و بصورت هفتگی در ستون اول، تقسیم بندی  می شوند. در ستون دوم، موارد تدریس شده هر هفته وارد می گردد و در ستون سوم، فعالیت های جلسه بعد از قبیل تحقیق، پرسش کلاسی، امتحان و غیره جهت یادآوری نوشته می شود.
  3. کاربرگ مراجعه اولیاء: دفعات مراجعه والدین و علت مراجعه اولیاء( دعوت توسط مدرسه، معلم و یا احساس مسئولیت خود والدین) معین می گردد. در این کاربرگ میزان تعامل خانواده با معلم و مدرسه مشخص خواهد شد
  4. کاربرگ حضور و غیاب: روزهای مربوط به تدریس در هر ماه ، در سطر کِرِم رنگ توسط معلم تایپ می شود. از هر نماد، حرف و یا عدد برای نشان دادن غیبت می توان استفاده کرد. بهتر است برای درج غیبت از علامت ستاره * استفاده شود و از علامتهای + =  - استفاده نگردد. اگر غیبت دانش آموزی به عدد 3 برسد، ستون مجموع غیبت آن به رنگ قرمز در  می آید.
  5.  کاربرگ گروه بندی: ابتدا نام سرگروه درج می شود و سپس نام اعضای دیگر گروه.
    برای هر نیمسال، 2 فعالیت گروهی در نظر گرفته شده است. نمره نهایی از میانگین نمرات فعالیتها ، بصورت خودکار برای هر نیمسال محاسبه می گردد.(می توان به تک تک افراد گروه با توجه به میزان فعالیتشان نمرات جداگانه داد)
  6. کاربرگ آزمونها: شامل نمرات آزمونهای کتبی یا شفاهی هر ماه می باشد. تاریخ آزمون مورد نظر باید در قسمت کِرِم رنگ تایپ گردد. میانگین نمرات بصورت ماهانه در قسمت معدل و بصورت نیمسال در ستون میانگین نمرات  محاسبه می شوند.نمرات حتما باید از 20 در نظر گرفته شود. اگر تعداد دانش آموزان کمتر از 40 نفر باشد، حتما باید به تعداد خانه های خالی باقیمانده از اولین ستون مهرماه( برای نیمسال اول) و اولین ستون بهمن ماه(برای نیمسال دوم) عدد صفر تایپ شود. بطور مثالاگر کلاسی دارای 26 دانش آموز باشد، تا ردیف 26 نمره ها وارد می شود و از ردیف 27 تا 40 باید با عدد 0 پر شود.
  7. کاربرگ نمودار: عملکرد هر دانش آموز در آزمونها را به صورت نمودار برای هر نیمسال نشان می دهد.
  8. کاربرگ رتبه بندی: این کاربرگ ، پس از وارد کردن نمرات در کاربرگ آزمونها، آخرین رتبه بندی دانش آموزان کلاس را تعیین می کند.
    با فشردن دکمه های CTRL+ALT+L   رتبه بندی به ترتیب می شود.
  9. کاربرگ مستمر: هر ستون دارای 5 نمره است. حداقل 4 ستون از 8 ستونی که  با  فونت سفید مشخص شده اند باید پُر شود تا نمره فعالیت کلاسی از 20 نمره محاسبه گردد. یعنی دانش آموزان فرصت دارند در هشت مورد که هر کدام 5 نمره دارد، نمره فعالیت کلاسی خود را به 20 برسانند. با وارد کردن نمره کارگروهی هر دانش آموز( از20 نمره)، نمره مستمر بصورت رُند تعیین می گردد.
    لازم به ذکر است که ستون حضور فعالانه در کلاس( ستون چهارم) باید با توجه به تعداد غیبت دانش آموز نمره  داده شود. در این کاربرگ، ستونهای فعالیت کلاسی، نمره آزمون، نمره مستمر و تعداد غیبت بصورت خودکار محاسبه می گردند.
  10. کاربرگ سطح بندی: دانش آموزان با توجه به نمرات آزمونها، سطح بندی می شوند و به چهار سطح ضعیف، نیاز به تلاش، خوب و خیلی خوب تقسیم می شوند که هر کدام با رنگ مشخص تعریف شده است.
  11. کاربرگ نمره نهایی: معلم باید نمره دی ماه ( برای نیمسال اول) و نمره خرداد ماه (برای نیمسال دوم) دانش آموز را وارد کند و بقیه موارد بصورت خودکار محاسبه شده و نمره پایانی نوبت اول و دوم دانش آموز به همراه نمره سالانه آن مشخص  می گردد

راهنمای استفاده از دفتر تحلیل آزمون
درصورت نداشتن مجموعه آفیس نسخه 2007 یا 2010 که شامل نرم افزارهایی از قبیل اکسل ، وُرد  و  پاورپوینت و ... می شود، را نصب کنید.
طریقه کار با فایل تحلیل آزمون:
در برگه(Sheet) ورود اطلاعات که با رنگ زرد مشخص شده، تمامی اطلاعات خواسته شده را در خانه های  زرد رنگ وارد نمائید. بقیه برگه ها بطور اتوماتیک کامل خواهد شد.
اطلاعات خواسته شده عبارتند از:
نام و نام خانوادگی دانش آموزان
وارد نمودن مبحث مربوط به هر سوال در  امتحان
وارد نمودن بارم هر سوال
اطلاعات عمومی: در سمت چپ صفحه ورود اطلاعات اکسل می باشد که شامل خانه های سال تحصیلی، تاریخ آزمون، پایه، تعداد دانش آموزان، تعداد سوالات، نام استان و شهرستان، نام درس، نام رشته، نام مدرسه ، نام دبیر و کد پرسنلی دبیر را بطور صحیح کامل نمائید.
پس از ورود اطلاعات،  در برگه های دیگر (sheet) فقط کافیست دکمه های (Ctrl+Alt+L) را همزمان فشار داده تا تمام نمودار ها و جدول ها و تحلیل داده ها به روز شده و تغییرات لازم صورت پذیرد و نتایج به صورت کامل و صحیح ارائه گردد و آماده چاپ می باشد.

دانلود این فایل (daftare-hooshmand.zip)دفتر نمره هوشمند [نسخه اکسل دفتر نمره هوشمند 2869 Kb 592 دانلود ها

منبع


مطالب مشابه :


دانلود دفتر کلاسی هوشمند

آموزگار ابتدایی : اول تا ششم - دانلود دفتر کلاسی هوشمند - (دوم2دبستان هیأت امنایی شهید هاشمی




دانلود+دفتر کلاسی هوشمند+دبستان

آموزگار ابتدایی : اول تا ششم - دانلود+دفتر کلاسی هوشمند+دبستان - (دوم2دبستان هیأت امنایی شهید




دفتر کلاس هوشمند

دفتر کلاس هوشمند. به نام دفتر کلاسی هوشمند و بعد از کلی ذوق مقطع ابتدایی شهر




دفتر کلاسی هوشمند

دفتر کلاسی هوشمند، برنامه ای است که در راستای * *دهه طلایی آموزش ابتدایی * * دفتـــر




دفتر کلاسی هوشمند

آموزش ابتدایی الکترونیکی به نام دفتر کلاسی هوشمند نموده است، که می تواند




دانلود دفتر کلاسی هوشمند

آموزگار ابتدایی : دفتر کلاسی هوشمند جایگزین مناسبی برای دفاتر کلاسی است که اطلاعات آن




دفتر کلاسی هوشمند

دفتر کلاسی هوشمند مطالب و سوالات ابتدایی. از طریق لینک زیر یک دفتر هوشمند را دریافت




دفتر کلاسی هوشمند مختص مدارس متوسطه دوم

دفتر کلاسی هوشمند مختص مدارس متوسطه دوم دبیرخانه ابتدایی شهرستان




فهرست سایت

آنهم با ارائه بزرگترین و جامع ترین و کامل ترین cd هوشمند ریاضی ششم ابتدایی که دفتر کلاسی




برچسب :