عوارض چت روم ها

این جز خبر های ویژه برای أگاه سازی مردم برای مبارزه با فساد است که در ادامه مطلب گذاشته نشده تا در معرض دید عموم مردم قرار بگیر د  در صورت امکان برای دیگران این لینک را ارسال نمایید

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، محمد در راهروی دادگاه می گوید: با همسرم در یك میهمانی شبانه آشنا شدم؛ بدون توجه به مخالفت خانواده زندگی مشتركی را آغاز كردیم.
زمان زیادی از زندگی مشترك ما نگذشته بود كه همسرم از من خواست تا برایش كامپیوتر بخرم. مانند همیشه حرف، حرف او بود و من مانند همیشه در مقابل خواست كسی كه بسیار می خواستمش ناتوان بودم، تا دیر وقت پای كامپیوتر می نشست، تماس هایی می گرفت كه من را نگران می كرد.
از همه مهمتر روز به روز وضعیت پوشش او از عرف جامعه فاصله می گرفت.
زمانی كه به اتفاق هم در خیابان راه می رفتیم، نگاه های آلوده ای كه به همسرم خیره می شد عذابم می داد. شك و بدبینی پایه های زندگی ام را مثل موریانه می جوید؛ زندگی ام را دوست داشتم و برای همین افكار منفی ذهنم را سركوب می كردم، اما هر چه زندگی مشترك ما ادامه می یافت فاصله من و همسرم هم بیشتر می شد.
یك روز برای انجام كاری مجبور شدم سرزده به خانه بروم. به محض ورود به خانه با صحنه ای مواجه شدم كه توان حركت را از من گرفت. همسرم با وضعیتی نامناسب از طریق اینترنت و با استفاده از كوب كم» با مردی چت می كرد؛ مردی بیگانه كه با نگاه های خریدارانه اش مجذوب همسرم شده بود. آنچنان غرق صحبت بودند كه هیچ كدام متوجه من نشدند؛ نه همسرم كه در خانه بود و نه مرد غریبه كه از پنجره مانیتور ملتمسانه به همسرم نگاه می كرد، دیگر قدرت تصمیم گیری نداشتم؛ كنار همسرم ایستادم! او در مقابل نگاه های بهت زده من طوری واكنش نشان می داد كه انگار گناهی مرتكب نشده است، دیگر كنترلی بر اعصاب و حركاتم نگذاشت.
وقتی به خودم آمدم دیدم كه در مقابل چشمان مردی ناخوانده كه همچنان در خانه ام حضور داشت، همسرم را به باد كتك گرفته ام و تكه های رایانه كه اینك فرش زیر پاهایمان بود.... با خودم می گفتم.... با حضور بیگانه این خانه دیگر جای من نیست!؟
چت و استفاده از روش های مختلف آن مدتی است كه جامعه جهانی را تحت تاثیر خود قرار داده است و در این میان جوامع در حال توسعه تاثیر بیشتری از این پدیده قرن بیستمی گرفته اند.
گفته می شود كه این تكنولوژی در ایران به علت نوع ساختار اجتماعی، مقبولیتی بیش از دیگر جوامع یافته و بسیاری از افراد را به خود جلب كرده است.
اقشار مختلف اجتماعی از سنین مختلف تمایلات ویژه ای به گفتگوی اینترنتی دارند و چت  روم های مختلف پذیرای بسیاری از آنان هستند. فضای مجازی گفتگو، ناشناس بودن افراد و عدم اجبار اجتماعی در رعایت اخلاق و قوانین، باعث شده كه محیط های مجازی گفتگو به محلی برای بروز و ترویج افكار، اندیشه ها و سخنان دگرخواهانه و گاه غیراخلاقی تبدیل شوند.
در چند سال اخیر در بدو ورود كاربران به بسیاری از چت روم ها، اخطاری در خصوص رعایت موارد اخلاقی به كاربران داده می شود، هر چند در این چت روم ها نیز اشخاص در اتاق های خصوصی آزادانه عقاید خود را مطرح می كنند.
غیر از این، بسیاری از چت روم ها وجود دارند كه به كار بردن الفاظ غیراخلاقی و بقیه موارد ممنوعیتی در آنها ندارد.
تمام این موارد باعث شده كه فضای گفتگوی مجازی یا چت به محلی برای عرض اندام افرادی تبدیل شود كه در دنیای واقعی به علت محدودیت های اجتماعی، هنجارها و ارزش های مسلط محیطی، اجازه ابراز و بروز برخی نظرات و رفتارها را نمی یابند.
افراد مختلف با انگیزه های متفاوتی وارد چت روم ها می شوند، عده ای كه به علت نوع اعتقادات فكری، ارتباط خارج از چهارچوب خانواده با جنس مخالف را درست نمی دانند، فضای چت را محیط مناسبی برای تخلیه هیجانات روحی و ارضای نیازهای غریزی بدون زیر سئوال رفتن عقاید خود می دانند.
همچنین تعدادی به دلایلی چون ضعف ارتباطی، آشنا نبودن به قواعد كار و غیره، توانایی برقراری رابطه با جنس مخالف را ندارند، در چت روم ها با نام ها و اطلاعات نادرست و جذاب اقدام به برقراری رابطه با جنس مخالف می كنند.
دسته دیگری نیز (خصوصا دختران) به علت اینكه در فرهنگ عمومی فعلی (در برخی شهرها و محله ها) برقراری رابطه با جنس مخالف در انظار دیگران، شانس ازدواج آنها را كاهش می دهد، از طریق چت روم ها با جنس مخالف ارتباط برقرار می كنند. زوج یابی اینترنتی نیز پدیده ای جدید و در حال گسترش است و افراد به منظور آشنایی با همسر آینده خود وارد محیط چت می شوند و متاسفانه اینگونه آشنایی ها به ازدواج نیز می انجامد.
جامعه شناسان معتقدند افراد سودجو، روان پریش و بیمار بیشترین كاربران محیط های گفتگوی مجازی را تشكیل می دهند. با توجه به اینكه بیشتر كاربران چت روم ها را جوانان ناآشنا به واقعیت های اجتماعی تشكیل می دهند، افراد سودجو و فرصت طلب، حضور گسترده ای در چت روم ها دارند و به اغفال جوانان و جذب آنان به گروه های فساد، فروش مواد مخدر و قوادی گری می پردازند.
برخی از مردانی كه تمایل به رفتارهای پرخطر دارند، در چت روم ها به دنبال زنان ویژه هستند و سركردگان تیم های فساد با حضور در چت روم ها و جلب اعتماد افراد (خصوصا زنان و دختران)، در دراز مدت آنها را به خانه های فساد هدایت می كنند.همچنین تعدادی از زنان متاهل كه در روابط زناشویی با همسران خود از نظر جنسی و عاطفی ارضا نمی شوند، با برقراری ارتباط با جنس مخالف، سعی در ارضای نیاز جنسی و عاطفی خود دارند كه اكثرا نیز روابط نزدیكتری با پسران جوان برقرار می كنند.

انگیزه چت در كاربران چیست؟

یک روان شناس در این رابطه می گوید: با ریشه یابی و بررسی موضوع، می توان گفت : بیشترین علل و انگیزه برقراری چنین ارتباط هایی كتنهایی» است.
داوود نیكخواهی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی پلیس ادامه می دهد: در محیط های مجازی فرد با برقراری ارتباط از طریق چت به دنبال گمشده ای می گردد كه نمی داند چیست. گمشده ای كه در شهر های آهن و دود طلای نایاب است.
این كارشناس مشاوره و مددكاری معاونت اجتماعی و ارشاد نیروی انتظامی معتقد است: فرد در فضای مجازی به دنبال آرمانهایی می گردد كه شاید در عالم واقعی راهی به آن ندارد و از آنجایی كه در این فضا صحت گفته های مخاطب را نمی توان تشخیص داد، افراد با معرفی ناصحیح خود به نوعی تخلیه هیجانی می كنند و یا به عبارت دیگر عقده های سركوب فرو خورده خود را بروز می دهند.
وی می گوید: پسری كه برای قبول شدن در كنكور با مشكل روبروست برای اینكه بتواند دوستان تحصیل كرده پیدا كند خود را دانشجوی پزشكی معرفی می نماید و یا دختری كه خواستگاری ندارد خود را آنچنان معرفی می كند كه انگار خودش نمی خواهد سال ها ازدواج كند و طوری وانمود می نماید كه انگار از جماعت مرد بدش می آید.
این كارشناس مسائل اجتماعی همچنین با تاكید بر اینكه چت یا گفتگوی اینترنتی مختص دختران و پسران مجرد نیست، می گوید: چیزی كه متاسفانه باید به آن اشاره كرد این است كه خانم ها و آقایانی كه دارای همسر هستند و باید وقت هایی كه در خانه هستند را صرف یكدیگر نمایند به چت كردن و سیر در فضای مجازی می گذرانند.
وی در ادامه می افزاید: مردی كه از صبح تا شب در محل كار به سر می برده است، پس از ورود به خانه توجهی به نیاز های همسرش نمی كند و دلیل عمده ای كه این افراد از آن نام می برند این است كه همسرشان حرف آنها را نمی فهمد و یا نیاز های آنها را برآورده نمی كند.
نیكخواهی در ادامه اظهار می دارد: زنی كه به اجبار با مردی ازدواج كرده و نیاز هایی روحی و روانی اش بر طرف نمی شود و جرات برطرف كردن نیاز هایش را در بیرون از خانه ندارد از طریق چت و رد و بدل كردن حرف های نامتعارف با مردی كه او را نمی شناسد و به اصطلاح خطری او را تهدید نمی كند به تخلیه نیاز هایش می پردازد اما نمی داند كه این موضوع شكاف بین او و همسرش را روز به روز بیشتر كرده و در نهایت به طلاق و یا حتی در مواردی به موارد خشونت باری مانند قتل می انجامد.


عوارض چت؟

با تلاش ماموران آگاهی شهرستان اصفهان، قاتل دختر 29 ساله ای كه در پارك ناژوان اصفهان به قتل رسیده بود، شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ نوروز علی رهبری رئیس مركز اطلاع رسانی نیروی انتظامی استان اصفهان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی پلیس افزود: 20 مرداد ماه امسال جسد دختری كه سر و صورت او با جسم سختی مجروح گردیده بود در اطراف پارك ناژوان كشف شد كه پس از اطلاع از این موضوع، ماموران در محل حاضر و تحقیقات وسیعی پیرامون كشف هویت مقتوله و نیز علت قتل را در دستور كار خود قرار دادند.
این مقام آگاه ادامه داد: ماموران آگاهی در پی شناسایی خانواده این دختر 29 ساله متوجه شدند مقتول به رغم مجرد بودن دارای جنین 7 ماهه در شكم خود بوده و در بررسی مدارك شخصی و رایانه وی پی بردند مقتول از طریق چت كردن با افرادی در ارتباط بوده كه پس از اخذ پرینت تماس های تلفنی او مشخص شد، روز قتل ساعت 9 صبح قبل از خروج از منزل با شماره تلفنی متعلق به فردی به نام محمد 22 ساله در تماس بوده كه ماموران با هماهنگی مقام قضایی محمد را دستگیر و در بازرسی از منزل وی در داخل كفش دو جداره كوهنوردی او مدارك مقتوله كه جاسازی شده بود را كشف و ضبط كردند.
سرهنگ رهبری می افزاید: با تحقیقات انجام شد پسر جوان 22 ساله به قتل این دختر اعتراف كرد و گفت: از حدود 7 ماه قبل از طریق اینترنت با وی آشنا گردیدم و در ملاقات هایی كه با او داشتم رابطه نامشروع برقرار نمودم و در اوایل بهار سال جاری متوجه شدم او باردار شده است كه اقداماتی جهت سقط جنین انجام داد، ولی جنین سقط نشد و به همین دلیل پس از مدتی، شب قبل از قتل از طریق اینترنت با وی برای روز حادثه قرار گذاشتم و با هم به پارك ناژوان رفتیم و با توجه به نگرانی و ترس از آبروریزی و با توجه به اینكه او 7 ماهه باردار بود ناگهان با دو دست خود گلوی او را فشار دادم و سپس با شیشه نوشابه بر سر و صورت او ضربه وارد نمودم و با برداشتن كیف و مدارك وی از محل متواری گشتم.
مورد بالا یكی از موارد استفاده ناصحیح از ارتباطات اینترنتی بود كه نهایتا منجر به قتل یك دختر 29 ساله شد. اما در طی سال های اخیر علاوه بر این استفاده از اینترنت روشی جدید برای اغفال دختران و زنان توسط باندهای قاچاق طی سال های اخیر بوده است. دلالان و قاچاقچیان انسان ابتدا از طریق چت و دادن تصویر خود با استفاده از شیوه های خاص طرح دوستی با این دختران را ریخته و سپس با وعده ازدواج، كار خوب و درآمد بالا آنها را به كشور مورد نظر دعوت كرده و در آنجا به قاچاقچیان تحویل می دهند.
داوود نیكخواهی كارشناس مددكاری اجتماعی و مشاوره معاونت اجتماعی و ارشاد ناجا نیز در این باره معتقد است: در برقراری این روابط و به این دلیل كه در دنیای مجازی بدون پروا حرفهایی رد و بدل می شود كه پرده حیا را می درد، خیلی از افراد به دنبال ارضای نیازهای شهوانی خود هستند، ولی از آنجا كه توان برطرف نمودن آن را ندارند با صحبت ها در این فضا با یك جنس مخاطب به نوعی خود را ارضا می نمایند و آنچنان عاشق حرف های دوست مجازی خود می شوند كه ترك خانه و كاشانه می كنند تا به معشوق خود برسند.
وی ادامه می دهد: خانواده ها نمی توانند فرزندانشان را از روند رو به رشد تكنولوژی محروم نمایند، اما می توانند با افزایش مهر و محبت، اهمیت دادن به خواسته ای معقول فرزندان، پر كردن خلأ عاطفی و اینكه شنونده خوبی برای فرزندانشان باشند تا اینكه نامحرمی سنگ صبورشان نشود و از مظاهر انحرافی از مظاهر تكنولوژی جلوگیری نمایند.
این كارشناس مسائل اجتماعی در ادامه ابراز عقیده می كند: یكی از عوارض بسیار مهم چت این است كه وقتی پس از مدتی افرادی كه خود را جدای از آنچه كه هستند معرفی می كنند دچار شخصیت كاذب می شوند. مثلاً دختر دیپلمی كه خود را دانشجوی دندانپزشكی معرفی كرده با پسری كه دانشجوی دكترا است آشنا می شود و با این حال و هوا به صدای او و آینده ای كه می توانند داشته باشند دل بسته است، اما عالم واقع در انتخاب همسری كه چنین شرایطی را ندارند دچار تناقض شدید می شود؛ به نحوی كه زندگی زناشویی او را با بحران روبرو می كند.

حرف آخر:

اول از هر چیزی من رو ببخشید قصد توهین به کسی رو نداشتم سعی کردم با زبون خودتون بنویسم شاید خیلی از ما این دوستی ها رو تجربه کرده باشیم اما آخر عاقبتش زیاد جالب نبوده غیر از اینکه وقتمون بیهوده هدر رفت و احساساتمون نابود شده; زود وابسته نشید بخدا عاشق شدن و دوست داشتن با وابستگی فرق داره زود احساس نکنید که عاشق شدید شاید خیلی ها هم از چت دوست خوبی پیدا کردن و خیلی ها هم کارشون به ازدواج رسیده و مشکلی نداشتند خوب; خدا رو شکر همیشه گفتم استثنا هم وجود دارد اما آیا شما هم یک استثنا هستید ؟ بیایید کلی فکر کنیم از هر وسیله ای خوبه که نهایت استفاده رو ببریم اما نه سوء استفاده .در کل هیچ اجباری و الزامی نیست که نوشته های من و سایر دوستان رو عمل کنید از من گفتن بود حالا تصمیم گیری با شماست بحث رو همینجا تموم می کنم و برای همه شما دوستان خوب آرزوی سعادت می کنم

کلمات کلیدی

چت/چت روم/عوارض /عوارض چت  /دوستی در چت روم


مطالب مشابه :


اصطلاحات حقوقی

حقوق چیست ؟ اصطلاحات قوادی: عبارت است از جمع و مرتبط کردن دو نفر یا بیشتر برای زنا یا




فلسفه حرمت لواط

مردى با مرد دیگر عمل فحشاء انجام داد حکمش چیست؟ قوادی (واسطه گری برای زنا یا لواط)




ضرورت «نهضت ملی کردن اینترنت»؛ فرق اینترنت ملی با اینترانت چیست؟ فیلترینگ هوشمند!؟

ضرورت «نهضت ملی کردن اینترنت»؛ فرق اینترنت ملی با اینترانت چیست؟ ایجاد شبکه ملی قوادی




عوارض چت روم ها

و به اغفال جوانان و جذب آنان به گروه های فساد، فروش مواد مخدر و قوادی گری چیست ؟ یک روان




تجدیدنظر خواهی درامور کیفری

ز ) قوادی : واسطه بین اینکه قاضی دادگاه بدوی در ماده 245 ق . آ. د .ک. 78 اتخاذ تصمیم می نماید چیست ؟




امتحان حقوق جزای عمومی 1: صص 420 ـ 209

امتناع از دادن طفل سپرده شده ـ ترک انفاق ـ قذف ـ کلاهبرداری ـ قوادی مجازات چیست




حکم لواط ازدیدگاه مذاهب اسلامی، قانون مجازات ایران وافغانستان

مردى با مرد دیگر عمل فحشاء انجام داد حکمش چیست؟ با توجه به این که قوادی به معنای رساندن




برچسب :