ادعاهای دروغین درمان قطعی ام اس

سایت نابودی ام اس و اطلاعیه انجمن

{معصومه}نظر داده بود و دعوت به دیدن سایت و تبادل لینک.منم یه سر رفتم،خوب بودُ اسمش {نابودی ام اس}. مطلب زیر از اونجاست ، شماهم یه سر برین ، یا سرهایی!

!!! اخطار در مورد سوءاستفاده سودجویان !!!

اخیراً مطلع شدیم که در کلینیکی در نارمک تهران ( که فعلا از افشاء نام آن پرهیز می کنیم)، قرص هائی با قیمت بالا به بیماران مبتلا به ام اس فروخته میشود و ادعا می کنند که این قرص ها درمان قطعی بیماری ام اس است.

انجمن ام اس ایران که در گذشته بارها و بارها با اینگونه ادعاهای دروغین مقابله کرده است، این بار نیز اعلام می دارد که در حال حاضر هیچ داروئی به عنوان درمان قطعی ام اس در دنیا ساخته نشده است و عزیزان مبتلا فقط و فقط از طریق پزشک معالج خود ( متخصص بیماریهای مغز و اعصاب) داروی مناسب را انتخاب و مصرف نمایند.

ما ضمن محکوم کردن این اقدامات سودجویانه ، عزیزان مبتلا به ام اس را اکیداً از اعتماد کردن به این افراد فرصت طلب و سودجو برحذر می داریم.

منبع:انجمن ام اس ایران

دوشنبه بیست و ششم تیر 1391به قلم: سعید میرزایی ™   ٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪

طب لعنتی

نقدهای یک پزشک بر کاسبی به نام دین و طب سنتی

درمان قطعی ام اس با ضمنانت نامه ی کتبی!!( قسمت نخست)

چندی پیش در قسمت نظرات یکی از نوشته هایم به یکی از دوستان وعده دادم که در آینده ای نزدیک اگر فرصتی پیش آید چند سطری درباره ی ادّعای برخی شارلاتان های حوزه ی طب لعنتی درباره ی درمان قطعی بیماری «ام اس» قلمی کنم. هر چند خداوندگار عالمیان خود شاهد و ناظر است که از نظر وقت به شدّت در مضیقه ام اما از آنجا که به قول عرب : «الکریم إذا وعد وفی» شایسته ندیدم که در این وانفسای گسترش عوام فریبی در حوزه ی طب و فریب دادن بیماران نگون بخت ، به وعده وفا نکنم. البته از همین حالا یقین دارم که دوباره مشتی خرمقدس عرق چین به سر ریش پهن با وضو و قربة الی الله در قسمت نظرات به فحاشی خصوصی و عمومی خواهند پرداخت اما بنده به این سخن خواجه ی راز و حافظ شیراز سخت اعتقاد دارم که:

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم

جامه ی کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم

مدّعی گر که خطا گفت نگیریم بر او

ور به حق گفت جدل با سخن حق نکنیم

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید

گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم!

بیماری «ام اس» که نام آن در حقیقت برگرفته از حروف آغازین واژه های «Multiple Sclerosis» است یک بیماری سیستم دستگاه مرکزی اعصاب است. واژه ی نخست به احتمال قوی برگرفته از واژه ی لاتینی «Multiplex» است که از طریق زبان فرانسه وارد زبان انگلیسی شده و به معنای «متعدّد» می باشد. واژه ی دوم نیز به احتمال قوی برگرفته از واژه ی یونانی «σκληρός» است که در فرهنگ های یونانی به معنای «سخت» معنا شده است. به طور خلاصه می توان از عبارت عربی «تصلّب متعدّد» یا اصطلاح فارسی «سخت شدگی بی شمار» به عنوان ترجمه ی تحت اللفظی نام این بیماری سود برد که صد البته عباراتی است نخراشیده و نتراشیده!!( البته ریشه شناسی لغات مذکور نظر شخصی بنده است و در فضای مجازی و در سایت های ریشه شناسی فرنگی نظرات دیگری بیان شده که در جای خود محترم است)

علی ایّ حالٍ نام این بیماری هر چه که باشد نامی است که قسمت دوم آن ریشه در نام فرانسوی این بیماری دارد زیرا برای نخستین بار در سال 1868 یک نورولوژیست فرانسوی به نام دکتر« ژان مارتین شارکو» علایم این بیماری را در برخی بیماران گزارش کرد و از اصطلاح فرانسوی «sclerose en plaques» برای نامیدن این بیماری استفاده نمود.

البته بنده فکر می کنم که جناب «شارکو» در نوشته ی خود ، مراحل پیشرفته ی این بیماری را توصیف کرده و ایضا ً گمان می کنم که ایشان این بیماران را بعد از مرگشان کالبد شکافی نموده و مغز و نخاع آنان را مورد بررسی قرار داده است. برای این سخن نیز دو دلیل می آورم:

1- علایم نام برده شده توسط جناب «شارکو» یعنی «سخن گفتن تلگرافی» ، « نیستاگموس» و نیز «لرزش هدفی» علایمی نیستند که در این بیماری شایع باشند و تنها در اواخر سیر بیماری است که می توان این سه علامت را در برخی بیماران با یکدیگر مشاهده کرد.

2- با توجه به در دسترس نبودن تکنولوژی «ام آر آی» و سایر روش های تصویربرداری در زمان زندگی جناب «شارکو» می توان یقین داشت که ایشان پلاک های «ام اس» را با چشم خویش دیده است و گر نه اسم دیگری برای بیماری انتخاب می کرد.

درباره ی اینکه چرا «ام اس» در فردی به وجود می آید تحقیقات گسترده ای صورت گرفته است. البته اغلب این تحقیقات توسط دانشمندان خدانشناس!! و صهیونیست!! طب مدرن و با پول خمس و زکات نداده انجام شده و تا این لحظه گزارشی مبنی بر انجام تحقیقات در حوزه ی طب ایرانی و اسلامی در دسترس نیست!! البته شخصی به نام مهندس خدادادی! مشهور به دکتر! خدادادی و ایضا ً ملقّب به پروفسور! خدادادی که پیش از این شرح فضایلشان در بحث نقد طب من در آوردی قرآنی به سمع و نظر دوستان رسید مدّعی شده که ملّت شهید پرور ایران به خاطر مصرف ماست به «ام اس» دچار می شوند! البته تحقیقات ایشان به صورت اختصاصی در لابراتوار مجهّزی در روستای پاچنار! انجام می شود و لذا دوستانی که می خواهند به خاطر عدم ابتلا به «ام اس» از خوردن ماست خودداری کنند...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

off04.png
mohammad ali
کاربر دائمی
****
جنسیت: پسر
محل زندگی: تهران
سال تشخیص: 1384
دکتر معالج: لطفی و صحراییان
داروی مورد استفاده: نوانترون
ارسال‌ها: 423
تاریخ عضویت: ۱۴ اسفند ۱۳۸۹
اعتبار: 14 سپاس ها 356
سپاس شده 1874 بار در 415 ارسال

فردی به نام  عبد الوهاب با ادعای بهبودی کامل ام اس در ازای دریافت 12 میلیون در حال سر کیسه کردن خلایق ساده لوح میباشد و چندی است اسمش بین مریضها پیچیده جالبه که وقتی باهاش صحبت کردم و ازش نوشته ای بابت تضمین خواستم حضرت اجل ادعا میکنه این کار تو علم پزشکی باب نیست دفعه بعد نوشته ای از طرف وزارت بهداشت تو رد اقا دادن رو میگذارم ببینید کار به کجا کشیده که وزارتخونه واسش نامه داده AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseChinese (simplified)Chinese (traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian (creole)HebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPolishPortuguesePortuguese (portugal)RomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTagalogThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddishGoogle translationOriginal languageکلاهبرداری جدیدو شاید نام اشنا /از سایتmsworld.ir فردی به نام دکتر عبد الوهاب با ادعای بهبودی کامل ام اس در ازای دریافت 12 میلیون در حال سر کیسه کردن خلایق ساده لوح میباشد و چندی است اسمش بین مریضها پیچیده جالبه که وقتی باهاش صحبت کردم و ازش نوشته ای بابت تضمین خواستم حضرت اجل ادعا میکنه این کار تو علم پزشکی باب نیست دفعه بعد نوشته ای از طرف وزارت بهداشت تو رد اقا دادن رو میگذارم ببینید کار به کجا کشیده که وزارتخونه واسش نامه داده
مردی بنام عبدالوهاب با ادعای درمان قطعی ام اس از بیمار ۱۲میلیون تومان میگرفت ، وزارت بهداشت در این مورد نامه اخطاری برایش فرستاد.

دکتر دوستداری ،"متخصص انرژی درمانی و طب مکمل" در سال ۸۴برای ۱۵ جلسه  ۷ میلیون تومان گرفت، که بمرور آشکار شد که اثری بر بهبود بیماری ms نداشته است

،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،

از سایت دنیای ام اسmsworld.ir :

مبتلايان به ام اس فريب ادعاهاي درماني را نخورند

0 0

در اين ميان، مدعيان شيوه‌هاي نوين درماني هم بيكار نمي‌نشينند و هرازچند گاهي با ادعاهاي عجيب و غريب، بيماران اميدوار به درمان را به بازي مي‌گيرند و سودهاي كلاني به جيب مي‌زنند.

خسرويار در ادامه «اكسيژن درماني» و «زنبور درماني» را از جمله ادعاهاي مطرح در درمان بيماري «ام.اس» بيان مي‌كند و به بيماران هشدار مي‌دهد كه فريب اين شيوه‌هاي نادرست درماني را نخورند؛ چرا كه اين چنين روش‌هاي درماني از نظر علمي ثابت نشده و تنها از سوي سودجوياني كه چشم طمع به جيب بيماران دوخته‌اند، مطرح مي‌شود.

دكتر محمدعلي صحراييان، فلوشيپ «ام.اس» و رييس كميته علمي انجمن «ام.اس» ايران نيز از پيوند مغز استخوان به عنوان يكي ديگر از ادعاهاي مطرح در درمان ام.اس اشاره مي‌كند و مي‌گويد: مطالعات مهمي در مورد سلول‌هاي بنيادي و استفاده از آن در بسياري از بيماري‌هاي نورولوژيك از جمله ام.اس صورت گرفته است كه هنوز هيچ يك از آنها در دنيا به اثبات نرسيده و هيچ مرجع علمي در دنيا استفاده از سلول‌هاي بنيادي در ام.اس را به صورت بازاري، تجاري يا به صورت روتين توصيه نكرده است. تنها مجوز استفاده از سلول‌هاي بنيادي در ام.اس در قالب طرح‌هاي تحقيقاتي داده مي‌شود.

وي ادامه مي‌دهد: اين در حالي است كه عده‌اي سودجو با ادعاي تاثيرگذاري سلول‌هاي بنيادي، قرص سلول‌هاي بنيادي و مواردي از اين قبيل را با مبالغ هنگفتي به بيماران پيشنهاد مي‌دهند. در اين ميان بيماران زيادي هستند كه با پرداخت مبالغ زيادي، در كشورهاي ديگر از سلول‌هاي بنيادي استفاده كرده‌اند. اين در حاليست كه چون سلول‌هاي بنيادي تنها در حد تحقيقات مجاز است، بيمار نبايد مبلغي را بابت كار تحقيقاتي بپردازد.

در حال حاضر نيز تبليغات قرص‌هاي سلول‌هاي بنيادي يكي از سوالات رايج و شايع بيماران «ام.اس» است. اين در حالي است كه اگر «ام.اس» بيماري بود كه با اين قرص‌ها بهبودي مي‌يافت، اين همه بيمار مبتلا دركشورها وجود نداشت. در يك جمله بايد گفت كه استفاده از سلول‌هاي بنيادي به عنوان تحقيقاتي پذيرفته شده اما به عنوان يافته‌اي قابل فروش به بيمار يا به عنوان درماني حتمي، در هيچ كجاي دنيا ثابت نشده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

   


مطالب مشابه :


دکتر محمدعلی صحراییان

دانشجویان پزشكي ورودی 69شیراز - دکتر محمدعلی صحراییان - پل ارتباطی همکلاسی های ورودی 1369




استرس و هیجان روحی برای بیمار ام‌اس سم است

دکتر محمدعلی صحراییان، در خصوص اینکه بیمار مبتلا به ام اس دچار چه نوع اختلالات و عوارضی می




آیا کسی از این دوستان خبر دارد؟

دکتر صحراییان. از دوستان به ویژه دکتر قشمی عزیز که در یافتن اسامی همکاران به خوبی ما را




وزیر بهداشت از ایجاد پژوهشکده علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارتقای م

دکتر صحراییان از محققان مرکز تحقیقات ترمیم ضایعات نخاعی نیز طی سخنانی در این مراسم با




ادعاهای دروغین درمان قطعی ام اس

مشهور به دکتر! خدادادی و ایضا ً ملقّب به پروفسور! دکتر معالج: لطفی و صحراییان




برگزاری مراسم روز جهانی سالمند در جهرم

در این مراسم دکتر رضایی نماینده از سالمندان توسط دکتر صحراییان از دیگر برنامه




ام اس و ازدواج

نظرات دکتر صحراییان : دکتر آل اسحاق




برچسب :