هر آنچه که در مورد سوله ومسائل پیرامون آن باید بدانید:

ساخت کامل سوله (طراحی ، ساخت ، نصب ، اسکلت ، پوشش ، تاسیسات ، و تجهیز سوله) در ساخت کامل سوله که به اصطلاح پی تا کلید ( ترن کی ) نامیده می شود ، مجری و پیمانکار ( شرکت سازنده سوله ) زمین محل پروژه را از کارفرما تحویل گرفته و اجرای کلیه امور مراحل طراحی ، ساخت و نصب اسکلت ، پوشش و تاسیسات سوله را تا پایان بر عهده خواهد داشت . شرح اجرای مراحل طراحی ، ساخت و نصب اسکلت ، پوشش و تاسیسات سوله جهت اطلاع شما کارفرمای گرامی از روند کار و موارد انتخابی و فعالیت های اجرایی موثر در کیفیت سوله و بهای تمام شده به اختصار ذکر شده است تا شما را در انتخاب صحیح شرکت سازنده سوله راهنمایی نماید .

طراحی و محاسبات و نقشه سوله : طراحی ، محاسبات و نقشه که پس از بازدید و مطالعات میدانی کارشناسان سازه و محاسب از محل پروژه و بر اساس نوع کاربری سازه و مشاوره های مهندسان صنایع و در نظر گرفتن کلیه امکانات و همچنین قابلیت فاز های توسعه ای صورت می پذیرد. در این مرحله ابتدا جزییات ، مختصات و مشخصات میدانی زمین محل احداث سوله با استفاده از تجهیزات نقشه برداری و دوربین های پیشرفته برداشت و در آتلیه مجهز به کامپیوتر ها ، چاپگرهای  و اسکنر های پیشرفته در کنار اطلاعات قانونی و تکلیفی ارایه شده از طرف شهرک صنعتی و سایر سازمان های  مربوطه و نظرات مهندسین و کارشناسان صنایع قرار گرفته و پس از بررسی و آنالیز اطلاعات توسط مهندسین سازه و مـحاسب و نرم افزارهای مهندسی ، تخصصی و  بـروز مانند: ETABS ، SAP ، STAAD ، AUTOCAD ، SAFE ، CIVIL 3D ، XSTEEL ، ARCHICAD ، AUTOCAD ARCHITECT ، ANSYS ، PDMS ، AUTOCAD LAND DESKTOP  ، ROBOT ، CSCOOL ، CSI SECTION DESIGNER ، PROKON ، PLAXIS 3D XVHPD ، PERFORM 3D و بـر اساس استاندارد ها و آیین نامه های ملی و  بین المللی طراحی ، محاسبه و ترسیم می گردد . این نقشه ها شامل نقشه های ساخت اسکلت ، نقشه های نصب ، نقشه های پوشش و ابنیه ، نقشه های مکانیکال ، نقشه های الکتریکال ، نقشه های معماری و نما ، نقشه های امکانات جانبی ( ساختمان اداری ، ساختمان نگهبانی ، ساختمان سرایداری ، سالن غذا خوری ، سرویس های بهداشتی و حمام ، خوابگاه ، مخازن مختلف ، محوطه سازی و سایر قسمت های مورد نیاز سازه و کارفرما ) می باشد .

متره و براورد مصالح و زمانبندی ساختسوله : پس از این مرحله امور متره و براورد مصالح جهت اعلام دقیق هزینه ساخت کامل سوله و تامین منابع مالی و ارایه برنامه زمان بندی اجرایی سوله متناسب با شرایط اقلیمی و جغرافیایی ، شرایط پرداختی و مالی و الزامات قانونی ارایه شده از سازمان ها و بانک های مربوطه و یا مشاور پروژه انجام می شود . طرح نهایی جهت رفع هرگونه نقص و رفع آن قبل از اجرا و اتمام کار و به منظور جلوگیری از هزینه های اصلاح و دوباره کاری به صورت سه بعدی و انیمیشن تصویر سازی می گردد.

ساخت اسکلت فلزی سوله در کارخانه : در این مرحله ساخت اسکلت سوله اعم از جوشی و یا پیچ و مهره ای بر اساس نقشه تایید شده با ورق و آهن آلات مرغوب و معین شده توسط مهندس محاسب در سالن سرپوشیده کارخانه شروع می شود . در ساخـت اسکلت سوله متریال و دستـگـاه هـای جوشـکاری( دستگاه جوش الکترود ، دستگاه جوش تو پودری ، دستگاه جوش زیر پودری ، دستگاه جوش اتوماتیک دروازه ای ) و برشکاری ( دستگاه هوابرش ، قیچی و گیوتین ، دریل ، فرز ، ...) از موارد مهمی در تعیین کیفیت و طول عمر سوله می باشد . هرچه دستگاه های جوشکاری پیشرفته تر و یا ترجیحا" اتوماتیک بوده و الکترود و سیم جوش ها از برندهای معتبر و استاندارد باشد کیفیت اتصالات مقاطع بالاتر بوده و در نتیجه سازه دارای استحکام بیشتری می باشد . استفاده از تست های غیر مخرب مانند RT و بازرسی های جوش تاییدی قابل قبول بر کیفیت جوشکاری مقاطع می باشد. پس از مرحله فوق اسکلت سوله برای سندبلاست و رنگ کاری به سالن رنگ منتقل می شود تا با استفاده از رنگ مرغوب و استاندارد و دستگاه های رنگ کاری اتوماتیک ، تمامی سطوح اسکلت با دقت بالا و ضخامت رنگ استاندارد (میزان میکرون مورد تایید قسمت QC کنترل کیفیت ) رنگ کاری گردد و پس از خشک شدن رنگ ، اسکلت آماده بارگیری و حمل به محل احداث و نصب سوله شود.

آماده سازی ،خاکبرداری ، فونداسیون و پی ریزی سوله : همزمان با ساخت اسکلت در کارخانه مراحل آماده سازی زمین ، خاکبرداری ، فونداسیون و پی ریزی در محل پروژه صورت می پذیرد تا آماده نصب اسکلت شود. در این مرحله بتن ریزی و فونداسیون اختصاصی در صورت نصب ماشین آلات در سوله با توجه به کابری سوله نیز انجام می پذیرد. همچنین در صورت نیاز به تردد متوالی هر گونه ماشین آلات حمل و نقل مانند لیفتراک و تریلر ، کف سازی اولیه و زیرین سوله باید متناسب با وزن این ماشین آلات تقویت و انجام شود.

نصـب اسکلت سوله : پس از انتقال اجزا اسکلت به محل احداث پروژه ، مرحله نصب اسکلت توسط تکنسین های مربوطه شروع می شود . مرحله نصب اسکلت سوله که ممکن است جوشی یا پیچ و مهره ای باشد باید با دقت تمام و رعایت جزییات و مقادیر دقیق نقشه صورت پذیرد تا به اصطلاح اسکلت سوله گونیا شود ، یعنی اجزا سوله متقارن و زاویای اجزا متناسب باشد . اگر نصب اسکلت سوله توسط متخصصین کار انجام نشود ، مشاهده شده است است که اندازه اسکلت سوله در ابتدا و انتها و یا سقف و کف دارای تفاوت مقدار می گردد و یا زوایا و گوشه های سازه دارای اختلاف درجه می گردد که در صورت ادامه مرحله نصب یه همین منوال باعث تحمیل فشار مازاد به مقاطع اتصال و بروز خطرات تخریبی پس زمان کوتاهی می گردد.
 
پوشش سقف و بدنـه سوله : پوشش سوله از مراحل اصلی کار محسوب می شود که به دو بخش پوشش سقف سوله و پوشش بدنه سوله تقسیم می شود . پوشش بدنه نیز به دو بخش پوشش داخلی بدنه و پوشش خارجی بدنه تقسیم و هر کدام قابلیت بررسی پوشش های مختلفی را دارد .
در پوشش سقف و بدنه سوله عواملی همچون
سرعت نصب : صرفه جویی در برنامه زمان بندی ، هزینه دستمزد کارگران ، هزینه بالاسری مصالح ، هزینه دوریز مصالح
قیمت و هزینه نصب : کاهش هزینه تمام شده که باعث کاهش هزینه کل پروژه می گردد
عایق بندی دمایی : سبب بازگشت سرمایه به دلیل صرفه جویی و جلوگیری از اتلاف انرژی می گردد
عایق بندی صوتی : بدلیل تولید اصوات ناخواسته در خطوط تولید و سایر فعالیت های صنعتی و تاثیرات نامطلوب بهداشتی و زیست محیطی بر محیط بیرونی سوله و الزامات کسب گواهینامه های استاندارد زیست محیطی بین المللی جهت صادرات محصولات  ، نوع کاربری سوله و ضروریات قانونی برای استفاده از نوعی پوشش خاص (صنایع غذایی ، صنایع پلاستیک ، انبار ، صنایع سنگین ، سردخانه و سایر کاربری ها.
تعمیرات آسان : درصورت آسیب دیدگی بخش از پوشش بنا به هر دلیلی ترمیم آن سریع ، ارزان و بدون وارد کردن آسیب به بخش های کناری باشد.
زیبایی نمای بیرونی و درونی : پوشش حتی المقدور بنا به نوع کاربری سوله دارای قابلیت دکوراتیو بوده تا محیط کاری چشم نوازی را فراهم آورد.
مقاومت در برابر پوسیدگی و مقاومت در برابر خوردگی و رطوبت : بدلیل قرار گرفتن برخی از سازه ها در شرایط جوی و یا کاری و اعمال تاثیرات خورنده ای طبیعی و غیر طبیعی باید دارای مقاومت بالا باشد تا سازه دچار فرسایش زود هنگام نگردد .
سهولت در نصب و قابلیت استفاده مجدد : در صورت نیاز به دمونتاژ و تغییر محل و یا کاربری سوله با کمترین پرت و دوریز قابلیت استفاده در سازه دیگر را داشته باشد .
وزن کم به جهت سبک سازی سازه : سبک بودن پوشش نیروهای حاصل از وزن بار مرده بر اسکلت و فونداسیون سوله را کاهش داده و در شرایط بروز حوادث طبیعی مانند زلزله و حوادث غیر طبیعی مانند انفجار ها قابلیت تحمل سازه افزایش پیدا می کند.
به شرایط آب و هوایی ، جغرافیایی و محیطی نیز باید توجه نمود که این مهم در همان مراحل اولیه فاز مطالعات و طراحی صورت پذیرفته و تعیین می شود . برای پوشش بدنه داخلی و خارجی و سقف سوله می توان از مصالح پوششی گوناگونی مانند ساندویچ پانل های پلی یورتان گالوانیزه و یا آلوزینک ، تری دی پانل های مش بندی شده پلی استایرن ، آجر ، سنگ ، کاشی ، سرامیک ، موزاییک ، بتن ، بلوک سیمانی ، ورق های آزبست ، پشم شیشه ، ورق های سیمانی ، پانل های سیمانی و بتنی پیش ساخته ، ورق های آلومینیومی ، بلوک های سپورکس و سایر مصالح استفاده نمود . ولی در میان مصالح فوق ساندویچ یانل پلی یوتان دارای بیشترین مزیت کاری بوده و تقریبا" همه نیازهای ما از یک پوشش مناسب و کارآمد را در بر می گیرد.
 
نصب درب و پنره سوله : نصب درب و پنجره سوله که جانمایی آنها بر اساس طول دهنه سوله ، قابهای جانبی و ارتفاع سوله می باشد در حین مرحله پوشش سوله انجام می شود . در تعیین متریال ساخت پنجره ها ، اعم از آهنی ، آلومینیومی و یو پی وی سی مواردی مانند : قیمت تمام شده ، نوع کاربری سوله ، زیبای و شکیل بودن سازه و میزان تاثیر گذاری آنها در سازه ( خصوصا" در تهویه هوا  ) در مرحله طراحی بررسی و تصمیم گیری می شود . درب سوله نیز بر اساس کاربری و دهنه سوله به صورت ریلی یکطرفه ، ریلی دوطرفه ، لولایی یک لنگه ، لولایی دو لنگه ، کرکره ای به صورت اتوماتیک و غیر اتوماتیک طراحی و نصب می گردد.

تاسیـسات مکانیکال سوله : تاسیسات مکانیکال سوله بر اساس نقشه و با کیفیت ترین مصالح استاندارد تهیه و نصب می گردد . در این مرحله اجرای شبکه آبرسانی تا محل پروژه ، شبکه لوله کشی و فاضلاب عمومی ( سرویس های بهداشتی و حمام در داخل و یا خارج سوله ) ، شبکه لوله کشی و فاضلاب اختصاصی و ویژه مورد نیاز صنایع خاص ( داخل مدار نمودن آب چاه  و یا تخلیه فاضلاب ، نصب پمپ های صنعتی ، داخل مدار نمودن مخازن ذخیره ای و فاضلاب ، نصب و تجهیز سیستم های تصفیه و بازیافت فاضلاب های صنعتی) ،سیستم گرمایش و سرمایش عمومی سوله بر اساس نیاز و قابلیت تبادل دمایی سازه (نصب ،تجهیز و راه اندازی موتورخانه ، چیلر و پکیج های صنعتی) ، سیستم گرمایش و سرمایش اختصاصی و ویژه ســولـه مـورد نیاز صنایع و کاربری های خاص (سردخانه ها و گرم خانه ها ) ، سیستم تهویه هوای عمومی سازه ای و ماشینی بر اساس نوع کاربری سوله و نصب تاسیسات انتقال آب ، سوخت ، مواد اولیه برای استفاده ماشین آلات مستقر در سوله

تاسیسـات الکتریکال سوله : تاسیسات الکتریکال بر اساس نقشه از متریال های مرغوب و برندهای استاندارد و مورد نظر کارفرما و مشاور پروژه تهیه و نصب می گردد . سیستم برق رسانی خارجی فشار قوی و نصب ترانس های مورد نیاز تا داخل سازه ، سیستم برق رسانی عمومی داخلی ( تک فاز و سه فاز ) ، تامین منابع روشنایی کافی و نورپردازی داخلی بر اساس استاندارد های مطلوب ، نصب سیستم روشنایی محوطه بیرونی سوله ، تامین و نصب سیستم نورپردازی بدنه بیرونی و معماری سوله در صورت نیاز ، سیستم برق رسانی اختصاصی ( تک فاز و سه فاز ) جهت استفاده ماشین آلات ، ساخت و نصب تابلو های برق و تابلوهای فرمان با تجهیزات استاندارد و کیفیت بالا ، نصب و راه اندازی تجهیزات ایمنی ، نصب و راه اندازی تجهیزات و دوربین های مدار بسته ، نصب و راه اندازی سیستم های مخابراتی و ارتباطی با سیم و بدون سیم
 
محوطه سازی سوله : محوطه سازی سوله در صورت طراحی و سفارش کارفرما شامل دیوار کشی ، ساخت زیرسازی ، جدول کشی و روکش راه های ارتباطی و دسترسی از معابر و درب اصلی به داخل سوله ، تسطیح ، خاکبرداری ، شن ریزی ، درخت کاری ، بتن ریزی ، سیمان کاری ، آسفالت کاری و سنگفرش محوطه اطراف سازه منطبق با شرایط و اصول شهری و شهرک صنعتی محل قرار گیری و ساخت سازه

نصب ماشین آلات و تجهیزات اختصاصی سوله : نصب ماشین آلات در مکان های جانمایی شده در طراحی برای ماشین آلات و هماهنگ سازی و رفع اشکالات احتمالی کلیه تاسیسات مکانیکال و الکتریکال سوله برای اتصال و راه اندازی ماشین آلات

امکانات جانبی سوله : در صورت طراحی و سفارش کارفرما و براساس نقشه های ترسیمی اجرای امکانات جانبی سوله شامل ساختمان اداری ، ساختمان نگهبانی ، ساختمان سرایداری ، سالن غذا خوری ، سرویس های بهداشتی و حمام ، خوابگاه ، مخازن مختلف ، محوطه سازی و غیره ... )

suleh.com


مطالب مشابه :


ورق رنگی فرم ذوزنقه آجدار تیپ 1-2

آردواز ، سر درب سقف شیروانی 02155328400 - ورق رنگی فرم ذوزنقه آجدار تیپ 1-2 - اجرای آردواز و سوله و




عکس و قیمت سقف شیروانی, آردواز, سر درب, پیشانی...

آردواز | شیروانی | پوشش سقف | سقف ویلایی - عکس و قیمت سقف شیروانی, آردواز, سر درب, پیشانی




قیمت روز تلویزیون "LG" + جدول

اجرای سقف آردواز شیروانی و سفال و نما و لمبه , سر درب پیشانی سوله طرح سفال




هر آنچه که در مورد سوله ومسائل پیرامون آن باید بدانید:

طرح نهایی جهت رفع هرگونه نقص و رفع آن قبل از اجرا و اتمام نصب درب و پنره سوله : نصب




ساخت ونصب انواع سوله و سالنها و همچنین تهیه و اجرای آردواز ، سفال ، انواع ساندویچ پانل ورقهای شیروا

اجرای سقف آردواز شیروانی و سفال و نما و لمبه , سر درب پیشانی سوله طرح سفال




کانکس

اجرای سقف آردواز شیروانی و سفال و نما و لمبه , سر درب پیشانی سوله طرح سفال




عکس و کلمات کلیدی

اجرای سقف آردواز شیروانی و سفال و نما و لمبه , سر درب پیشانی سوله طرح سفال




آردواز چیست؟

اجرای سقف آردواز شیروانی و سفال و نما و لمبه , سر درب پیشانی سوله طرح سفال




وال استیکر

اجرای سقف آردواز شیروانی و سفال و نما و لمبه , سر درب پیشانی سوله طرح سفال




برچسب :