ناصری شهردار تربت حیدریه در گفتگو با نوید تربت مطرح کرد؛ لزوم داشتن تیم کارشناسی قوی، چشم انداز آین


ناصری شهردار تربت حیدریه در گفتگو با نوید تربت مطرح کرد؛

لزوم داشتن تیم کارشناسی قوی، چشم انداز آینده پارک پیشکوه، وضعیت بلوار باهنر و احداث میدان بار جدید


w3947___.jpg

معمولا در رابطه با شهرداری واقدامات آن سؤالات زیادی در ذهن شهروندان وجود دار و هرچه قدر هم که فعالیتهای زیادی در حوزه شهری انجام گیرد به لحاظ گستردگی حیطه عمل شهرداری، ممکن است کمتر به چشم آید. لذا به دعوت ما شهردار تربت حیدریه در محل دفتر هفته نامه نوید تربت حضور یافت و به سؤالات گونا گونی که به شکل پیامک برای نشریه ارسال شده و یا شهروندان بصورت حضوری باخبرنگاران ما مطرح کرده اند پاسخ گفت که حاصل آن مصاحبه ای سه ساعته می باشد و به خاطر طولانی بودن در دو شماره نشریه درج میگردد.

قابل ذکر است که آقای مهدی ناصری شهردار تربت حیدریه به تازگی بعنوان رئیس کارگروه حقوقی شهرداران شهرهای خراسان رضوی منصوب شده است.

شهردار در گفتگو با خبر نگار نوید گفت:بعد از ماه مبارک رمضان جشنواره تابستانی محلات را هر جمعه در یکی از محله های شهر خواهیم داشت در این جشنواره با رویکردی فرهنگی برنامه های مختلفی برای شهروندان اجرا می شود.

شهردار افزود: در راستای اوقات فراغت و تعطیلات تابستانی، شهرداری طرحی را برای آماده سازی پارک ها و اماکن تفریحی به مرحله اجرا در آورده است. وی گفت: هر چند بهره گیری شهروندان ما از فضاهای عمومی پائین است ولی سرانه فضای سبز ما در تربت حیدریه به ازای هر نفر 25 متر مربع است که 5 متر از استاندارد آن هم بالاتر است.

 

تصمیم نداریم محیط پیشکوه را به یک محیط اداری تبدیل کنیم

 ناصری افزود: برابر قانون، اراضی منابع طبیعی مثل پیشکوه که متصل به محدوده خدمات شهری هستند به مسکن و شهر سازی واگذار و این نهاد این اراضی را جهت احداث فضای سبز و پارک در اختیار شهرداری ها قرار می دهد تا شهرداری با استفاده از امکانات دولتی منطقه را احیا کند ولی تاکنون هیچ کمکی از این  طریق صورت نگرفته است.

 شهردار گفت:یکی از مشکلات منطقه پیشکوه این است که تا به حال طرح جامعی نداشته ولی اکنون این طرح در دست تهیه است در حالی که از آسیب های نداشتن طرح جامع این بوده که متناسب با اقلیم این منطقه کار نشده است. وی افزود؛به عنوان نمونه ساختمان فرهنگسرا که در آنجا قرار دارد دارای دو اشکال است. اول اینکه جانمایی درست نشده است و دیگر اینکه سازه آن با اقلیم منطقه سازگاری ندارد. شهردار اظهار داشت؛ آنچه پیشکوه را متمایز کرده است چشم انداز طبیعی آن است و این یک فرصت است. نباید هر کجا که زمین مناسب نداریم از پیشکوه استفاده کنیم. متاسفانه جای خیلی پروژه ها در آنجا خالی است و برخی پروژه ها هم نباید آنجا می بود که متأسفانه هست.

شهردار در مورد معاوضه ساختمان خبرگزاری ایرنا که در پیشکوه قرار دارد گفت: با کارشناسان خبر گزاری     به توافق رسیده ایم که شهرداری یک ساختمان در مرکز شهر در اختیارشان بگذارددر مقابل ساختمان آنها به شهرداری واگذار شده و دفتر منطقه پیشکوه قلمداد شود. اما در نشستی که با مدیر عامل خبرگزاری ایرنا داشتیم با توجه به خواسته های نابجا شان به توافق نرسیدیم چرا که ایشان بدون واگذاری ساختمان پیشکوه به ما مطالبه دفتری در مرکز شهرداشتند که منطقا قبول آن صحیح نبود.

وی افزود:تصمیم نداریم محیط پیشکوه را به یک محیط اداری تبدیل کنیم چرا که انتظار مردم چیز دیگری است. پروژه های که در پیشکوه اجرا میشود باید متناسب با اقلیم با کمترین تغییرات و حفظ محیط زیست باشد.

شهردار با اشاره به اقدامات جدیدی که در پیشکوه در حال انجام است گفت:خیابان جدید الاحداثی را در دست اقدام داریم که از میدان ریاضیات به سمت ارتفاعات است. با احداث این خیابان لاین رفت برگشت ایجاد می شود، ضمن اینکه ایجاد مسیر دو چرخه کوهستان، نشیمن گاه، آبنما، فضای سبز مناسب و گونه های جدید گیاهی نیز در نظر گرفته خواهد شد، راه اندازی این خیابان بالغ بر 3 میلیارد تومان هزینه دربر دارد.

 

شهرداری سالانه یک پنجم هزینه هایش را در پیشکوه صرف می کند

ناصری گفت:با توجه به حجم بالای منطقه، شهرداری سالانه یک پنجم هزینه هایش را در آنجا صرف می کند. بطور مثال فقط در پارک سنگی پشکوه در چند ماه اخیر بالغ بر 800 میلیون تومان هزینه شده است که به علت وسعت  زیاد آنجا به چشم نمی آید. وی افزود:  شهرداری به تنهایی نمی تواند به عمران و آبادی پیشکوه برسد.

شهردار با اشاره به عدم روشنایی کافی این منطقه گفت: نمی شود که شهرداری یک خیابانی را با هزینه گزاف احداث کند و شرکت برق نسبت به تامین روشنایی آنجا بهانه بیاورد. اگرچه تا به حال از طرف دادگستری و نیروی انتظامی مکاتباتی با شرکت برق مبنی بر لزوم روشنایی این منطقه صورت گرفته است ولی بازهم وضعیت به همین منوال است. ناصری تصریح کرد؛اگر شهرداری در منطقه پیشکوه مسؤلیت و جایگاهی ندارد،خدماتی هم نباید ارائه دهد پس آنجا را نمیتوان پیشکوه گفت، همان کوه حسن غول زیبنده تر است!!.چرا حفظ  و نگهداری همه منطقه پیشکوه توسط شهرداری انجام می شود ولی فقط قسمتی از آن منطقه را مسکن و شهرسازی تحویل شهرداری داده است؟!! چرا وقتی برابر قانون، شهرداری باید با بودجه دولتی این اراضی را آباد کند. شرکت برق برای تأمین روشنایی کافی منطقه اقدام نمی کند؟. وقتی می گوییم تربت حیدریه شهری بود محکوم به خاموشی وما در راستای بهبود این وضعیت وارد کار شدیم، بجای خرده گیری کمک کنند تا مشکلات مرتفع شود. اولین نهادی که از روشنایی معابری که توسط شهرداری انجام شده است منتفع می شود شرکت برق است، با همه این مشکلات شهرداری معطل شرکت برق نمانده است و در پارک سنگی پیشکوه با وجود اینکه نصب هر تیر برق 2 میلیون و پانصد هزار تومان برای ما هزینه در بر داشته است نسبت به تأمین روشنایی آنجا اقدام کرده ایم.

 

طرح منطقه نمونه گردشگری پیشکوه مراحل نهایی را طی میکند

شهردار در مورد طرح منطقه نمونه گردشگری پیشکوه اظهار داشت؛ این طرح مراحل نهایی خود را طی می کند و تا کنون 90 درصد آن انجام شده است و زمینه ساز ورود بخش خصوصی به منطقه پیشکوه نهایی شدن طرح نمونه گردشگری است. چرا که اگر بخواهیم در غیر این 67 هکتار منطقه نمونه گردشگری، در مکانی دیگری از پیشکوه پروژه گردشگری احداث کنیم با طرح توسعه فضای سبز مغایر و ایراد قانونی به آن وارد است.

b827_CIMG3451.jpg

 ناصری در مورد اینکه منطقه نمونه گردشگری باید در اختیار چه کسی باشد؟ گفت: باید منطقه نمونه در دست شهرداری به عنوان متوالی امر باشد تا افراد اعم از عضو و غیر عضو بدون دغدغه و متناسب با منطقه سرمایه گذاری کنند. شهردار بیان کرد؛ با اعتبارات قطره چکانی شهرداری، سالها باید منتظر ماند تا این منطقه رونق بگیرد، ضمن اینکه ورود بخش خصوصی به آنجا الزامی است، باید همه ارگانها و نهادها طرح های متناسب با وظایف وزارتیشان را دراینجا اجرا کنند. به هر حال به مردم نمی شود گفت ورود به پیشکوه ممنوع. شهروندان پیشکوه را یک پارک تلقی می کنند، پس باید نهادهای ذی ربط در این قضیه ورود پیدا کنند.

 وی گفت: برای توسعه و حفظ فضای سبز پیشکوه از ابتدای سال جاری تاکنون 250 میلیون تومان آب خریداری و به شبکه آب فضای سبز متصل نموده ایم.

 

کمربند 45 متری فضای سبز شمال شهر را به جنوب شهر وصل می کند

شهردار در مورد احداث کمربندی 45 متری فضای سبز گفت: این کمربندی حد فاصل میدان بار را به سالن ورزشی نهم دی، یعنی شمال شهر را به جنوب شهر وصل می کند. متاسفانه در این سالها به دلیل رها شدن این پروژه عده ای از مردم در قسمتی از رباط بالا و کوی صدف در مسیر کمربندی ساختمان بنا کرده اند و خیابان را تصرف نموده اند، فقط ساختمانهای داخل طرح بیش از 30 واحد می باشد. ناصری افزود: شهر را نمی شود فدای یک عده خاص نمود. از طریق قانون احکام محکومیت را می گیریم و نسبت به تخریب ساختمانها اقدام خواهیم کرد، شهروندان بدانند تصرف و ساخت و ساز در اراضی منابع طبیعی اتلاف وقت و سرمایه شان است.

 وی گفت:به دلیل اینکه مسیر این کمربند 45 متری کوهستانی است با حجم بالای عملیات خاکبرداری مواجه ایم و از این رو پروژه را به چهار فاز تقسیم کرده ایم و فعلا فاز اول آن را در دست اقدام داریم که از میدان بار تا مصلای شهر می باشد. هزینه اجرای کل این پروژه بالغ بر 10 میلیارد تومان است.

 

عملیات بهسازی بلوار باهنر تا پایان شهریور انجام میشود

شهردار در پاسخ به اینکه در مورد بلوار باهنر چه راهکاری اتخاذ کرده اید گفت: طول مسیر بلوار باهنر حدود 6 کیلو متر است  و حجم عملیات سنگینی دارد که فقط آسفالت آن بالغ بر6 میلیارد تومان هزینه در بر دارد و در حال حاضر حد فاصل پمپ بنزین تا ورودی شهرک را در مسیر رفت وبرگشت روکش آسفالت کشیده ایم. بهتر بود به دلیل طول مسیر، حد فاصل پل شرکت نفت تا حسینیه رضائی در چند فاز اجرای می شد تا امروز با مشکل اتلاف وقت و صرف هزینه مواجه نمی شدیم.

 وی افزود: یکی از مشکلات بهسازی این بلوار کدهای ارتفاعی نادرستی است که برای آن در نظر گرفته اند و بر اساس همین کدهای اشتباه، جوی و جدول کار شده است و بعد نسبت به بار ریزی خیابان اقدام شده است که این باعث شده منازل داخل میلانها در سطح پائین تری قرار بگیرند.

ناصری گفت:اگر بخواهیم این بلوار را اصلاح کامل کنیم باید کل پروژه جمع و دوباره کار را شروع کنیم که این متحمل هزینه و زمان زیادی است. علت بلا تکلیفی شهرداری در اجرای این پروژه هم این بود که با توجه به مشکلات قبلی این طرح، نمی خواستیم پیامد های اجرای پروژه دامن ما را بگیرد، به همین دلیل از نظر کارشناسان دادگستری استفاده می کنیم و به هر نحو ممکن عملیات بهسازی این بلوار را حداکثر تا پایان شهریورماه انجام می دهیم. البته ادعا نداریم که این بلوار بدون نقص و استاندارد اجرا خواهد شد چرا که ما در مقابل عمل انجام شده قرار گرفته ایم.

ناصری به یکی دیگر از مشکلات این پروژه اشاره کرد و گفت: اگر این بلوار55 متری را راه اندازی کنیم، با توجه به شیب تند میلانهای بلوار نسبت به گذرگاه اصلی و جلوگیری از مخاطرات، احداث کنارگذر و اصلاح هندسی لازم است و ضروری است فضایی امن برای خودروهایی که از فرعی به اصلی وارد می شوند تعیین کنیم.

وی افزود؛ با توجه به اینکه عبور عابر از عرض بلوار 55 متری بیشتر شبیه میدان جنگ است و خسارات جانی برای شهروندان ایجاد می کند، باید بانصب تعداد زیادی پل روگذر، ایجاد فضاهای پیاده رو، با نصب علائم ترافیکی واطلاع رسانی عمومی، فضای عبور عابر پیاده را ایمن کنیم.

 

مجهزترین میدان بار تربت حیدریه بهره برداری میشود

شهردار در مورد سرعتگیرهای غیر استاندار در سطح شهر گفت: شورای ترافیک شرایط فنی سرعت گیرها را ارائه می دهد و ما بر اساس آن اقدام می کنیم اما به دنبال این هستیم که در سال جاری تمام سرعت گیرهای شهر را با بهرگیری از تایل  که به زیبای آن هم کمک می کند به شکل استانداردی در آوریم.

 وی گفت:کار احداث میدان بار جدید از سال 86 بلاتکلیف مانده بود که توانستیم ظرف مدت 4 ماه عملیات اجرائی آن را تا حدود 90 درصد پیش ببریم که تا یکماه آینده به بهره برداری خواهد رسید. این میدان بار جدید که در جنب میدان بار فعلی قرار دارد بعد از میدان بار سپاد مشهد بهترین و مجهزترین میدان بار سطح استان خواهد بود. شهرداری برای فراهم نمودن زیرساختهای آن بیش از 2 میلیارد تومان هزینه نموده است.

 ناصری افزود: در مورد طرح انتقال صنایع و مشاغل  مزاحم  درگذشته مکانهایی برای آنها جانمایی و پیشنهادی شده است که به علت دور بودن از شهر مورد استقبال صاحبان مشاغل قرار نگرفته است اما در بازنگری طرح جامع شهری مکانهایی را لحاظ کرده ایم که قطعا مورد استقبال قرار خواهد گرفت. همچنین جانمایی و احداث بازار کلی فروشان در برنامه های کاری شهرداری قرار دارد که این اقدام هم صورت خواهد گرفت.

 

شهرداری بیشترین آسیب ها را از نداشتن یک تیم مشاوره ای قوی دیده است

شهردار در پاسخ به سوالی در مورد اینکه عده ای معتقدند شهرداری هزینه ای هنگفت بابت پرداخت حقوق مشاوران شهردار صرف میکند گفت :با نگاهی به آمار بدهیهای قبلی شهرداری در می یابیم که بیش از 10میلیارد تومان آرائ محکومیت حقوقی شهرداری است که در اثر اقدامات غیر فنی  و بدون کارشناسی گذشته صورت گرفته است وی افزود: با توجه به گستردگی حوزه وظایف شهرداری که بیش از 300وظیفه  و مسؤلیت در بخشهای  مختلف از سازمان آرامستانها تا حمل و نقل، آتش نشانی، معماری و شهرسازی،فضای سبز،خدمات شهری و دهها تخصص دیگر را بر عهده دارد، آیا به نظر این عده شهردار میتواند در همه این حوزه ها متخصص باشد.بنابراین نیاز به یک تیم قوی است تا از هزینه های غیر کارشناسانه جلوگیری به عمل آید.

شهردار گفت: اتفاقا شهرداری بیشترین آسیب ها را از نداشتن یک تیم مشاوره ای قوی دیده است، این که برخی مدعی هستند هزینه مشاورین شهرداری هنگفت است ادعای بی اساسی است، برابر اسناد مالی شهرداری، هزینه هایی که در سال گذشته بابت مشاوران پرداخت شده است از سطح عرف معمول هم پایین تر است. هر کس غیر از این ادعا دارد میتوانم با سند و مدرک برایشان ثابت کنیم، ضمن اینکه شهرداری در قبال هزینه اندکی که برای مشاورین پرداخت نموده بهره صد چندانی برده است. برای نمونه وقتی شهرداری در منطقه بافت فرسوده فقط در فاز اول آن 100میلیارد تومان هزینه میکند آیا میشود اینچنین سرمایه ای را بدون کار کارشناسی هزینه کرد؟

ناصری افزود:امروز شهروندان نتیجه یک کار غیر کارشناسی شده  در گذشته را به وضوح در مورد به هم ریختگی بلوار باهنرمی بینند که در حال حاضر مردم رابه درد سر انداخته است و شهرداری را هم متحمل هزینه های هنگفتی کرده است. 


مطالب مشابه :


نامه ای به شهردار و شورای شهر

نامه ای به شهردار و شورای به نظرم شهرداری محترم هیچ نوع نظارتی بر این موضوع اعمال نمی کند




نمونه رضايت نامه همسايگان براي پروانه ساخت شهرداري

نمونه رضايت نامه همسايگان براي بدین وسیله رضایت خود را نسبت به براي پروانه ساخت شهردار.




وعده سر خرمن شهردار نمونه میبد به اهالی کوی مشایخ !

وعده سر خرمن شهردار نمونه میبد به هم نامه رادر مورخه 16/8/1388 به شهردار نمونه




ناصری شهردار تربت حیدریه در گفتگو با نوید تربت مطرح کرد؛ لزوم داشتن تیم کارشناسی قوی، چشم انداز آین

هفته نامه نویدتربت باید منطقه نمونه در دست شهرداری به عنوان شهردار در پاسخ به سوالی در




شيوه نامه ي نگارش نامه هاي رسمي و اداري

نامه ها و مكاتبات به طور كلي دو و متن قالبي و كليشه اي است و حتي نمونه هاي از پيش




شهردار تربت حیدریه از تهیه طرح جامع و تصویب مطالعات زیست محیطی منطقه نمونه گردشگری پیشکوه این شهر خب

براساس آیین نامه با پیگری های فراوان مجوز تاسیس منطقه نمونه گردشگری به شهردار تربت




تقدیرنامه ها

• تقدیر نامه به مناسبت هفته قاسم کارگر شهردار • تقدیر نامه بسیجی نمونه




شهردار هشترود

بنابراین متن مقاله بهمون برخورد و یک جوابیه ای نوشتیم و با یک نامه به حق شهردار نمونه




برچسب :