شناخت رنگ مو

شناخت رنگ مو و انتخاب رنگ موی مناسب-آکاایران

وقتی برای خرید رنگ مو به داروخانه می‌روید و یا سری به آرایشگاه می‌زنید حتما فقط می‌گویید یک رنگ مو به من بدهید ولی نمی‌دانید انواع مختلف وجود دارند که شما می‌توانید آنها را هم برگزینید. در واقع رنگ‌هایی که معمولا استفاده می‌کنید، رنگ‌های اکسیداسیون دایم هستند. شناخت انواع رنگ موهای موجود در بازار به شما کمک می‌کند که هر کدام را در موقع خودش استفاده کنید...

اگر شما دوست دارید فقط برای رفتن به یک مهمانی و یا در یک سفر چند روزه موهایتان را رنگ کنید و حال و هوایی عوض کنید پیشنهاد ما این است که سراغ رنگ‌های موقتی بروید. بازیگران سینما و تاتر هم برای بازی در نقش‌های کوتاه‌مدت با این نوع رنگ موها موهایشان را رنگ می‌کنند تا بتوانند به راحتی به رنگ موی اولیه خود باز گردند. این محصولات دو دسته‌اند؛ رنگ موهای موقت و رنگ موهای نیمه دایم.

 

 

رنگ‌های موقت


این فرآورده‌ها اساسا رنگ طبیعی مو را روشن‌تر و درخشان‌تر می‌کنند، از تندی موهای سفید یا زرد می‌کاهند و موهای راه‌راه و مش شده را یکنواخت می‌کنند. این رنگ‌ها تغییر شدیدی در رنگ مو نمی‌دهند و چون به راحتی و با یک بار شستشو از بین می‌روند، برای امتحان کردن یک رنگ مو مناسب هستند.


دو نوع رنگ موی موقت وجود دارد: رقیق‌ها و غلیظ‌ها. رقیق ‌ها موها را خیلی سبک رنگ می‌کنند در حالی که غلیظ‌ها رنگ تیره‌تری ایجاد می‌کنند. رنگ موهای موقت رقیق اصولا به صورت مایع هستند. پس از استفاده از آنها و بدون اینکه آبکشی شوند، به مو مدل می‌دهند وقتی در غلظت بالا استفاده شوند اثرشان عادی نیست. بعضی از این رنگ‌های موقت به صورت اسپری در فروشگاه‌ها موجود است.


رنگ‌های به کار رفته در رقیق‌ها معمولا رنگ‌های تضمین شده هستند و رنگ‌های مصنوعی تصفیه شده‌ای هستند که از نقطه‌نظر ایمنی تست شده و برای استفاده در غذاها، داروها و لوازم آرایش توسط FDA مورد تایید واقع شده‌اند. این رنگ‌ها تقریبا بی‌خطرند. لذا در برچسب روی بسته‌بندی‌ها لزوم انجام تست پاچ قید نشده است. رقیق‌ها همچنین حاوی اسید ضعیفی هستند که باعث افزایش قدرت جذب رنگ‌، توسط مو می‌گردد. برخی فرآورده‌ها ممکن است علاوه بر رنگ‌های تضمین شده، حاوی رنگ‌های ترکیبی دیگر باشند که در این صورت برچسب بسته‌بندی این فرآورده‌ها دارای تذکراتی برای رعایت احتیاط و همچنین آموزش انجام پاچ تست مقدماتی است. اکثر این مواد علاوه بر رنگ، برای مدل دادن مو نیز به کار برده می‌شوند. برخی فرآورده‌ها به صورت اسپری، موس یا ژل ساخته شده‌اند، برخی برای ایجاد رنگ‌های فانتزی مو، قرمز، آبی، طلایی‌‌نقره‌ای، صورتی و سایر رنگ‌های غیرمعمول به کار می‌روند. همه رنگ‌های موقت، مواد رنگی را مثل یک پوشش رنگی روی مو می‌گذارند و به درون نسج مو نفوذ نمی‌کنند و یا خیلی کم نفوذ می‌کنند رنگ‌های خیلی غلیظ ممکن است به بالش یا لباس مالیده شوند. تعریق موجب رنگ دادن مو به پوست می‌گردد. ضمن اینکه رنگ‌های موقت تا اندازه‌ای در آب مقاوم هستند ولی به راحتی با یک بار شستشو از بین می‌روند.

 

 

رنگ‌های نیمه‌دایم


رنگ‌های نیمه‌دایم چند امتیاز دارند. دوام‌شان از رنگ‌های موقت بیشتر است ولی پس از 4 تا 5 بار شستشو از بین می‌روند، لذا اگر خوشتان نیامد، برایتان مشکلی ایجاد نخواهد کرد. این فرآورده‌ها کاربردشان آسان است و تقریبا طبیعی به نظر می‌آیند و کمتر از رنگ‌های دایم اکسیداسیون عکس‌العمل‌های آلرژی ایجاد می‌کنند. عیبی که دارند این است که اثرشان دایمی نیست، همچنین نمی‌توانند برای ایجاد رنگی روشن‌تر از رنگ اصلی مو به کار برده شوند.


این فرآورده‌ها حاوی رنگ‌های آلی هستند که مخصوصا برای نفوذ در مو و سفت کردن مو در نظر گرفته شده‌اند. به ماده اکسیدکننده یا آمونیاک که برای رنگ‌های اکسیداسیون ضروری هستند احتیاج ندارند و لذا لازم نیست قبل از استفاده با آنها مخلوط شوند. به این ترتیب مصرف آنها آسان‌تر است و ملایم‌تر از رنگ‌های اکسیداسیون هستند. این نوع رنگ‌ها را مستقیما به مو زده و مثل شامپو به تمام قسمت‌های‌ مو می‌مالند. اکثرا به صورت مایع بوده اما تعداد کمی نیز به صورت موس هستند. چون رنگ به داخل مو نفوذ می‌کند مو کاملا رنگ می‌شود و برخلاف رنگ‌های موقت به لباس و ملافه و... مالیده نمی‌شود. بسته به دفعات مصرف و فاصله بین آنها، برای رنگ کردن تدریجی مو و یا برای دستیابی سریع به رنگ به کار می‌روند.


رنگ‌های نیمه دایم به صورت سری کاملی از بلوند خاکستری تا مشکی معمولی وجود دارند و نیز انواعی از طیف خاکستری، به رنگ‌های دودی یا نقره‌ای موجود می‌باشند. در واقع این رنگ‌ها اغلب برای پوشاندن موهای سفید (وقتی کمتر از 40 درصد مو سفید گردیده و به صورت برابر و یکنواخت منتشر شده باشد) یا برای از بین بردن رنگ‌های زرد و خاکستری یا سفید کردن آنها به کار می‌روند. همچنین برای طراوت دادن به رنگ مو در فواصل مصرف رنگ‌های اکسیداسیون یا برای افزودن به درخشندگی موی طبیعی، مصرف می‌شوند. معمولا این رنگ‌ها برای موهای دکلره شده توصیه نمی‌شوند.


با رنگ‌های نیمه‌دایم تعداد موارد عکس‌العمل‌های آلرژیک خیلی پایین است و اغلب در افرادی پیش می‌آید که به رنگ‌های اکسیداسیون حساس‌اند. با این حال برای احتیاط، در برچسب بسته‌بندی‌ها، انجام تست هایت، قبل از هر بار مصرف، تذکر داده شده است. اگر شما تصمیم به استفاده از هر کدام از این رنگ‌ها دارید دستورات برچسب را به دقت مطالعه نموده و به کار ببندید و قبل از هر بار مصرف، پاچ تست انجام دهید.
برگرفته از وب سایت سلام 

برای مشاهده وب سایت مرکزی آکاایران رویه لینک زیر کلیک کنید 
http://www.akairan.com

مطالب مرتبط با این مقاله


مطالب مشابه :


جدیدترین مدل مو و رنگ موی زنانه سال 2015

انواع رنگ مو: موقت ، نیمه موقت و دایم - آکا آنهایی که موهاییمشکی دارند، دوست دارند موهایشان




رنگ طراحی ابرو (موقت) مروان خیر

فروشگاه نوین بهداشت - رنگ طراحی ابرو (موقت) شامپو رنگ موی تونیکا . تخت اپیلاسیون مدل 3262 .




سوالات در مورد رنگ مو

آکادمی آرایش - سوالات در مورد رنگ مو - جدید ترین آرایش خلیجی و خطی عربی- جدیدترین مدل کوتاهی




گچ رنگ مو

عکس هنرمندان - گچ رنگ مو - فروشگاه اینترنتی رنگ موی موقت هاتیوز(هاتیوس) گچ رنگ مو هاتیوز hot huze




شناخت رنگ مو

این محصولات دو دسته‌اند؛ رنگ موهای موقت و رنگ موهای نیمه دایم. دو نوع رنگ موی موقت وجود




برچسب :