ساخت نخستین هتل 7 ستاره ایران باز هم گره خورد

هتل



به گزارش فارس،‌ نخستین هتل 7 ستاره ایران که "سماموس " نامیده می‌شود اردیبهشت سال 1386 توسط اسفندیار رحیم‌مشایی؛ رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در رامسر کلنگ‌زنی شد.
در این پروژه که قرار بود تنها در برج اصلی آن هزار واحد اقامتی با 8 طبقه آکواریوم تعبیه شود پس از گذشت 3 سال هنوز آجری روی آجری قرار نگرفته است.
پروژه‌های هتل‌سازی در کشور دوره ساخت 5 ساله‌ای را تا زمان افتتاح طی می‌کنند و بنا به گفته رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی این پروژه نیز قرار بود 5 ساله به اتمام برسد اما طی این مدت هر بار سرمایه‌گذار آن موضوعی را دستمایه تأخیر در انجام مراحل پروژه می‌کند به طوری‌که تاکنون عنوان می‌شد پروژه در بخشداری به علت عدم صدور پروانه ساخت متوقف شده است اما با حل این موضوع پیش از ماه رمضان سال جاری اعلام می‌کنند که به منظور دسترسی به جاده نیازمند خرید مدرسه و 3 زمین اطراف پروژه هستند.
تعیین ضرب‌الأجل برای تعیین تکلیف هتل 7 ستاره توسط استانداری
سید علی‌اکبر طاهایی، استاندار مازندران خردادماه امسال پس از گذشت 3 سال از زمان کلنگ‌زنی پروژه احداث هتل 7 ستاره "سماموس " در رامسر درباره آخرین وضعیت پیشرفت پروژه اعلام کرد: استانداری مازندران این موضوع را در دست پیگیری دارد و در همین راستا ضرب‌الأجلی را برای سرمایه‌دار ایرانی مقیم خارج از کشور این پروژه لحاظ کرده است و سرمایه‌دار پروژه تا پایان خرداد امسال مهلت دارد تا مشخص کند که این پروژه را تا چه زمانی تحویل خواهد داد و از سوی دیگر اگر تمایلی به سرمایه‌گذاری در این پروژه ندارد هر چه زودتر اعلام کند تا سرمایه‌گذار دیگری جایگزین شود.
وی بخشی از تأخیر در پروژه را به علت تأمین مصالح و مواد ویژه، طبیعی می‌داند و علت آن را تجربه تازه ایران در احداث هتل 7 ستاره عنوان می‌کند.
استاندار مازندران می‌گوید: با پایان زمان ضرب‌الأجل، جلسه‌ای را در رامسر برگزار خواهیم کرد تا نسبت به تعیین تکلیف این پروژه تصمیم‌‌گیری نهایی کنیم.
مشایی: اختلاف "منابع طبیعی " و "بخش خصوصی " روند پیشرفت پروژه را کند کرد
در حالی‌که استانداری ضرب‌الأجلی را تعیین کرده است، اسفندیار رحیم‌مشایی نیز در خصوص روند پیشرفت ساخت نخستین هتل 7 ستاره ایران به خبرنگار فارس می‌گوید: کار حفاری و عملیات ساخت هتل 60 طبقه رامسر در حال اجراست و هیچ‌گاه متوقف نشده است. اختلافی میان سازمان منابع طبیعی و بخش خصوصی پیش آمده بود که قدری روند کار را کند کرده بود اما هیچ‌وقت پروژه متوقف نشده بود.
به گفته مشایی علت این اختلاف هم، یک قطعه زمین در حاشیه منطقه ساخت هتل بود که با واگذاری زمین دیگری توسط سازمان جنگل‌ها، مشکل حل شد.
رحمت عباس‌نژاد، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان مازندران نیز درباره پروژه احداث نخستین هتل 7 ستاره کشور (سماموس) می‌گوید: سرمایه‌گذار هتل سماموس در منطقه گردشگری سفیدتمشک رامسر بنابر تشریفات قانونی و اخذ استعلام‌ها و تأیید نقشه‌های معماری در کمیته تخصصی بررسی نقشه‌های معماری در سال 85 موفق به اخذ پروانه ساختمانی هتل 5 ستاره شد اما متقاضی تقاضای واگذاری 4 هکتار از اراضی منابع طبیعی را داشت و به دنبال احداث هتل 7 ستاره بود.
وی ادامه می‌دهد: این موضوع در کمیته فنی بررسی طرح‌های گردشگری استان مازندران بررسی شد و با واگذاری 21 هکتار به صورت مجتمع تفرجگاهی و هتل 7 ستاره موافقت شد و موضوع در کارگروه شهرسازی و معماری مطرح و با تعیین کاربری اراضی واگذار شد و الحاق آن به روستای سفیدتمشک موافقت شد و طی آن مقرر شد نحوه دسترسی به سایت، تهیه گزارش زیست محیطی و بهره‌برداری از چشمه‌های موجود در اراضی مزبور با مراجع ذی‌صلاح هماهنگی شود که در نهایت نقشه‌های معماری هتل 7 به تصویب رسید.
عباس‌نژاد می‌افزاید: سرمایه‌گذار تاکنون با تعداد محدودی ماشین‌آلات از منطقه خاکبرداری کرده است.
وعده‌های ساخت آکواریوم 8 طبقه، باند هلی‌کوپتر و... در هتل "سماموس "
نام هتل 7 ستاره "سماموس " از نام بلندترین کوه منطقه رامسر با ارتفاعی بیش از 3600 متر الهام گرفته شده است که در تمام فصول سال پوشیده از برف است و در امتداد دریا بر شهرهای رودسر, کلاچای, چابکسر و رامسر اشراف دارد.
محمود طالبی،‌ مدیر مجموعه هتل‌های زنجیره‌ای سماموس زمانی که کلنگ این هتل 7 ستاره را بر زمین می زند وعده ساخت این هتل را در 7 سال می‌دهد که شامل 2 برج است و برج اصلی آن هزار واحد اقامتی را شامل خواهد شد.
وی ادامه می‌دهد: این هتل شامل دهکده گردشگری، پارکینگ طبقاتی در 10 طبقه که هر طبقه آن گنجایش 100 ماشین را دارد و امکانات ارتباطی از طریق فیبرنوری است. 12 سالن همایش خواهد داشت که مجهز به هزار دستگاه ترجمه همزمان است و PAD هلیکوپتر آن از مقر سازمان ملل متحد الگوبرداری شده است.
سرمایه‌دار این پروژه با اشاره به این مطلب که معماری این هتل برگرفته از عناصر معماری اسلامی، ایرانی از جمله زیگورات‌های چغازنبیل و شوش است و در طراحی گنبد آن نیز از مساجد اسلامی الگوبرداری شده است، می‌گوید: از مهمترین ویژگی‌های این هتل آکواریوم 8 طبقه است که از طبقه همکف تا هشتم هتل، آکواریومی از آبزیان دریای خزر تعبیه خواهد شد که از آب دریا تغذیه می‌کنند.
وی هزینه بهره‌برداری کامل این هتل را 100 میلیارد تومان عنوان کرده است.
گره‌های جدید در پروژه از خرید مدرسه گرفته تا پرداخت عوارض زودرس
معاون سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی مردادماه امسال اعلام می‌کند که موانع پیش‌روی سرمایه‌گذار برطرف شده و پروانه ساخت از سوی بخشداری اعطا شده و پس از ماه رمضان سرمایه‌گذار پروژه را آغاز می‌کند.
در حالی‌که مسئولان استانداری مازندران رسماً ‌اعلام می‌کنند اطلاع‌رسانی درباره وضعیت هتل 7 ستاره رامسر تنها از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انجام می‌شود، حسین فاضلی؛ معاون سرمایه‌گذاری و طرح‌های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، امروز از ایجاد گره‌های جدیدی در پروژه خبر می‌دهد.
فاضلی می‌گوید: سرمایه‌گذار پروژه اعلام کرده است که از مسیر روستایی در منطقه احداث هتل نمی‌تواند مصالح سنگین را عبور دهد به همین دلیل نیاز به دسترسی‌های بیشتری دارد و باید 5 قطعه زمین و یک باب مدرسه در حاشیه زمین هتل را خریداری کند.
وی ادامه می‌دهد: در همین راستا رایزنی‌هایی را با آموزش و پرورش منطقه داشته‌ایم که مقرر شد، سرمایه‌گذار خرید یک مدرسه در همان روستا را تقبل کند تا بتواند مدرسه فعلی را تخریب کند. از سوی دیگر زمین‌های اطراف را نیز به منظور دسترسی‌های آسان به سایت اصلی هتل خریداری کند.

معاون سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به مشکل دیگری در زمینه ساخت این هتل اشاره می‌کند که به گفته وی بخشداری منطقه اعلام کرده است عوارض ساخت هتل که باید 5 سال پس از بهره‌برداری توسط سرمایه‌گذار پرداخت شود، در حال حاضر قسط بندی و پرداخت شود.

فاضلی تأکید می‌کند: برای برطرف کردن مشکلات فعلی ظرف 2 هفته آینده سفری به رامسر خواهیم داشت و موضوعات را مستقیماً از بخشداری پیگیری خواهیم کرد.
در حالی‌که در کل کشورهای دنیا کمتر از تعداد انگشتان دست، هتل 7 ستاره وجود دارد در کشور ایران کلنگ‌های بسیاری به نام هتل 7 ستاره به زمین زده شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به هتل 7 ستاره سماموس در رامسر، هتل 7 ستاره اسپیناس در منطقه سعادت‌آباد تهران، هتل 7 ستاره در کنار هتل قو و هتل 7 ستاره کوروش در کیش اشاره کرد. در حالی‌که اگر هر کدام از این پروژه‌ها با ویژگی‌های منحصر به‌فرد بودن هتل‌های 7 ستاره به بهر‌ه‌برداری برسند تحول عظیمی در صنعت گردشگری ایران به حساب خواهند آمد.


مطالب مشابه :


هتل 7 ستاره

اخرین خبر از مجتمع تفریحی توریستی و هتل ۷ ستاره تبریز. رييس شوراي اسلامي شهر تبريز گفت




هتل های 7 ستاره جهان

هتل های ۷ ستاره جهان در این لیست یک هتل از ایران هم قرار داره: هتل گل شرقی کیش. عینا مطلب رو در




ساخت نخستین هتل 7 ستاره ایران باز هم گره خورد

به گزارش فارس،‌ نخستین هتل 7 ستاره ایران که "سماموس " نامیده می‌شود اردیبهشت سال 1386 توسط




سریال هتل 7 ستاره باغلار باغی سریالی به درازی 4 سال

احداث هتل 7 ستاره در تبریز 40 هزار شغل ایجاد می‌کند ۱۴ بهمن ۱۳۸۷ عضو شورای اسلامی شهر تبریز




هتل 7 ستاره تبريز

عضو شوراي اسلامي شهر تبريز گفت: مجري طرح احداث هتل 7 ستاره تبريز به دليل كارشكني‌هاي برخي




هتل 7 ستاره سماموس رامسر ( somamus )

مراسم کلنگ زنی ، احداث هتل ۷ ستاره سماموس رامسر با حضور رئیس سازمان گردشگری اقای مشائی




هتل کوروش بزرگ

هتل 7 ستاره كوروش از مجموعه هتل‌هاي زنجيره‌اي است كه با 500 اتاق و 100 هزار متر مربع مساحت در




مجتمع توریستی و هتل 7 ستاره تبریز

تبریز 2020 - مجتمع توریستی و هتل 7 ستاره تبریز - اخبار عمرانی و اقتصادی تبریز و آذربايجان




هفت هتل هفت ستاره در دنیا

1. اولین هتل هفت ستاره لوکس Town House Galleria در شهر میلان واقع در ایتالیا می باشد . این هتل در قلب




هتل 7 ستاره تبريز و باز هم بلايايه نامعلوم و اما و اگرها و فراري دادن سرمايه گذارها و...

tabrizenovin - هتل 7 ستاره تبريز و باز هم بلايايه نامعلوم و اما و اگرها و فراري دادن سرمايه گذارها و




برچسب :